Skutočné odhalenia Ivana Megu
Sledujete co odkryva Mego?Ja som zhrozena.Aky sme ubohy stát.Toto nikde v Europe sa nevyskytlo,nie v takomto rozsahu.
Zasnem co tu bolo mozne iba tak-este v roku 2013.
Scenar ako z najhorsieho hororu na juhu Slovenska.
Nedokazem sa s tym vnutorne zmierit a vrahovia dostali 20 rokov,menej ako za marisku😨
@kp7333 ja nevolim.To co je tu vyse 30 rokov to si museli zvolit aj ti najviac v obraze🥴
@anonym_autor nevolit je najvacsia chyba. za 30 rokov sa tu vystriedali rozne politicke strany a nie pri vsetkych sa darilo mafii. Niektore vlady zaznamenali uspechy (ekonomicke reformy, vdaka ktorym nada ekonomika rastla, vstup do EU a NATO), ine sa preslavili rozdavanim statnych podnikov svojim ludom, ci tunelovanim eurofondov a penazi zo statneho rozpoctu. Treba sledovat dianie a ist volit, vysledok volieb ovplyvnuje nas kazdodenny zivot - od vysky dani a odvodov, cien v obchodoch, urovne skolstva, zdravotnictva, zamestnanosti az po zahranicnopoliticke smerovanie krajiny. Nestaci sa zobudit, ked uz je neskoro a potom sa cudovat, ze namiesto budovania dialnic ci opravy ciest si tu mafia stavia haciendy z fondov EU. A ze stracame respekt u vyspelej casti Europy, lebo nas premier sa bratrickuje s najvacsimi diktatormi sveta.
@anonym_autor nevolit je najvacsia chyba. za 30 rokov sa tu vystriedali rozne politicke strany a nie pri vsetkych sa darilo mafii. Niektore vlady zaznamenali uspechy (ekonomicke reformy, vdaka ktorym nada ekonomika rastla, vstup do EU a NATO), ine sa preslavili rozdavanim statnych podnikov svojim ludom, ci tunelovanim eurofondov a penazi zo statneho rozpoctu. Treba sledovat dianie a ist volit, vysledok volieb ovplyvnuje nas kazdodenny zivot - od vysky dani a odvodov, cien v obchodoch, urovne skolstva, zdravotnictva, zamestnanosti az po zahranicnopoliticke smerovanie krajiny. Nestaci sa zobudit, ked uz je neskoro a potom sa cudovat, ze namiesto budovania dialnic ci opravy ciest si tu mafia stavia haciendy z fondov EU. A ze stracame respekt u vyspelej casti Europy, lebo nas premier sa bratrickuje s najvacsimi diktatormi sveta.
@kp7333 mam 40 rokov a stale je to take iste bez zmeny,moj hlas natom nic nezmeni.(to sa aj rymuje😬)Jedine co viem,ze ked na 4 roky odpalil Fico do ri.ti dakde tak z 200e materskej sa stalo 400e a mama,co mala opatrovatelske na babku tak tam tiez o polovicu viac a danovy bonus na dieta pekny.Bol to velky rozdiel..inak Mego sa stale pyta,kto moze za vyvrazdenie vyse 200 ludi na juhu.A ono ako skutocne zato moze Fico🥴.Viem,je to taka otrepana fraza"lebo Fico" ale logicky on to dovolil.Kto iny,najprv Meciar a potom jeho ucen.Neviem co sa Mego stale vypytuje kto zato moze-ako keby to nevie..
@kp7333 mam 40 rokov a stale je to take iste bez zmeny,moj hlas natom nic nezmeni.(to sa aj rymuje😬)Jedine co viem,ze ked na 4 roky odpalil Fico do ri.ti dakde tak z 200e materskej sa stalo 400e a mama,co mala opatrovatelske na babku tak tam tiez o polovicu viac a danovy bonus na dieta pekny.Bol to velky rozdiel..inak Mego sa stale pyta,kto moze za vyvrazdenie vyse 200 ludi na juhu.A ono ako skutocne zato moze Fico🥴.Viem,je to taka otrepana fraza"lebo Fico" ale logicky on to dovolil.Kto iny,najprv Meciar a potom jeho ucen.Neviem co sa Mego stale vypytuje kto zato moze-ako keby to nevie..
@anonym_autor môže za to aj Spišiak
@anonym_autor 😀 môžeš skladať pesničky Elánu...
Mam 40rokov a je to stale take iste bez zmeny -
a môj hlas natom nič nezmení... ...😀
@anonym_autor a prave vďaka takým ľuďom ako si ty s filozofio- lebo môj hlas nic nezmeni, to v tejto krajine vyzera ako vyzera. Keby vsetci, ktorí sa riadia tvojim heslom išli voliť... mohli byť niektorí vysoko postavení funkcionári v base a nie viesť túto krajinu napríklad...
@anonym_autor a prave vďaka takým ľuďom ako si ty s filozofio- lebo môj hlas nic nezmeni, to v tejto krajine vyzera ako vyzera. Keby vsetci, ktorí sa riadia tvojim heslom išli voliť... mohli byť niektorí vysoko postavení funkcionári v base a nie viesť túto krajinu napríklad...
@anonym_2de220 nemusime sa obvinovat kto a co zato moze.Faktom zostava,ze nie je moc na vyber.Cize keby volia aj ti,ktori nevolia,tak stale tam mate toho,koho tam mate.Tu sa neda zmenit nic,kazdy len do svojho vrecka.Ako som pisala,40 rokov som tu a v base z nich neskoncil nikto,este aj tito mafiani,doslova seriovi,dostali 20 rokov a za 5 su vonku nech tam bude kto chce.Toto nie je taky stat,v ktorom by veci fungovali a aj keby sem nastupi Rasputin tak nic sa diat nebude- a aj tato tema je toho velkym prikladom..
@anonym_autor môže za to aj Spišiak
@darina77 samozrejme ze aj ten ale treba ist vysie,ovela vyssie.Ktohovie co si Mego nepozve Fica,ten by o mafii vedel rozpravat..Ale ako som pisala,ja sa tomu nerozumiem,len filtrujem to,co hovoria ludia a toto teda hovori vatsina z nich...
@anonym_autor 😀 môžeš skladať pesničky Elánu...
Mam 40rokov a je to stale take iste bez zmeny -
a môj hlas natom nič nezmení... ...😀
@karolinakr 😃
@darina77 samozrejme ze aj ten ale treba ist vysie,ovela vyssie.Ktohovie co si Mego nepozve Fica,ten by o mafii vedel rozpravat..Ale ako som pisala,ja sa tomu nerozumiem,len filtrujem to,co hovoria ludia a toto teda hovori vatsina z nich...
@anonym_autor najhoršie je že oni fungovali za každej vlády, tu zlyhala polícia v prvom rade.
@nyusika najhoršie je na tom týpek z Aby si vedel. To je presne ten človek, ktorý ak by žil v 90tych rokoch do cca. roku 2005, tak by bol jeden z nich. On velebí mafiánov, dáva im mnoho priestoru. Priam baží po tých informáciách a hltá slová mafiánov ako slovo Božie. Upozornila som ho z pohľadu poškodenej, aby dával von korektné informácie a nie, čo sa hodia do konceptu. Zámerne veci vykresľuje nesprávne v prospech mafie - to som s ním konzultovala a videla som. Čo sa týka Mega, do určitého bodu som mu fandila. A v jednej sekunde stratil všetok morálny kredit. Na správu z pozície poškodenej a obete, ktorú som mu písala vôbec neodpovedal. Prečítal, nereflektoval. Je mu to jedno.
@anonym_autor Neviem, ci je to iba moj pocit (poznam Ivana od maleho dietata), ale niekedy kladie otazky a vysvetluje ako pre jednoduchsich. Citit, ze mi chyba vzdelanie v oblasti zurnalistiky.
@anonym_9dca87 Mal kamosov vselijakych.
@karolinakr ano,to je cudne a este cudnejsie,preco behal s notbukom po Juhu v tych hroznych casoch a nemal nic zalohovane.Ze aj ked nieco odkryl tak tie informacie nemal u niekoho ulozene,ze nemal ziadnu poistku v tomto.
Ten nodbuk sa mu mohol dorantat kazdu chvilu.Ved v tych casoch uz boli usbecka ale on behal len s tym notbukom a nepriestrelnou vestou,ktora mu bola zrejme na nic...velmi cudesne sa spraval.To usbecko mohol slahnut do cukornicky svojej mamy a povedat,ked sa mi nieco stane,toto daj tomu ci tomu-sak aj ked nikomu neveril,par kamosov z brandze mal.Pretoze on o tych info co nazhromazdil rozpraval ako o svatom grale a uz ked viem,ze asi ze bude po mne,nech to aspon k niecomu je.Vsetko si vsak nechal pre seba do poslednej chvile.A co sa tyka financii,zomrel ako chudobna mys.Naco to vsetko teda bolo.Ktohovie co by bol k tomu povedal,ci taka hrozna smrt stala zato pri fakte,ze nicim sa nepoistil
@anonym_autor nodbuk?
Sledujem ho, dokonca sme boli aj na Toure Nič len pravda. Síce veľa z toho som už vedela keďže bývam v Dunajskej Strede kde sa masaker Sátorovcov stal. Ale boli veci pri ktorých som bola úplne zhrozená.
@anonym_autor nodbuk?
@marca12 mne na spodobovani nikdy nezalezalo,kludne mozes spat
@anonym_autor Neviem, ci je to iba moj pocit (poznam Ivana od maleho dietata), ale niekedy kladie otazky a vysvetluje ako pre jednoduchsich. Citit, ze mi chyba vzdelanie v oblasti zurnalistiky.
@anonym_9dca87 Mal kamosov vselijakych.
@anonym_a4643d aj Rypal nemal vystudovane.Preto mozno maju aj viac odvahy ako ostatni(a sice vystudovani)zurnalisti..
Sledujem ho, dokonca sme boli aj na Toure Nič len pravda. Síce veľa z toho som už vedela keďže bývam v Dunajskej Strede kde sa masaker Sátorovcov stal. Ale boli veci pri ktorých som bola úplne zhrozená.
@gabikaa96 a kolko si v tedy mala rokov?
Pozerala som jeho video s bývalou manželkou Ivetou Kádarovou (ex Kristiána Kádara), ktorá teraz po rokoch priznala, ako ju chcel Kádar zavraždiť, čo prežila. Kádar ako dvojka šátoryovcov dostal teraz v auguste znížený trest z 25 rokov na 20r. Rozsudok sudcu Giertliho, odôvodnený, že sa zmenil, začal študovať a všetko ľutuje. Keď som to čítala, tak normálne ma chytil strach o jeho býv.ženu.
Pozerala som jeho video s bývalou manželkou Ivetou Kádarovou (ex Kristiána Kádara), ktorá teraz po rokoch priznala, ako ju chcel Kádar zavraždiť, čo prežila. Kádar ako dvojka šátoryovcov dostal teraz v auguste znížený trest z 25 rokov na 20r. Rozsudok sudcu Giertliho, odôvodnený, že sa zmenil, začal študovať a všetko ľutuje. Keď som to čítala, tak normálne ma chytil strach o jeho býv.ženu.
@barrilla aj mna.A to sa len tak nevidi,ze si vezmes za muza vraha svojho manzela.A uz vobec casto sa nevidi,ze sa zobudis smrtelne dokalicena vo vani a o chvilku pride "navsteva"odpratat tvoje telo.Ak si neaka zena mysli,ze sa vydala najhorsie na svete,nech si spomenie na Ivetu Kadarovu,tu uz v tomto neprekona ziadna...
@anonym_autor ja som bola vtedy ešte dieťa,ale ešte aj roky potom sa rodina o tom rozprávala tak mi povedali všetko,a manžela mám staršieho o 12rokov on vedel o tom ešte viac.
@gabikaa96 je to nepredstavitelne.A ti ludia tam takto zili.Jedneho dna boli a zrazu uz neboli a bol to fakt,normalna sucast ich zivota
@gabikaa96 je to nepredstavitelne.A ti ludia tam takto zili.Jedneho dna boli a zrazu uz neboli a bol to fakt,normalna sucast ich zivota
@anonym_autor manžel brigádoval v tej dobe v autoumyvárke kam oni nosili svoje autá...no čo ti poviem mala som dosť keď mi o tom rozprával.

V Karikovej tretej knihe Čierny kruh - koniec mafie, pekne ukazuje, ako je politika spojena s mafiou, dosadzuju si svojich ludi, eurofondy, atd, pozemky...ludia sa nezaujimaju a ked aj nahodou ano, je odvolany alebo znemožneny
Toto je boj, ktory sa neda vyhrať, policia tiež je nejak prepojená, proste v tomto nikto nikdy nevyhrá
Je pravda, že ludia sa nezaujimaju a ked aj ano, nemaju paky, ako to zastavit
Ak sa nejaky novinar obuje do veci, skonči ako Rypal
Tu spravodlivost nikdy nezviťazí
@karolinakr a ten chudacik Palo Rypal nemal ani na najom zatial co mafosi sa topili v zlate