icon

Prečo voliči podporujú Pellegriniho?

mikasa_ackerman
27. mar 2024

Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

beataxxx
9. apr 2024

@jarmilaj pre mna smutny komentar, niet co dodat, aspon niekto je uprimne spokojny s vysledkom volieb

rusalinka
10. apr 2024

@jarmilaj jéj, ďakujem, konečne odpoveď. Prosím prosím, ja mám ale toľko otázok, odpovieš mi na ne, prosím? Mne stačí len áno, alebo nie... Ak áno, tak ok, beriem, ak odpovieš nie - môžeš to, prosím rozvinúť, prečo nie?
1. Správne tomu rozumiem, že tebe stačilo, že PP sa prezentuje slušne, pekne a na úrovni rozpráva bez papiera?
2. Si ok s tým, že PP je gay, (čo teda naozaj nikomu neprekáža), ale vystupuje ako ten, kto je proti lgtbi?
3. Si ok s tým, že napriek tomu, že vystupuje proti lgtbi, hlasoval sa reg. partnerstvá?
4. Si ok s tým, že doteraz nevieme ako bola jeho kampaň financovaná?
5. Si ok s tým, že jeho majetky sú vedené na niekoho iného, no on ich užíva (vila, lietadlo...)
6. Si ok s tým, že hlasoval za skrátenie premlčacích dôb za znásilnenie, menšie tresty za korupciu...?
7. Si ok s tým, že nepodporil právo dieťaťa na to, aby jeho rodič s ním bol v nemocnici?
8. Si ok s tým, že povedal, že si ani len nevie predstaviť fungovať s Ficom, no naďalej sa s ním bratríčkuje?
Ako som písala vyššie, ak sú tam odpovede áno, tak ok, nemám čo dodať - ale ak nie - tak prosím, čím ťa PP presvedčil, aby si mu dala hlas?
9. posledná - verím tomu, že Korčokov prejav si si pozrela alebo prečítala celý - prosím, kde presne to bolo, z tvojho pohľadu, nezvládnuté a úbohé?
Ja ti vopred ďakujem a sľubujem, že ak mi odpovieš, ti dám pokoj 😀

jarmilaj
10. apr 2024

@rusalinka chvíľku počkaj, som v práci, ale nájdem si čas 😉

viestta
10. apr 2024

@jarmilaj nebolo by od veci, keby si sa konecne naucila ako sa nas buduci prezident vola a ako sa jeho meno pise. Budes ho pouzivat dalsich 5 rokov. Vyznieva to tragikomicky, ked ho tolko ospevujes a pritom ospevujes inu osobu s podobnym menom.

jarmilaj
10. apr 2024

@viestta 😘

luuubik
10. apr 2024

@rusalinka ja som volila Pelleho preto, že u neho je aspoň nejaká šanca, že bude objektívny a bude sa snažiť byť prezidentom všetkých ľudi. Koniec koncov už sa Ficovi raz vzoprel, keď odišiel a založil Hlas a príklad z histórie máme tiež, viď vývoj vzťahu Mečiar/Kováč. Čaputova nebola vsetkych, bola to predstaviteľka len PS, resp. opozicie. Absolútne očividne, nepokryte, do očí bijuco. Namiesto toho, aby tlačila na predčasné voľby v čo najkratšom možnom termíne (zo svojej pozície mala na to možnosť) vyhovovalo jej naťahovať nezmyselne čas, aby jej materská strana mohla vyrásť... "Svojich" sa vždy zastala, ako nedávno herečky Fialovej (na ktorú vlastne nikto ani neútočil), ale nespomínam sa jej horlive statusy, keď sa inej - nie práve nevyznamnej žene - vyhrážali rozkopanim pohlavných orgánov... Vtedy jej prezentovanie násilia na ženách vôbec nevadilo, takisto sa neozvala, keď sa utocilo hrubými urážkami na ministerku kultúry, vtedy už nevadí nadávať žene? Keď sa chystajú ubližovať tým, ktorých nemame vôbec radi, plamenne reči o slušnosti akosi došli... Zvláštny meter pani Caputovej, nie? K zmierneniu polarizácie a nenávisti v spoločnosti neprispela ani za mak, ale ju tým ešte viacej prehlbovala. Nestačí len byť "slušná", keď svoju neslusnost prezentovala tým, že jej hlas bolo počuť len selektivne, výlučne v úzkom súlade so záujmami len istých vybraných osob. To len príklad z mnoooha, škoda drat klávesnicu, ti, čo volili Pellegriniho asi vedia, o čom hovorím... A tí, ktorým sa štýl prezidentovania Čaputovej zdal nadstranícky a ešte objektívny, ti to asi nikdy nepochopia.

jarmilaj
10. apr 2024

@rusalinka
1.nie, nestačilo, ale je to pre mňa veľmi podstatné
2.áno, sama nesúhlasím s násilným pretláčaním lgbti ideológie. Pokiaľ viem, PP nikdy nebehal po Ba v podprsenke s dúhovou vlajkou. Takto vnímam lgbti s ich právami
3.tak toto mi uniklo, ale i tak by to nemalo vplyv na moju voľbu
4.neprehľadnosť financovania kampane je štandard, proste je to tak, bohužiaľ, netvárme sa, že niekto financoval kampaň zo svojho robotníckeho platu
5.Na SK bežná vec
6.Nie
7.Áno. Takáto vec je absolútne neralizovateľná, pri katastrofálnom stave zdravotníctva je toto búrka v šerbli
8.Áno. Sama v živote fungujem s ľudmi, s ktorými nesúhlasím, pretože inak to nejde
9.Prejav som videla naživo, celý. Nezvládnuté emócie od začiatku do konca, výhražky, poznámky na papieri, roztrasené ruky, dokola to isté viac krát. Obrovská hanba dospelého človeka pred kamerami, človeka s ambíciami zastávať funkciu hlavy štátu. Takto sa štatnik nechová. Môj vnuk keď mal 2roky a nezvládal svoje emócie, pohrýzol toho, kto bol najbližsie. Presne takto na mňa pôsobil pán Korčok
Pre pani učitelku @viesta: PP nikde nevelebím. Volila som z dvoch kandidátov toho, ktorý bol pre mňa prijateľnejší. Využila som svoje volebné právo, a volila som- hovorí sa tomu menšie zlo.

viestta
10. apr 2024

@jarmilaj nauc sa ako sa súpise a sklonuje jeho meno. Pat rokov ho budes pouzivat, tak nauc sa to skor ako prevezme funkciu

jarmilaj
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
10. apr 2024

@jarmilaj ešte že ako dospelá zvládaš svoje emócie..

luuubik
10. apr 2024

@jarmilaj to si nevšímaj, keď dôjdu argumenty, pravopis je vďačná vec na odvedenie pozornosti 😉

jarmilaj
10. apr 2024

@jana_eyre_2 ja som nebola na kandidátke😄😄😄

rusalinka
10. apr 2024

@jarmilaj ďakujem za odpovede, naozaj si vážim, že si mi odpovedala na všetko, si prvá, fakt 🙂

jarmilaj
10. apr 2024

@rusalinka rado sa stalo. Krásny deň ti prajem

ktochytavzite
10. apr 2024

@jarmilaj V com bol Korcok zlo pre teba,?
Mme sa pacilo videood tvorcov tazyk tyzden kde Pelegrin spoeval o sebe"kazdy den je zo mna ina zena"😉 Pn je taky vo svojich nazorov nejednotny.Alw ved nebude on prezidentom ale Fico.

paradajkova
10. apr 2024

@jarmilaj ja sa uprimne cudujem, ako sa tu rozmohol nazor, ze na Slovensku je bezne ze sa astronomicky kradne a je to okej. Lebo tu sa bavime o tom, ze Pelle ma byt pod hradom, villu na kolegu v rovinke, byt s garazou v BB, chatu na kralikoch, kde pristupovy pozemok bol v sprave pozemkoveho fondu a zrazu je uz Pelleho. Tu sa bavime o nehnutelnostiach cez milion eur u cloveka co nikdy nerobil nic ine ako politiku. Plus tie auta, luxusne dovolenky, lietadlo na kolegu. Toto ma ozaj mrzi, ze ludia odbiju kolosalne rozkradacky vetou, ze to robia vsetci.

victoriab
10. apr 2024

@paradajkova a pritom samy nemajú čo do huby a žijú keď tak v podnájme. ach my chúďa slovač, kde sme boli, keď rozum rozdávali.

jarmilaj
10. apr 2024

Tak potom ho podľa teba volili hladní a sprostí. V každom prípade vyhral, lebo ho volila väčšina

jarmilaj
10. apr 2024

Ktochytavzite volila Korčoka, lebo pozerá Ťažký týždeň 😁

jarmilaj
10. apr 2024

@paradajkova v žiadnom prípade nemám názor, že kradnúť je ok

jarmilaj
10. apr 2024

@paradajkova netuším, či Korčok býva v stane, a z čoho bola financovaná jeho kampaň. Ani ma to nezaujíma. Čo rozhodovalo pri mojom výbere som napísala, obhajovať sa nebudem, a vám nezostáva iné, iba rešpektovať voľbu väčšiny

paradajkova
10. apr 2024

@jarmilaj vychadzala som z tvojej odpovede, ze na SK bezna vec. Lebo akoze ozaj Pelle patri medzi top politikov na Slovensku co nevie vysvetlit svoje majetky a ludia ho napriek tomu zvolili. To su ozaj astronomicke cisla, co nevie vysvetlit. Nie par desiatok tisic.

Korcok byva v byte v BA na ktory ma hypo aj s manzelkou - kontrolovala som na katastri. A ma este chatu bez hypo. To je vsetko. Kampan mal financonanu aj z darov od ludi - ja som mu s muzom poslala napriklad.

Obhajovat sa nemusis, ja len dufam, ze ludia otvoria oci a tieto rozkradacky prestanu svojim hlasom vo volbach podporovat.

jarmilaj
10. apr 2024

@paradajkova si si istá, že IK nemá tiež" lietadlo na kolegu?" Ja nie

paradajkova
10. apr 2024

@jarmilaj som si ista, ze lietadlo na kolegu nema. Som si ista preto, ze som si kontrolovala kataster, ked nanho niekto vytiahol, ze ma tiez byt bez hypo a overila som si, ze to nieje pravda. Nastastie mame moznost si vela veci otvorene overit. Ano, lietadlo neviem overit, ale ver mi, ze keby ma lietadlo, tak to nanho vytiahnu, ako to skusali s tym bytom.

Niesom si ista, ze Korcok nikdy nezobral ani cent uplatku, ani neurobil ziadny financny podvod. Kludne par desiatok tisic eur by tam mohlo byt. Ale to je asi tak vsetko. Kde pri Pellem sa bavime o milionoch. A to by sme mali ozaj rozlisovat. Plus Pelle sam pretlacal zmeny trestneho zakona, vdaka ktoremu ocisti kazdeho politika, co sa kedy nepravom nabalil. Nielen SmeroHlasackeho, kazdeho. A to vieme s istotou.

kristiii
10. apr 2024

@jarmilaj neboj sa, že keby mal, že by to naňho nevytiahli. Ale keďže naňho nič nevylustrovali, trebalo vymyslieť rozprávku o vojnovom štváčovi.

jarmilaj
10. apr 2024

@paradajkova týmto hovoríš, že kradnúť málo je lepšie ako kradnúť veľa

jarmilaj
10. apr 2024

@paradajkova znova som si prečítala tvoj príspevok" kľudne pár desiatok tisíc by tam mohlo byť" ale desať desiatok už nie? 😄😄😄 Týmto končím svoje prispievanie do tejto debaty

paradajkova
10. apr 2024

@jarmilaj nie, hovorim tym, ze nerucim za ziadneho politika, nikdy. Ale ked uz vidim, ze niekto kradne kolosalne, tak ho odpisem na vecne veky.

Ozaj nemozme mat nikdy istotu, ze niekto nic nekradol, ale z majetkovych pomerov Korcoka sa da povedat, ze bud nekradol, alebo ak ano tak len malo, Cize mam moznost nie, alebo malo. Ja ako realista, pripustam aj moznost, ze malo mohol. Akoze mam ho postavit na piedestal ze je svaty? To ja s politikmi nerobim.

Pri Korcokovi je tam MOZNO malo, pri Pellem je tam URCITE VELA - ak to mam napisat jednoducho.

paradajkova
10. apr 2024

@jarmilaj ja ani o tebe neviem ci si niekedy niekde euro ukradla. Nemam to ako vediet. Ani ty o mne nemozes vediet, ci som daky podvod neurobila. Ale z majetkovych pomerov a toho aky ma clovek prijem, vieme co to povedat.

Pelle mal cely zivot plat poslanca a majetky tomu nezodpovedaju. Korcokove majetky jeho platu zodpovedaju.

paradajkova
10. apr 2024

@jarmilaj inak milion je “100” desiatok tisic eur, nie desat desiatok. Desat desiatok by bolo stotisic.