Prečo voliči podporujú Pellegriniho?
Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣
@ddaassuullaa oj, tuším, že som trafila klinec po hlavičke😂, takže dokonca platená😂, nuž áno, veď pán Korčoka je politik, ktorý je produktom agentúr a je zameraný na záujmy zahraničia.
@teegreen si totalne vedla, nevies trafit nic😁
Ale daj tip, kde za podlosti aj platia (okrem Sumracnej, to je uz zname)🤫☝️🤣
Ok, posledne slova na margo teba, co "vsetko vies", len uplne vedla. Odviedla si kus dobrej roboty, natiahla si vlakno o par stran, zatapkaj si a bud so sebou spokojna🤜🤛
@ddaassuullaa že ťa to baví sa s ňou naťahovať sa... 😀
@rusalinka uz ani nie, ale zase - pobavila som sa pri tankovani, pri stati v sore na poklasnu a teraz pri vareni😇
A uz dozrel cas na upratovanie👀🤷♀️
@ddaassuullaa tak snáď aspoň variť vieš😂😂😂
@viestta pohŕdanie ľuďmi a povýšenectvo vidím práve na strane prívržencov opozície . ľuďmi sa len oháňajú a pritom samý individualizmus. toľko invektív, koľko sa tu dá prečítať hlavne z tej strany voči ich oponentom. už je toho veľa a preto, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.
@zmrzlinka8 bing👍
@teegreen ale moja zlata,tak bud budes s ruskom alebo hajit americke zaujmy a jasne ze my tu chceme ameriku a nie rusakov.Nezije sa ti lepsie?Mozes si kludne opustit tuto krajinu slobodne.
@teegreen financovat kampan nie je problem, ked presvedcis ludi o tom, ze ty si ty spravny kandidat, na transparentnom ucte sa ti ludia poskladaju, tak ako sa poskladali Korcokovi. Alebo pojdes tou druhou cestou a nechas si za kampan zaplatit zdravotne znevyhodnenymi ludmi, ktori pracuju v socialnom podniku, od huby si odtrhnu a poslu ti desatatisic kazdy. Staci najst takych 50 a mas pol miliona na kampan. 50 ludi nie je problem najst aj medzi svojimi spriaznencami s rovnakym nazorom ako mas ty
Už by aj stačilo, nie?
@rusalinka odpovedami boli ataky, zvysene hlasy, protiotazky "a co henti"....cokolvek, ale odpoved na konkretnu otazku nie. Tu to vidno tiez - nie je argument/odpoved, ale utok pride zfleku. Ja znesiem a nevadi mi to, len ma to zial utvrdi, ze odpoved (zial) neexistuje
@rusalinka ja som sa dozvedela, uz ani neviem v ktorej diskusii, ze keby im opozicia a prezidentky nehadzala polena pod nohy, tak by dokazali viac... Takze zas a znova za to vsetko co este nestihli domrvit moze opozicia a Caputova. Keby mali volnu ruku, to ba sme sa asi nestacili cudovat
@mikasa_ackerman z jednoduchého hľadiska menšie zlo...za mňa je Korčok Čaputka
@rusalinka vcera, ked som videla sudruha Zlatousteho zo Sumracnej stat vedlabuduceho prezidenta, taksom sa zamyslela, na koho sa teraz bude vyhovarat? Kto mu teraz "bude hadzat polena pod nohy" ked v Grassalkovicovom palaci uz bude mat svojho mopslika? Vies si predstavit tu dilemu, ktora ho teraz zoziera. Na jednej strane vyteseny, ze vsetko je tak ako chcel, na druhej strane strata triedneho nepriatela, na ktoreho zvalim kazdy svoj pruser. Vsak toto je strasne, co musi prezivat. (ja viem opozicia, novinari a mimovladky este ostali, ale prezidentka bola ta co bola vzdy "po ruke" a nebolo treba dlho rozmyslat koho obvinit)
@blondinera a čo presne bolo zlé na Zuzane Čaputovej?

@teegreen nebud hystericka😉
Pekny den. Mna nerozhodis, na to fakt nemas