Progresívny liberalizmus v praxi: Nemecká rodinná slávnosť
https://nius.de/gesellschaft/dieser-bizarre-per...
Mala to byt rodinna slavnost a detsky cirkus deti detom. Prisli rodiny z deti a co uvideli? Deti videli sporo obleceneho muza ,ktory obcesne tancoval skoro nahy pred zrakmi malych deti predvadzal sa ako transvestita.
Takyto ma dopad progresivny liberlizmus v praxi.A toto podporuje nemecka vlada prostrednictvom nasich dani roznym mimovladkam a umelcom .Ale Nemci uz odmietaju taketo vladnutie AFd uz ma v prieskumoch vyse 30 % CDU spadla na 18%..
Inak, pripomina mi to tancovanie `partnerky`pana Simecku .Ale ta tancovala aspon dufam len pre dospele obecenstvo. Takze Nemecko si naozaj preslo rokmi tvrdeho liberalizmu a nastupuje teraz cestu smerom k narodnej pravici. Ale na sk zrejme este caka ten vyvoj smerom k progresivnej liberalizacii, sudiac podla prieskumov % pol. stran..
@ivka225 Ja infovojnu nečítam, bolo to ešte v júni tohto roku a písali o tom viaceré média, dokonca aj sme, môžte si to dohľadať, ako bola prenajatá budova v areáli Mičurin v Starom meste.
@petronelag No dobre, dajte odkaz na zdroj.
@f333 ty si prepnuta...akoze kto ti bude vladnut? radsej das hlas fasistom, zlodejom? ved kto ta nuti hentake oslavy chodit? co to ma spolocne s ps??
@anonym_398576 upozornujem ta na tvoje nevhodne,utocne az agresivne a hrube chovanie v tejto teme a ak v nom budes pokracovat, vylucim ta z debaty.Takze ak mas zaujem m na debate, drz sa temy ,ak nie nemusis prispevat. Ale ataky nebudem trpiet.
No to som prave chcela napisat, tanecky priatelky Simecku za 170 tisic 😂🙈 . Na tomto videu vidno ake hodnotne umenie predvadza. Akoze smiech cez slzy
@f333 pristup na internet mas. Ale ty dobre vies, preco siris to co siris. Na tvojom svedomi, a tipujem aj penazenke…
@anonym_84e77 upozornujem ta ta na tvoje nevhodne az utocne chOvanie v teme. Tonemienim tolerovat. Takze ak budes v nom pokracovat vylucim ta z debaty ,pretoze nemas zaujem debatovat konstuktivne.
Inac ked mal syn asi 6r tak si ruky rozprestrel a tancoval ala kopala ma elektrina,taky bol zlatucky.Ale pri uz dospelej osobe zene si zdravy a rozumny clovek musi tukat na celo,ci ta zena je naozaj normalna.
Ak vyhrá PS voľby, tak aj horšie nás čaká. To, čo predvádzala simeckova žena sa môže páčiť iba total vymletej hlave
@anonym_0c9fcb Suhlasim s tebou,ze v priapde vyhry PS si dana stana bude uplatnovat svoj vplyv na zaradenie zakonov ,ktor su estreemne lavicovozeleno liberalan a kodlive pre krajinu aj jej obyvatelov. Tak ako sa to stalo s podobnymi stranami v de.Nehovriac o zlom moralnom kredite,aky ma Simecka v suvislosti s jeho rodinou a jej nazakonnym obohacovanim sa na ukor statu a EU.
Ale oznacit niekoho slovom vymleti znamena utocit na inych ludi, takze poziadam zdrzat sa takychto vyjadreni.
@anonym_0c9fcb Suhlasim s tebou,ze v priapde vyhry PS si dana stana bude uplatnovat svoj vplyv na zaradenie zakonov ,ktor su estreemne lavicovozeleno liberalan a kodlive pre krajinu aj jej obyvatelov. Tak ako sa to stalo s podobnymi stranami v de.Nehovriac o zlom moralnom kredite,aky ma Simecka v suvislosti s jeho rodinou a jej nazakonnym obohacovanim sa na ukor statu a EU.
Ale oznacit niekoho slovom vymleti znamena utocit na inych ludi, takze poziadam zdrzat sa takychto vyjadreni.
@f333
Vieš, čo som tým chcela povedať. Toto sa môže páčiť iba hlúpym ľuďom alebo niekomu, kto na niečom fičí. Nazývat toto dokonca umením je úplný nonsens.
@anonym_0c9fcb A zase sem prišla nejaká dezolátka širiť svoje dojmy a potom povie že bude voliť náckov z republiky
@anonym_d60543 Upozornujem ta na tvoje nevhodne a utocne a hrube chovanie sa v teme. Take chovanie nebudem tolerovat a nabuduceak vnom budes pokracovat ta vylucim z debaty.
@f333
Vieš, čo som tým chcela povedať. Toto sa môže páčiť iba hlúpym ľuďom alebo niekomu, kto na niečom fičí. Nazývat toto dokonca umením je úplný nonsens.
@anonym_0c9fcb Takze , nadokazes debatovat kultivovane, utocis na integritu inych a tymto ta vylucujem z debaty . je vidiet, ze vychova ,kultivovanost a ovladanie s a ti chybaju.Nevies zial kultovovane pouzit protiargument ,len primitivny sposob utoku . Takeho debatujuceho ja vo svojej debate nebudem trpiet.
@anonym_d60543 Upozornujem ta na tvoje nevhodne a utocne a hrube chovanie sa v teme. Take chovanie nebudem tolerovat a nabuduceak vnom budes pokracovat ta vylucim z debaty.
@f333 strc si "tvoju" debatu vies kam. A zablokuj ma kludne, aspon uz ani nahodne nebudem vidiet tvoje kydy
@anonym_0c9fcb krásne, poučné, pompézne.....
Myslím, že zúčastnení tohto škandálu mali aj strach..
@anonym_398576 upozornujem ta na tvoje nevhodne,utocne az agresivne a hrube chovanie v tejto teme a ak v nom budes pokracovat, vylucim ta z debaty.Takze ak mas zaujem m na debate, drz sa temy ,ak nie nemusis prispevat. Ale ataky nebudem trpiet.
@f333 No skusim - je to druh umeleckeho stvarnenia? Je. Nikto tam ani mna ani teba nenuti chodit. Myslim si vsak, ze umenie je nutne podporovat. Aj taketo. Aj ine. Kto sme, aby sme rozhodovali o tom, co ma alebo nema umelecku hodnotu? Plechovka Andyho Warhola ma? Banksy ma? Nechaj zit ludi, ktori sa zivia umenim. Je to sucast spolocenskeho zitia od nepamati. Taketo predstavenia nezaplatia reklamy v komercnej tv ako nejaky Love island ci SuperStar. Je to umenie pre uzky okruh ludi - ktorym sa paci a ocenuju to, nie masova atrakcia. Ale aby zaplatili takychto umelcov, nedokazali by zaplatit si listok na ich vystupenie. Podporovat umenie, hoci niche, bolo od nepamati sucastou spolocnosti.
@f333 ja som krestan katolik a budem volit ps alebo sas.
@f333 pristup na internet mas. Ale ty dobre vies, preco siris to co siris. Na tvojom svedomi, a tipujem aj penazenke…
@anonym_84e77a utocne a agresivne? Lebo poukazujem na (ne)doveryhodnost tvojich zdrojov? Pokojne ma vyluc. Coho sa bojis?
@anonym_398576 Tak to si potom úplne mimo. Ako mozes ako katolík podporovať LGBTI propagandu a gender ideologiu? A čo podpora potratov a eutanázie (Sme rodina)? Dúfam, že nechodíš na sv. prijímanie.
@pr85 Kto si, ze ma sudis? Kto si, ze sudis inak orientovanych? Chodim na sv prijimanie samozrejme.
Mozno by sa mohol aj admin MK zobudit, su tu propagovane nazory radikalnej pravice
Je zaujímavé keď niekto rad radom upozorňuje na možné vylúčenie z diskusie lebo... ale zároveň nemá problém priamo-nepriamo urážlivo hodnotiť ľudí 🤔
Viď napr.
"Ale uvedomujem ,ze nie vsetci rodicia su tak zreli pre rodicovstvo,aby poznali, ze co je dobre epre deti a co nie. A tak o budu zlahcovat ako ty."
@f333 No skusim - je to druh umeleckeho stvarnenia? Je. Nikto tam ani mna ani teba nenuti chodit. Myslim si vsak, ze umenie je nutne podporovat. Aj taketo. Aj ine. Kto sme, aby sme rozhodovali o tom, co ma alebo nema umelecku hodnotu? Plechovka Andyho Warhola ma? Banksy ma? Nechaj zit ludi, ktori sa zivia umenim. Je to sucast spolocenskeho zitia od nepamati. Taketo predstavenia nezaplatia reklamy v komercnej tv ako nejaky Love island ci SuperStar. Je to umenie pre uzky okruh ludi - ktorym sa paci a ocenuju to, nie masova atrakcia. Ale aby zaplatili takychto umelcov, nedokazali by zaplatit si listok na ich vystupenie. Podporovat umenie, hoci niche, bolo od nepamati sucastou spolocnosti.
@anonym_398576 Tu nejde o tom,ci to to berie ako druh umenia. Ale ide o tom,komu to ´umenie´ je ponuknute. Takze plechvka Varhola nespoobi mravne ohrozenie mladze deti.AK ty ako rodic budes dieta vystavovat takemu mravnemu ohrozeniu,mozes spachat tr.cin.Pochopila si tu podstatu?
Ked vezmeme ten tanec tej ´partnerky ´ Simecku,tak ano,tebe sa moze toto zdat umenie. je urcene predpokladam pre dospele publikum. Mne sa zda hrube az lascivne a nesla by som na take predstavenie. A o umelkyni ci umelcoch by som si pomyslela svoje tak ako o zene,co tancuje v nejakom nocnom klube pri tyci.
Ale stale je to umenie pre dosapelych aked tam idu,tak proti gustu ziaden disputat. Ale asi by si na take predstavenie nevzal /nevzala / svoje dieta. Ci ano?
A dalsia vecje ,ze taketo predstavenie nemaju co platit danovnici.
A ja zastavam nazor,ze umenie je vecou komercie. Takze tak ako vUSA by bolo nacase aj v Europe k tomu pristupovat a nech si hladaju sponzorov sukromnych.Nie sa zivia z nasich dani .
@biba_18 Ty nevies citat s porozumenim? Este raz pomaly si precitaj text. Kde som piala sa, ze vlad aorganizovala danu oslavu? Vlada dava financie na rozne mimovladky /presne ako an sk/ a ti poddoruju aj takychto ´uchylnych´ umelcov
Mozno tebe sa pacil ten tanec aj pe tvoje dieta . . Aj svoje dane by si davala na taketo prgramy takym mimovladkam . ja a mnoho Nemcov ale nie .
@f333 dal som si prácu a zistil som že sa nevie za čo presne dostal tu dotáciu len že za nejaký umelecky výskum a nie za predstavenie vo videu .Vie sa že poberal nejaké dotácie o ktorých nerozhoduje priamo vláda . Môže to byť kurátor alebo nezávislá komisia . Systém má podporovať všestranné umenie a či je vhodne rozhoduje práve komisia nie politici . Taktiež ústave majú zakotvené umeleckú slobodu. Takže zmena vlády asi nič nezmení a peniaze sa dostanú aj takým to ľuďom nech je pri koryte kdo kolvek
@f333 Absolútne ma to nezaujíma a upozorňuj si doma deti 😀 Nemáš tu šíriť dezolátske názory.
Je zaujímavé keď niekto rad radom upozorňuje na možné vylúčenie z diskusie lebo... ale zároveň nemá problém priamo-nepriamo urážlivo hodnotiť ľudí 🤔
Viď napr.
"Ale uvedomujem ,ze nie vsetci rodicia su tak zreli pre rodicovstvo,aby poznali, ze co je dobre epre deti a co nie. A tak o budu zlahcovat ako ty."
@wolf_ ta dama ci pan zlahcovali zhubne posobenie daneho ´umenia´ na deti. Takze aj taki rodicia su. Takze to nie je utocenie ale fakt. Takze si nemyl dojmy s pojmami.
@biba_18 f 33 čo čakáš
žije vraj v nemecku ale slovensko ju maximalne zaujima, pro smer/ rebulika / hlas najlepšie strany ktore to myslia dobre a aj to vedia
@sara07 ja si vzdy poviem, ze clovek za svoju diagnozu nemoze, ak spravne citam nick, ale ostala som teraz prekvapena, ze nema de obcianstvo a nemoze svoju milovanu afd volit.
@anonym_398576 Tu nejde o tom,ci to to berie ako druh umenia. Ale ide o tom,komu to ´umenie´ je ponuknute. Takze plechvka Varhola nespoobi mravne ohrozenie mladze deti.AK ty ako rodic budes dieta vystavovat takemu mravnemu ohrozeniu,mozes spachat tr.cin.Pochopila si tu podstatu?
Ked vezmeme ten tanec tej ´partnerky ´ Simecku,tak ano,tebe sa moze toto zdat umenie. je urcene predpokladam pre dospele publikum. Mne sa zda hrube az lascivne a nesla by som na take predstavenie. A o umelkyni ci umelcoch by som si pomyslela svoje tak ako o zene,co tancuje v nejakom nocnom klube pri tyci.
Ale stale je to umenie pre dosapelych aked tam idu,tak proti gustu ziaden disputat. Ale asi by si na take predstavenie nevzal /nevzala / svoje dieta. Ci ano?
A dalsia vecje ,ze taketo predstavenie nemaju co platit danovnici.
A ja zastavam nazor,ze umenie je vecou komercie. Takze tak ako vUSA by bolo nacase aj v Europe k tomu pristupovat a nech si hladaju sponzorov sukromnych.Nie sa zivia z nasich dani .
@f333 Ved tam deti nie su, je to predstavenie pre dospelych, ktori isli na to vystupenie vedome a dobrovolne. A ten clanok z pochybneho media som neotvorila. Je to pravdepodobne sucast hybridnej vojny ako mnohe pochybne media v Europe. Never vsetkemu, pouzivaj rozum, mysli kriticky.
@f333 strc si "tvoju" debatu vies kam. A zablokuj ma kludne, aspon uz ani nahodne nebudem vidiet tvoje kydy
@vler Je presne ten typ debatujuceho ,co nema spsoby ,nechce a nedokaze debatovat k veci a kultivovanie,ale hrubost je jej vlastna. Nato,ze jej je tato debataa lahostajna tak az emocne prispela. Ale tie omocie nie su poziticne ,ale negativne. Takze som ju vylucila zdebaty.
@anonym_398576 Tak odsúdi ťa Boh, lebo učenie Cirkvi je jasné. Praktizovana homosexualita je ťažký hriech. Interrupciám je vrazda, za ktorú hrozí exkomunikácie z Cirkvi. Eutanázia je vrazda. Kráčaš po širokej ceste do pekla a ak sa nepokajas, tak tam aj skončíš. A ešte k tomu sv prijímaniu. Kto by teda jedol chlieb alebo pil Pánov kalich nehodne, previní sa proti Pánovmu telu a krvi. (1Kor 11,27).
@f333 ja som krestan katolik a budem volit ps alebo sas.
@anonym_398576 to je v poriadku. Je to tvoja sukromna zalezitost aj volba aj prislusnost ci nepslusnost k cirkvi ci viera ci neviera v boha.Ja sice neviem,co ma nabozenska viera s volbami ,ale dakujem za to,ze si sa podelil o taku intimnu osobnu zalezitost.

@f333 deti su ovela viac ohrozene chudobou, nasilim- aj v "tradicnych rodinach", aj od "krestanov", zhorsujucim sa zivotnym prostredim, vojnami, ako nahou osobou
@anonym_5676fe co sem pleties krestanstvo. Normalne uvazujuci rodic nemusi byt krestanom,ay vedel,ze toto je uplne nevhodny program pre deti. Poisnta je ja to,ze na se dane nemozu ist v normalne fungujucej demokracii na taketo udalosti . Ale uvedomujem ,ze nie vsetci rodicia su tak zreli pre rodicovstvo,aby poznali, ze co je dobre epre deti a co nie. A tak o budu zlahcovat ako ty. T. Proti gustu ziadne disputat. Ale urad na ochrnu deti by mal iny nazor, na sk.ka by si cielne deti na take podujatie priviedol.
Neplet sem ine ukazovatele ako je chudoba. Debata je o nevhodnom ´umeni ´ pre deti .