Prečo voliť Korčoka, keď je neznámy?
Prečo každý ide voliť Korcoka keď sme ho predtým ani len nepoznali? Mne je veľmi nesympatický.
@cafelatte 1. Tie údajne progresívne média sa už dávno vyjadrili, že nebudú riešiť jeho sexuálnu orientáciu a naozaj ju neriešia. 2. voliči tých údajne progresívnych strán sa nesmejú z jeho orientácie pre orientáciu ako takú, ale pre jeho pokrytectvo, keď je členom koalície, ktorá sa dostala k moci tým, že jednou z jej hlavných tém bol boj proti homosexuálom.
@babovecka20 Takže voliť nejdeš? To sa nám snažíš povedať, že zostávaš doma?
@ibatanecnica nejdu ale nadavaju na tych co idu a maju snahu nieco zmenit. Potom nech nik neplace, lebo bude horsie.
@babovecka20 Že hádať cez mrtvoly. Neprežívaš to trocha príliš? Chcela som od teba len odpoveď na otázku, v ktorých konkrétnych stranách bol, keď tvrdíš, že v každej.
@lonely66 mne bol pellegrini aj sympatický, odkedy zmenil image z chlapca s ulizanou ofinkou na muža.., keď som si úplne odstrihla od jeho vizaze to z akej strany pochádza, akú stranu má a odhliadnuc od toho ako sa chová, pretože to mi nikdy sympatické nebolo.. ale v poslednom čase mi začína byť fakt veľmi nesympatický, tie jeho nenávistné výrazy, srší mu to z tváre, začína byť vyslovene slizky.. navyše na jeho hlas (myslím ten ktorým rozpráva nie stranu, aj ked aj na tú som🤣)som alergická odjakživa.. 😅
Korcok mi začína byť sympatický od doby čo vnímam ako vie rozvážne komunikovať.. namna velmi zapôsobilo že ako jediný sám dokázal odstúpiť zo svojej funkcie, lebo mám dojem že u nás v politike na to nemá takmer nikto..
@ibatanecnica Voľba z pocitu? Tak to tu aj v našom vyzerá.
Idem ho volit, lebo sa statoznujem s jeho nazormi, s jeho viziou pre slovensko.
Ja nechcem, aby nas vlada a politici tahali na vychod, slovensko je sucastou zapadu. Myslela som si, ze sme to doriesili v 90. rokoch a nemusime to kazdu desatrocnicu zase riesit.
Chcem prezidenta, ktory zije tak, ako hovori, neklame, neslubuje vsetko a potom nesplni nic, lebo vsetci na to zabudnu.
Za korcokom su realne vysledky, stal pri vstupe slovenska do eu aj nato, to su historicke milniky. Nech si uz dnes mysli hocikto hocico, vtedy to bolo zadamie od vlady a to aplnil na jednotku.
Je to clovek s rovnou chrbticou, vybornou anglictinou, nie je svarlivy, vie diskutovat, vyjednavat. Bude skvele reprezentovat nasu krajinu, ako to robil cely profesny zivot.
A veru aj dobre vyzera, drzi sa vo forme, sportuje (co je tiez nezanedbatelne, vezmime si takeho zemana).
V neposlednom rade, potrebujeme aspon nejaku protivahu tejto vlade, to vsetko ma obsadit jedna skupina ludi? Mame im dat takmer vsetku moc do ruk? To sa nikomu nezda byt nebezpecne? Navyse ked vieme, ze pelle chce primarne chranit vladu a nikdy! sa ficovi nevzoprel?
Nie, dakujem. Ja volim korcoka✌️
@walentina7 takze vam nevadia ti homosexuali, ktori vas neobtazuju svojimi ludskymi pravami? Tych co tisko teplucko sedia doma tolerujeta, ale uz nebudete tolerovat aby mali rovnake prava ako kazdy iny obcan, kazdy iny platca dani a odvodov? Podla vas su teda obcania druhej kategorie, ktori maju sedie tisko teplucko doma aby neohrozovali vas. Ale ako vas vlastne ohrozuju? Ako vas ohrozuju heterosexualne pary, ktore by rovnako benefitovali z institutu registrovaneho partnerstva? Teda mohil by byt informovani o zdravotneom stave partnra alebo partnerky, mohli by dedit, mohli by cerpat OCR ked to partner alebo partnerka budu potrebovat, mohli by cerpat danove ulavy na partnera alebo partnerku, ktori nebudu platcami dani. Ako teba konkretne ohrozuje institut registrovaneho partnerstva ako taky?
@babovecka20 tak este raz:
Napisala si toto:
,Keď si trošku pozistujes, zistíš, že bol už v každej strane.’
A ja som ti napisala:
autorka chcela pomoct s tym preco volit Korcoka - chcela pocut dovody. A vela dovodov sme jej tu popisali. Isteze mozes mat aj opacny nazor, nikto ti ho neberie. Poukazujeme iba na nepravdu ktoru si napisala vo svojom nazore. Ak chces volit Peleho, nech sa paci ale nesir nepravdy o druhej strane…
Kde som pisala ze IDES volit Pelleho? Pisala som ze mozes mat opacny nazor, nikto ti ho nebude brat ak ho mat budes ale NEPIS NEPRAVDU o druhom kandidatovi = ako si napisala o 10:19 🙈🤦♀️
@lonely66 pretože som sa nakoniec rozhodla ísť tam, kde mám dcéru. A nie na miesto, kde som bola aj pred rokkmi. Keďže sa dcéra rozhodla, že zostane tam, kdeje. Ak by sa vracala na SK tak by som bola v inej krajine, aby sme boli bližšie. To, čo sa tebe zdá, tak len zdôvodu, že nepoznáš pozadei. Ato nie som povinná nikomu vysvetľovať. nIekedy sa veci menia zo dňa na deň.
Ja idem volit Korcoka lebo nechcem za prezidenta Peleho ktorý urobi všetko preto , aby mafia panovala v tomto štáte . Podpise každý mafiánsky zákon. Iný dôvod na voľbu korcoka nemám, ani mi nie je sympatický. Je pre mňa mensie zlo
@lonely66 okrem toho ja som v situácii, že ma tu nič nedrží, žiadne deti, rodičia. Takže sa môže m hocikedy zbaliť aísť kam uznám za vhodné. Nemusím riešiť partnera, škôlku, školu. Takže to mi dosť uľahčuje situáciu.
@krasavec007 🙂👍
@lonely66 to nechaj na mojom rozhodnutí či a koho budem voliť. Volebné právo mám tak sa sama rozhodnem či a ako ho uplatním
@lonely66 Zachytila som okrajovo nejakú takú iniciatívu, bohužiaľ je to len kvapka v mori a nemožno čakať, že dostanú podporu od súčasnej koalicie (ešte budú radi, ak sa čoskoro nedostanú na zoznam nepriateľských agentov). S tou politikou na školách nesúhlasím úplne. Naopak si myslím, že učitelia, trebárs dejepisu, by mali veľmi silno previazať históriu so súčasnosťou. Otázne samozrejme je, či máme takých, čo to dokážu urobiť na dostatočnej úrovni.
Ale vnukla si mi myšlienku, že sa skúsim poobzerať, či sa nedá nejako, napr. finančne, podporiť konkrétna organizácia, ktorá robí také prednášky. Máš nejaký tip?
Mne naopak sympaticky je, ale nie je to moje kriterium...takisto neni moje kriterium "protivaha", pretoze Pellegrinimu by som nedala moj hlas ani ak by predstavoval protivahu k inej vlade.
Korcoka volim, pretoze si myslim, ze ma na to skusenosti, skusenosti s medzinarodnym prezentovanim krajiny pocas svojej diplomatickej kariery, urcite vie co a ako povedat na urovni. Takisto pocas volebnej kampane komunikuje jasne, vieme co od neho mozno ocakavat, ake ma postoje, ziadne vyhybave (ne)odpovede. Diplomatom sa clovek nestane len tak a to ze zastaval taketo funkcie pocas roznych vlad je plus,nie minus ako je to prezentovane oponentom, a svedci to len o tom ze zrejme tu pracu robil vyborne.
Pellegriny odhliadnuc od jeho klamstiev a prekrucani, aktivne posobi v politike roky a to v akom stave tu vsetko je jeho priama zodpovednost. Naopak Korcok toto nemal ako ovplvynit, hoci bol v Matovicovej vlade, avsak to bolo kratkodobo a situacia v ktorej sa SR nachadzala sa budovala dlhodobo, nezapricinila ju vlada ktora tu bola 3 roky pocas najvacsej krizy, nech bola akakolvek (niesom fanusik ani Matovica). Pre mna je Pellegriny dobre vyzerajuci klamar, alibista a prevliekac kabatov.....toto nas naozaj nemoze reprezentovat vo svete ani v ramci krajiny.
@alex2018 moja prvá správa 😉"Za mňa Korčok je veľké nie. Rozpráva stále to isté, iba v poučkách a ma imidžovky z ktorých sú všetci dosratí😀 Má kampaň založenú len na ohovaraní a ponižovaní opozície, pri tom slušne počúval v minulosti...Ten chlap bol už snáď vašade. Za to ale Pelleho volit nejdem určite. Tieto voľby sú pre mňa pass..."
@cafelatte zaujíjmavé, že im vadí jeho orientácia, ale stoja za právami LGBTi.

@walentina7 akoze pretlacat homosexualitu, ved oni chcu iba rovnake prava ako heterosexualne pary. Si predstav, ze by to bolo opacne, ze homosexualita by bola majorita a ty by si milovala chlapa, chcela by si mat rodinu, svadbu atd. Tak co by si sedela ticho doma a supala nohami?
Ja nechapem tak obmedzenych ludi, kt maju pocit, ze ich nejak ovplyvni to, ci sa fero a jozo zoberu alebo nie 🤦🏼♀️
A tu nejde iba o LGBTI ale aj o akukolvek inakost, kt tebe podobnym z nejakeho dovodu vadi. Potom sa uz deti na zakladnej skole smeju niekomu, ze ma okuliare alebo nebodaj nejake postihnutie. To je naozaj hnus.