icon

Som hrdá na nášho prezidenta

5. máj 2025

Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪

Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.

Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".

lesiiaoldi
6. máj 2025

Toto ma stále bude baviť 😃

viestta
6. máj 2025
@momo00

@viestta prvý si asi nečítala. Lebo som ho zmazala. Sama si to chcela. Bolo to na siedmej strane. A hoaxy nešírim. A aké fakty ignorujem a neviem?

@momo00 ale moja, ja som ho citala hned ako si to vyplesla. Prepac, detaily si nepamatam, ale citala som. Aj som ti na neho odpovedala, celkom kratko po tom co si ho dala

momo00
6. máj 2025
@viestta

@momo00 ale moja, ja som ho citala hned ako si to vyplesla. Prepac, detaily si nepamatam, ale citala som. Aj som ti na neho odpovedala, celkom kratko po tom co si ho dala

@viestta povedala si, že si si ho ešte raz prečítala. Tak asi ťažko, keď si sama povedala že ho mám zmazať?

mapa
6. máj 2025
@momo00

@viestta prečítaj si to celé. My máme prezidenta na ukazovanie a nie na vedenie štátu. Myslíš, že sa mi páči ako vedú našu krajinu do záhuby? Áno Český prezident rieši problémy. Náš sa ukazuje ako sadí zemiaky, je to na smiech až zaplakanie. A Zelenský by už tým prezidentom nebol ak by neboli vo vojnovom stave. To je môj osobný názor. Ale aby ma tu niekto urážal, že som zakomlexovaná, hlúpa, primitívna.... tak to teda nie.
@napetra ja nepíšem hoaxy ani nikoho nepresviedčam. To aký mám názor je iba moja vec. A jasne som už viackrát napísala, že si nezastávam Rusko ktoré napadlo Ukrajinu. No to ani jedna z vás tam nedočítala!
@viestta a ďalšie ktoré tu ľudí idete zlinčovať za iný názor k úplne inému

@natalka13 to si asi nechcela mne adresovať 😉 ano momo00 pouraza a potom zmaze "dokazy". Take vyspele od nej...

viestta
6. máj 2025
@momo00

@viestta povedala si, že si si ho ešte raz prečítala. Tak asi ťažko, keď si sama povedala že ho mám zmazať?

@momo00 mas pravdu.
Vo vsetkom mas iba a len pravdu. Ty jedina poznas tu jedinu spravnu pravdu.
No a teraz co? Vymaz vsetko, budes mat pokoj, nikto ti nebude oponovat. To predsa chces, aby ta nikto "neurazal" tym, ze poukaze na to, ze fakty su ine.

momo00
6. máj 2025
@viestta

@momo00 mas pravdu.
No a teraz co? Vymaz vsetko, budes mat pokoj, nikto ti nebude oponovat. To predsa chces, aby ta nikto "neurazal" tym, ze poukaze na to, ze fakty su ine.

@mapa
@viestta
Prečítajte si vaše komentáre hneď po mojom prvom príspevku. Neviem prečo by som mala mať vo všetkom pravdu. Ale ak má niekto označí ako proruskú ak to tak nie je, tak je to útok na mňa. A tam som ani jednu z vás neurazila. V tom príspevku nebolo ani jedno slovo kde by som obhajovala vpád ruského vojská na Ukrajinu. A aj tie vaše ďaľšie príspevky na moju adresu boli zosmiešňujúce a urážajúce. Keď sa niekto vyjadruje pomocou smajlíkov ... Alebo mi jedna napíše, že som rovnako zodpovedná za smrť všetkých ľudí ktorých tam zabili. To vám nepríde urážlivé? Vy sa chováte ako najmúdrejšie a pritom ani neviete ako sa slušne správať k ďalším komentujúcim. Ale vám nadbytostiam to nedocvakne nikdy. Uznať chybu, že len máte potrebu v každej diskusii niekoho zhodiť. Ja som v tejto není jediná na ktorú ste začali útočiť. A vaša najväčia chyba bola to, že ste ma obvinili z nadržiavania Rusku. A preto som to všade písala, že neviete čítať. Pre takéto kruté a nechápavé ženy je život horší. Len nie aby niekto povedal svoj názor. Hneď je nechápavý... S vami sa diskutovať nedá. Tak vy dokonalosti žite si ten váš bublinkový život, nech sa vám darí.

viestta
6. máj 2025
@momo00

@mapa
@viestta
Prečítajte si vaše komentáre hneď po mojom prvom príspevku. Neviem prečo by som mala mať vo všetkom pravdu. Ale ak má niekto označí ako proruskú ak to tak nie je, tak je to útok na mňa. A tam som ani jednu z vás neurazila. V tom príspevku nebolo ani jedno slovo kde by som obhajovala vpád ruského vojská na Ukrajinu. A aj tie vaše ďaľšie príspevky na moju adresu boli zosmiešňujúce a urážajúce. Keď sa niekto vyjadruje pomocou smajlíkov ... Alebo mi jedna napíše, že som rovnako zodpovedná za smrť všetkých ľudí ktorých tam zabili. To vám nepríde urážlivé? Vy sa chováte ako najmúdrejšie a pritom ani neviete ako sa slušne správať k ďalším komentujúcim. Ale vám nadbytostiam to nedocvakne nikdy. Uznať chybu, že len máte potrebu v každej diskusii niekoho zhodiť. Ja som v tejto není jediná na ktorú ste začali útočiť. A vaša najväčia chyba bola to, že ste ma obvinili z nadržiavania Rusku. A preto som to všade písala, že neviete čítať. Pre takéto kruté a nechápavé ženy je život horší. Len nie aby niekto povedal svoj názor. Hneď je nechápavý... S vami sa diskutovať nedá. Tak vy dokonalosti žite si ten váš bublinkový život, nech sa vám darí.

@momo00 aj tebe nech sa dari...
Prizerat sa mlcky zlu, je podporovat to zlo.
Relativizovat vinu obete, je obhajovat utocnika.

baumka
6. máj 2025
@momo00

@napetra ja nie som tak stará moja. A ani hlúpa. Ja dobre viem, že o vstupe do Eú ja nerozhodujem. Je to môj názor. A ak by si chcela byť objektívna, tak by si si to sama pozrela. A tie vaše invektíva na mňa sú už riadne zcestné. Každý má právo na svoj názor. Len vy čo ste museli na mňa útočiť by ste mali vedieť čo znamená demokracia. Mať vlastný názor na jednu vec môžeme mať rozdielny. Ty máš zjavne iný ako je môj. Ja ti ho neberiem. Ja viem čo sa tam dialo pred touto vojnou. A aj od ukrajincov. Tak nepotrebujem pozerať správy. Myslíš, že všetko čo tam hovoria je pravda? Kedy si počula politika odpoveď na otázku? Všetko okľukou, tak aby nebola zrejmá odpoveď. Áno zo začiatku vojny s Ruskom som to pozerala. Áno zásadne som proti tejto nezmyselnej vojne. Ukrajina by mala byť slobodná. Ale po kovide a začatí vojny som si povedala: a dosť. Vyvolávajú v ľuďoch iba strach. Pomôcť Ukrajine mi nevadí. Ale všetky čo ste tu na mňa začali útočiť pre môj názor úplne na inú tému, ste ma nazvali proruskou. Ja neobhajujem Putina a Rusko po vpáde na iné územie. Len niektoré si neprečítali celý článok čo som napísali a hneď sa do mňa pustili. Začali ako osy. Urážať, že som hlúpa, mám primitívne názory... Ale ani jedna nedala adekvátny názor k tomu čo som písala. Hneď som za vraždenie detí a ľudí, ktorí boli zavraždený zodpovedná ako aj Rusko. Ďakujem, že ste také múdre a viete všetko najlepšie. Už mi radšej nepíšte. Aktuálna téma bola iná a ja som sa vyjadrila v prvom príspevku na ňu ako tam niekto chválil Českého prezidenta, ktorý sa stretol so Zelenským aký je to prezident. Nie ako náš ktorý sadí zemiaky. A ja som len reagovala aký je Zelenský prezident. Ak by neboli vo vojnovom stave, tak si nemyslím že by ním aj zostal. Jeho volebné obdobie už dávno skončilo.

@momo00 dievčatá ti tu už dosť podro bne popísali co ako bolo po páde ZSSR, teda tu históriu,čo stále spomínaš,že ti nerozumieme. Ak si to pozorne čítala, tak vidíš,kto stál za tým a ze práve Putin túži znovu vybudovať nové zjednotené Rusko. N3boj,čítali sme všetky tvoje príspevky. Máš právo na svoj názor,ale ten nemá prednosť pred pravdou. Pravda je jedna a ak jej tvoj názor odporuje, tak je ten názor hoax a ten si nechaj pre seba. Vidím, že názor máš len na históriu,ale fotka a video,čo som ti poslala,kde rodicia plačú za mŕtvymi deťmi je ti šumafuk. Lebo práve tie sú skutočnou a neodskriepitelnou pravdou. A my žijeme.v súčasnosti,tak hádam je normálne,že nas viac trápi,to co sa deje teraz v našej blízkosti. A vraždenie deti a ničenie krajiny odbiť len vetou,že Putin je blb je fakt úbohé. Blbom mozem nazvať suseda,ktorý sype bordel do potoka. Putin je niečo omnoho horšie.

momo00
6. máj 2025
@viestta

@momo00 mas pravdu.

@viestta som veľmi rada, že ľudí ako vy nestretávam. A to som si všimla v každej diskusii ako dokážete ľudí dohnať takmer do zúfalstva. Ste veľmi zlé ženy. A ten tvoj posledný komentár si strč do riti. By som veľmi rada vedela ako ty v tejto diskusii pomáhaš Ukrajine! Nijako! Len tu dokážeš písať aká si ty " múdra a jedinečna " inak nespravíš nič. A kde podporujem zlo? Spamätaj sa. Správaš sa presne tak ako naši politici. Pre takýto postoj útočný, neporozumejúci a neohľaduplný voči ostatným tento svet ide do 💩. Len nie aby mal niekto iný názor ako vy. Ja som nešírila hoaxy len som sa pozastavila nad Zelenským. Ale vy ste z toho spravili tretiu svetovú vojnu na MK. Ale veď on je dokonalosť sama o sebe podľa niektorých. Kupujte kvety a hadžte mu ich na zem po ktorej chodí. Ja budem radšej súcitiť s ľuďmi ktorí tam žijú a umierajú. Oni za to nemôžu.

momo00
6. máj 2025
@baumka

@momo00 dievčatá ti tu už dosť podro bne popísali co ako bolo po páde ZSSR, teda tu históriu,čo stále spomínaš,že ti nerozumieme. Ak si to pozorne čítala, tak vidíš,kto stál za tým a ze práve Putin túži znovu vybudovať nové zjednotené Rusko. N3boj,čítali sme všetky tvoje príspevky. Máš právo na svoj názor,ale ten nemá prednosť pred pravdou. Pravda je jedna a ak jej tvoj názor odporuje, tak je ten názor hoax a ten si nechaj pre seba. Vidím, že názor máš len na históriu,ale fotka a video,čo som ti poslala,kde rodicia plačú za mŕtvymi deťmi je ti šumafuk. Lebo práve tie sú skutočnou a neodskriepitelnou pravdou. A my žijeme.v súčasnosti,tak hádam je normálne,že nas viac trápi,to co sa deje teraz v našej blízkosti. A vraždenie deti a ničenie krajiny odbiť len vetou,že Putin je blb je fakt úbohé. Blbom mozem nazvať suseda,ktorý sype bordel do potoka. Putin je niečo omnoho horšie.

@baumka ty si ma označila za vraha. Si úbohá.

natalka13
6. máj 2025
@mapa

@natalka13 to si asi nechcela mne adresovať 😉 ano momo00 pouraza a potom zmaze "dokazy". Take vyspele od nej...

@mapa sorry ano patrilo to
@momo00
moja zlata urazat si mna zacala ty, ake prezierave pomazat prispevky, ze?
cim ta konkretne urazam?

natalka13
6. máj 2025
@momo00

@viestta som veľmi rada, že ľudí ako vy nestretávam. A to som si všimla v každej diskusii ako dokážete ľudí dohnať takmer do zúfalstva. Ste veľmi zlé ženy. A ten tvoj posledný komentár si strč do riti. By som veľmi rada vedela ako ty v tejto diskusii pomáhaš Ukrajine! Nijako! Len tu dokážeš písať aká si ty " múdra a jedinečna " inak nespravíš nič. A kde podporujem zlo? Spamätaj sa. Správaš sa presne tak ako naši politici. Pre takýto postoj útočný, neporozumejúci a neohľaduplný voči ostatným tento svet ide do 💩. Len nie aby mal niekto iný názor ako vy. Ja som nešírila hoaxy len som sa pozastavila nad Zelenským. Ale vy ste z toho spravili tretiu svetovú vojnu na MK. Ale veď on je dokonalosť sama o sebe podľa niektorých. Kupujte kvety a hadžte mu ich na zem po ktorej chodí. Ja budem radšej súcitiť s ľuďmi ktorí tam žijú a umierajú. Oni za to nemôžu.

@momo00 ty si fakt uboha, si tu 4mesiace ale aky mas prehlad👍

momo00
6. máj 2025
@baumka

@baumka a vieš aká je pravda? Čo zlé a nepravdivé som napísala, keď si to označila za hoax? Nič. Áno pravda je jedna. A ty s tým tvojim necitlivým komentárom si ju určite mala, že? Pre takýchto ľudí je diskusia neprijateľná. Lebo vy už ani neviete čo je dobré a zlé. Vy ste vyvolali vojnu na MK. Ľudia nevedia už ani čo je diskusia. Je mi z toho do plaču. Svet je čím ďalej horší a horší. Radšej to tu prestanem čítať. Myslela som si, že tu si aj ženy vedia pomôcť a podporiť. No toľké urážky a dehonestovanie je strašné. Všetko čo som napísala ste prekrútili. Pri vás by si človek radšej ublížil ako by ste mu pomohli.

natalka13
6. máj 2025
@momo00

@baumka a vieš aká je pravda? Čo zlé a nepravdivé som napísala, keď si to označila za hoax? Nič. Áno pravda je jedna. A ty s tým tvojim necitlivým komentárom si ju určite mala, že? Pre takýchto ľudí je diskusia neprijateľná. Lebo vy už ani neviete čo je dobré a zlé. Vy ste vyvolali vojnu na MK. Ľudia nevedia už ani čo je diskusia. Je mi z toho do plaču. Svet je čím ďalej horší a horší. Radšej to tu prestanem čítať. Myslela som si, že tu si aj ženy vedia pomôcť a podporiť. No toľké urážky a dehonestovanie je strašné. Všetko čo som napísala ste prekrútili. Pri vás by si človek radšej ublížil ako by ste mu pomohli.

@momo00 kedze si si pomazala prispevky uz sa tu neobhajuj. Nemas na to pravo.
Ty velmi dobre vies co si popisala.

napetra
6. máj 2025
@viestta

@momo00 aj tebe nech sa dari...

@momo00 Ty si pritvrdila svoj slovník, uff . . .
Keď nemáš argumenty tak pouziješ vulgarizmus pre @viestta si napísala, že "si má svoj komentár strčiť do riti ".
Nepáčia sa ti protiargumenty a preto sú ženy na MK zlé a si rada, že také nestretávaš.

momo00
6. máj 2025
@natalka13

@momo00 ty si fakt uboha, si tu 4mesiace ale aky mas prehlad👍

@natalka13 áno nie som tu dlho ale prehľad mám. Si prečítaj ako si sa ku mne vyjadrovala. A predstav si nie som zlý človek ako ma tu vy nazývate. Vždy som sa snažila pomôcť ale toto čo predvádzate vy je smutné. Radšej by som bola, keby som nikdy nenapísala svoj príspevok. A kľudne si si mohla do mňa prečítať všetky príspevky. Snáď si si zatiaľ všetko prečítala až do úplného konca. Zmažem všetko okrem týchto posledných správ. Aby ste vedeli ako dokážete ublížiť a všetko prekrútiť

momo00
6. máj 2025
@natalka13

@mapa sorry ano patrilo to
@momo00
moja zlata urazat si mna zacala ty, ake prezierave pomazat prispevky, ze?
cim ta konkretne urazam?

@natalka13 pozri si príspevok od nej 13:27

momo00
6. máj 2025
@napetra

@momo00 Ty si pritvrdila svoj slovník, uff . . .
Keď nemáš argumenty tak pouziješ vulgarizmus pre @viestta si napísala, že "si má svoj komentár strčiť do riti ".
Nepáčia sa ti protiargumenty a preto sú ženy na MK zlé a si rada, že také nestretávaš.

@natalka13 prepáč, to bolo myslené pre
@napetra

napetra
6. máj 2025
@momo00

@natalka13 pozri si príspevok od nej 13:27

@momo00 Asi si už v príspevkoch dezorientovaná, lebo ja som o 13:27 nenapísala žiadny príspevok.
V predchádzajúcom príspevku píšeš: "že človek by si radšej ublížil ako by ste mu pomohli" a ďalej píšeš "ako ti dokážeme ublížiť a všetko prekrútiť ".

Tak ja ti nerozumiem, ty si tu niekoho žiadala o pomoc, alebo sa zdôverila s problémom ?
Ty sa iba ľutuješ, lebo nikto ti nedal za pravdu a tak sa cítiš ukrivdená.

viestta
6. máj 2025
@momo00

@momo00 ak s tymi ludmi sucitis, tak nemozes nevediet, kto to zapricinil. A sucit nestaci. Treba jasne oznacit vinnika. Ja na rozdiel od teba, viem kto je agresor a jednoznacne ho odsudzujem. A preto nemozem byt hrda na nasu zahranicnu politiku, ktoru ma v rukach aj prezident, ktory sadi zemiacky v case ked ini politici sa jednoznacne vyhranuju v postoji voci Rusku a zasadzuju sa o pomoc Ukrajine, ktora je obetou agresora. Preto je prezident Pavel prezident, na ktoreho mozu byt obcania hrdi. Preto je Zelensky prezident, na ktoreho mozu byt Ukrajinci hrdi. Preto sa hanbim ako pes za kazdeho jedneho Slovaka, ktory sa tento tyzden zbera na Cervene namestie v Moskve. Ty este stale nevidis v akej medzinarodnej izolacii ako Slovensko sme? Ty este stale nevidis, kam nas politika vlady a aj prezidenta vedie? Tebe nie je hanba za to, ze prezident sadi zemiacky miesto toho aby riesil dolezite veci, aby riesil veci na ktore dostal mandat? Naozaj mas pocit, ze utocim na teba, ked ti predkladam fakty, ktore si nechces pripustit? Fakt, ze agresorom je Rusko. Fakt, ze Ukrajina je vo vojne, ktoru ona nezacala. Ty toto fakt beries ako utok na tvoju osobu?

viestta
6. máj 2025
@napetra

@momo00 Asi si už v príspevkoch dezorientovaná, lebo ja som o 13:27 nenapísala žiadny príspevok.
V predchádzajúcom príspevku píšeš: "že človek by si radšej ublížil ako by ste mu pomohli" a ďalej píšeš "ako ti dokážeme ublížiť a všetko prekrútiť ".

Tak ja ti nerozumiem, ty si tu niekoho žiadala o pomoc, alebo sa zdôverila s problémom ?
Ty sa iba ľutuješ, lebo nikto ti nedal za pravdu a tak sa cítiš ukrivdená.

@napetra ja som o 13:27 napislala:
Zial, musim skonstatovat, ze jedno a hlavne to druhe plati pre vsetky vyjadrenia @momo00 (aj tie zmazane)

bloger
6. máj 2025

Ona berie ako útok na svoju osobu to, že ju neprávom označujete za proruskú. Pritom jasne vysvetlila svoj postoj. Bráni sa voči urážkam ktoré jej adresujete. Neustále čeliť označovaniu a urážkam nie je nič príjemné. Je to psychický teror a naozaj sa čudujem, že toto admini dovolia. Dohnať niekoho pomaly k samovražde to ste hrdinky. Ale v otázke vojny máte jasno kto je agresor.

napetra
6. máj 2025
@bloger

Ona berie ako útok na svoju osobu to, že ju neprávom označujete za proruskú. Pritom jasne vysvetlila svoj postoj. Bráni sa voči urážkam ktoré jej adresujete. Neustále čeliť označovaniu a urážkam nie je nič príjemné. Je to psychický teror a naozaj sa čudujem, že toto admini dovolia. Dohnať niekoho pomaly k samovražde to ste hrdinky. Ale v otázke vojny máte jasno kto je agresor.

@bloger Prepáč, ale ak táto diskusia môže niekoho priviesť k samovražde, tak ten človek je psychicky narušený, resp. labilny.
Prečítala som celú diskusiu a každý tu písal argumenty, ktoré ona nebola schopná spracovať.
Možno pár príspevkov bolo ostrejších, ale nič extrémne.

Memôžeš obviňovať iných, keď jej oponovali a ona to nedokáže prijať.

Zrútiť sa z diskusií na MK je úplne nemožné u zdravého človeka.
Tolerujem všetkých ľudí, neodsudzujem duševne chorých a mám pochopenie pre každého.
A tiež viem kto je agresor vo vojne na Ukrajine, snáď to nie je zakázané vedieť kto koho napadol.

martulka48
6. máj 2025
@viestta

Zial, musim skonstatovat, ze jedno a hlavne to druhe plati pre vsetky vyjadrenia @momo00 (aj tie zmazane)

sorry, ale toľko zloby a zlých žien, "matiek" sa len tak nevidí. Ženy ľutujem vašich manželov a prestávam sa diviť, mužom, že radšej zostávajú slobodní, lebo toto mať doma, tak to je hotový očistec. Napísala som to len preto, lebo "Prizerat sa mlcky zlu, je podporovat to zlo." - napísala to vaša vedúca
@viestta

momo00
6. máj 2025
@viestta

@napetra to vám musím všetko napísať po lopate? Na teba som reagovala k tvojmu príspevku, tak som ti dala prečo som tak reagovala na
@viestta

martulka48
6. máj 2025
@momo00

@napetra to vám musím všetko napísať po lopate? Na teba som reagovala k tvojmu príspevku, tak som ti dala prečo som tak reagovala na
@viestta

@momo00

viestta
6. máj 2025
@martulka48

sorry, ale toľko zloby a zlých žien, "matiek" sa len tak nevidí. Ženy ľutujem vašich manželov a prestávam sa diviť, mužom, že radšej zostávajú slobodní, lebo toto mať doma, tak to je hotový očistec. Napísala som to len preto, lebo "Prizerat sa mlcky zlu, je podporovat to zlo." - napísala to vaša vedúca
@viestta

@martulka48 co je agresivne na mojich vyjadreniach?

momo00
6. máj 2025
@napetra

@bloger Prepáč, ale ak táto diskusia môže niekoho priviesť k samovražde, tak ten človek je psychicky narušený, resp. labilny.
Prečítala som celú diskusiu a každý tu písal argumenty, ktoré ona nebola schopná spracovať.

Tolerujem všetkých ľudí, neodsudzujem duševne chorých a mám pochopenie pre každého.
A tiež viem kto je agresor vo vojne na Ukrajine, snáď to nie je zakázané vedieť kto koho napadol.

@viestta stále si si neprečítala asi všetko! Ja viem od začiatku kto je agresor a kto koho napadol. Ale ani jedna z vás má nedonúti aby som zmenila názor na niečo úplne iné!
@napetra ja som podľa teba psychicky narušená , labilná. Tak si úplne mimo. Keď má niekto úzkostno- depresívnu poruchu nie je blázon ani psychicky narušený. Vy ste naozaj zlé ženy. Protivné ak s vašimi názormi ohľadom vstupu alebo nevstupu Ukrajiny do Eú nesúhlasím. Veď vy ani neviete čo som písala. To ako ste zmenili celé znenie môjho príspevku je úbohé z vašej strany. To nevylučuje, že v budúcnosti sa môj názor na túto tému nemôže zmeniť. Keď po skončení tejto vojny bude Ukrajina pracovať na demokracii a ľudia budú mať právo povedať čo si myslia. Ale ani pred vojnou to tak ešte nebolo. Áno pamätám si čo som napísala aj v prvých príspevkoch. Pamäť mám dobrú. O to sa vy báť nemusíte. Ste sa na mňa vrhli ako supi. Označujete ma za blbú. V posledných príspevkoch od vás som plakala, pretože také arogantné správanie ako ste vy predviedli voči mne je zúfalé. Kôli takýto ľuďom, ktorí nevedia čo som písala a nechápu, že ja Rusko neobhajujem a idú si svoje je mi ťažko na duši. A vy len si vrah, postáv sa na niekoho stranu, chytanie sa za hlavu, že som sprostá a nechapavá... Nie som. Ja som kazdý váš príspevok prečítala aj viac krát. Ale vy aj tak idete úplne niečo iné. A áno poviem na rovinu, keď sa mi nepáči niekoho správanie či voči mne alebo ostatným ktorých tu osočujete. Jedna začne osočovať a ostatné sa pridajú. Preto vám hovorím " dokonalosti ". Aj v iných témach sa takto vyjadrujete na iných. A väčšinou tie isté. Vy viete všetko, vy ste najmúdrejšie, všade ste boli, všetko čo poviete je ten jediný a správny pohľad. A ak dakto vyjadrí iný postoj ako vy, tak je blbý ako mraky.

bloger
6. máj 2025
@napetra

@napetra To by si sa čudovala. Bolo už veľa takých prípadov. Nazýva sa to aj kyberšikana. Verím, že si dosť inteligentná a pochopíš. Nie je nič zlé na tom, že pomenuješ agresora v nejakej vojne. Je zlé byť tým agresorom v online svete a niekomu ubližovať. Ako môže niekto nenávidieť agresora a správať sa sám tak, že ubližuje inému. Asi tomu nerozumiem.

napetra
6. máj 2025
@bloger

@napetra To by si sa čudovala. Bolo už veľa takých prípadov. Nazýva sa to aj kyberšikana. Verím, že si dosť inteligentná a pochopíš. Nie je nič zlé na tom, že pomenuješ agresora v nejakej vojne. Je zlé byť tým agresorom v online svete a niekomu ubližovať. Ako môže niekto nenávidieť agresora a správať sa sám tak, že ubližuje inému. Asi tomu nerozumiem.

@viestta Aj ja by som chcela vedieť, ktorý môj príspevok je agresívny a v ktorom príspevku je zloba.
Snáď najvulgarnejší a agresívny príspevok je od urazenej dotyčnej, ktorá ťa vyzvala, aby si si svoj príspevok strčila do riti.