icon

Prečo voliči podporujú Pellegriniho?

mikasa_ackerman
27. mar 2024

Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

jana_eyre_2
27. mar 2024

@lonely66 nemyslím že sa mala dobre.. nemali ani korunu, nemohli si ani nič dovoliť.. svokor bol tiež veľký komunista.. lenže oni sa zasekli v spomienkach na mladosť a svokra si to spája s tým že "tá doba bola lepšia".. nevidí a nevníma čo všetko má vďaka "tejto dobe" že im vrátili znarodnene pozemky , pretože teraz odhliadnuc od zdravotných problémov sa má veľmi dobre.. nezazila že jej komunisti niečo vzali (resp to ako malá nevnímala) lebo v mladosti nikdy nič nemali.. boli presne ti, čo držali hubu a krok, makali a ich voľný čas bol byť doma so susedmi.. takže im nikdy nič nechýbalo..

Moji rodičia boli úplne iní.. otec bol vždy demokrat čo sa zaujímal o politiku, z výšky ho vyhodili lebo písal do časopisu články proti režimu.. starým rodičom zobrali dom a obchod a tak verím tomu, že on by nevolil nikoho iného ako korcoka.. moja mama tak isto zdieľala podobne nazory..

svokra nie je zlá žena, mám ju rada.. o to viac ma mrzí že sa v posledných rokoch tak diametrálne odlišujeme v podstatných témach..

levandul_ka
Autor odpoveď zmazal
silvike
27. mar 2024

@krasavec007 Si myslis, ze Korcok by neletel keby mohol ? Neee, ten by sa isto tlacil v rychliku :/

apolka77
27. mar 2024

MK je červený červený ...no rozmýšľam či aj jemu zaplatili ako dnes Pelle tomu Forro...keď tu vidím tie fotecky snaha zdiskreditovať Korcoka no totálne morálne dno..MK maže každý jeden príspevok na stene ktorý sa voči tomu vymedzi..zbohom sloboda ..nech posledný zhasne.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
janinah
28. mar 2024

@silvike co by mohol keby...realitou je,že jeden letí v pozicanom stroji,asi ma tých správnych kamošov,, ktorí si poctivo zarobili na lietadlo...a druhy cestuje rýchlikom a autom.

beataxxx
28. mar 2024
gir
28. mar 2024
ibatanecnica
28. mar 2024

@beataxxx veríme, veď kto by nám už klamal

ibatanecnica
28. mar 2024

@gir aj ďalšia vojna bude asi správne rozhodnutie,

beataxxx
28. mar 2024

milujem prekrutene vety vytiahnute z kontextu….ze je pan Korcok vojnovy stvac, tomu mozu verit naozaj len fanatici zaslepeni Ficom, jeho logo je agresivna nekorektnost, bohuzial to zabera na velku cast naroda

ibatanecnica
28. mar 2024

@beataxxx to je tvoj problém, nie môj

asdfka
28. mar 2024

Lebo odmietam volit Korcoka a nechcem aby vyhral, preto.
A mimochom este preto ze je pekny 😅

ibatanecnica
28. mar 2024

@asdfka 😂,

aduskalac
28. mar 2024

@gir ešte ťa to baví dávať obrázky kde je jedna vystrihnutá veta?Davas to tu ako keby sám Korcok zavelil a dal príkaz na bombardovanie.Boli to dlhé rokovania a súhlasili stým všetky okolité krajiny , čo akože mal robiť?hocikto iný by bol vtedy na jeho mieste zachoval by sa rovnako

ibatanecnica
28. mar 2024

@srdeenko19 veď si musia potlapkávať plecia akí sú oni múdri, rozhladení, dvíhať si svoje egá a povyšovať sa, keď už druhá strana si myslí svoje

ibatanecnica
28. mar 2024

@aduskalac aha, takže všetci skáču z okna, vyskočme aj my ......obrazne povedané

paradajkova
28. mar 2024

@gir to realne niekto dokaze prezdielat cielenu antikampan? Ved na Kisku bolo presne take iste len tam hodili migrantov. A nic z toho, Kiska bol prezident a ziadne miliony migrantov sem neprislo. Ale kampan bola presne taka ako teraz proti Korcokovi.

krajinka
28. mar 2024

@paradajkova podľa nich to asi funguje tak skúšajú znova 😁

paradajkova
28. mar 2024

@krajinka jasne, ze skusaju, ale toto asi nebude ten POKOJ co slubovali. snad to volici prekuknu, ze im ide o vsetko, tak skusaju z lava z prava hocico a cakaju, kde sa volic chyti na uzdicku.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
janinah
28. mar 2024

@gir ukázala si len svoje vedomosti či skôr nevedomosti o danej problematike....
Problémom je.ze ti jednoduchší na tie reklamy skočia.nemaju snahu ani IQ si veci dohľadať a doštudovať.

janinah
28. mar 2024

Takto sa to robí.do psej matere...

zFB
Ficovi a Pellegrinimu boli Maďari žijúci na Slovensku vždy ukradnutí. 12 rokov si nevšímali problémy regiónov na juhu Slovenska. Teraz potrebujú ich hlasy v prezidentských voľbách, a tak urobili “dínom dánom” na výjazdovom rokovaní vlády v Galante za 2 milióny eur. Peniaze, ktoré veľkodušne rozdali vybraným okresom, však nie sú kampaňové peniaze Petra Pellegriniho. Sú to peniaze daňových poplatníkov. Aj tých, z južných okresov. Tento podvod im, dúfam, neprejde, lebo občania maďarskej národnosti sa nenechajú kúpiť.
Gabor Grendel na FB

chodec15
Odpoveď bola odstránená
viestta
28. mar 2024

@janinah presne. Dali to dvom okresom, pritom cely juh Slovenska ma pocetnu madarsku mensinu, ale dostali to dva okresy, kde ako na potvoru vyhral madarsky kandidat, ktory napokon podporil koalicneho prezidentskeho kandidata. Len tak z cistym svedomim zo svojej slobodnej vole, napriek tomu co odporucala jeho politicka strana. Normalne na drzovku, bez stipky hanby to zobchodovali zo statneho rozpoctu. Coho su este schopni? Kto toto este nevidi?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
eva8
28. mar 2024

Palestinci su utlacani. Preco na West Bank, kde nie je Hamas, su Palestincania druhoradymi pbcanmi? Preco Izrael nechce uznat Palestinsky stat? Vsak tam ani volby nemozu byt. Zidia nosili zlte hviezdy, Palestincania zlte dopravne znacky. Vyhlbia si studnu bez povolenia (povolenie nedostanu) a izraelcania tie studne zabetonuju. Palestincania sa nemozu volne pohybovat, maju vyhradene ulicky. Je to cele zamotane. Preco v Afganistane nakoniec vyhral Taliban? Z kaluze pod odkvap. Tak sa vratme do Gazy - z toho isteho dovodu vyhral Hamas. Ked mlady chlapec vidi, ako jeho spoluziacku roztrhala bomba, ktora padla na skolu pocas vyucovania, bude milovat tych, ktori tu bombu zhodili? Tak isto na Ukrajine. Kto miluje utlacatela? Ukrajinci nielenze uz ani rustinu nemaju radi, ale aj utekaju pred natukovanim. Kto chce zabijat? Kto ma rad nasilie? Preco pre Izrael nie su Palestincania ludmi? Kolko demonstracii je proti Netanjahuovi?

eva8
28. mar 2024

Mavrh Trumpa (?): Prestahovat Palestincanoc z Gazy na pust, kym Hamas nebude zniceny. Ako preziju na pusti? Preco docane nemoze byt vytvoreny tabor v Egypte? A tak zlikvidovat zakladne, tunely? Palestincania varia polievku z travy, robia chlieb z potravy pre zvierata...

Na Zemi su ludia, nadludia a podludia 😔
Zem patri vsetkym. Privlastnujeme si vsetko, narokujeme si na vsetko. Cim nam je lepsie, tym chceme viac 😔

eva8
28. mar 2024

@viestta
@lonely66
Vsak Pellegrini bude dobre vychadzat aj s Orbán bácsi- kom...
Ovlada Pellegrini madarcinu? Alebo len hovori madarskym prizvukom ako isry pan zo SNS zvyraznil svoj madarsky prizvuk po 1. kole? Korcok som pocula, ze madarsky rozprava, to ale neviem potvrdit

eva8
28. mar 2024

Nasla som, ze Korcok ovlada slovencinu, anglictinu, nemcinu. Madarcina nie je spomenuta.