Prečo voliči podporujú Pellegriniho?
Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣
@paradajkova tak potom je všetko jasné. Už vidím tú kontrolu zo strany občana. Držím palce!
@carolynka ano bohuzial, ludia to beru niekedy ako nejaky suboj, ako keby to bola miss Slovensko, alebo futbalovy zapas dvoch muzstiev z "mojej" dediny a "tvojej" dediny. Ale ono je to realne vyberove konanie, vyberove konanie, nas obcanov, v tomto pripade na prezidenta SR. Tak logicky, ked by mi prisiel niekto na pohovor a viem, ze roky kradne a neustale klame, tak aj ked sa bude usmievkat a podlizovat sa mi, proste si ho za svojho zamestnanca nevyberiem, nedajboze za svojho sefa.
@sulavikova a tebe je jedno ako politici nakladaju s tvojimi peniazmi?
@levandul_ka … ešte toto, pre presnejší obraz - čo si o tom myslíš? https://www.instagram.com/reel/C5BHFf7Kzo6/?igs...
@paradajkova vsak to, niektori ludia stravia viac casu vyberom auta alebo kocika nez vyberom prezidenta
@viestta ja som si to hneď povedala ze ta podpora nebola zadarmo. Dúfam že Maďari nie sú tak blbí a podporia Korcoka
@paradajkova im je úplne jedno ..čo tam po 100 míl...hlavne že sa z titulkov dezolat platformy dozvedeli že Korcok zbombardoval Juhosláviou, že je to Americký Agent a že ich synovia pôjdu bojovať na Ukrajinu a že keď bude prezident im padnú všetky soc.vyhody ..aj keď neviem či tu este nejaké zostali po 5 mesačnom valcovani Hranola.
Čo po Tom, že su ničene všetky piliere demokracie vládnou mafiou smerohlasu, že sa snažia ovládnuť súdy, médiá ..čo tam po Tom že miesto riešení zdravotníctvo, školstvo , doprava im ide iba o autokraciu.
Im nie je Korcok sympatický a čo tam po Tom že ich deti budú masirovane propagandou pologramotnych SNS .
Ach ženy , niektoré by ste si zaslúžili poslať do Bieloruská nech pocítite aké to je keď vládne diktátor.
Je mi ľúto deti že doplácajú na vašu ľahostajnosť lebo vy chcete mať kľud.
@lienkashcj uz sa niektorý zato ospravedlnuju
@apolka77 ďakujem za tvoj názor, ale nepresviedčaj ma aby som dala hlas inému kandidátovi. Keď sa ti to zdá smutné, budiš- rešpektujem. Ako som už raz napísala- na Slovensku nebude lepšie a nebude tu lepšia budúcnosť, nech je vo vláde a na poste prezidenta ktokoľvek. To je smutné, áno.
@gir Fascinujú ma ľudia, ktorí si nepamätajú, ako Srbi pod vedením Miloševiča zaútočili najprv na Slovinsko, ktoré sa rozhodlo osamostatniť od Juhoslávie (zomrelo pri tom 19 Slovincov) potom zaútočili na Chorvátsko, ktoré sa tiež rozhodlo osamostatniť (zomrelo 8685 chorvátskych vojakov a 6322 chorvátskych civilných obyvateľov), potom rozpútali vojnu v Bosne a Hercegovine (zomrelo 30 tisíc bosnianskych vojakov a 31 tisíc bosnianskych civilov) a nakoniec sa pokúsili z Kosova vyhnať všetkých etnických Albáncov (zomrelo ich pri tom 8676). Pamätajú si iba bombardovanie Srbska vojskami NATO a tých 528 civilných obyvateľov, ktorí pri tom zomreli. Neviem, či to je strata pamäte, alebo strata súdnosti...
preco si vlastne teraz vsetci zrazu spomenuli na Juhoslaviu?
@aduskalac ja som mala moznost navstivit aj Belehrad aj Sarajevo 2 roky po skonceni vojny. V Belehrade par budov vybombardovanych, budova televizie na okraji sidliska Novy belehrad bez posodenia. Sarajevo vyzeralo ako Stalingrad po prechode fronty, bombardovali ho MIlosevicove vojska
@lienkashcj čo sľúbil Fico madarom? 2 milióny pre okresy Galanta a Dunajská streda..."čistý špinavý"obchod...
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-volby-202...
@viestta a doteraz ľudia žijú v Bosne aj v rozstrielanych domoch,za rozstrielanymi žalúziami a bránami. Niektoré domy sú prázdne ruiny. Netuším,ako sa v krajine po takej traume dá plnohodnotné žiť...len teda počas návštevy Bosny v 2017 som čítala reportaznu knihu "Ako by si kameň jedla" z tohto obdobia, z tejto vojny a reálne mi bolo pri nej fyzicky zle.
@zuzudrnda presne. A doteraz mnohi nevedia kde skoncili ich synovia, otcovia, muzi. Mama mala kolegynu, ktora sa vydala do Bosny. Jednej noci jej svokra zabalila do auta synovcov a kazala jej zobrat svoje deti a utekat na Slovensko. Par rokov po vojne sa nevedela dopatrat kde skoncila jej rodina, podarilo sa jej skontaktovat len so svagrinou, matkou deti, ktore zachranila
za mna teraz Korcok vyzera lepsie ako zamlada, co poviete?
Ja volím Korčoka. Ale u známych Pellegrini lebo je sympaticky, a potom preto, že trebárs osobne poznajú niekoho kto je v strane Hlas. Ale to sú ľudia, ktorí politiku sledujú dosť povrchne, nekriticky.
@sulavikova mladi nevolili Matovica.
@eva8 to je pravda, ešte aj Kotlebu🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

@sulavikova nie, len ako obcan sa spolupodielam na budovani statu, odvadzam tu poctivo dane a odvody a preto politikov kontrolujem ako s mojimi peniazmi nakladaju.