Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@cafelatte ,,ťažko si sadnúť za okrúhly stôl, keď opozícia si myslí, že oni nikoho neštvali"? Myslela som, že v politike sú dospelí ľudia, ktorí tam majú byť na to, aby slúžili občanom a aby situáciu zmierňovali, opozícia predsa útok na Fica odsúdila, jediný kto stále rozdúchava vášne a ťaží z toho politické body je koalícia... ,,Hon na Fica, ktorého nikto nedokáže poraziť čestnou hrou"? A Fico hrá čestne? Prosím napíš mi tvoj pohľad, prečo si volila smer, vecné argumenty... S čím si tak spokojná na Slovenku, ako hodnotíš kľúčovú infraštruktúru v krajine, čo sa im podarilo za tie roky okrem rozkradnutia rozpočtu... Čo urobili pre ľudí (a nemyslím tým pre "ich" ľudí, ktorým je súdnictvo naklonené). Jeden by si myslel, že ekonomika krajiny sa odvíja od zdravotníctva, školstva, dopravy a pod, a nie od toho, či sú povolené registrované partnerstvá...
@bbalin ale prosím tá … ty nevieš , že Slovensko je silný suverénny stat , čo viac by si chcela 😅. Táto krajina nepotrebuje moderne nemocnice , cyklotrasy , parky … podľa mna táto pani je troll alebo ma 85 rokov , je rada za 500 EUR ku dôchodku (ok, beriem ) , alebo ma nejaký super job kvôli tejto vláde .
@bbalin ak ti niekto odpovie na otazku,tak ti gratulujem.
Lebo ja sa domaham odpovedi uz dlhoooool.
Vzdy sa slusne spytam,a dostanem urazky, obvinovania
Ale odpoved k otazke ziadnu.a otazka je jasne,jednoducho polozena..
Tak som zvedava,na tie vecne argumenty.
Obavam sa,ze drviva vacsina voli "lebo buzeranti"....(uz si clovek domysla,kec vecne arguenty nedostane)
A dalsia cast je zaslepena ,ked volila hlas...
Stacil mi nazor v praci na na Pellegriniho:" lebo ma pekne jamky,lebo je pekny,ideme ho volit!"
skoda,ze volbu prezidenta,si niektore pomylili so sutazou krasy..
Podla mna, Pellegrini chce naozaj pokoj, klud a dobry zivot pre ludi. Zomrel mu otec, tak mu doprajme aspon chvilu ten pokoj. Aspon z ucty k cloveku
@eva8 Ano Pelle chce pokoj. Nechce ist za korupciu do basy. Vlastne ani nechce aby sa vobec vysetrovala. Ale na druhej strane mna osobne teraz za to vystupenie na upokojenie s prezidentkou fakt prekvapil. Za to ma u mna prve body. Dufam ze nie posledne, ale velke nadeje si nerobim ... Zatial nic co vzislo zo Smeru neprinieslo bic dobre ...
@eva8
@aalt ja si myslím, že Pellegrini ako reprezentatívna zložka štátu bude v poriadku. Na oficko reprezentatívnych návštevách či už u nás, alebo v zahraničí, oslní. Je pekný, má príjemné slušné vystupovanie, podľa mnohých je charizmatický.
Ale - nebude riešiť deštruktívne zákony, nebude sa starať do toho, čo bude robiť vláda bez ohľadu na to, že to neprinesie krajine nič dobré, nebude riešiť nič - lebo bude chcieť (mať) pokoj... kiežby som sa v tomto mýlila.
@rusalinka ja som videla nejakú reláciu s nejakou osobou čo sa zaoberá tuším protokolom , tá ho vychválila do nebies 🙂 ako sa fantasticky oblieka atd tak to stačí asi 😕 morálne hodnoty sú nepodstatné
@akje To som teda rada, že sa nebavíme o tzv. alternatívnych médiách, ktoré bohužiaľ sleduje veľká časť spoločnosti a považuje ich za dôveryhodnejšie ako tie tzv. štandardné. Áno Zem a Vek je jedným z nich. Je ich ale omnoho viac. Populárne sú Infovojna, Hlavné správy či Parlamentné Listy. Dnes sa snaží väčšina z nich znieť aspoň trocha uveriteľne, v minulosti boli ich klamstvá absolútne okaté - v každom prípade svoju zásadnú úlohu v hybridnej vojne si plnia intenzívne.
Pokiaľ ide o štandardné médiá, naozaj si myslíš, že ak by článok, čo si linkovala bol ešte podrobnejší, ľudia by neboli zúfalí? Táto kauza nezaznamenala zďaleka taký veľký odpor verejnosti ako iné kauzy. Smer a SNS nie sú nepopísané listy, o ktorých máme len nesprávne informácie z médií. A naďalej vravím, že linkovaný článok nijako neklamal, dokonca ani len nezavádzal.
A to už vlastne ani nehovoriac, že veľká časť spravodajstva je tvorená agentúrnym spravodajstvom, nie konkrétnymi novinami.
@rusalinka Pellegrini reprezentuje parlamentnú väčšinu z ktorej vzišiel a ktorá je za hranicami vnímaná dosť negatívne. Reprezentácia nie je o tom, že dobre vyzerá, ale o tom, aké hodnoty zastáva - a zahraniční partneri vnútoropolitickú situáciu na Slovensku sledujú a Pellegrini ich jamkami neoklame.
Smerom do vnútra je to ale omnoho väčšia tragédia, keďže sme prišli o jednu z bŕzd v kontrole moci - a to v situácii, kedy tu máme snahu o veľké obmedzenie demokracie.
@rusalinka uvidime ...
Ja sa naopak bojim, ze to bude hanba. Pekna schranka je malo. Vlastny nazor ziadny, odbornost ziadna. A hovorit nebude, co chce druha strana pocut, ale to, co mu nakaze Fico. To robil cely zivot, ine nevie.
Ako mna moze len prijemne prekvapit, ale ako som uz pisal, ziadne velke nadeje si nerobim ...
@annm81 dik, pozriem si ich teda 🙂
Nemyslim si, ze ak by bolo iba v tomto clanku vsetko ok, tak by boli ludia menej zufali. Myslim si, ze ak by boli vo vsetkych clankoch komplexne informacie, tak by boli menej zufali 🙂
Dakujem za diskusiu, idem pokukat tie alternativne media, som zvedava, ake skvosty tam teda najdem 🙂
@negymama a to je presne to, ako aj v podstate píše @aalt - z jeho doterajšieho pôsobenia presne toto čakáme. Preto môže len príjemne prekvapiť. Lebo ak to ostane ako doteraz - tak... no nič. Môžeme si povedať, že presne, toto sme čakali.
Ale vidíš, mnohým to, že je pekný, že sa pekne oblieka, že má síce prázdne, ale pekne formulované reči, páči a stačí.
Preto som zvedavá, či dá zo seba toho viac 🙂
@rusalinka A to je ďalší fakt, ktorý ukazuje, že tomuto človeku sa nedá veriť nič.🙄

@0silvia0
panebože 🙏