icon

Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty

22. mar 2024

Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
domininini
23. mar 2024

@beronsche pozri co urobila Captava so Slovenskom, a ty ides volit obdobnu skazu . Reci ma nadherne ale co z toho ked 90% z toho je loz a potom ludi umlci nejakym nepatrnym zvysenim prispevkov.Korcok je vojnovy stvac ak bude prezident tak sa rozluc s vidinou Slovenska akotakeho.

zalka
23. mar 2024

@chodec15 neboli sme jediný štát, ktorý počas 2 sv.vojny kolaboroval s nacistami a poslal svojich občanov židov do vyhladzovacích táborov. To isté spravili aj Francúzi https://www.topky.sk/cl/13/1642367/Najhorsia-ka... a možno aj iné štáty. Ale o tom si zrejme asi ani netušil.
To Francúzsko, s ktorým malo Československo podpísanú zmluvu, že nás ochráni... a vykašľali sa na nás.
Každú krajinu prevalcoval nacizmus, nielen nás, nielen naši politici sa podrobili nacistickému Nemecku.

ikuska27
23. mar 2024

@domininini Pelle a Fico NEKLAMÚ a NEKRADNÚ!!!👍👍👍👍

zeldia
23. mar 2024

Pre dvojzubcov a iných bojovníkov za mier: Korcok a Pellegrini sú rovnakí (manekýni, sú z B.Bystrice, rovnaký vek zdravotný stav) ALE Korcok vlastní reprezentatívnu prvú dámu 😂 ak už ani toto nezaberie na debilov tak debili podpisujú verejne že sú buzny🙂

janamoto78
23. mar 2024

Korčoka nikdy. Falošný, nepríjemný človek.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
janinah
23. mar 2024

@ajajaj00 nepodcenuj stredoškolákov,o mojom synovi som tu už písala ....a ma rovnako intelig.spolužiakov,hoc určite nie všetci sa zaujímaju o politiku

chodec15
Odpoveď bola odstránená
niekto2hy
23. mar 2024

@miriam11 Co chcel tym basnik povedat?😀

janinah
23. mar 2024

@miriam11 mier za terajšej situacie znamená kapitulaciu ukrajiny a tá by znamenala,že na rade v putinových rozťahovačných chuťkach sme my /po moldavsku a pobaltí/...toto ti a tebe podobným došlo? zjavne nie...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
mizoko
23. mar 2024

@kika900 a v čom je vojnovy stavač? A vieš o tom že vojna nebude ak sa Rus spakuje domov,vieš to?! Či?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
mizoko
23. mar 2024

@hopsas a vieš čo je to kariérny diplomat? Zjavne nie. To ako keby si predavačke v obchode vyčítala že predávala rožky za Mečiara,Matoviča aj Fica. Je to praca

zeldia
23. mar 2024

@miriam11 a iideees… platená si od hodiny či od počtu úderov do klávesnice?🙂 priznáš koľko berieš či len prezentuješ svoju tuposť ?

mizoko
23. mar 2024

@miriam11 videjka si nechaj a napíš svoj názor ak niečo chces prezentovať. Či žiaden názor nemáš?

janinah
23. mar 2024

@miriam11 toto je ta tragedia,renomovaných novinarov nesledujeme pánov luptakov áno a ešte im aj veríme...no nič,idem voliť a pohrať sa s vnúčikom....verím,že Boh nás Slovensko neopustí

mizoko
23. mar 2024

@janinah im nedochádza veľa veci ... Čítanie s porozumením tiež nebude ich koníček, ani kritické myslenie

paradajkova
23. mar 2024

@miriam11 a doma si zamknes, ci aj to je jeden hnusny biznis a veris v to, ze ked poziadas ludi aby ta neokradli, tak to tak bude?

mizoko
23. mar 2024

@weronika171717 a to tvrdil kde a kedy?

mizoko
23. mar 2024

Kde vy beriete to že by Korcok posielal vojakov na Ukrajinu?! 🤦🏼‍♀️ Moje nervy,dobre vás nastrasili papaláši kt horí pod zadkom

sofia1979
23. mar 2024

Nie, dôvod bol tu už viackrát opísaný

galioska
23. mar 2024

@miriam11 a ti co volili fica a chcu volit podrztasku si myslia, ze ozaj oni toto cele zastavia?🤭😀😅 mier chce kazdy aj ten co nebolil smer ale tu ide v prvom rade o slovakov, mladych ludi. Co im tato vlada v minulosti ponukla? ako posunula slovensko vpred? Ze kopec ludi odislo , ze sa rozkradlo co sa dalo?...korupcia, vrazdy.

annm81
23. mar 2024

@miriam11 Že je prezident veliteľ ozbrojených síl neznamená, že má kompetencie vyslať vojakov do zahraničia. Ťažké na pochopenie?

mizoko
23. mar 2024

@annm81 a to je práve to,že tomuto vôbec nerozumejú. Nevedia kto má aké kompetencie takže im ľahko nakecas čokoľvek chces. Najlepšie ich je niečím poriadne vystrašiť a voličov máš istych