Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty
Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.
@beronsche pozri co urobila Captava so Slovenskom, a ty ides volit obdobnu skazu . Reci ma nadherne ale co z toho ked 90% z toho je loz a potom ludi umlci nejakym nepatrnym zvysenim prispevkov.Korcok je vojnovy stvac ak bude prezident tak sa rozluc s vidinou Slovenska akotakeho.
@chodec15 neboli sme jediný štát, ktorý počas 2 sv.vojny kolaboroval s nacistami a poslal svojich občanov židov do vyhladzovacích táborov. To isté spravili aj Francúzi https://www.topky.sk/cl/13/1642367/Najhorsia-ka... a možno aj iné štáty. Ale o tom si zrejme asi ani netušil.
To Francúzsko, s ktorým malo Československo podpísanú zmluvu, že nás ochráni... a vykašľali sa na nás.
Každú krajinu prevalcoval nacizmus, nielen nás, nielen naši politici sa podrobili nacistickému Nemecku.
@domininini Pelle a Fico NEKLAMÚ a NEKRADNÚ!!!👍👍👍👍
Pre dvojzubcov a iných bojovníkov za mier: Korcok a Pellegrini sú rovnakí (manekýni, sú z B.Bystrice, rovnaký vek zdravotný stav) ALE Korcok vlastní reprezentatívnu prvú dámu 😂 ak už ani toto nezaberie na debilov tak debili podpisujú verejne že sú buzny🙂
Korčoka nikdy. Falošný, nepríjemný človek.
@miriam11 a doma si zamknes, ci aj to je jeden hnusny biznis a veris v to, ze ked poziadas ludi aby ta neokradli, tak to tak bude?
@weronika171717 a to tvrdil kde a kedy?
Kde vy beriete to že by Korcok posielal vojakov na Ukrajinu?! 🤦🏼♀️ Moje nervy,dobre vás nastrasili papaláši kt horí pod zadkom
Nie, dôvod bol tu už viackrát opísaný
@miriam11 a ti co volili fica a chcu volit podrztasku si myslia, ze ozaj oni toto cele zastavia?🤭😀😅 mier chce kazdy aj ten co nebolil smer ale tu ide v prvom rade o slovakov, mladych ludi. Co im tato vlada v minulosti ponukla? ako posunula slovensko vpred? Ze kopec ludi odislo , ze sa rozkradlo co sa dalo?...korupcia, vrazdy.