icon

Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty

22. mar 2024

Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.

lucia147852
22. mar 2024

@kosicanka2018 harabin má v hlave??? A čo konkrétne myslis? Tie piliny? Lebo iné nič tam nie je. Veď on sa nedá počúvať ani lrn v politickej diskusii. Čo slovo to blbosť

kosicanka2018
22. mar 2024

@apolka77 https://standard.sk/562604/korcok-pripusta-zrus... , nuz ono, kazdy si najde len to svoje.

kosicanka2018
22. mar 2024

@lucia147852 hlavne vie z rukava vysypat zakony a paragrafy, ktore na Slovensku platia.

bejbypd
22. mar 2024

Mne sa paci ,ze naozaj jediný ale ani nie fakt ,lebo ja napr. Nie som volic PS ...je od voličov Fica a jemu podobných, že jasne progresivci ...no preboha to je hrozna nadávka...to by ma nikdy neurazilo..ale hájiť svoje názory a viesť normálnu a slušnú diskusiu, to nie ...len blaboly, ktoré povedal Fico alebo ta nesympaticka pani,čo sa hrá na ministerku kultúry..realita stratila pojem ? Niekedy sa pýtam, kde to žijem a hovorím si ,ved na Slovensku v štáte, ktorý sa doteraz nepoucil zo svojej minulosti ,ale nevzdávam to ,lebo história sa nesmie opakovať.

zalka
22. mar 2024

@777januska777 mám kamaratov, znamych vieme o sebe kto koho bude voliť. Ale vzájomne si svoje názory nevyvraciame nepresviedcame sa.
Ak mi známy začne hovoriť konšpiračné teórie tak mu poviem,...nebavme sa o tom, tu sa naše názory líšia...nebudem ho presviedčať, že sa mýli. A to stačí k tomu aby sme vychádzali spolu normálne. On je presvedčený, že to jeho je správne, že to je pravda, neberiem mu to.
Ale tu naozaj vidím len osočovanie a absolútne nerešpektovanie iného názoru. A ako píšeš je tu veľa fanyniek PS tak to vnímam hlavne z ich strany ako takú netoleranciu.
A to je pred každými voľbami... žiaľ.

ddaassuullaa
22. mar 2024

@bejbypd vsetci/vsetky volici mafianskej vlady dokola opakuju to iste, lebo ine im este nevymysleli. Mna to naopak velmi tesi, lebo stacilo mi screeny posuvat podobne zmyslajucim ako tieto tu a niektorym cinklo🙏 - ozaj to vyzera, ze su bud pod hypnozou alebo citaju rovnaku nepopularnu stranku😁

mipu
22. mar 2024

Áno, povedie nas na zapad a nebude počúvať Fica

777januska777
22. mar 2024

@zalka a presne preto to tak je, že so známymi chceš ďalej vychádzat. Na internete sa potom vacsina ludi co sa o tom nemôže baviť doma, sa baví tu a na iných stránkach. Takže to nie je o tom, ze sa tolerujete a ste rozumní, je to o tom, ze to sú ľudia čo sú pre teba dôležití a pre politiku sa neplánujete rozhadat.

lienkashcj
22. mar 2024

Nechcem Vás do ničoho nútiť ale tentokrát tam nie je nič lepšie než Korčok. Ja som v min. volila SMER(2016 prvýkrát a 2020 poslednýkrát) som ľavičiarka, ale potom čo Pelle založil stranu že SD 21st. sa mi zapáčila jeho strana videla som 99% tlačoviek s ním od založenia ale prestával sa mi už páčiť min. rok avšak prišli voľby a ja naivná že pôjde do koalície s PS som mu dala hlas. Keď vytvoril koalíciu s hranolom tak som si povedala koniec s ním. A potom čo RF začal vymýšľať hlavne ako obracať zákony vo svoj prospech a pre kamarátov a už mu bláznovi je úplne jedno ako to robí už sa to ani nesnaží skrývať jednoducho Pellegrini sa nemôže stať prezidentom. Inak by tu mal Fico absolútnu moc a potom budeme v ..... Takže KORČOK jasná voľba aj v prvom aj v druhom kole

apolka77
22. mar 2024

@kosicanka2018 verím že si si prečítala len titulok a verím že vieš že medzi slovom pripúšťať a schvalovat je rozdiel. To, že sa nad niečím zamýšľa ešte neznanena že to tak chce. .ale tak nič iné som nečakala .

apolka77
22. mar 2024

@lienkashcj 👏👏👏 👍

vlastnynazor
22. mar 2024

Nie

zalka
22. mar 2024

@777januska777 tu často vidím čítam názory o prerusenych kontaktoch ak niekto v reálnom živote nesúhlasí s fanynkou. Ako proste nerozumiem, prečo majú potrebu presviedčať iných o svojej pravde, prečo nie sú tolerantné. Čím to je? Ako jasne sem tam tu niekto napíše iný názor ako je súhlasné kinkanie s PS a už je dezolat, trol a neviem čo ešte.
No nič idem ja ďalej sledovať diskusie a čudovať sa nad tolkou netolerantnostou až sebestrednostou. Prajem pekný deň.

777januska777
22. mar 2024

@zalka no tak ja tu čítam o prerusenych kontaktoch pri obrovskom množstve veci, nie len téma politika.
A prečo ľudia nie sú tolerantní? No lebo nik nie je tolerantný, len niekto ma väčšiu chuť sa hádať ako druhý. A to, ze niekoho ľudia nazývajú prezyvkami ci urazkami? No to je internet, ľudia si dovolia viac a ako v realite.

michaelkanr
22. mar 2024

Jednoznacne Korcok.
S jeho posobenim bola spokojna kazda vlada, naozaj sluzil slovensku a nie primarne politikom. Takeho cloveka teraz potrebujeme ako sol.
Navyse ma velmi peknu anglictinu, je to sympatak, skuseny clovek, ma kopec kontaktov. Aspon trochu by vyvazil tuto vladu a jej katastrofalne posobenie v zahranici.

cafelatte
22. mar 2024

Tak ako na jeseň podľa koníka vyhralo parlamentné volby PS tak aj teraz pri prezidentských vyhrá vás Korcok. ( na koníku)

eva8
22. mar 2024

@cafelattemamicky na materskej su prevazne mladsie, preto progresivne dopredu 🙂

kosicanka2018
22. mar 2024

@apolka77 no ono uz len to, ze sa zamysla je na uvazenie

cevricek40
22. mar 2024

Korcok ,chce vojnu a teplošov manželský pár,aby ľudia potom neplakali

carolynka
22. mar 2024

@zalka vies co, ja ked tu citam nazory ze Harabin je reprezentativny, ludsky kandidat, tak Sa myslim opravnene zamyslam nad validitou takehoto nazoru. Niektore nazory su jednoducho mylne a netreba ich tolerovat, a za tym si stojim

zalka
22. mar 2024

@carolynka nechápeš, že tí ľudia ho tak vidia. Tak ako ty vidis korcoka. A oni vidia korcoka ako stelesnenie zlá a tiež si myslia, že tvoj názor je mylný. O tom je rešpektovanie názoru iného, aj keď s ním nesuhlasis. Aj keď pri jeho rečiach sa ti otvára nožík vo vrecku a bolia tá uši. Fanynky Harabina tiež bolia uši keď počúvajú korcoka. Tiež si myslia, že ich názor je ten správny.
Naučme sa rešpektovať jeden druhého. Neodsudzujme sa vzájomne.

carolynka
22. mar 2024

@zalka ja to chapem ale nerespektujem. Pellegrini pravdepodobne vyhra, a karavana pojde dalej

zalka
22. mar 2024

@carolynka tak potom sa nečuduj, že ani tvoj názor nebude rešpektovaný... ako je to smutné.

ajajaj00
22. mar 2024

nie nie a este raz NIE

mipu
22. mar 2024

@ajajaj00 môžem.vediet prečo nie?

krasneleto
22. mar 2024

@jana_eyre_2 ja neviem, z coho sudis toto co tvrdis... ale neberiem ti tvoju pravdu o mne, ak mas ten pocit, ze vies lepsie ako ja sama co ano a co nie...

krasneleto
22. mar 2024

@777januska777 ja ako krestanka prijimam kazdeho , bez ohladu na to koho voli. nazor ale mozem mat hadam v pohode aj ja... kdh a ps nemozu tvorit rovnake hodnoty len z respektu a lasky k druhemu , ked si myslienkovito vzajomne v zivotnych nastaveniach odporuju...

galioska
22. mar 2024

@hopsas tomu sa hovori rast. Zmenit nazor, zmenit pristup k zivotu, selektovat nazory je prave to co Slovensko potrebuje. Byt vecne v tradicnom moode neprinasa nic pre deti, pojdu tam kde je to viac ,,free,, a tym tradicakom co ostali bude utierat zadok rumunka ochotna zit na sk za par supov, ked bude vobec ochotna, sak aj oni maju rozum...

simca06022011
22. mar 2024

Možno by bolo fajn keby prestali ľudia politikov brat ako hviezdy a prestali byť "fanusikmi". Lebo správanie kandidátov v našich prezidentských voľbách je také.. ze každému by mali blikať kontrolky aj ak je platonicky zamilovaný do niektorého kandidáta.. tu už nejde o to kto dá dôchodcom o stovecku viac, alebo neviem co, keďže prezident má iné funkcie.

galioska
22. mar 2024

@cevricek40 ja len ze mas syna a nevies na istotu ci bude mat partnerku ci partnera. A mozes napisat ako ta ohrozuju ti teplosi? a aku vojnu chce Korcok? inak sila, argumenty poslednej cenovej 😑 ako volici Fica🤭