icon

Slovenka s ukrajinskou vlajkou na kočíku: prečo?

Včera o 08:21

Bola som včera v Bratislave na sluzobke. Cez obed som si vysla na obed do centra a zaujala ma jedna mamička, co sedela neďaleko mna, ze mala skoro cez cely kocar ukrajinskú vlajku. Najskor som si myslela, ze to bude nejaka Ukrajinka, ale bola to normálne Slovenka. Nechápem dovod. Vie mi tu niekto dat dovod, preco si Slovak ide davat na kocar ukrajinskú vlajku?

Strana
z5
anonym_c8b014
Dnes o 06:54

@anonym_autor nasla ju pri smetiaku a kedze zije minimalisticky a ekologicky a zero waste, tak ju vyuziva ako prikryvku pre dieta alebo ako clonu proti slnku 😁

cacianka
Dnes o 06:55
@anonym_f9c002

Aké ste všetky odvážne, ako do nej kopete...Ale, že tých ukrajincov je tu jak hadov, sú všade....kradnú v obchodoch, berú našim prácu a ešte na ulici ti chce vypáliť po papuli, lebo dym z cigarety mu smrdí! To kde sme dpc? Kde si mám zapáliť?

@anonym_f9c002 už si zabudka ako boli všade v Rakúsku cedule " Slováci nekradnite" ?
Prečo je na Slovensku taká nezamestnanosť a pritom tisíce voľných miest - prečo ich neberú a nejdú tam pracovať Slováci ?
Prečo Slováci berú a kradnu prácu domácim v Nemecku, Rakúsku, a polke sveta ?!
Prečo ty fajčíš a vnucuješ rakovinotvorny smrad ľuďom okolo ?
A hlavne - prečo autorka kope do Ukrajincov, do matky s kočíkom, prečo kopeš ty ?!

merrysa
Dnes o 07:09

@anonym_autor preco si sa jej jednoducho neopýtala? Mohli ste si pokecať, hneď by si mala odpoved a nemusela by si traposit na nete..

katkazatka
Dnes o 07:12

Ako to ovplyvnilo tvoj zivot?

anonym_4afa30
Dnes o 07:13
@kofa77

@anonym_autor aby ti nerupla cievka

tak niekto bude mat izraelsku , no a co. ludia nosia palestinske satky, zidovske jarmulky, hidzaby... vsetkym tym manifestuju nejaky svoj postoj, nazor, nabozenstvo., podporu.
potom su taki, ktori na aute maju nalepku, ktora tiez manifetsuje ich postoj-neznasam LGBT, fotka curajuceho na UA vlajku a pod. ludia su rozni, sa s tym zmier
mimochodom Slovenska sa pise s velkym S

@kofa77
A keď teda je UA v pohode,môže byť aj ruská?
Však sloboda prejavu,či to už nie???
To by ste tu z PS skákali ako krížené čivavy s pitbulom..hlavne rovnaký meter.

monikkatt
Autor odpoveď zmazal
anonym_660f16
Dnes o 07:24
@anonym_4afa30

@kofa77

@anonym_4afa30 rovnaky meter? agresor x braniaca sa krajina? to je snad rozdiel.

katkazatka
Dnes o 07:29
@anonym_47efe7

@anonym_dde525 presne naprogramované mozgy, išli na to psychologicky. Do správ pustili kačicu, že všetci vzdelaní s vysokou školou volia progresívnu stranu, preto veľká časť nevzdelancov prezliekla kabáty, aspoň takto si pomastili ego a myslia si ako zmúdreli aj bez vzdelávania sa 🙂
Viď, hviezde MK vadí modlitba v škole pred vyučovaním, ale nevadia jej dvojnohý psíci v latexových oblekoch v parku, čistý príklad vymytého mozgu.

@anonym_47efe7 kolko dvojnohych psikov v latexe v parku si videla za cely svoj zivot? Ja ani jedneho. Ci si Pellegriniho v latexe videla??

anonym_122eec
Dnes o 07:30
@anonym_4afa30

@kofa77

@anonym_4afa30 videla som dost dezolatov s ruskou zastavou. Aj ty?

zorienka28
Dnes o 07:46

@anonym_autor Nikdy ma neprestane udivovat potreba niektorych ludi, starat sa inym do zivota. Ak ta nejaka blba vlajka DOZRALA natolko, ze si o tom vytvorila 5-stranovu diskusiu, ries skor to, ze vo svojom zivote asi nemas dost zaujimavych podnetov. Neviem si predstavit, ze by som ja riesila taketo chujoviny.

autor
Dnes o 07:49
@zorienka28

@anonym_autor Nikdy ma neprestane udivovat potreba niektorych ludi, starat sa inym do zivota. Ak ta nejaka blba vlajka DOZRALA natolko, ze si o tom vytvorila 5-stranovu diskusiu, ries skor to, ze vo svojom zivote asi nemas dost zaujimavych podnetov. Neviem si predstavit, ze by som ja riesila taketo chujoviny.

@zorienka28 joj, take nedolezite, ze na tu 5 stranovu diskusiu si prispela aj ty :D a kto tu spravil tolko stran? Ja ?:D vsak sa tu nadrapuju len dotknute osoby, ktorym som stupla na otlak. Pretoze nedajbože začne niekto pisat na ich lásky (ukrajincov, lgbti a pod...) vsak celu diskusiu tu rozvirili liberalky, nikto iny :D ci ty vidis len svoju pravdu a ostatne komentare si vymazala zo svojej hlavy?:D

nyusika
Dnes o 07:51
@katkazatka

@anonym_47efe7 kolko dvojnohych psikov v latexe v parku si videla za cely svoj zivot? Ja ani jedneho. Ci si Pellegriniho v latexe videla??

@katkazatka kks, naucili sa opakovat dalsiu frazu, tak to verklikuju o dusu spasenu...lebo NIEKTO raz na obrazku videl nejaky duhovy pochod (ani nie v BA) a tam boli ludia v latexe...kks, asi jeho tajny sen, aby ho niekto taky obtazoval, ale hanbi sa za svoje sexualne fantazie.

aby druhych sralo este aj to, ze niekto nemusi tajit svoje suxualne tuzby...a jemu musi staci misionar potme a pod perinou - dvakrat rocne

kofa77
Dnes o 07:58
@anonym_4afa30

@kofa77

@anonym_4afa30 ano, aj ruska, ved aj nosia, si nevidel/a/ nikdy? ja ano a dost casto.
jedna z kras demokracie je aj to, ze pokial sa nepropaguje nacizmus, ludia mozu prejavovat svoju naklonnost, postoj, nabozenstvo aj verejne.
a tak prejavuju, predstav si.
a ja sa na to nedivam ako Kelišova, ked sa niecomu divi -s otvorenou hubou, ako tuna autorka/ka/, ktora/y prisla na sluzobku do velkeho mesta a hned taky sok zazil/a

kofa77
Dnes o 08:00

a co stale omielate to PS?
co s tym PS ma? ja chapem, ze sa aj zo sna budite spotene, lebo vas strasi, ale nezasierajte s tym priestor v debatach

zorienka28
Dnes o 08:00
@anonym_autor

@zorienka28 joj, take nedolezite, ze na tu 5 stranovu diskusiu si prispela aj ty :D a kto tu spravil tolko stran? Ja ?:D vsak sa tu nadrapuju len dotknute osoby, ktorym som stupla na otlak. Pretoze nedajbože začne niekto pisat na ich lásky (ukrajincov, lgbti a pod...) vsak celu diskusiu tu rozvirili liberalky, nikto iny :D ci ty vidis len svoju pravdu a ostatne komentare si vymazala zo svojej hlavy?:D

@anonym_autor Mas to trochu pomotane v tej tvojej spravodlivo nahnevanej, anti-laviciarsko-konspiratorskej hlavicke, inymi slovami, vobec to nie je takto komplikovane. Cele gro tohto prispevku je, ze ta baba stupila na nejaky dezolatsky otlak tebe tou vlajkou, bohvie preco. Prisla si si do diskusie poplakat, aka krutost sa ti stala, ocakavala si validaciu, a komentare nejdu tak, ako si si predstavovala, tak kopes na vsetky strany. Z jedneho kocika s vlajkou sa stalo PS, liberali, latexove kostymy, LGBTI, zidojasteri a Soros. Vsak mam pravdu?

Strana
z5