icon

Prečo voliči podporujú Pellegriniho?

mikasa_ackerman
27. mar 2024

Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

ddaassuullaa
5. apr 2024

@teegreen nebud hystericka😉
Pekny den. Mna nerozhodis, na to fakt nemas

teegreen
5. apr 2024

@ddaassuullaa oj, tuším, že som trafila klinec po hlavičke😂, takže dokonca platená😂, nuž áno, veď pán Korčoka je politik, ktorý je produktom agentúr a je zameraný na záujmy zahraničia.

ddaassuullaa
5. apr 2024

@teegreen si totalne vedla, nevies trafit nic😁
Ale daj tip, kde za podlosti aj platia (okrem Sumracnej, to je uz zname)🤫☝️🤣
Ok, posledne slova na margo teba, co "vsetko vies", len uplne vedla. Odviedla si kus dobrej roboty, natiahla si vlakno o par stran, zatapkaj si a bud so sebou spokojna🤜🤛

rusalinka
5. apr 2024

@ddaassuullaa že ťa to baví sa s ňou naťahovať sa... 😀

ddaassuullaa
5. apr 2024

@rusalinka uz ani nie, ale zase - pobavila som sa pri tankovani, pri stati v sore na poklasnu a teraz pri vareni😇
A uz dozrel cas na upratovanie👀🤷‍♀️

teegreen
5. apr 2024

@ddaassuullaa tak snáď aspoň variť vieš😂😂😂

viestta
5. apr 2024

@teegreen odporucam ti zamysliet sa hlavne nad sebou, tolko pohrdania ludmi ako si tu ty stihla predviest, to by pasovala na politika. Nechces skusit politicku karieru? Mas na nu zakladny predpoklad. Bezbrehe povysenecstvo

zmrzlinka8
5. apr 2024

@viestta pohŕdanie ľuďmi a povýšenectvo vidím práve na strane prívržencov opozície . ľuďmi sa len oháňajú a pritom samý individualizmus. toľko invektív, koľko sa tu dá prečítať hlavne z tej strany voči ich oponentom. už je toho veľa a preto, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.

eva8
5. apr 2024

@teegreen akych agentur je Korcok produktom?

teegreen
5. apr 2024

@viestta jedine za prezidentku✌️ len na zo nemám dostatočnú finančnú podporu😉 ako pán K. 😉

teegreen
5. apr 2024

@eva8 netráp sa tým, je predpoklad mozgovej kapacíty, ktorý to dokáže pochopiť, no bohužiaľ tvoj na to nestačí😉✌️

teegreen
5. apr 2024

@zmrzlinka8 bing👍

eva8
5. apr 2024

@teegreen miesto nazvu 4 prazdne riadky? 🙃

ktochytavzite
6. apr 2024

@teegreen ale moja zlata,tak bud budes s ruskom alebo hajit americke zaujmy a jasne ze my tu chceme ameriku a nie rusakov.Nezije sa ti lepsie?Mozes si kludne opustit tuto krajinu slobodne.

viestta
6. apr 2024

@teegreen financovat kampan nie je problem, ked presvedcis ludi o tom, ze ty si ty spravny kandidat, na transparentnom ucte sa ti ludia poskladaju, tak ako sa poskladali Korcokovi. Alebo pojdes tou druhou cestou a nechas si za kampan zaplatit zdravotne znevyhodnenymi ludmi, ktori pracuju v socialnom podniku, od huby si odtrhnu a poslu ti desatatisic kazdy. Staci najst takych 50 a mas pol miliona na kampan. 50 ludi nie je problem najst aj medzi svojimi spriaznencami s rovnakym nazorom ako mas ty

fajnova
6. apr 2024

Už by aj stačilo, nie?

viestta
6. apr 2024

@fajnova vsak necitaj, preskakuj...

fajnova
6. apr 2024

@viestta nečítam, táto nenávisť mi nerobí dobre. Ale kľudne sa tu naďalej urazajte, keď vás to baví.

viestta
6. apr 2024

@fajnova ale bok by ti vyvalilo, keby si sa aj y nepridala, vsak?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
rusalinka
6. apr 2024

@chodec15 ja by som sa chcela opýtať tých, ktorí s touto vládou súhlasia a vehementne ju obhajujú, s ktorým bodom súhlasia, páči sa im a prečo. Naozaj by ma zaujímali odpovede…

chodec15
Odpoveď bola odstránená
ddaassuullaa
6. apr 2024

@rusalinka odpovedami boli ataky, zvysene hlasy, protiotazky "a co henti"....cokolvek, ale odpoved na konkretnu otazku nie. Tu to vidno tiez - nie je argument/odpoved, ale utok pride zfleku. Ja znesiem a nevadi mi to, len ma to zial utvrdi, ze odpoved (zial) neexistuje

viestta
6. apr 2024

@rusalinka ja som sa dozvedela, uz ani neviem v ktorej diskusii, ze keby im opozicia a prezidentky nehadzala polena pod nohy, tak by dokazali viac... Takze zas a znova za to vsetko co este nestihli domrvit moze opozicia a Caputova. Keby mali volnu ruku, to ba sme sa asi nestacili cudovat

rusalinka
6. apr 2024

@viestta jaaaaj, tak potom mi je vsetko jasne už 😃

chodec15
Odpoveď bola odstránená
blondinera
7. apr 2024

@mikasa_ackerman z jednoduchého hľadiska menšie zlo...za mňa je Korčok Čaputka

viestta
7. apr 2024

@rusalinka vcera, ked som videla sudruha Zlatousteho zo Sumracnej stat vedlabuduceho prezidenta, taksom sa zamyslela, na koho sa teraz bude vyhovarat? Kto mu teraz "bude hadzat polena pod nohy" ked v Grassalkovicovom palaci uz bude mat svojho mopslika? Vies si predstavit tu dilemu, ktora ho teraz zoziera. Na jednej strane vyteseny, ze vsetko je tak ako chcel, na druhej strane strata triedneho nepriatela, na ktoreho zvalim kazdy svoj pruser. Vsak toto je strasne, co musi prezivat. (ja viem opozicia, novinari a mimovladky este ostali, ale prezidentka bola ta co bola vzdy "po ruke" a nebolo treba dlho rozmyslat koho obvinit)

mikasa_ackerman
autor
7. apr 2024

@blondinera a čo presne bolo zlé na Zuzane Čaputovej?