icon

Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty

22. mar 2024

Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.

mery333
22. mar 2024

Progresívec Korčok? NIKDY, ani v najhoršom sne!

jana_eyre_2
22. mar 2024

@krasneleto takže predsa sa radis k tým niektorým, ktorí dokážu voliť pellegriniho alebo harabina, ktorí evidentne klamu, manipulujú a kradnú? Pretože ja som neoznacila priamo teba že horšie vidíš voľnomyslienkarstvo ako klamstvo, to si povedala iba ty 😉

janinah
22. mar 2024

@mery333 môžeš charakterizovať človeka s označením progresívec? Nech pochopím čo je na ňom také strašné....

carolynka
22. mar 2024

@zalka nerespektujem nazory rasistov, homofobov a ludi ktori Si myslia, ze Harabin je reprezentativny, je.to na smiech a odtrhnute od reality.
A necakam, ze niekto z vyssie spomenutych bude Respektovat moj nazor a pravdupovediac je mi to jedno

ajajaj00
22. mar 2024

@mipu druha Caputova

777januska777
22. mar 2024

@krasneleto čítala si ich programy? Asi nie však? Reálne sa líšia Iba v jednom jedinom bode programu. Inak cely program majú podobný. Btw. A spojilo ich aj to, ze keď vidia ako Fico rýchlo pretlacil zmenu trestného zákona, rozkrada štátne financie, či prepúšťa zločincov. Ked bojujes proti zločincovi, ktorému je už všetko jedno a také niečo ako hodnoty nemá a ide mu len o seba, tak som rada, že sa spájajú. Ja som konzervatívna veriaca katolícka a nie nemám pocit, ze mňa ci štát ohrozuje také ps. Mna a moje deri teraz reálne ohrozuje táto vladna koalícia.

carolynka
22. mar 2024

@zalka ale chcem este povedat, ze.rozumiem co sa mi snazis vysvetlit xx

ikuska27
22. mar 2024

Toto si zvolili deti..za mňa jednoznačne Korčok....deťom to nespravím....

annm81
22. mar 2024

@cafelatte Nie, nevyhrá. Najskôr to vyhrá Pellegrini a prehráme my všetci - naše deti sa nám poďakujú a raz sa o nás bude písať v učebniciach histórie, ako sme totálne odebilneli a odovzdali moc do rúk fašistom.

jaass
22. mar 2024

@dorothee kvôli mladým ľudom a deťom treba voliť Korcoka? To sa mi snáď sníva🤷‍♀️ ty vieš vôbec o nom aspoň niečo? Či len ti stači čo si počula🤦‍♀️Oh, už chápem, prečo Slovensko ide tak dole vodou. Keď majú ženy názory ako ty, tak dobre nikdy nebude. Masakeeeer

ikuska27
22. mar 2024

@jaass nieeee...kvôli starým treba voliť Fica....teda tú jeho predĺženú ruku..potom tu už mladí nebudú a kraľovať bude už iba dôchodcom....TU pôjde naše Slovensko dole vodou...TU.....!!!

jaass
22. mar 2024

@ikuska27 sama nevieš o čom pises.

dominikamacakova
22. mar 2024

Ja ho tiež idem voliť

ikuska27
22. mar 2024

@jaass no lebo ty vieš 😄🙈

ddaassuullaa
22. mar 2024

@ikuska27 skoda reagovat na rozostvavacov, tieto ich nicnehovoriace kecy napocuvane z vystupeni sialencov na mitingoch a MDZ s karafiatom je skoda komentovat😁 my tu denno denne trpime, ako vladna luza stale dokaze prerazit dno - co vlastne potvrdila aj ona sama - Slovensko ide dolu vodou🤣 trollovia ked sa pomylia, aj pravdu povedia🤷‍♀️

ibatanecnica
22. mar 2024

Nie

ikuska27
22. mar 2024

@ddaassuullaa ooo..vidíš??👍👍👍to ma nenapadlo...sama priznala že Slovensko ide dole vodou...ale vďaka Korčokovi to evidentne nieje 🙈🤷....

dannieja
22. mar 2024

Áno, áno a tisíckrát áno! Korčok nie je dokonalý, ani svätý, ale je to čestný človek, ktorý 30 rokov budoval dobré meno Slovenska v zahraničí kým Pellegrini tu s Ficom rozoberal krajinu na súčiastky. A robia to doteraz.

krasneleto
22. mar 2024

@jana_eyre_2 opakujem, v tejto diskusii druhy krat, ocenujem to, ze ty vies lepsie ako ja , z coho a preco mam nazor, a dokonca aj koho budem volit...

krasneleto
22. mar 2024

@777januska777 to je tvoj uhol pohladu... a rozhodne sa nerad ku konzervativnym katolikom prosim ta s tym najvacsim respektom, ked sa vidis v PS

krasneleto
22. mar 2024

@ikuska27 chvalabohu, deti nemaju pravo volit... nech by tento prieskum dopadol akokolvek. deti nevedia , kedy bola svetova vojna a nie politicke dianie....

krasneleto
22. mar 2024

@ikuska27 a to teraz naozaj nie v zlom, ale ty si mala v 17 aku paru o politike? to keby sa dalo tak by volili aj plackovu alebo neviem koho

jaass
22. mar 2024

@ikuska27 pozri, treba sa zaujimat o veci do hĺbky. Nie, že oo počula som a blabla idem ho voliť. Ale s tebou na Mk sa o tom škoda baviť. S inými ľudmi, ktorí majú záujem a chcelost, tak s takými sa treba baviť. Ale tebe to zbytočne vysvetľovať 🙂 nepochopíš absolútne tak nie je o čom

cafelatte
22. mar 2024

@annm81 bohužiaľ, volby su uz raz take, kandidáti sú akí sú, Korcoka ľudia nechcú lebo ho podporuje nepopulárne PS, Pellegrinyho lebo ho podporuje nepopulárny Fico.
Korcok alebo Pellegriny? Tu nepresvedčis nikoho o tvojom best kandidatovi, každý to vidí svojou optikou.

Budúcnosť ukáže ci to prospelo krajine.

ikuska27
22. mar 2024

@krasneleto ja?? žiadnu..no tieto deti (18-ročné )čo už na šťastie majú právo voliť, sú na tom úplne inak...čo sa dejín týka, môj syn schová učiteľku do vačku.. politické relácie sleduje skoro stále...čiže vie aj koho voliť aby Slovensko nešlo tam, kam smeruje 😉

ikuska27
22. mar 2024

@jaass anooo...veď ty vieš... neberiem ti to😉

jaass
22. mar 2024

@ikuska27 to je presne to. Do politiky sa absolútne nerozumieš ale ideš tu davat nereálne grafy. 🤣 A keď ti človek napíše pravdu tak už nevieš reagovať. A za ďalšie. Napísala by som ti toho tak veľa aby si aspoň kúsok pochopila o čom je reč ale tak ty to nepochopíš 🤔 dospela žena

ikuska27
22. mar 2024

@jaass múdrejší ustúpi 😉ty dospelá žena 🙈🙈

jaass
22. mar 2024

@ikuska27 už len to keď človek napíše, tak ukazuje o ňom niečo 🤦‍♀️ Ah, a Čuduješ sa, kde žiješ. 🤦‍♀️

asdfka
22. mar 2024

NIE!