icon

Slovenka s ukrajinskou vlajkou na kočíku: prečo?

Včera o 08:21

Bola som včera v Bratislave na sluzobke. Cez obed som si vysla na obed do centra a zaujala ma jedna mamička, co sedela neďaleko mna, ze mala skoro cez cely kocar ukrajinskú vlajku. Najskor som si myslela, ze to bude nejaka Ukrajinka, ale bola to normálne Slovenka. Nechápem dovod. Vie mi tu niekto dat dovod, preco si Slovak ide davat na kocar ukrajinskú vlajku?

alenka58
Včera o 09:18

@anonym_autor môj sused má vyvesenú aj usa vlajku aj ukrajiny, včera pridal irán, bola si krátko v BA, tu sa ľudia neboja prejaviť sa, čo ich k tomu vedie je ich vec

nyusika
Včera o 09:20
@anonym_b1f8ac

@anonym_autor Co si si spravila vylet do BA na smeracke MDZ? Alebo si skor volicka republiky?

@anonym_b1f8ac mozno len prisla na stretnutie tych najspravnejsich konikovskych dam za ucelom aktualizacie kartoteky 😀 😀

anonym_6960b0
Včera o 09:22

lebo ludom d*be

rozmyslam, ze si dam na kocik izraelsku , iransku...😂

minenkaa
Včera o 09:24
@anonym_autor

@nyusika joj, stara dievka tu nemoze chýbať v tejto teme :D

@anonym_autor lebo môže mať tu vlajku na tom kočíku?
Inak ,to o starej dievky bolo viac trápne ako tvoja otazka
Budes sa pytat aj keď stretneš niekoho čo ma na tričku americkú vlajku prečo ju ma?

deti95060810
Včera o 09:25
@anonym_8f6bf0

Pani vzdelana s dobrou gramatikou, zmyslom pre rovnost a pravom tu niekoho oznacovat ako staru dievku sa nam odmlcala. By som chcela strasne vediet ako sa ona sama obciansky aktivuje a vyjadruje svoj nazor okrem zakladania provokativnych tem pod anonymnym nickom na modrom konikovi. Budem hadat, nemala by gule vyjadrit svoj nazor verejne, zbabelo by drzala hubu a krok, len nech nevyboci z davu oviec. Bavim sa.

@anonym_8f6bf0 vôbec neviem o koho sa jedná, ale je problém ak je niekto stará dievka? Však single život je každého súkromná vec, to je len taký argument aby sa nepovedalo, ako ešte toho druhého ešte viac uraziť.

januska12323
Včera o 09:27

Správala sa zle k dieťaťu? Ku kamarátke? K cudzím ľuďom? Porušila nejaké zákony? Prečo ťa tak štve aký obrázok má na kočiari? Keby mala ruskú vlajku bola by si spokojnejšia?

anonym_8f6bf0
Včera o 09:33
@deti95060810

@anonym_8f6bf0 vôbec neviem o koho sa jedná, ale je problém ak je niekto stará dievka? Však single život je každého súkromná vec, to je len taký argument aby sa nepovedalo, ako ešte toho druhého ešte viac uraziť.

@deti95060810 toto oznacenie na nyusika som tu videla v minulosti od jednej konkretnej uzivatelky s fotkou, zeby naahodicka, alebo tato tu sa len prihadzuje k stadu? 🙂

viestta
Včera o 09:41

Cakala som kedy dojde na progresivcov, doslo uz na prvej strane. Nauc sa tolerovat nazory a postoje inych pretoze tvoja pravda je sice ta jedina spravna, ale je jedina spravna iba a len pre teba.

dorizzz
Včera o 09:46

Zeny preboha klud. Je demokracia, kazdy moze mat nazor aky chce a kazdy moze verit svojej pravde. Tak sa tu nezerte za vlajky. Koho tema vytaca nech neodpoveda a pohne prstom dalej.. tu bude zas 11 stran osocovania a nenavisti len…

petamich
Včera o 09:49
@dorizzz

Zeny preboha klud. Je demokracia, kazdy moze mat nazor aky chce a kazdy moze verit svojej pravde. Tak sa tu nezerte za vlajky. Koho tema vytaca nech neodpoveda a pohne prstom dalej.. tu bude zas 11 stran osocovania a nenavisti len…

@dorizzz cela tato tema bola zalozena presne s tym ucelom 🤷‍♀️

anonym_150a84
Včera o 10:01

@anonym_autor lebo ludom drbe

anonym_dde525
Včera o 10:02
@anonym_autor

@anonym_8f6bf0 a ja ti teda ako sprostej tiez napisem, dobre?🙂 vojny bývali vzdy. V zivote som nevidela, zeby nejaka žena mala takto vyvesenu vlajku ineho statu niekde ako podpora. Toto vidim fakt len v Bratislave
Okrem UA vlajok, este tie farebne. Skor mi pride, ze ste tam tak zmagoreni tou progresivnou propagandou, ze vninate len jednu pravdu. By som rada videla, ci vy take toleratne, by ste sa s úsmevom pozerali na človeka, co ma vycapenu napríklad izraelsku vlajku niekde. Zase sme tu pri teme dvojaký meter. A ano, ta ženská bola slovenka, lebo som počula, co sa rozprava s druhou ženskou a bola to slovenka ako repa, este hovorila, ze pôjde babku pozriet na chalupu na Liptov

@anonym_autor presne tak, PSkari im doslova naprogramovali mozgy.
Mne už toto príde cez.

autor
Včera o 10:15
@dorizzz

@dorizzz juj, tu to neplatí :D ja som položila jednu otazku, lebo co sme sedeli kolegovia pri jednom stole, tak sme viacerí krútili hlavami, ze na co je toto dobre?:D a ani jeden od stola, nie je voličom Fica :D ale samozrejme som vedela, ked to tu hodim, ze sa opat zacne ozývať len ta jedna skupina. Tu nemôžeš mat nazor ( ze ti pride cez, ako sa pretlaca LGBTI propaganda. Uz si označovaný ako homofób. Nemôžeš napisat, ze sa ti nepaci, ako sa podporuje Ukrajina a toho skratka nemôžeš uz ani citit. To si uz hned označený za ficovolicku a fasistku. Tu nemôžeš napisat, ze manzelku Simecku nepokladate za ziadnu umelkynu s jej divnym tancom. Tu hned začnú po tebe skriekat, ze si len chudera, ktora sa nerozumie umeniu.) tu ked mate iny nazor, hned vas tu upracu. Presne ako cely mainstream. Oni su ako mor, su vsade :D ale našťastie stale ich je menej, ako nevolicov PS

erikavesela
Včera o 10:23
@anonym_autor

@kofa77 sama dobre vies, ze mam dobru gramatiku. Tak tu netrapos a neopravuj ma, ako slovencinarka na základnej skole. Typická osoba s touto ideologiou. Oháňať sa titulmi, chybami a poukazovať, ze len ti, co su na vašej strane, su ti vzdelaní, inteligentni a scitani
A my, co sa nejdeme posrat z tych vašich fantasmagorii, sme len plebs nevzdelana, ktoru vy majsterky vesmíru musia doucovat. Nájdi si nieco nove :D

@anonym_autor plebs je muzskeho rodu, ty dobra gramatika🤣🤣

anonym_63cee5
Včera o 10:34

Ak je toto problém, ktorý človeka počas obeda zamestná natoľko, že o ňom potrebuje napísať diskusiu na MK, tak je to vlastne krásne, ženy moje. Znamená to, že autorka nerieši zdražovanie, konsolidáciu, rozpad verejných financií, predražené nákupy, odchod investorov ani to, kam sa táto krajina posúva. Komu je lepšie?
Normálne závidím. Musí to byť mega pocit – žiť si takto v realite, kde najväčšou záhadou dňa je vlajka na cudzom kočíku.
Wow, gratulujem, autorka.

erikavesela
Včera o 10:36
@anonym_autor

@anonym_8f6bf0 a ja ti teda ako sprostej tiez napisem, dobre?🙂 vojny bývali vzdy. V zivote som nevidela, zeby nejaka žena mala takto vyvesenu vlajku ineho statu niekde ako podpora. Toto vidim fakt len v Bratislave
Okrem UA vlajok, este tie farebne. Skor mi pride, ze ste tam tak zmagoreni tou progresivnou propagandou, ze vninate len jednu pravdu. By som rada videla, ci vy take toleratne, by ste sa s úsmevom pozerali na človeka, co ma vycapenu napríklad izraelsku vlajku niekde. Zase sme tu pri teme dvojaký meter. A ano, ta ženská bola slovenka, lebo som počula, co sa rozprava s druhou ženskou a bola to slovenka ako repa, este hovorila, ze pôjde babku pozriet na chalupu na Liptov

@anonym_autor pravda je len jedna

a0
Včera o 10:41
@nyusika

@a0 nevadi jej to, lebo nevie, co to znamena 😀

@nyusika teraz si možno bude myslieť, že je to rybárska sekta 😅

anonym_47efe7
Včera o 10:47
@anonym_dde525

Mne už toto príde cez.

@anonym_dde525 presne naprogramované mozgy, išli na to psychologicky. Do správ pustili kačicu, že všetci vzdelaní s vysokou školou volia progresívnu stranu, preto veľká časť nevzdelancov prezliekla kabáty, aspoň takto si pomastili ego a myslia si ako zmúdreli aj bez vzdelávania sa 🙂
Viď, hviezde MK vadí modlitba v škole pred vyučovaním, ale nevadia jej dvojnohý psíci v latexových oblekoch v parku, čistý príklad vymytého mozgu.

ivik4
Včera o 10:48

Mna by zaujimalo preco si sa jej to nespytala ale pytas sa to nas, kt. O nej nic nevieme. Preco ? Ved si mohla ist za nou. A to nerypem, normalne sa Ta pytam

anonym_891490
Včera o 10:52

Mňa by zaujímalo, či by tu boli také krásne tolerantné vseobjimajuce príspevky, keby mala zástavu napríklad Brat za brata 🤔

minenkaa
Včera o 10:56
@anonym_47efe7

@anonym_dde525 presne naprogramované mozgy, išli na to psychologicky. Do správ pustili kačicu, že všetci vzdelaní s vysokou školou volia progresívnu stranu, preto veľká časť nevzdelancov prezliekla kabáty, aspoň takto si pomastili ego a myslia si ako zmúdreli aj bez vzdelávania sa 🙂
Viď, hviezde MK vadí modlitba v škole pred vyučovaním, ale nevadia jej dvojnohý psíci v latexových oblekoch v parku, čistý príklad vymytého mozgu.

@anonym_47efe7 kto je hviezda MK

anonym_de0627
Včera o 10:59
@dorizzz

@dorizzz Ved o to plochozemcom ide, vsetko zakazat, co nekoresponduje s ich ideologiou. Preto tu vykrikuje, co si to dovoluje dat taku vlajku, ktoru nema rada. Komu sa nepaci, nech vypadne, im patri tato krajina a ostatni, co sa tu tiez narodili, mozu tiaz vypadnut a oni dezolati si to tu vsetko rozdelia medzi sebou. Iba ich nazor je spravny, az krajinu tak zhuntuju, ze tu bude chudoba ako v Moldavsku, ked vyzenu vsetkych pracovitych, inteligentnych a poctivych do zahranicia. A este aj potom povie, ze ona za ten marazmus nemoze, ale lucne kobylky, s lienkami a Ferdom Mravcom, na ktorom, jazdi Soros za to mozu. Len ona a oni nikdy.

ivanakal
Včera o 11:00

mna by zaujimalo ako vies ze to bola ukrajinska vlajka, ty rasistka.... videla si vlajku Michaloviec napriklad? 😂 Ked ty tvrdis, ze to bola urcite ukrajinska, ja s urcitostou viem povedat, ze to bola michalovska. 😂

viestta
Včera o 11:01
@anonym_autor

@dorizzz juj, tu to neplatí :D ja som položila jednu otazku, lebo co sme sedeli kolegovia pri jednom stole, tak sme viacerí krútili hlavami, ze na co je toto dobre?:D a ani jeden od stola, nie je voličom Fica :D ale samozrejme som vedela, ked to tu hodim, ze sa opat zacne ozývať len ta jedna skupina. Tu nemôžeš mat nazor ( ze ti pride cez, ako sa pretlaca LGBTI propaganda. Uz si označovaný ako homofób. Nemôžeš napisat, ze sa ti nepaci, ako sa podporuje Ukrajina a toho skratka nemôžeš uz ani citit. To si uz hned označený za ficovolicku a fasistku. Tu nemôžeš napisat, ze manzelku Simecku nepokladate za ziadnu umelkynu s jej divnym tancom. Tu hned začnú po tebe skriekat, ze si len chudera, ktora sa nerozumie umeniu.) tu ked mate iny nazor, hned vas tu upracu. Presne ako cely mainstream. Oni su ako mor, su vsade :D ale našťastie stale ich je menej, ako nevolicov PS

@anonym_autor napisat mozes cokolvek. Ale ak uz nieco napises, mala by si pocitat aj s tym, ze sa tu objavi niekto kto ma iny nazor, postoj k danej veci ako ty. Tak ako ty mozes ten svoj slobodne napisat svoj, moze ktokolvek iny napisat aj opacny. Ak ides s kozou na trh, pocitaj aj s tym, ze ta nebudu len po pleciach potlapkavat. Ked nie si schopna stravit iny nazor, nie je problem v tych, ktori ten iny nazor maju.

anonym_1c4021
Včera o 11:02

@anonym_autor ja som videla rôznych ľudí, ktorí mali aj fialové vlasy, šošovky ako zombíci, mužov v lodičkách, s výstrihom atď a nepíšem o tom status. Aj keby Majku z Gurunu mala v kočíku, strieľala po tebe, nadávala ti? Booože

viestta
Včera o 11:03
@anonym_47efe7

@anonym_47efe7 🙄

viestta
Včera o 11:05
@ivanakal

mna by zaujimalo ako vies ze to bola ukrajinska vlajka, ty rasistka.... videla si vlajku Michaloviec napriklad? 😂 Ked ty tvrdis, ze to bola urcite ukrajinska, ja s urcitostou viem povedat, ze to bola michalovska. 😂

@ivanakal aleboo vlajka Kosic

anonym_039ef6
Včera o 11:08
@viestta

@ivanakal aleboo vlajka Kosic

@viestta súčasťou košickej vlajky je aj erb mesta, to potom taká istá s erbom mesta je aj vlajka Trnavy😕

anonym_de0627
Včera o 11:08
@anonym_dde525

Mne už toto príde cez.

@anonym_dde525 mne nikto mozog programovat nemusel, aby som videl, ake zasr. vysoke dane a poplatky plati stredna trieda v tomto state po styroch ficovych vladach, ze plati kazdu tuto dalsi tzv. konsolidaciu, ktora by sa mala nazyvat okradacka cislo 1, okradacka cislo dva,... lebo ti hore si pridali a rozhadzuju ako besni, lebo z cudzieho krv netecie.
Dokonca aj tupi ficovi volici platia tuto konsolidaciu, pretoze ich vysoke ceny v obchodoch neobidu a maju vzhladom na obmedzenu mozgovnu vacsinou minimalne platy, ktore im na tie ceny nestacia.

anonym_cee081
Včera o 11:15
@anonym_autor

@anonym_autor ona mozno ani nevedela ze to je ukr.vlajka. Aj take tupela tu stretnes.
Ale kebyze mal niekto takto rusku cez kocar tak ver ze uz ho vlacia po vsetkych mediach. 😃