Prečo voliť Korčoka, keď je neznámy?
Prečo každý ide voliť Korcoka keď sme ho predtým ani len nepoznali? Mne je veľmi nesympatický.
Lebo vladu tvori smer a hlas, tak nech je prezident z inej strany. Nech je tu vacsia pluralita
@ibatanecnica Prezident rozhodne nemá byť tolerantný voči akýmkoľvek názorom. Podobne ani učiteľka v škole nezvykne byť tolerantná, ak žiak tvrdí, že podľa jeho názoru 2+2=5.
@belllinka Jamky v líčkach nemá, ale mne sa celkom ako chlap páči 😀 A to by mi mohol byť tatkom 😀 😀
@ivka225 tak to je dosť veľký rozdiel porovnávať 2+2 s tým že mi niekto vnucuje svoje názory, len preto, že je presvedčený o ich správnosti
Je dlhorocny diplomat, ma kultivovany prejav, vedel by dobre reprezentovat Slovensko ( kedze je funkcia prezidenta viacmenej reprezentativna tak by vo svete urcite lepsie reprezentoval ako Pelle), ma najviac transparentnu kampan, zije usporiadany zivot - majetok ma v majetkovom priznani a nezatajuje vily kadekde 🤷♀️
Tiez nanho nenasli ziadnu kauzu ( okrem jednej kde ani nebol sam zodpovedny). Snazi sa ludom povedat pravdu o slovenskej ekonomike a nie zavádzať ludi ako to robi Smerohlas…
A co sa tyka vyzoru tak tiez mi je sympatickejsi ako Pelleho ulisny usmev. To ze ho propaguje Plackova alebo Cibulkova by pre vzdelanych a kulturnych ludi nemalo byt smerodajne- Cibulkova sa kamosi s Monikou Benovou takze asi tazko bude podporovat Korčoka - zije uplne v inych dimenziach ako zvysok ludi na Slovensku…
@ibatanecnica môžem sa len opýtať, aká je tvoja cieľová destinácia?
@chodec15 ale mňa nezaujímajú ostatní. Netušíš aká situácia je u mňa. Starých rodičov roky nemám, súrodenci a deti sú v zahraničí.
@gab1sol momentálne Švajčiarsko.
A myslíte, že v čom sa Slovensko zlepší ak zvolíme Korcoka? Budú lacnejšie potraviny? Menšie DPH? Hypotéky?
Budem asi jeho voliť, keďže sa stotožňujem z jeho názormi, ale neviem si pomôcť ale fakt mi je strašne nesympatický 😂😂 ale páči sa mi, že vedie usporiadaný život.
@ibatanecnica ok, ďakujem za odpoveď.
Za mňa Korčok je veľké nie. Rozpráva stále to isté, iba v poučkách a ma imidžovky z ktorých sú všetci dosratí😀 Má kampaň založenú len na ohovaraní a ponižovaní opozície, pri tom slušne počúval v minulosti...Ten chlap bol už snáď vašade. Za to ale Pelleho volit nejdem určite. Tieto voľby sú pre mňa pass...
Toto Korčok nesľuboval, to sľubuje druhá strana, aj keď je to nesplniteľné. A lepšie asi nebude, ale môžeme sa tak pokúsiť, aby nebolo ešte horšie.
No lebo nikoho ineho uz na vyber nemame. Pelle ma u mna stopku. A Korcok je diplomat pohybuje sa v zahranucnej politike uz roky a prezident ma reprezentovat krajinu aj v zahranici a este mam viac dovodov. Jednoducho z tychto panov ma u mna prevahu Korcok. Ako to maju ini- je mi jedno.
Pozri si odkaz, ktorý včera nahrala prezidentka. Prezident nemá žiadne takéto právomoci 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. Toto všetko tu sľúbil hlas a smer. Zatiaľ k žiadnemu zlacňovaniu nedošlo, však motoristi 😂
Pretože si vyberáme z dvoch možností a pretože medzi hlavné úlohy prezidenta patrí reprezentácia v zahraničí a zabezpečovanie riadneho fungovanie ústavných orgánov.
Na jednej strane teda máme niekoho, kto má desaťročia kontaktov v diplomacii a jeho názory budú rešpektované našimi partnermi a brané seriózne tými ostatnými. Na druhej niekoho, kto bude vzbudzovať u partnerov prinajlepšom zdvihnuté obočie a v (polo)diktátorských krajinách bude využívaný vo vnútornej propagande na podporu (polo)diktátorov.
Na jednej strane máme niekoho, kto bude schopný byť brzdou pri snahe vlády porušovať ústavné zákony, na druhej niekoho, kto ako predseda parlamentu je priamo zodpovedný za protiústavné prijímanie zákonov a za snahu obísť Ústavný súd.
V skratke teda preto, že si želám, aby Slovensko malo šancu ostať rešpektovanou demokratickou západnou krajinou.
volim korcoka. je to mudry, rozhladeny muz. dipltomat. to je podla mna velmi dolezite pre prezidenta, aby reprezentoval krajinu. vzdy hovor pravdu, nezamotas sa potom do lzi a co si komu povedal... to hovori za vsetko. nepotrebuje ociernovat ostatnych kandidatov. jeho vyjadrenia a vystupovanie - to je to pokojne a slusne, ktore si predstavujem v takejto funkcii. na neprijemne otazky tiez odpovie. nie ako iní, nemam vedomost, nepamatam si, nic o tom neviem....
@chodec15 dobre ďakujem. Rozhodla som sa pre Korcoka, pretože bude lepšie reprezentovať krajinu. Určite vie aj lepšie po anglicky ako Pellegrini
@ibatanecnica zaujimave je ze ludia fandia Pellemu a ficovej vlade, ospevuju aki su uzasni a co pre nas robia a potom utekaju na zapad. Preco tam je lepsie? Lebo maju kultivovanych politikov aj vlady? Ze su uplne niekde inde ako my? Preco neutekate na vychod? Zvolite si taku vladu a potom chcete zapadne platy. Kedy to pochopite ze oni len kradnu s nic pre ludi nespravia?? Kedy sa Slovensku najviac zdvihla uroven? Nie nahodou za vlady stredopravych stran? Ked je pri moci lavica, nic dobre sa nedeje- iba oklamu jednoduchsich ludi
Treba si uvedomit, ze politika nie je sutaz MISS a mali by sme volit ludi podla ich profesionality a charakteru.
Ak sa nevies rozhodnut sprav si volebnu kalkulacku.
Ja volim korcoka, pretoze si myslim, ze na zaklade jeho dlhorocnych skusenosti so zahranicnou politikou bude dobre reprezentovat nasu krajinu.
Pacia sa mi jeho postoje aj prejav, neznizil sa v kampani na Pelleho uroven (nevytiahol ani jeho sexualnu orientaciu).
Je pro zapadny, ziaden Putin Rusko a strasenie.
Je toho viac, jednoducho ked vidim pelleho je mi zle aky je polrytec a klamar a to co tvrdil pred pol rokom zrazu uz neplati. Ako tvrdil, ze s Ficom do vlady urcite nepojde, ako sa dusoval ze kamdidovat na prezidenta nebude atd je toho vela.
@alex2018 neviem prečo si sa obula do mňa. Kde ja ospevujem ficovu vládu? Keby som ju ospevovala tak volím Pelegriniho. Ale tiež máš asi problém čítať s porozumením.
A ja neutekám, idem tam, kde mám dcéru, kde budem mať prácu a priateľov.
Podržtaška a Fico jedna ruka jeden stat, my ako mala krajina nie sme natom tak ako svajciari, ze mozeme byt neutralny.... to si snad ani nikto nemoze mysliet, ak by nas Stefanik nespojil s CR porozdelovali by si mas tu okolite staty.
@ibatanecnica Že sa neplánuješ vrátiť, závisi len od teba? Ak sa naplno spustí druhá studená vojna, máš občianstvo alebo nárok na občianstvo inej krajiny?
Autorka, Korčok vie po anglicky perfektne. 🙂
@babovecka20 Kde všade bol? Je kariérny diplomat, čiže bol len a len v diplomacii, kde slúžil Slovenskej republike. Nechápem vôbec tvojmu komentáru.
Lacnejsie potraviny nebudu, to je uloha vlady ktora to naslubovala ludom a nic z toho. Prezident reprezentuje Slovensko a podla mna anglictina by mala byt povinna pre kandidata na prezidenta. Inac nas strapni vsade ako Simkovicova 🤦♀️
@annm81 kriste pane, nechaj život plynúť.
@drahomirrra Keď si trošku pozistujes, zistíš, že bol už v každej strane.

@ivka225 a preto zvažujem či vôbec ísť.