Som hrdá na nášho prezidenta
Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪
Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.
Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".
@viestta ano presne tak, tyka sa aj mna a neskutocne ma stve, ze sa tu vyhadzuju miliardy na nezmyselne zbrojenie, na ktorom zarabaju jedine politici a zbrojarske firmy pod zamienkou vymyslenej hrozby, za ktore by sa dalo postavit aj niekolko novych nemocnic...tak si kludne dajte do zbrani dalsich 800 miliard aj s tvojim Petrom Pavlom a schvalte aj dalsie protiruske sankcie, nech zacnu krachovat firmy este rychlejsie ako doteraz, mozno sa konecne preberete, ked tu budeme vsetci okusovat narazniky zo skrachovanych automobiliek...
a viete co, velmi si zelam, nech v dalsich volbach vyhra opozicia, potom si tu pridem precitat tie komentare, ked nam tu zacnu konecne padat pecene holuby do ust, ked nam tu zacnu vladnut politici, ktori vratia danove bonusy, nebudu sa vozit vladnym specialom za nase peniaze, zrusia konsolidaciu, dane, odvody, nebudu kradnut...
@noisemaniac píšeš, že ťa štve, že sa vyhadzujú miliardy na zbrojenie. Toto treba napísať Kaliňákovi,lebo on má prsty v tom, že sme top vo výrobe munície. Ale samozrejme toto FIcovi stúpenci nechcú vidieť ani počuť. Možno Kaliňákovi kamoši vyrábajú "mierové" náboje a samozrejme Česi a ostatní dodávajú tie fuj "vojnové" náboje a zbrane, čo zabíjajú.
Ale podľa stúpencov našej mierovej vlády máme dopomôcť odovzdať Ukrajinu do rúk Putina. Dúfam, že si nepodpísal odmietnutie bojovať za svoju krajinu, lebo možno o 5-10 rokov potiahne Putin aj cez nás. Stačí sledovať poslancov a vojnových štváčov Ruskej federácie a ich výroky a túžby. Som zvedavá, či RUsov budeš vítať mierovými holubicami, keď prekročia hranicu, ale možno už budeš za kopečkami ako mnohí naši "vraj"chlapi viď chudák poslanec Gluck, čo to podpísali.
@momo00 ano, suhlasim s tebou, ze na ukrajine trvali tie boje dlhsie, kedze velavazeny pan russky prezident si anektoval krym.
@momo00 ale fakt primitivne utocis, vyjadrila som sa ja k tvojej "mudrosti"? Napísala si absolutne nezmysly, ktoré sú vyplodom ruSSkej propagandy a ty ich len papagajujes bez toho, aby si overila zdroje a poznala historiu europy. Zaroven pises, ze príspevok zmažes a aj tak ta uz nic nezaujima. Tak nesir hoaxy, neangazuj sa koli šíreniu propagandy na tejto stránke a jednoducho zmaz klamstva a nereaguj na komentare... ci ani za svojim slovom nedokazes stat?
Autorka nechoď na slnko bez klobúka, pi veľa vody a oddychuj, neboj ono to prejde.
@momo00 Rusko by sa malo v prvom rade stiahnut za hranice Ukrajiny, ktore uznalo v Budapestianskom dohovore. Stiahnut svoje vojska, vratane, Krymu, Dombasu, Luhanska, Zaporozia... pretoze vojenskou silou vstupilo na uzemie suverenneho statu. Nic viac netreba. Zachovat zvrchovanost a uzemnu celistvost Ukrajiny ako ju RF uznala.
Take to je jednoduche... Kazdy vie kto je agresor.
@momo00 Rusko by sa malo v prvom rade stiahnut za hranice Ukrajiny, ktore uznalo v Budapestianskom dohovore. Stiahnut svoje vojska, vratane, Krymu, Dombasu, Luhanska, Zaporozia... pretoze vojenskou silou vstupilo na uzemie suverenneho statu. Nic viac netreba. Zachovat zvrchovanost a uzemnu celistvost Ukrajiny ako ju RF uznala.
Take to je jednoduche... Kazdy vie kto je agresor.
@viestta komplikovane na nu pises🙈
@momo00 však Zelenský chce mier, navrhol 30dňové prímerie a Putin ho odmietol. Teraz chce Putin 3 dnové prímerie, keď tam na Červ.námestí bude predvádzať svoju krvavovčervenú vraj mierovú armádu pred svojimi pudlíkmi ako FIco a spol.
A Zelenský mu navrhol to potiahnuť rovno na 30 dňové prímerie a moskovský cár to odmietol. Tak kto je tu vojnový štváč a kto chce skôr dosiahnuť mier??
@momo00 však Zelenský chce mier, navrhol 30dňové prímerie a Putin ho odmietol. Teraz chce Putin 3 dnové prímerie, keď tam na Červ.námestí bude predvádzať svoju krvavovčervenú vraj mierovú armádu pred svojimi pudlíkmi ako FIco a spol.
A Zelenský mu navrhol to potiahnuť rovno na 30 dňové prímerie a moskovský cár to odmietol. Tak kto je tu vojnový štváč a kto chce skôr dosiahnuť mier??
@baumka ale či na také veríš. Mne raz starká povedala,zažila aj Nemcov,aj Rusov (dožila sa 98rokov). Iba ožratý Rus povie pravdu. Si pamätám doteraz.
@natalka13 nie som žiadna tinka.! A ak neviete čítať, tak mi vás je ľúto.
@baumka ja som písala o niečom inom. Niekedy si nestačí prečítať iba odpovede poniektorích užívateliek na mňa. Aktuálnu situáciu nesledujem. Moje zdravie je mi presnejšie. Vynechávam stresujúce podnety. Potom sa mi ani nechce žiť. Tak sa tu na mňa okolo momentálnej situácie nemusíte vyhrážať, kto je agresor. Ja viem kto napadol ktorú krajinu. Pointa môjho príspevku bola úplne iná.
@baumka ale či na také veríš. Mne raz starká povedala,zažila aj Nemcov,aj Rusov (dožila sa 98rokov). Iba ožratý Rus povie pravdu. Si pamätám doteraz.
@zuzanita1609 starká ma pravdu, alkohol otvára "čakry pravdovravnosti" a asi každý ožratý povie pravdu, bolo by zaujímavé, čo by v tom stave natrepal Putin, snáď by aj priznal, že on začal vojnu. A sú takí, čo ani piť nemusia a blúznia, viď Trump. Zas ak sa vrátime k Pellemu, tak on sa dosť kontroluje, ale tiež verím, že by mu pekne alkohol rozviazal jazyk. Možno by už jeho voliči neboli na neho tak hrdí.
@momo00 suhlasim s tebou takmer vo vsetkom, sak na ukrajine to zacalo uz davno, som totalne za mier, len sa mi zda ze na tej Ukrajine zomiera nejako vela ludi a v Rusku nie...nezda sa ti? A to mi zacina dost vadit. Sak aj Pellegrini je za mier, aj ked je Zelensky zeleny. A Kalinak ma sklamal, sak posiela viac zbrani na UA jak ked boli zadarmo. Volajako mi to cele nesedi uz.
Nič nezačalo na Ukrajine,to si vymyslel celé sused debil. Tí zelení tam od susedov nabehli bez ohlásenia,lebo akože zachraňovali...už stačilo! Putin to mal premyslené a čakal "zámienku". Putin je kgb ,keď bol mladší,aj on mal rád západ. Ba dakedy chcel ,aby Rusko bol západ 😏,ale to ked bol este normálny 😉