icon

Prečo Pellegriniho volajú drahá nevesta?

6. okt 2023

Prečo Pellegriniho volajú drahá nevesta?

charliee1980
6. okt 2023

@chodec15 Presne toto….alebo Pelle “strážny pes”

miskaska
6. okt 2023

@chodec15 ten smrad sa ešte vrátil so SNS a SMER.

vlachienka
6. okt 2023

@chodec15 Presne vedel, čo robí a hlavne čo potrebuje dosiahnuť. šlo mu o veľa. Ale tak už budeme darmo nad tým vyplakávať. Už len dúfať, že nebude až tak zle, ako by mohlo byť

petronelag
6. okt 2023

@charliee1980 Aj ja si myslím, že teraz pôjde so Smerom, PS nemá ani také skúsenosti a prehľad o ekonomike, ktorú teraz treba riešiť. Však Pellegríni najlepšie vidí, že keď odovzdával vládu v r.2020 tak to bolo ešte ako-tak a kde je to teraz.

777januska777
6. okt 2023

@vlachienka tak no moc nemá čo ukradnúť teraz. Keďže matovic poschvaľoval príspevky a tam peniaze pôjdu a to rušiť nebude môcť (keďže rušiť príspevky je veľmi nepopulárny krok). Jedine možno predrazit pár materiálov na stavbu atd. Problem bude asi len to, že odstráni o sebe všetky dôkazy a svedkov.
Nastastie pre nas svet je v kríze a on tým ze natrepal toľko hlúposti pred volbami, tak sa z toho až tak nevykruti. Akože zas sa netvarme, ze pri vojne na Ukrajine sme nejaki veľmi potrební a ze môže naša krajina niečo niekde riešiť. Jeho jediná možnosť je, ak bude vojna na Ukrajine ďalej trvať, on môže hrať akoze bojovníka proti západu. Ak rusko prehra, tak sa rozpadne a to bude znamenať aj rozpad jeho kecov.

777januska777
6. okt 2023

A mat ps ako najsilnejšiu stranu v opozícii nebude asi až taky problém, stačí ak zvolia taktiku ako mal Fico, keď bol v opozícii. Stačí všetky možné ficove chyby zverejniť a riešiť verejne. A dobre by bolo riešiť aj to za co Fico nebude môcť (ale bude to celosvetový problem). Ono väčšinou slovenský volic nebude vnímať, ze to je aj inde vo svete a tým sa jeho strana sama zničí.

cica8
6. okt 2023

@chodec15 oni nevydrbali s voličmi, voliči si sami nasrali do papulky co ich volili a teraz keď ako som čítala sa budú tuho priťahovať opasky ešte budem aj tlieskať VIVAT FICO, zas ideme naspäť 20 rokov

domiklik
6. okt 2023

@alenamihal prosím ta aké vyjednávanie 😃 toto je dojednané už niekoľko rokov... Najlepší marketingový ťah v histórii slovenska

akiana
6. okt 2023

Inak chce sa mi verit, ze Pellegrini bude chciet smerovat zapadne a pro-Europsky, pretoze jemu sa paci byt za vycackaneho moderneho politika, takze Fica hodi cez palubu teraz, ked ho uz nepotrebuje, a da sa dokopy s PS. Rozhodne by to bolo mensie zlo, ako Smerohlas a SNS.

mima1608
6. okt 2023

@akiana nehrozí. KDH sa už vykrúca z koalície s PS, pravdepodobne by sa im rozpadol klub, podľa najnovších vyjadrení. A pre Pelleho by to bola tiež politická samovražda, lebo jeho voliči by mu určite nezabudli, keby išiel do vlády s progresívcami a v ďalších voľbách by si už veľmi ťažko škrtol.

777januska777
6. okt 2023
lienka.7
6. okt 2023

@autorka lebo to "odkukali" od Kollara, ktorý to o sebe vyhlasoval po minulých voľbách... a vide ako aj skončil. Ako ohrdnuty ženích 👌

stanulienkat
6. okt 2023

@bloger pelle sa neda lahko kupit??🤣🤣😅 To co si vypotil, preboha? Spolupodieľal sa na rozkrádaní republiky spolu so Smerom. Myslíš si, že zrazu dostal chrbtovú kosť a výčitky svedomia?? 🤣🤣 Teší sa na ďalšiu rabovacku. Oni boli dohodnutí už pred pár mesiacmi.

bloger
6. okt 2023

@stanulienkat Nekomentuj čo som napísal. Ani ja nekomentujem čo si ty vypotila. Tak trochu slušnosti by ti nezaškodilo.

stanulienkat
6. okt 2023

@bloger to som bola slusna. Len nechapem ako stupidny az moze byt tento narod...
A komentovat budem, co chcem.

bloger
6. okt 2023

@stanulienkat no lebo ty si lietadlo

stanulienkat
6. okt 2023

@bloger aspon nemam v hlave nasrane

bloger
6. okt 2023

@stanulienkat podľa tvojho vyjadrovania vidieť čo v tej hlave máš.

jana_eyre_2
6. okt 2023

@cubo2 no veď si vlastne aj delia....

charliee1980
6. okt 2023

Zeny, viete co je zaujimave….?
Idete na Ficov profil, tam same pozitivne komenty, kde tu nejaky negativny 100:1
Idete na Pellegriniho, to iste 100:1, len ziadna spolupráca s PS.
Idete na Simeckov a tam 1:100. Tak kde tych, 18% do čerta, vzal ???? Kde su ti jeho voliči ???

jana_eyre_2
6. okt 2023

@charliee1980 Ficovi a pellegriniho brigádnici negatívne komentáre mazu, simecka to nerobí.. takže samozrejme že pod tými prvymi dvoma ostávajú len ódy, patrí to k tomu, čo vyznávajú - nech každý kto nesúhlasí drží hubu a krok..

charliee1980
6. okt 2023

@jana_eyre_2 A kde su tie pozitivne ? Maže ich ?

jana_eyre_2
6. okt 2023

@charliee1980 oni tam sú, len bohužiaľ ľudia ktorí ho neznášajú ani sami poriadne nevedia prečo si nájdu čas ho zhejtovat a keďže nešetria tak jednoducho prevyšujú..

julish
6. okt 2023

Lebo je jednak gay a druhak vypočítavý “pragmatik” bez ideálov, ktorý si môže klásť podmienky. Dobre to v tom smere vymysleli pred tým akože rozdelenim

charliee1980
6. okt 2023

@jana_eyre_2 Ano su, 1:100 😁 Z 500 😁

777januska777
6. okt 2023

@charliee1980 pozitívne stačí dat paci sa mi to. Btw. Teraz facebook schováva a necháva najrelevantnejsie komentáre, teda také co majú najviac interakcii, ved si kuknite všetky komentáre.

777januska777
6. okt 2023

@charliee1980 mna inak najviac prekvapuje, že sa nájdu ľudia čo majú takú potrebu chodiť na simeckov profil a písať mu tam nenavistne komentáre, to vážne ich tak irituje, ze nedokazu ani zit bez toho aby mu tam silou mocou pusali svoj nazor? Ja napriklad neznášam Fica, ale fakt nemám potrebu si na neho klikať a co len sa zaujímať o jeho myšlienkové pochody.

charliee1980
6. okt 2023

@777januska777 No, o tom je teraz zbytocne polemizovať, ake potreby mame….ja vychadzam z toho, co vidim. Alebo si to myslela tak, ze tuto potrebu (komentovať) maju len voliči Smeru a Pellegriniho ?

viestta
6. okt 2023

@petronelag po tom co som dnes prebehla spravy tak pravdepodonost, ze to nakoniec da na Fica sa blizi k istote. Sice Pelle robi drahoty ako Mara s organom, ale v konecnom dosledku sa uz len trasie na to ako si podelia teritoria a on na mieste predsedu prlamentu si zacne robit prezidentsku predvolebnu kampan.

cafelatte
6. okt 2023

@charliee1980 Simeckove mítingy boli prázdne, rakúsky prieskum dopadol tak ze Simecka mal 1.8%, voľby boli zmanipulované.