Skončí sa vojna medzi Ukrajinou a Ruskom vďaka Trumpovi?
Co si myslite?
@stanulienkat bravo , fakt bravo . Väčšiu kravinu som som nevidela. Triezvy pohľad ti chýba . 1000 rokov nás okupovali Maďari , Nemci tu boli , Rimania sa tu preháňali . Rovnakú nenávisť pociťuješ aj voči Nemcom alebo Turkom ? Apropo Turci povraždili toľko Slovákov že až .
Hlupákom je ten kto si vec nepozrie z oboch strán a vykrikuje ako taký tupec.
@subartic a na Rusov si zabudla?
https://dennikn.sk/493137/ked-odisli-rusi-domov/
@galioska vies o tom, ze to iste maju americania v nemecku teraz, momentalne, uz od 1945? Vies co dnes povedal Vance Scholzovi, ze on ani uz chodit nemusi- s nim nebudu rokovat - a som zvedava s kym ano a s kym nie, podla ich preferenci to ma byt afd - to sa vyjadril na plne usta a kameru a tym priamo ovplyvnuju (demokraticke) volby, ktore su o 2 tyzdne...🤐🤐🤐🤐
@galioska treba si prečítať na čo som reagovala. presne na Rusov . Boli tu , okupovali , odišli . Rovnako ako Nemci , ktorí po sebe zanechali hrôzu , transporty , vraždy a zničené životy. Turci nás podrezávali šabľami , Ukrajinci Banderovci také pogromy na Poliakov robili že až , Poliaci na Ukrajincov v menšom tiež, Chorváti boli satelitom nacizmu a Ustašovci prekonávali aj praktiky sadistických Nemcov. Kosovskí Albánci pred vojnou v Juhoslávii masakrovali Srbov na rolníckych usadlostiach neskutočne krutým spôsobom. Turci spáchali na Arménoch neskutočnú genocídu ak ti to niečo vôbec hovorí a máš o tom poznatky , rovnako tak horlivo nadávaš na Turkov:?
Rovnako tak nenávidíš aj Nemcov za spáchané krutosti v druhej svetovej vojne alebo fašistických Talianov , Španielov ? Myslím že nie.
@admin co nie je pravda na tom, ze rus znadilnuje zeny, deti, zabija, bombarduje. Alebo uderka zas nahlasuje vsetko, co napisem?
Veď Anglicko sa vzdalo svojich kolónii v roku 1961 Číne vrátili Honk Kong podľa práva. Nerozumiem tomu obhajovanou Ruska a s tými argumentami, že veď aj druhí. Kto od konca druhej svetovej vojny šiel do takejto vojny, že vzal celu svoju armádu proti susednému národu?
@stanulienkat nerieš...zbehla sa tu samá proruSSká smerácka sebranka...
@bambulka79 ja nevolim nikdy smer a na ukrajinu mam svoj nazor,dokonca som ps volič ale nesúhlasím s tym co Simecka hovori uplne o Ukrajine.Kazdy si vie nazor urobit sam,Preco pises take nezmysly ze smeracka sebranka,to myslis seba?
@bambulka79 A to tvrdenie vies aj potvrdiť?y tak mozes argumentovať ,ked sa ti zda vymyslené co pise @subartic. a nie pisat nezmysly,kazdy ma svoj nazor,urcite to tak nie je ako nam pose denníkom🤣
@galioska boli tu Sovieti, to neznamená Rusi. Do vymyslenéhobcelku ako bol Sovietsky zväz patrili aj národy ako Ukrajinci, pobaltské národy, Arméni, Kazachstan o a tak ďalej. Navyše do Československa v 68. dorazili všetci členovia Varšavskej zmluvy okrem Rumunov. Takže zbytočne mieriš svoj hnev len na Rusov. Nehovoriac už o tom, že v ZSSR Rusi reálne áno nevládli, ale iný národ tam mal hlavné slovo 😉
@bambulka79 hneď ako má niekto iný názor je podľa teba volič Smeru, ruský kolaborant a podobné veci.
Ja som od začiatku písala ze Ukrajina nevyhrá tak ako chce, že nie je všetko také ružové.
A som volič opozície, liberál. Čuduj sa svete.
A ako liberál kľudne budem akceptovať že sú ľudia ktorý tie ružové okuliare majú. Len nech mi ich nenútia.
@danica2711 nie je najsmutnejsie to, ze tam zbytocne zomrelo nespocetne vela ludi?
@bosorkabb ja pisem o tom, ze kazda jedna ktora
tu na koni napise, ze Fica nevolila vzdy podporuje jeho kroky, nazory. Beriem to ako neznalost, neuvedomelost a aj prefikanost. Myslia si, ze tymto oponentov umlcia ale kto vie ten vie... Ani jedna nenapise ako im vadi, ze Fico zvysuje dane, ze si chodi do hotelov za 6000 na noc, ze verejne cez video nadava svojim volicom, prezidentovi ze je gay. Ze nasluboval hory doly a nic z toho nesplnil, ze riesi co riesit nemusi a zdravotnictvo, skolstvo , cesty opat nic. Prepusta mafianov, prevaza hajlerov statnym specialom a zabezpeci mu od slobody po byvanie vsetko. Kazdemu vadi opozicia ale okrem taneckov a konspiracii na nich nema nikto nic. Furt riesit sparanie v nose a Matovica je chore. Rovnako chore, ze niekto dokaze podporovat cloveka ktory ma od 800 psychiatrov/ psychologov potvrdene, ze je psychicky mimo. Jedine, ze jeho podporovatelia maju podobne problemy ako on.
@galioska komunít nevadi??Myslim ze kazdemu ,normálnemu na sk to vadi ale to neznamena ze nemam nazor na vojnu svoj a nie taky ako naprikld určuje Simecka.Ja suhlsim s tym co tvrdi ps ze nie je spravne chodit k Putinovi,zvysovat si platy rusit prokuratúru a pod.Ale to neznamena ze na Ukrajinu nemam vlastný nazor.

Vojna neskončí. rusko len získa čas na útoky v budúcnosti. Mier v Európe skončil.