Skutočné odhalenia Ivana Megu
Sledujete co odkryva Mego?Ja som zhrozena.Aky sme ubohy stát.Toto nikde v Europe sa nevyskytlo,nie v takomto rozsahu.
Zasnem co tu bolo mozne iba tak-este v roku 2013.
Scenar ako z najhorsieho hororu na juhu Slovenska.
Nedokazem sa s tym vnutorne zmierit a vrahovia dostali 20 rokov,menej ako za marisku😨
Nie je to nic sokantne, uz dlho sa vie, ze tento stat je mafiansky.
Ivan Mego robí naozaj kvalitnú investigatívu. To, že Slovensko je mafianský štát vieme už dlho. Rozdiel je v tom, že v 90. Rokoch boli mafiani na slobode a dnes nám sedia v parlamente a na vysokých poziciách v štátnej sfere. :( nuž je to tak.
Nie je to nic sokantne, uz dlho sa vie, ze tento stat je mafiansky.
@0kristina0 ja som si myslela,ze ked sa povie mafia,tak su to cierne spinave obchody a sem tam neake vrazdy medzi sebou.Ani v mojej rodine sa to nikdy nepreberalo.A zrazu v 30tke sa dozviem,co sa tu dialo?A to len tak?Zeny alebo taki,co sa im zaplietli pod nohy a nemali nic spolocne s nimi.Znasilnovali,oblievali kyselinou,vrazdili larom farom-toto som netusila ze vyse 200 mrtvych a to cislo moze byt ovela vysie.A chudera ta Anita co si musela vytrpiet,fakt nespim.Najmensie ponatie som nemala,vedela som len o cernakovi no tv s nim robila rozhovory a viac menej som ho vnimala ako mafiansku celebritu.Ale na juhu Slovenska len jeden z nich,iba jeden☝️zavrazdil viac ludi ako vsetci cernakovci za najvatsej ery.No ja čumim,kam som sa to narodila,a preco ich o par rokov pustia🫨
@anonym_autor no ... ty si to netušila. ale paľo rýpal zmizol už pred 17-timi rokmi keď o tom písal ...
@anonym_autor no ... ty si to netušila. ale paľo rýpal zmizol už pred 17-timi rokmi keď o tom písal ...
@biba_18 MY VSETCI OSTATNI TO VIEME SKORO 30 ROKOV
alebo neviem kde si mala hlavu keď vystrieľali fontánu. alebo útočili na stojku pred diskotékou na verejnej pláži mačetou!
@biba_18 nie,nevedela som o Rypalovi,az teraz od Mega ako sledujem cast za castou.Byvam daleko od juhu,nie som madarka.Skutocne som si myslela,ze mafia sa len medzi sebou kantri a to je cele.
@anonym_autor o košickej mafii sa vedelo dokonca že mali vazby na manažment železiarní ... kks ... strašné časy ...
alebo neviem kde si mala hlavu keď vystrieľali fontánu. alebo útočili na stojku pred diskotékou na verejnej pláži mačetou!
@biba_18 to neviem ani ja,nezachytila som alebo ma to nezaujimalo?netusim
mna najviac zaujimal ten Palo Rypal, čo zmizol bez stopy
@biba_18 MY VSETCI OSTATNI TO VIEME SKORO 30 ROKOV
@ingridpisarova dobre,dobre,o tom diskusia nie je a ty nie si vsetci.To je jedno co viem a neviem ja,tu ide o ine..zas nesklznime do niecoho,o com to tu nie je
mna najviac zaujimal ten Palo Rypal, čo zmizol bez stopy
@karolinakr no ale okolo neho nebolo take halo ako okolo Kuciaka,ktohovie preco.Zeby jeho praca a obeta boli menej zaujimave?
@karolinakr no ale okolo neho nebolo take halo ako okolo Kuciaka,ktohovie preco.Zeby jeho praca a obeta boli menej zaujimave?
@anonym_autor vieš čo je divne, že napisal sestre - veci môžte rozdat...vedel, že ide na popravu?
@anonym_autor inak chore, že vždy si to odnesu novinari ..Kristina tiež asi neskonči v domove dôchodcov a pritom robí dobrú prácu
To je práca polície zatvarat zločincov
@anonym_autor bolo okolo toho haló, kto to sledoval tak vedel - pointa bola že to nevedeli dokázať, lebo palo zmizol a telo sa nenašlo ... jana a martinu našli. ak by ich nenašli, tiež by sa okolo toho nerobil cirkus - nebolo by okolo čoho ...
@anonym_autor vieš čo je divne, že napisal sestre - veci môžte rozdat...vedel, že ide na popravu?
@karolinakr ano,to je cudne a este cudnejsie,preco behal s notbukom po Juhu v tych hroznych casoch a nemal nic zalohovane.Ze aj ked nieco odkryl tak tie informacie nemal u niekoho ulozene,ze nemal ziadnu poistku v tomto.
Ten nodbuk sa mu mohol dorantat kazdu chvilu.Ved v tych casoch uz boli usbecka ale on behal len s tym notbukom a nepriestrelnou vestou,ktora mu bola zrejme na nic...velmi cudesne sa spraval.To usbecko mohol slahnut do cukornicky svojej mamy a povedat,ked sa mi nieco stane,toto daj tomu ci tomu-sak aj ked nikomu neveril,par kamosov z brandze mal.Pretoze on o tych info co nazhromazdil rozpraval ako o svatom grale a uz ked viem,ze asi ze bude po mne,nech to aspon k niecomu je.Vsetko si vsak nechal pre seba do poslednej chvile.A co sa tyka financii,zomrel ako chudobna mys.Naco to vsetko teda bolo.Ktohovie co by bol k tomu povedal,ci taka hrozna smrt stala zato pri fakte,ze nicim sa nepoistil
@0kristina0 ja som si myslela,ze ked sa povie mafia,tak su to cierne spinave obchody a sem tam neake vrazdy medzi sebou.Ani v mojej rodine sa to nikdy nepreberalo.A zrazu v 30tke sa dozviem,co sa tu dialo?A to len tak?Zeny alebo taki,co sa im zaplietli pod nohy a nemali nic spolocne s nimi.Znasilnovali,oblievali kyselinou,vrazdili larom farom-toto som netusila ze vyse 200 mrtvych a to cislo moze byt ovela vysie.A chudera ta Anita co si musela vytrpiet,fakt nespim.Najmensie ponatie som nemala,vedela som len o cernakovi no tv s nim robila rozhovory a viac menej som ho vnimala ako mafiansku celebritu.Ale na juhu Slovenska len jeden z nich,iba jeden☝️zavrazdil viac ludi ako vsetci cernakovci za najvatsej ery.No ja čumim,kam som sa to narodila,a preco ich o par rokov pustia🫨
@anonym_autor dovolim si povedat, ze v tej nevedomosti si zila dost dlho, no nie je nam tu dobre? (Ironia)
@anonym_autor dovolim si povedat, ze v tej nevedomosti si zila dost dlho, no nie je nam tu dobre? (Ironia)
@0kristina0 zila a co,ved som bola v puberte,mala som svoje problemy,riesila som chalanov a ne mafosov,v tv zas tolko toho nebolo.Nieco som vedela ale ze to bolo az v takomto rozsahu som nevedela,chapeme sa??Ze poslo vyse 200 ludi len tak som netusila,kapisto??ZE TO BOLO TAKE ZLEEEEE BOZE MOJ,TOTO SOM HLAVNE NEVEDELA A CO.O Fontane som praveze vedela a to je to co pisem,mafiani sa zabijali medzi sebou tak toto ma ako fakt moc nezaujalo.Neaka Fontana mi je informacne ukradnuta ze tam zakapalo par mafosov ale tie cisla tych OBYCAJNYCH ludi su neuveritelne,to ma desi!.No a presne som vedela ze sa to diskusne zvrtne natoto,jedna zabrdne a jak supy aj ked pisem,ze je fuk co som ja vedela,ze sa drzte temy..
Hlavne je čas si ešte uvedomiť, že to nebolo len na juhu Slovenska, aj keď tam to bolo najvypuklejšie.
Mňa sa boj s mafiou osobne dotýka. Mafia systematicky ničila život mojej rodine - výpalné, vybuchnuté auto, podpálené auto, výhražná guľka v aute, uvoľnenie pneumatík až po následne ublíženie mne a zabitie môjho muža. Mafia mi zničila život a zdravie a a budúcnosť. Ivana Mega som mala rada, do jedného momentu. Kedy si zavolal jedného z týchto vrahov do svojho programu a dal mu priestor ako celebrite a v podstate sa dotyčný vyvinil, on je ctihodný občan. V tomto momente som ho prestala sledovať.
@anonym_autor bolo aj okolo toho halo...akurat tem nebol Kocner, ktory zacal spievat hned, ako mu dicvaklo, ze ho odpisali jeho verni
@0kristina0 zila a co,ved som bola v puberte,mala som svoje problemy,riesila som chalanov a ne mafosov,v tv zas tolko toho nebolo.Nieco som vedela ale ze to bolo az v takomto rozsahu som nevedela,chapeme sa??Ze poslo vyse 200 ludi len tak som netusila,kapisto??ZE TO BOLO TAKE ZLEEEEE BOZE MOJ,TOTO SOM HLAVNE NEVEDELA A CO.O Fontane som praveze vedela a to je to co pisem,mafiani sa zabijali medzi sebou tak toto ma ako fakt moc nezaujalo.Neaka Fontana mi je informacne ukradnuta ze tam zakapalo par mafosov ale tie cisla tych OBYCAJNYCH ludi su neuveritelne,to ma desi!.No a presne som vedela ze sa to diskusne zvrtne natoto,jedna zabrdne a jak supy aj ked pisem,ze je fuk co som ja vedela,ze sa drzte temy..
@anonym_autor hlavne sa ukludni
@anonym_9dca87 ktorý bol u mega?
Mňa sa boj s mafiou osobne dotýka. Mafia systematicky ničila život mojej rodine - výpalné, vybuchnuté auto, podpálené auto, výhražná guľka v aute, uvoľnenie pneumatík až po následne ublíženie mne a zabitie môjho muža. Mafia mi zničila život a zdravie a a budúcnosť. Ivana Mega som mala rada, do jedného momentu. Kedy si zavolal jedného z týchto vrahov do svojho programu a dal mu priestor ako celebrite a v podstate sa dotyčný vyvinil, on je ctihodný občan. V tomto momente som ho prestala sledovať.
@anonym_9dca87 ja som bola takto poburena, ked zacali tocit filmy o Cermakovi, hotovu celebritu z neho spravili...a dodnes je v jeho rodisku povazovany za "dobreho cloveka" - ved na ulici vzdy slusne pozdravil, aj babky do Vatikanu vozll
poondeni slovaci, poondena doba, ked sa za hrdinu povazuju mentalni mrzaci a sadisticke hovada
a rovnako som znechurena z tej posadnutosti stuovat vsetko okolo mafie...
@anonym_9dca87 akurat som pozerala Krstneho otca, skoro som sa dovracala, ako tam Michael Corleone sedel za 1 stolom s arcibiskupom alebo tajomnikom cirkvi
Myslim si, že tej cirkvi uplne ušla pointa, že krvave peniaze z vražd ludi Boh nikdy nepožehná
a za dalšie - ty si písala tu diskusiu, ako si nasrdena na cely svet? V tom pripade je to pochopiteĺné, ako si to tu popísala, tam naozaj žiadne hypnózy nepomôžu, len čas, ked sa bolesť otupí, inak zrejme nič
@anonym_9dca87 akurat som pozerala Krstneho otca, skoro som sa dovracala, ako tam Michael Corleone sedel za 1 stolom s arcibiskupom alebo tajomnikom cirkvi
Myslim si, že tej cirkvi uplne ušla pointa, že krvave peniaze z vražd ludi Boh nikdy nepožehná
a za dalšie - ty si písala tu diskusiu, ako si nasrdena na cely svet? V tom pripade je to pochopiteĺné, ako si to tu popísala, tam naozaj žiadne hypnózy nepomôžu, len čas, ked sa bolesť otupí, inak zrejme nič
@karolinakr ziadna pointa im neusla.
im ide len o peniaze, pozemky, nehnutelnosti...o nic ine.
@anonym_9dca87 ja som bola takto poburena, ked zacali tocit filmy o Cermakovi, hotovu celebritu z neho spravili...a dodnes je v jeho rodisku povazovany za "dobreho cloveka" - ved na ulici vzdy slusne pozdravil, aj babky do Vatikanu vozll
poondeni slovaci, poondena doba, ked sa za hrdinu povazuju mentalni mrzaci a sadisticke hovada
@nyusika ja som ani v kine na Černakovi nebola ani na Miky nepôjdem
akurat ma zarazilo, že to bol najziskovejši film roka 2025
@nyusika najhoršie je na tom týpek z Aby si vedel. To je presne ten človek, ktorý ak by žil v 90tych rokoch do cca. roku 2005, tak by bol jeden z nich. On velebí mafiánov, dáva im mnoho priestoru. Priam baží po tých informáciách a hltá slová mafiánov ako slovo Božie. Upozornila som ho z pohľadu poškodenej, aby dával von korektné informácie a nie, čo sa hodia do konceptu. Zámerne veci vykresľuje nesprávne v prospech mafie - to som s ním konzultovala a videla som. Čo sa týka Mega, do určitého bodu som mu fandila. A v jednej sekunde stratil všetok morálny kredit. Na správu z pozície poškodenej a obete, ktorú som mu písala vôbec neodpovedal. Prečítal, nereflektoval. Je mu to jedno.

nemyslím si že na balkáne alebo v bývalom zvaze to bolo inak ... o juhošskej mafii sa hovorilo už za sociku ...