Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@nikamo33 ja si myslím že naj by bolo skrachovať a postaviť nanovo krajinu . Možno by sa aj milovníci komunizmu a Ruska a ľudia plní nenávisti spamätali . Aj keby bolo predčasne voľby s veľkou istotou vyhrá opätovne smerohlas 🥹 (aspoň podľa prieskumov ) tuším aj eurovoľby majú nejake podobne čísla . Ľudia nechcú prosperovať.
Eurovoľby by vyhrali progresívci pred Smerom a Hlasom, ukázal prieskum
Pätnásť mandátov by si rozdelilo sedem strán.
https://domov.sme.sk/c/23332943/eurovolby-by-vy...
@eva8 https://dennikn.sk/4007048/prieskum-ipsosu-euro... tento je novší vyhral by Smer
@cafelatte myslim ze tento clovek mal uz vtedy triezve nazory
media su najväcsimi dezinformatormi poslednej doby..
mozno zaujme aj slepim obhajcom PS a medii ktore su oznacovane za doveryhodne...
@annm81 "Alternativne media" klamali klamu a budu klamat. Nikdy sa za to neospravedlnia ani nenapisu pravdu. SNS Simkovicovej a Dankovi to tak vyhovuje a ani naznakom to nijakym sposobom nechcu postihnut. Co im vadi ked regularne media pisu pravdu. Tie chcu potlacit a pripravuju si na to paky - kedze realne media su registrovane a musia respektovat platne zakony tak sa im to podari.
@annm81 ja som v prispevku nepisala o alternativnych mediach. Myslim, ze som sa k nim uz davnejsie vyjadrila v komunikacii s tebou, ze ich necitam. Len pripominam, napisali sme si toho vela, mozno si prehliadla.
Ja sa vyjadrujem k tym klasickym. Kedze z mojho pohladu neponukaju komplexne informacie, vytvaraju mienku ludi a vidim, aky pocit zufalstva maju ludia tu na svk po ich citani, rozhodla som sa ist cestou overovania si faktov, pretoze si stale myslim, ze nie su uplne objektivne. Ale berem, ze pre teba su to malickosti. Kazdy to moze vnimat inak. Ja vidim u znamych, ze tie malickosti vedu k pocitu nepravosti a nasledne si spolocne tie fakty teda dohladavame.
Mozem si pozriet aj tie alternativne a kludne sa mozeme potom pobavit aj o nich 😊 ktore to su prosim ta? Tusim sa spominal kedysi Zem a vek? Ci? Kludne mi ich rozpis. Nemam v nich prehlad.
@eva8 Ja som videla prieskum , kde vyhráva smer (strana , ktorá tvrdí , že EU chce vyvraždiť Slovanov , nenávidí bruselský diktát a západ , prečo potom kandiduje 🙂 už Mi to niekto vysvetlí 🙂 ďakujem )
@jednoduchomaria89 prieskumy robi viac spolocnosti, zavisi od casoveho useku a kedy sa ten prieskum robi. Vzdy budu nejake odchylky v tych prieskumoch.
@eva8 ved ano , stale to je len prieskum na pár ľuďoch , záleží len na reálnych hlasoch . Každopádne sú desivé
@nikamo33 a čo zostalo na vás? štvať ľudí, burcovať netolerantnosť, nenávisť, pocit nadradenosti a najväčšej múdrosti? veď sa vyznačujete akurát tak netolerantnostou a aroganciou. už aj tí vaši politici sa aspoň na chvíľu spamätali väčšina, a vy stále neprestávate štvať
@0silvia0 nabuduce ked chces senzacie, tak pridaj aspon link. Ten vyrub stromov ma velky zmysel hoci aj riziko, ulahci to pracu a zivot mnohym ludom, ale.. az tak do problematiky nevidime. Kazdopadne zrychlene konanie je zbytocne. Link na clanok https://domov.sme.sk/c/23321032/medvede-stromy-...
@liv1 ten vyrub stromov dopomoze k vystavbe rekreacnych zariadeni (cestovny ruch - Danko) , k vyvozu dreva a dovozu drevotrieskoveho nabytku a pod. Na prirodu sa nemysli. Medvede sa skryhu tak, ci tak. A kvoli otepkovanie sa meni aj flora, vo vyssej nadmorskej vyske budu pribudat zmiesane lesy (pojym i h nevyrubeme) a pod
preboha! to je aka hovadina, ye spriehladnenie krajinz abz sa medvede neschovali. 🙈
vsak to bz musela bzt vsade planina a nato asfalt...lebo medved je taky sprosty ze sa bude spacirovat v "spriehladnenej krajine" namiesto v poraste.
v dnesnzch klimatickzch extremoch, kde su coraz severnejsie casti europy vystavene vysychaniu, vysokym teplotam, a poziarom z tepla...my chceme vyrobovat stromy, ktore zadrzuju vlahu...OMG!
daco sa iste vyrube, a lesne hospodarstvo sa da robit s rozumom, aby les prospieval...ale taketo uplne naivne a laicke argumenty, ktore nezohladnuju ani lesnu prirodu ani spravanie medvedov, je katastrofa.
@0silvia0 Ja normálne musím už vypínať a filtrovať správy, mne to začína robiť zle na psychiku. SKutočne.
@liv1 Prepáč, ale toto myslíš seriózne vážne? Že ten výrub stromov má veľký zmysel? Aj to, že Zem je plochá je zrejme podľa teba pravda, že? Už nech sme každý volili koho sme volili, ale snáď dokáže ešte zvíťaziť zdravý rozum... Táto nekonečná obhajoba smeru už je naozaj na zaplakanie, veď začnite pozerať naozaj politické dianie, nie len výroky a videá koalície, ktorá mimochodom natočí video a vzápätí povie úplný opak... neverím, že človek, ktorý sleduje aspoň zbežne politiku može vedome podporovať túto vládu a považovať ju za dobrú voľbu... Najhoršie, že na to doplatíme my všetci...
Aj na toto maju volici vladnej koalicie nejake duchaplne ospravedlnenie? Pridavam aj link, aby som nedostala pripomienku, ze linky nepridavam:
https://www.aktuality.sk/clanok/FotMYe4/special...

@akje naďalej si nemyslím, že je toto prešľap, ktorý robí médium nedôveryhodné ( a to tento denník nezvyknem čítať). Nepoznám presnú zákonnú úpravu, rovnako ako, predpokladám, drvivá väčšina čitateľov. Z článku mi jednoducho vyplynulo, že lehota, ktorá bola daná, či je to deň, týždeň alebo mesiac, je nielen v rámci zákona, ale je úplne štandardná. Koho detaily zaujímajú viac, ten si predsa môže zistiť ďalšie podrobnosti.
Že článok nespomenul takúto vec, mi príde ako nekonečne malá drobnosť oproti tomu, ako klamú alternatívne médiá. Je to len článok, ktorý nešiel do hĺbky, ale nedá sa o ňom povedať, že by bol zaujatý ku ktorejkoľvek strane. To nie sú články o dokázanom HAARP. To nie je výmysel, že na Ukrajine prebiehala genocída Rusov, ktorá v realite nikdy nikým nebola ani náhodou potvrdená. Nie sú to klamstvá, ako OBSE potvrdila nelegálne odobranie orgánov na Ukrajine, keď nič také nikdy netvrdila. Nie sú to články, kde z amerického vyjadrenia, že financovali demokratizačné procesy na UA, napr. publikácie o ľudských právach alebo monitoring volieb urobí alternatíva priznanie, že Američania zaplatili a zinscenovali Majdan. Nie sú to "fakty" ako sa výrobca vakcín priznal, že obišiel testovanie, zatiaľ čo výrobca len povedal, že také testovanie štandardný schvaľovací proces vôbec nevyžaduje. Nie sú to úplne vymyslené dáta, ako očkovanie spôsobuje viac úmrtí ako choroba na ktorú sa očkuje.
To, že si niektoré veci overuješ aj inde ako z jedných novín, je úplne v poriadku a robí to tak veľa ľudí, vrátane mňa. To isté sa dá povedať o získavaní podrobnejších informacii, ak ťa niečo zaujíma. Ale tváriť sa, že štandardné médiá sú nedôveryhodné a preto treba dávať priestor aj tým alternatívnym, nie je ani náhodou krok k objektivite.