Skutočné odhalenia Ivana Megu
Sledujete co odkryva Mego?Ja som zhrozena.Aky sme ubohy stát.Toto nikde v Europe sa nevyskytlo,nie v takomto rozsahu.
Zasnem co tu bolo mozne iba tak-este v roku 2013.
Scenar ako z najhorsieho hororu na juhu Slovenska.
Nedokazem sa s tym vnutorne zmierit a vrahovia dostali 20 rokov,menej ako za marisku😨
@nyusika sú filmy o masových vrahoch, diktátoroch, sexuálnych predátoroch - a nikto z nich nerobí celebritu - iba ich proste človek spozná a vie o ich skutkoch ...
@biba_18
konkretne na toto mam iny nazor - film som videla, mala som z neho extremne zly dojem.
a sledovala som aj to halo okolo - najma vyjadrenia od poberenych susedov, ktori si dodnes o nom myslia, aky to bol skvely clovek...kym bol na slobode, nemuseli sa nicoho bat.
vyrastala som v prostredi, kde (nastastie teraz uz bud mrtvi, alebo pozatvarani) vacsina mafosov zila svoje eldorado...a verte mi, mnohi moji krajania si o nich myslia to, co susedia o Cernakovi
no ja by som v Dunajskej Strede nechcela v tych časoch byvat, zobrali babu nasilu, 5 sa na nej vystriedali a na policiu si nemohol, lebo teba zabiju alebo rodinu .
@anonym_autor asi ti talianska/albanska/ motorkarska/klanova mafia nic nehovori🫣🫣🫣je to vsade v eu, ale na sk to odkryva novinar, v zahranici zvacsa policia, ak ma paky....
@0kristina0 zila a co,ved som bola v puberte,mala som svoje problemy,riesila som chalanov a ne mafosov,v tv zas tolko toho nebolo.Nieco som vedela ale ze to bolo az v takomto rozsahu som nevedela,chapeme sa??Ze poslo vyse 200 ludi len tak som netusila,kapisto??ZE TO BOLO TAKE ZLEEEEE BOZE MOJ,TOTO SOM HLAVNE NEVEDELA A CO.O Fontane som praveze vedela a to je to co pisem,mafiani sa zabijali medzi sebou tak toto ma ako fakt moc nezaujalo.Neaka Fontana mi je informacne ukradnuta ze tam zakapalo par mafosov ale tie cisla tych OBYCAJNYCH ludi su neuveritelne,to ma desi!.No a presne som vedela ze sa to diskusne zvrtne natoto,jedna zabrdne a jak supy aj ked pisem,ze je fuk co som ja vedela,ze sa drzte temy..
@anonym_autor neviem odkial si, ale tak hlava na kapote auta je u nas dodnes znama a myslim, ze nie je cloveka z daneho mesta, ktory by o vsetkych tych veciach nevedel, kdeze hlavne podniky, ktore zamestnavaju mozno 70% pracovnej sily regionu, boli a su pod palcami mafie....
Co tak zasnes? ved to je všeobecne známe.
@biba_18 nie,nevedela som o Rypalovi,az teraz od Mega ako sledujem cast za castou.Byvam daleko od juhu,nie som madarka.Skutocne som si myslela,ze mafia sa len medzi sebou kantri a to je cele.
@anonym_autor mafia sa len medzi sebou kantri? preboha a co bol Robert Remias? Obet politickej vrazdy, ktoru vykonala mafia na objednavku Meciara a Lexovej SIS. Kolko mas rokov?
A co novodoba mafia - tzv. biele goliere? Sice tolko nevrazdia, zato kradnu omnoho viac a zo statnych (teda nasich) penazi. Chapadla siahaju a k precedovi.
no ja by som v Dunajskej Strede nechcela v tych časoch byvat, zobrali babu nasilu, 5 sa na nej vystriedali a na policiu si nemohol, lebo teba zabiju alebo rodinu .
@karolinakr to sa dialo aj inde, vratane Bratislavy (napr. v Bajkale)
@anonym_autor mafia sa len medzi sebou kantri? preboha a co bol Robert Remias? Obet politickej vrazdy, ktoru vykonala mafia na objednavku Meciara a Lexovej SIS. Kolko mas rokov?
A co novodoba mafia - tzv. biele goliere? Sice tolko nevrazdia, zato kradnu omnoho viac a zo statnych (teda nasich) penazi. Chapadla siahaju a k precedovi.
@kp7333 malo ludi si uvedomuje, ze ti lalisovci a podobne boli len obycajni suflikanti...a ze ti, co vsetko riadili, su dodnes vazeni obcania, politicke prepojenie nie je ziadna nahoda
@kp7333 a co som to mala preberat s kamoskami??Remiasa???A v dospelosti zas ine starosti.No teraz sa tym zaoberam,jetzt,teraz proste,teraz ma to zaujima.Pochadzam z dediny pri Hlohovci.Ked nato tak pozeram tak ja ani neviem ci aj Hlohovec bol neak mafianmi obkoleseny,kazdy okolo mna si zil svoje zivoty,to sa neriesilo.My sme riesili doma aka bola uroda a ci zaprsi..Potom som odisla do zahranicia a opat sa starala sama o seba.Politika isla vzdy mimo mna a je to tak doteraz.Stale som natom rovnako, spravy nekuknem a radsej pozeram nieco dokumentarne,nemiebim sa deptat spravami.Sak uz len ten Mego ako zle posobi na moju psychiku ze ani spat z toho nemozem,nemam na take krute info povahu
@kp7333 a co som to mala preberat s kamoskami??Remiasa???A v dospelosti zas ine starosti.No teraz sa tym zaoberam,jetzt,teraz proste,teraz ma to zaujima.Pochadzam z dediny pri Hlohovci.Ked nato tak pozeram tak ja ani neviem ci aj Hlohovec bol neak mafianmi obkoleseny,kazdy okolo mna si zil svoje zivoty,to sa neriesilo.My sme riesili doma aka bola uroda a ci zaprsi..Potom som odisla do zahranicia a opat sa starala sama o seba.Politika isla vzdy mimo mna a je to tak doteraz.Stale som natom rovnako, spravy nekuknem a radsej pozeram nieco dokumentarne,nemiebim sa deptat spravami.Sak uz len ten Mego ako zle posobi na moju psychiku ze ani spat z toho nemozem,nemam na take krute info povahu
@anonym_autor
keby sa ludia viac zaujimali o politiku, nebolo by v nej tolko mafianov...
mafia vzdy potrebuje mat chrbat kryty najvyssimi politickymi spickami, aby si zabezpecili beztrestnost aspon do dalsich volieb.
@anonym_autor toto je najvacsi problem, ze ludia sa nezaujimaju, neriesia politiku a potom volia politikov, ktori su s mafiou jedna ruka. Ako sucasna vlada. Treba sa zaujimat, citat noviny uz od pubertalneho veku, hladat suvislosti, lebo volebne pravo je od 18 rokov.
@nyusika ja som ani v kine na Černakovi nebola ani na Miky nepôjdem
akurat ma zarazilo, že to bol najziskovejši film roka 2025
@karolinakr ani ja. Ludia by mali ten film bojkotovat a nie prispievat svojou ucastou seriovemu vrahovu na luxusny zivot v base, prip ak ho pustia, na slobode.
@kp7333 presne tak...ved co bol jeden z prvy ktokov sucasnej vlady ?
novela tretneho zakona
@nyusika presne tak. zastavit vysetrovanie, rozpustit vysetrovacie teamy, ovladnut prokuraturu, prepustit mafianov, nech pekne pokracuju v kradnuti. ved aj politici musia z niecoho zit. a narod im tlieska. novodobym Janosikom.
@karolinakr ani ja. Ludia by mali ten film bojkotovat a nie prispievat svojou ucastou seriovemu vrahovu na luxusny zivot v base, prip ak ho pustia, na slobode.
@oli18 dufajme, ze nepustia. tento ma uz svojich mecenasov na politickom dochodku.
Mňa sa boj s mafiou osobne dotýka. Mafia systematicky ničila život mojej rodine - výpalné, vybuchnuté auto, podpálené auto, výhražná guľka v aute, uvoľnenie pneumatík až po následne ublíženie mne a zabitie môjho muža. Mafia mi zničila život a zdravie a a budúcnosť. Ivana Mega som mala rada, do jedného momentu. Kedy si zavolal jedného z týchto vrahov do svojho programu a dal mu priestor ako celebrite a v podstate sa dotyčný vyvinil, on je ctihodný občan. V tomto momente som ho prestala sledovať.
Ja som si tiez vsimla ked sa Mego stretol s Cernakom.Ako tu situaciu opisoval.Ze drzal mamicku za ruku,taky milujuci syn.A ze cernak ma osobnost,skoro z neho urobil Sklodowsku.Mego je trosku mimo ak si myli osobnost so zastrasovanim.Cernak vrazdil a vrazdit dokaze kazdy,to nie je ziadna osobnost,je to skor primitivizmus lebo inym sposobom otocit peniaze nevedel-ani inym sposobom zaujat svet.Cize ziadna osobnost.Vrah nikdy nebude mat osobnost a toto by si mal Mego uvedomit takze ano,tiez som si unho vsimla niekolko pochybeni
Mňa sa boj s mafiou osobne dotýka. Mafia systematicky ničila život mojej rodine - výpalné, vybuchnuté auto, podpálené auto, výhražná guľka v aute, uvoľnenie pneumatík až po následne ublíženie mne a zabitie môjho muža. Mafia mi zničila život a zdravie a a budúcnosť. Ivana Mega som mala rada, do jedného momentu. Kedy si zavolal jedného z týchto vrahov do svojho programu a dal mu priestor ako celebrite a v podstate sa dotyčný vyvinil, on je ctihodný občan. V tomto momente som ho prestala sledovať.
@anonym_9dca87 presne,len tak si diskutuje s tymi mafianmi a ti su dokonca na slobode,nechapem
@nyusika najhoršie je na tom týpek z Aby si vedel. To je presne ten človek, ktorý ak by žil v 90tych rokoch do cca. roku 2005, tak by bol jeden z nich. On velebí mafiánov, dáva im mnoho priestoru. Priam baží po tých informáciách a hltá slová mafiánov ako slovo Božie. Upozornila som ho z pohľadu poškodenej, aby dával von korektné informácie a nie, čo sa hodia do konceptu. Zámerne veci vykresľuje nesprávne v prospech mafie - to som s ním konzultovala a videla som. Čo sa týka Mega, do určitého bodu som mu fandila. A v jednej sekunde stratil všetok morálny kredit. Na správu z pozície poškodenej a obete, ktorú som mu písala vôbec neodpovedal. Prečítal, nereflektoval. Je mu to jedno.
@anonym_9dca87 napis mu este raz,ved rozprava ze navstevuje obete osobne a zbiera info.Mohlo sa stat,ze tu spravu necital,skus ho este urcite skontaktovat
@anonym_9dca87 napis mu este raz,ved rozprava ze navstevuje obete osobne a zbiera info.Mohlo sa stat,ze tu spravu necital,skus ho este urcite skontaktovat
@anonym_autor ja som mu len napísala, že odkedy dáva priestor vrahom, aby sa u neho realizovali a robili si PR. Že som myslela, že bojuje proti mafii.
@anonym_autor ja som mu len napísala, že odkedy dáva priestor vrahom, aby sa u neho realizovali a robili si PR. Že som myslela, že bojuje proti mafii.
@anonym_9dca87 tak ale nepisala si mu ze si obet a chces k tomu nieco povedat,ze.Lebo on takto nad tym mavol rukou,take vycitky mu asi chodia denne
V Karikovej tretej knihe Čierny kruh - koniec mafie, pekne ukazuje, ako je politika spojena s mafiou, dosadzuju si svojich ludi, eurofondy, atd, pozemky...ludia sa nezaujimaju a ked aj nahodou ano, je odvolany alebo znemožneny
Toto je boj, ktory sa neda vyhrať, policia tiež je nejak prepojená, proste v tomto nikto nikdy nevyhrá
Je pravda, že ludia sa nezaujimaju a ked aj ano, nemaju paky, ako to zastavit
Ak sa nejaky novinar obuje do veci, skonči ako Rypal
Tu spravodlivost nikdy nezviťazí
@karolinakr no ale okolo neho nebolo take halo ako okolo Kuciaka,ktohovie preco.Zeby jeho praca a obeta boli menej zaujimave?
@anonym_autor nebolo také haló, lebo nebol tak rozšírený internet a prístup na sociálne siete. Ak články sa písali opatrnejšie, nebolo toľko možností anonymity, teraz je každý druhý hrdina - za obrazovkou a klávesnicou
V Karikovej tretej knihe Čierny kruh - koniec mafie, pekne ukazuje, ako je politika spojena s mafiou, dosadzuju si svojich ludi, eurofondy, atd, pozemky...ludia sa nezaujimaju a ked aj nahodou ano, je odvolany alebo znemožneny
Toto je boj, ktory sa neda vyhrať, policia tiež je nejak prepojená, proste v tomto nikto nikdy nevyhrá
Je pravda, že ludia sa nezaujimaju a ked aj ano, nemaju paky, ako to zastavit
Ak sa nejaky novinar obuje do veci, skonči ako Rypal
Tu spravodlivost nikdy nezviťazí
@karolinakr bozie mlyny melu pomaly, ale isto. kazdy politik ma svoju zivotnost a s nim aj mafia nanho pricucnuta. Je to ale boj na dlhe trate. Verim, ze tak ako teraz sedi Cernak, budu raz odsudeni aj vrahovia Pala Rypala, ci Jana a Martiny.
@anonym_autor toto je najvacsi problem, ze ludia sa nezaujimaju, neriesia politiku a potom volia politikov, ktori su s mafiou jedna ruka. Ako sucasna vlada. Treba sa zaujimat, citat noviny uz od pubertalneho veku, hladat suvislosti, lebo volebne pravo je od 18 rokov.
@kp7333 ja nevolim.To co je tu vyse 30 rokov to si museli zvolit aj ti najviac v obraze🥴

@nyusika ak by si ten film videla tak by si vedela, že žiadnu celebritu z neho neurobili ... ukázali presne to aký bol - hajzel čo stratil zábrany ...
@biba_18 celebritu z neho spravilo uz len to, ze o nom natacalo film...hentakych smradov terba ignorovat, nech skapu v zabudnuti