icon

Prečo Pellegriniho volajú drahá nevesta?

6. okt 2023

Prečo Pellegriniho volajú drahá nevesta?

Strana
z3
jana_eyre_2
6. okt 2023

@cafelatte veru boli zmanipulované, 23% červeného Slovenska musí byť manipulácia, lebo neverím že Slováci sú tak zadubeno zabudlivi že zvolili Fica..

stanulienkat
6. okt 2023

@jana_eyre_2 podla mna Soros zmanipuloval volby v prospech Fica. Mali by sa preratat hlasy.🤣
To bradavičnaté prasa vykrikovalo, že keď nevyhrá, určite budú zmanipulované voľby. Voľby vyhral, už nekvika, ze su zmanipulovane.

stanulienkat
6. okt 2023

@charliee1980 To je staré známe, že si negatívne komentáre Ficovci mazu a preto je tam aj nepomer, pretože pravicový volič je väčšinou inteligentný a nemá potrebu, ako také primitívne prasa kvikať a hejtovať na cudzích profiloch. Kdežto dezoláti a voliči týchto strán si honia svoje ega na Šimeckovom profile.

charliee1980
6. okt 2023

@stanulienkat Ja sa pytam, kde su pozitivne Simeckove…
Ale tak fajn….mozno Progresivni toto neriešia 🤷‍♀️Len isli voliť.

cafelatte
6. okt 2023

@jana_eyre_2 tak to neviem ci Fico vyhral neprávom ale jeho mítingy boli narvane.. PS boli prázdne. A rozdiel medzi Smer a PS nebolo vela%, postrehla som niekde článok že namiesto PS tam mala byt Republika, ako to vychádzalo aj v našich starších prieskumoch..to sa nedozvieme. Aj Hlas mal plné mítingy a skončil tretí.. niekedy sa treba zamyslieť.

cubo2
6. okt 2023

@jana_eyre_2 ono je to ešte horšie. 34 percent volilo créme de la créme dezolé (smer, SNS, republika, ľsns). Absolútne protizápadné, proti EU, protidemokratické, fašistické strany plné nenávisti. Voliči týchto strán idú proti systému, pohŕdajú demokraciou, vzdelaním, solidaritou, chcú diktátora (muža), čo sa nebude obmedzovať voľbami, čo buchne po stole a spraví poriadok. A to som bol ešte veľkorysý a nerátal tam Hlas. S ním polovica občanov SR. Pekná depka na piatok večer, čo..

charliee1980
6. okt 2023

@cubo2 Demokraciou myslis bruselský diktát ? 😁 Zrusit pravo veta ? To je veru take demokratické 🙂

cubo2
6. okt 2023

@charliee1980 bruselský diktát? Taký nepoznám.. ja poznám iba diktát genderu a liberálny fašizmus

charliee1980
6. okt 2023

@cubo2 Aha, jasne 😁

duunlo
6. okt 2023

Kazdy drzi indulonu v ruke a on si vybera s kym ju otvori…

duunlo
6. okt 2023

@cubo2 pohrdanie demokraciou mas na mysli, ze je iba jeden nazor a ten tvoj im nevyhovujuci sa nepocita? Ved o pravde sa predsa nediskutuje… 🤣😂

victoriab
6. okt 2023

@chodec15 som rada, že je tu po dlhej dobe chlap s normálnymi názormi, aj s @cubo2 (ak som si spravne zapamatala nick) 🙂

katka13katka
6. okt 2023

Ved hlas je len prezleceny smer, jasne ze s nim pelle pojde do vlady🤷🏻‍♀️

kristiii
7. okt 2023

@cafelatte súhlasím, voľby museli byť zmanipulované. Nie je možné, aby toľko ľudí zabudlo, čo tu Smer narobil a zároveň nenarobil za svojej vlády 🤦
A teraz bez irónie, poznám žiaľ veľa ľudí, ktorí ho volili, ale len málo z nich z presvedčenia, väčšina Fica dokonca nemusí, ale strach a odpor, ktorý šíril voči PS ľudí presvedčili hodiť mu hlas, aby nevyhrali teploši, gender, 72 rodov, učenie masturbácie v škôlke, migranti...lebo toto bolo jediné, čo o PS šírili Smer aj s Matelkom. A ich voliči nie sú takí, že by si pozreli aj reálny program tej ktorej strany. Tí len bez rozmyslu zdieľajú každú blbosť, na ktorú natrafia.
Inak neviem čo máš furt s tými mitingami? Ja nepoznám nikoho, kto na nejakom bol. Ani na smeráckom. Na to majú čas asi len dôchodci a tí asi PS moc nefandili. Nie každý sa rozhoduje na základe gulášu či karafiátu.

kikappp
7. okt 2023

@stanulienkat podľa mňa teraz kvikas ty ,nemáš ten pocit?

Strana
z3