icon

Som hrdá na nášho prezidenta

5. máj 2025

Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪

Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.

Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".

momo00
6. máj 2025
@jana_eyre_2

@momo00 a čo by si robila ty na jeho mieste? Len tak by si sa vzdala? Ako sa môže robiť diplomacia, keď ti zabíjajú civilných občanov? Toto sú argumenty totálne absurdné prepáč..

@jana_eyre_2 určite by som nebola ako malé dieťa, ktoré iba chce! Samozrejme žiadať a diktovať je veľký rozdiel. Pozrite si ako to bolo na začiatku vojny !

dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
6. máj 2025
@momo00

Asi nevie nikto čítať. Ja neobhajujem žiadnu vojnu. Ja sa neprikláňam ani k jednej strane. Samozrejme, že Rusko nemalo napadnúť Ukrajinu! Putin je blb! Ale ani Zelenský nie je neviniatko! Jeho správanie je podľa mňa nevhodné. Nie ako prezident. On nežiada pomoc! On len chce a chce a uráža ostatné krajiny, a iba vyžaduje. Podľa mňa diplomacia v takýchto vyhrotených situáciách by mala byť najdôležitejšia. Ukrajina to nerobí pre nás ako to spomenul Zelenský. O tom vravím celú dobu. No ako tu na MK býva zvykom, tak poniektoré si prečítajú iba jednu vetu a už im stačilo.

@momo00 o tom, ze nevieme citat pises v kazdom komente. Asi stacilo. V zivote je podla mna dolezite postavit sa vzdy na nejaku stranu, hlavne na tu spravnu. A este mi prosim ta popis, ako by ta diplomacia mala vyzerat, to ma najviac zaujima.

momo00
6. máj 2025
@viestta

@momo00 o ktorej vojne hovoris? O Krymskej v 19. storoci, ci o vyhnani Krymskych kozakov Stalinom? Alebo o ktorej? Lebo to, ze na uzemi Ukrajiny bolo tolko rusky hovoriaceho obyvatelstva je dosledok hladomoru na Ukrajine v tridsiatych rokoch minuleho storocia, ked na vyludnene uzemia bolo z prikazu Stalina deportovane rusky hovoriace obyvatelstvo od Uralu, pretoze na Dombase musel niekto dolovat uhlie a Krivom Rogu zeleznu rudu.

@viestta nauč sa najkôr čítať! Ide o tom čo sa dialo na Ukrajine viac ako desať rokov pred začatím vojny. Iba som chcela poukázať na to, že preto by Ukrajina nemala vstúpiť do EÚ a NATO. Lenže vy stále budete urážať mňa, že obhajujem túto vojnu! A to je z mojej strany neprijateľné. Preto Vám aj píšem!

viestta
6. máj 2025
@momo00

@viestta nauč sa najkôr čítať! Ide o tom čo sa dialo na Ukrajine viac ako desať rokov pred začatím vojny. Iba som chcela poukázať na to, že preto by Ukrajina nemala vstúpiť do EÚ a NATO. Lenže vy stále budete urážať mňa, že obhajujem túto vojnu! A to je z mojej strany neprijateľné. Preto Vám aj píšem!

@momo00 ale to co sa deje na Ukrajine ma korene v deportacii Krymskych kozakov, ked Stalin deportoval cely narod z jeho historickeho uzemia a presidlil na to uzemie rusky hovoriace obyvatelstvo. Tak isto ma korene v hladomore na Ukrajine, ked zahynuli miliony ukrajinskych obyvatelov, a presidli na Ukrajinu rusky hovoriace obyvatelstvo. To obyvatelstvo v pohode nazivalo vedla seba az kym nezacalo Rusko vojensky(!!!!) podporovat separatistov na uzemi Ukrajiny, ktori vyvolavali vojenske konflikty. Na Kryme zili aj Rusi aj Ukrajinci az do chvile, ked RF anektovala uzemie Krymu a "zdovodnila" to obranov rusky hovoriaceho obyvatelstva. Takze ty ma nepoucuj o historickych suvislostiach, pretoze ja ich poznam. Kym bola Ukrajina naklonene Rusku, nic sa nedialo, akonahle sa jej politiky stala prozapadnou, demokratickou, tak uz Putin hladal dovody aby tomu smerovaniu zabranil. A rusky hovoriace obyvatelstvo je rovnaka vyhovorka na obsadenie uzemia cudzieho zvrchovaneho statu ako ked Hitler obsadil Sudety pred 2. svetovou vojnou. Dokonca aj "dovody" su identicke. "Ochrana" obyvatelstva hovoriaceho jazykom agresora.

napetra
6. máj 2025
@momo00

@momo00 Ukrajina 10 rokov pred vojnou chcela a stále chce byť slobodnou krajinou patriacou medzi slobodné, demokratické európske krajiny.
Netúži zostať pod vplyvom ruského komunistického režimu, kde sú ľudia neslobodní, majú strach a hlavne chudobu.

Československo v roku 1968 tiež túžilo po slobode a ruské tanky tomu zabránili, zostali u nás 20 rokov.
Niečo podobné teraz zažívajú Ukrajinci s tým rozdielom od nás, že sa rozhodli brániť.

Prečo by Ukrajina, ako samostatný, slobodný štát nemohol vybrať tú čast Európy a sveta, ku ktorej túžia patriť.
Je to ich slobodná voľba, že chcú patriť do EU a NATO.
Majú nato rovnaké právo ako napr. Fínsko, Švédsko, alebo Slovensko.

veronicka1901
6. máj 2025

Nechapem, ze sa niekto este zastava krajiny na vychod od nas (nie UA, ale este tej kusok dalej). Mali este horsieho diktatora ako Nemecko, gulagy neboli ziadne rekreacne zariadenia. Po 2. sv. vojne chodili zasielky od cerveneho kriza - bolo oblecenie, lieky, prvykrat v zivote mali deti zuvacky, ochutnali arasidove maslo. Ale frajer, co sa nas zmocnil, tuto pomoc odmietal a ludia zili z pridelovych listkov, ktore im boli nanic, lebo nic v obchodoch nebolo. Zobrali ludom role a vsetko, co mali. Ziadna sloboda, nic. A tu sa niekto ide zastavat diktatora z krajiny, kvoli ktorej sme uz roky v srackach? No ja neverim naozaj. Ked sa volil prezident, tak urobili z Korcoka vojnoveho zlocinca. Tak sa volici pocas parlamentnych volieb bili do prs, ze nesmieme dopustit, aby bolo pri moci PS, lebo LGBTI nas privedu do zahuby. A hop, par mesiacov na to si zvolia prezidenta, ktory je sam inak orientovany. Mne je to jedno, ale zda sa vam normalne, ze im inak orientovani ludia vadia len vtedy, ked sa im to hodi? Lebo mne teda absolutne nie. Vsak preboha ludia, majte uz rozum a pozerajte na veci komplexne.

jana_eyre_2
6. máj 2025
@momo00

@jana_eyre_2 určite by som nebola ako malé dieťa, ktoré iba chce! Samozrejme žiadať a diktovať je veľký rozdiel. Pozrite si ako to bolo na začiatku vojny !

@momo00 no úžasne si odpovedala čo by si robila ty na jeho mieste, fakt.. to sú presne tie kecy ľudí čo sa tu budú biť za svoju pravdu, ale vlastne ani nevedia za akú.. vojnu sledujem od začiatku, preto viem že je vo svojom postoji konzistentny, vôbec sa nechova ako malé dieťa.. ale zato im tam rusi kopy malých deti zabili, mučili a uniesli.. a ty sa tu rozculujes že žiada?! kto nevidí tieto skutočnosti, totálne stratil ľudskosť.. ak vôbec niekedy nejakú mal..

momo00
6. máj 2025
@jana_eyre_2

@momo00 no úžasne si odpovedala čo by si robila ty na jeho mieste, fakt.. to sú presne tie kecy ľudí čo sa tu budú biť za svoju pravdu, ale vlastne ani nevedia za akú.. vojnu sledujem od začiatku, preto viem že je vo svojom postoji konzistentny, vôbec sa nechova ako malé dieťa.. ale zato im tam rusi kopy malých deti zabili, mučili a uniesli.. a ty sa tu rozculujes že žiada?! kto nevidí tieto skutočnosti, totálne stratil ľudskosť.. ak vôbec niekedy nejakú mal..

@jana_eyre_2 on nežiada! On iba chce. To je rozdiel

momo00
6. máj 2025

A aká tam bola sloboda na Ukrajine? Veď na Ukrajine sa diali zverstvá voči ľuďom. A taký štát má vstúpiť do EÚ? No ďakujem pekne. Ak by ste si prečítali môj prvý príspevok, tak by ste pochopili. Ešteže sú určené podmienky pre vstup do Eú

natalka13
6. máj 2025
@momo00

A aká tam bola sloboda na Ukrajine? Veď na Ukrajine sa diali zverstvá voči ľuďom. A taký štát má vstúpiť do EÚ? No ďakujem pekne. Ak by ste si prečítali môj prvý príspevok, tak by ste pochopili. Ešteže sú určené podmienky pre vstup do Eú

@momo00 definuj tie zverstva.
Tiso robil ake zverstva a SK je v EU?
mozes napisat kolko mas rokov?

viestta
6. máj 2025
@momo00

@momo00 ake zverstva? Genocidu rusky hovoriaceho obyvatelstva nepotvrdili. Ci myslis tie vojenske akcie vyprovokovane ozbrojenymi separatistami podporovanymi RF?

momo00
6. máj 2025
@natalka13

@natalka13 a ty si zažila tie zverstvá? Ja hovorím o tom čo sa u nich dialo pred touto vojnou. Nie o tom čo bolo pred našim narodením. O čom sme sa učili v dejepise.

viestta
6. máj 2025
@natalka13

@natalka13 a aj Nemecko, ktore stavalo koncentraky po polovicke Europy je v EU aj v NATO, dokonca aj Spanielsko, ktore malo svojho Franka, Taliansko, ktore malo Mussoliniho. Vsetko krajiny s fasistickou minulostou. Toto uz je aka argumentacia 🙄

natalka13
6. máj 2025
@momo00

@natalka13 a ty si zažila tie zverstvá? Ja hovorím o tom čo sa u nich dialo pred touto vojnou. Nie o tom čo bolo pred našim narodením. O čom sme sa učili v dejepise.

@momo00 ved definuj CO si sa ucila na dejepise?
a aj tie zverstva mimo dejepisu teda.
a co si v zivote zazila uz? mas 20-30-60?

natalka13
6. máj 2025
@viestta

@natalka13 a aj Nemecko, ktore stavalo koncentraky po polovicke Europy je v EU aj v NATO, dokonca aj Spanielsko, ktore malo svojho Franka, Taliansko, ktore malo Mussoliniho. Vsetko krajiny s fasistickou minulostou. Toto uz je aka argumentacia 🙄

@viestta clovek tak premysla ci to je naivita alebo prosta hlupost.

momo00
6. máj 2025
@natalka13

@momo00 ved definuj CO si sa ucila na dejepise?
a aj tie zverstva mimo dejepisu teda.
a co si v zivote zazila uz? mas 20-30-60?

@natalka13 ty naozaj nebudeš kompletná. Nehnevaj sa ale ty sa mňa nemusíš pýtať na vek. Ja som zažila aj čo sa dialo za komunizmu aj keď sa štrngalo kľúčami. Ale vojnu na našom území som teda nezažila. Ak ty áno, tak musíš mať dosť rokov.

momo00
6. máj 2025
@napetra

@momo00 Ukrajina 10 rokov pred vojnou chcela a stále chce byť slobodnou krajinou patriacou medzi slobodné, demokratické európske krajiny.
Netúži zostať pod vplyvom ruského komunistického režimu, kde sú ľudia neslobodní, majú strach a hlavne chudobu.

Československo v roku 1968 tiež túžilo po slobode a ruské tanky tomu zabránili, zostali u nás 20 rokov.
Niečo podobné teraz zažívajú Ukrajinci s tým rozdielom od nás, že sa rozhodli brániť.

Prečo by Ukrajina, ako samostatný, slobodný štát nemohol vybrať tú čast Európy a sveta, ku ktorej túžia patriť.
Je to ich slobodná voľba, že chcú patriť do EU a NATO.
Majú nato rovnaké právo ako napr. Fínsko, Švédsko, alebo Slovensko.

@napetra ja nehovorím, že Ukrajina by mala byť slobodná a nie utlačovaná. No tam demokracia nebola taká ako u nás. Ak ti chýbajú informácie, tak si ich zistí. A toto je hlavná podmienka vstupu do Eú.

napetra
6. máj 2025
@momo00

@napetra ja nehovorím, že Ukrajina by mala byť slobodná a nie utlačovaná. No tam demokracia nebola taká ako u nás. Ak ti chýbajú informácie, tak si ich zistí. A toto je hlavná podmienka vstupu do Eú.

@momo00 Či je , alebo nie je na Ukrajine demokracia rozhodne EU , na základe žiadosti UA do európskej únie a nie ty.

Práve naopak ako tvrdíš, na Ukrajine bol prvýkrát slobodne zvolený prezident Zelenskyj.
Ja si aspoň v tomto smere nemusím nič doštudovať, skôr ty tu predvádzaš svoju nevedomosť, alebo niečo iné ?
Je to ešte smutnejšie k tvojmu vyššiemu veku ako píšeš.

natalka13
6. máj 2025
@momo00

@natalka13 ty naozaj nebudeš kompletná. Nehnevaj sa ale ty sa mňa nemusíš pýtať na vek. Ja som zažila aj čo sa dialo za komunizmu aj keď sa štrngalo kľúčami. Ale vojnu na našom území som teda nezažila. Ak ty áno, tak musíš mať dosť rokov.

@momo00 ty sa nehanbis? zazila si komunizmus a nazory mas akokeby si vcera spadla z visne-to som slusne napisala.
Nemas zakladne znalosti, siris tu hoaxy a klamstva. Ostava iba verit, ze tvoje deti a vnucata maju rozum a chcu zit kvalitnejsi zivot ako ten tvoj zakomplexovany.

viestta
6. máj 2025
@momo00

@momo00 nezazila si vojnu, zazila si totalitu, zijes v demokracii, aj ked uznam, ze posledne roky to je demokracia Ficovskeho typu, ale aspon aka taka je, co je rozhodne lepsie ako totalita. Ukrajinci si vo volbach slobodne vybrali cestu demokracie. Vybrali si to, ze sa chcu orientovat na EU a uz nechcu byt v podruci Ruska ako Bielorusko alebo ine byvale sovetske republiky. Demokracia sa ani u nas, ani nikde inde, nezjavila zo dna na den. Demokracia sa musi vybudovat. Na Ukrajine sa ta demokracia viac ci menej uspesne zacala budovat. Skor ako dosiahli aspon aku taku uroven demokracie, boli napadnuti vojskami inej krajiny. Vo vojnovom stave sa krajina predovsetkym brani agresii, na budovanie demokracie nie je ani cas ani prostriedky, tak sa to odklada na casy, ked bude mier. A cim skor bude mier, cim skor bude Ukrajina slobodna, nebudu na jej zvrchovanom uzemi okupanti, cim skor si budu moct obyvatelia riesit buducnost, tym skor tam vybuduju aj tu demokraciu, ktoru si zvolili. A na to treba len jednu jedinu vec. Rusko sa stiahne z okupovanych uzemi za svoje hranice, ktore uznalo v Budapestianskom dohovore.

momo00
6. máj 2025
@napetra

@momo00 Či je , alebo nie je na Ukrajine demokracia rozhodne EU , na základe žiadosti UA do európskej únie a nie ty.

Práve naopak ako tvrdíš, na Ukrajine bol prvýkrát slobodne zvolený prezident Zelenskyj.
Ja si aspoň v tomto smere nemusím nič doštudovať, skôr ty tu predvádzaš svoju nevedomosť, alebo niečo iné ?
Je to ešte smutnejšie k tvojmu vyššiemu veku ako píšeš.

@napetra ja nie som tak stará moja. A ani hlúpa. Ja dobre viem, že o vstupe do Eú ja nerozhodujem. Je to môj názor. A ak by si chcela byť objektívna, tak by si si to sama pozrela. A tie vaše invektíva na mňa sú už riadne zcestné. Každý má právo na svoj názor. Len vy čo ste museli na mňa útočiť by ste mali vedieť čo znamená demokracia. Mať vlastný názor na jednu vec môžeme mať rozdielny. Ty máš zjavne iný ako je môj. Ja ti ho neberiem. Ja viem čo sa tam dialo pred touto vojnou. A aj od ukrajincov. Tak nepotrebujem pozerať správy. Myslíš, že všetko čo tam hovoria je pravda? Kedy si počula politika odpoveď na otázku? Všetko okľukou, tak aby nebola zrejmá odpoveď. Áno zo začiatku vojny s Ruskom som to pozerala. Áno zásadne som proti tejto nezmyselnej vojne. Ukrajina by mala byť slobodná. Ale po kovide a začatí vojny som si povedala: a dosť. Vyvolávajú v ľuďoch iba strach. Pomôcť Ukrajine mi nevadí. Ale všetky čo ste tu na mňa začali útočiť pre môj názor úplne na inú tému, ste ma nazvali proruskou. Ja neobhajujem Putina a Rusko po vpáde na iné územie. Len niektoré si neprečítali celý článok čo som napísali a hneď sa do mňa pustili. Začali ako osy. Urážať, že som hlúpa, mám primitívne názory... Ale ani jedna nedala adekvátny názor k tomu čo som písala. Hneď som za vraždenie detí a ľudí, ktorí boli zavraždený zodpovedná ako aj Rusko. Ďakujem, že ste také múdre a viete všetko najlepšie. Už mi radšej nepíšte. Aktuálna téma bola iná a ja som sa vyjadrila v prvom príspevku na ňu ako tam niekto chválil Českého prezidenta, ktorý sa stretol so Zelenským aký je to prezident. Nie ako náš ktorý sadí zemiaky. A ja som len reagovala aký je Zelenský prezident. Ak by neboli vo vojnovom stave, tak si nemyslím že by ním aj zostal. Jeho volebné obdobie už dávno skončilo.

momo00
6. máj 2025
@natalka13

@momo00 ty sa nehanbis? zazila si komunizmus a nazory mas akokeby si vcera spadla z visne-to som slusne napisala.
Nemas zakladne znalosti, siris tu hoaxy a klamstva. Ostava iba verit, ze tvoje deti a vnucata maju rozum a chcu zit kvalitnejsi zivot ako ten tvoj zakomplexovany.

@natalka13 ty ma neurážaj!

napetra
6. máj 2025
@momo00

@napetra ja nie som tak stará moja. A ani hlúpa. Ja dobre viem, že o vstupe do Eú ja nerozhodujem. Je to môj názor. A ak by si chcela byť objektívna, tak by si si to sama pozrela. A tie vaše invektíva na mňa sú už riadne zcestné. Každý má právo na svoj názor. Len vy čo ste museli na mňa útočiť by ste mali vedieť čo znamená demokracia. Mať vlastný názor na jednu vec môžeme mať rozdielny. Ty máš zjavne iný ako je môj. Ja ti ho neberiem. Ja viem čo sa tam dialo pred touto vojnou. A aj od ukrajincov. Tak nepotrebujem pozerať správy. Myslíš, že všetko čo tam hovoria je pravda? Kedy si počula politika odpoveď na otázku? Všetko okľukou, tak aby nebola zrejmá odpoveď. Áno zo začiatku vojny s Ruskom som to pozerala. Áno zásadne som proti tejto nezmyselnej vojne. Ukrajina by mala byť slobodná. Ale po kovide a začatí vojny som si povedala: a dosť. Vyvolávajú v ľuďoch iba strach. Pomôcť Ukrajine mi nevadí. Ale všetky čo ste tu na mňa začali útočiť pre môj názor úplne na inú tému, ste ma nazvali proruskou. Ja neobhajujem Putina a Rusko po vpáde na iné územie. Len niektoré si neprečítali celý článok čo som napísali a hneď sa do mňa pustili. Začali ako osy. Urážať, že som hlúpa, mám primitívne názory... Ale ani jedna nedala adekvátny názor k tomu čo som písala. Hneď som za vraždenie detí a ľudí, ktorí boli zavraždený zodpovedná ako aj Rusko. Ďakujem, že ste také múdre a viete všetko najlepšie. Už mi radšej nepíšte. Aktuálna téma bola iná a ja som sa vyjadrila v prvom príspevku na ňu ako tam niekto chválil Českého prezidenta, ktorý sa stretol so Zelenským aký je to prezident. Nie ako náš ktorý sadí zemiaky. A ja som len reagovala aký je Zelenský prezident. Ak by neboli vo vojnovom stave, tak si nemyslím že by ním aj zostal. Jeho volebné obdobie už dávno skončilo.

@momo00 Ty nás žiadaš, aby sme ti už nepísali, lebo sa ti nepáči čo píšeme.
Takže máš takú predstavu, že ty sem budeš pridávať svoje nezmysly a hoaxy, ale naše reakcie si nepraješ.
Ako vtip dobré.

viestta
6. máj 2025
@momo00

@momo00 Zelensky je prezident krajiny, ktora je vo vojne. Pavel je prezident krajiny, ktora vie na ktoru stranu sa v tejto vojne postavit, krajiny, ktora pomaha, ktora si stoji za svojim nazorom o tom, kto je agresor, krajiny, ktora je konzistentna vo svojej zahranicnej politike, krajiny, ktoru povazuju za seriozneho partnera. Nas prezident sadi zemiaky, neriesi ani vnutornu ani zahranicnu politiku statu ani v ramci kompetencii, ktore ma. Nas prezident je hlavou statu, ktory stratil kredit v zahranici ako seriozny politicky a aj hospodarsky partner. Je prezidentom krajiny, kde predseda vlady chodi na navstevy k prezidentovi, ktory vedie vojnu proti suverennemu statu. Je prezidentom krajiny, kde demokracia pokrivkava, vladnu tu babraci, ktori nas tahaju do bahna. A miesto toho aby riesil to co riasit ma, ide sadit zemiacky. 🙄Naozaj treba byt na takeho prezidenta hrdy? To akoze naozaj ma nas naplnat pychou?

momo00
6. máj 2025
@viestta

@momo00 Zelensky je prezident krajiny, ktora je vo vojne. Pavel je prezident krajiny, ktora vie na ktoru stranu sa v tejto vojne postavit, krajiny, ktora pomaha, ktora si stoji za svojim nazorom o tom, kto je agresor, krajiny, ktora je konzistentna vo svojej zahranicnej politike, krajiny, ktoru povazuju za seriozneho partnera. Nas prezident sadi zemiaky, neriesi ani vnutornu ani zahranicnu politiku statu ani v ramci kompetencii, ktore ma. Nas prezident je hlavou statu, ktory stratil kredit v zahranici ako seriozny politicky a aj hospodarsky partner. Je prezidentom krajiny, kde predseda vlady chodi na navstevy k prezidentovi, ktory vedie vojnu proti suverennemu statu. Je prezidentom krajiny, kde demokracia pokrivkava, vladnu tu babraci, ktori nas tahaju do bahna. A miesto toho aby riesil to co riasit ma, ide sadit zemiacky. 🙄Naozaj treba byt na takeho prezidenta hrdy? To akoze naozaj ma nas naplnat pychou?

@viestta prečítaj si to celé. My máme prezidenta na ukazovanie a nie na vedenie štátu. Myslíš, že sa mi páči ako vedú našu krajinu do záhuby? Áno Český prezident rieši problémy. Náš sa ukazuje ako sadí zemiaky, je to na smiech až zaplakanie. A Zelenský by už tým prezidentom nebol ak by neboli vo vojnovom stave. To je môj osobný názor. Ale aby ma tu niekto urážal, že som zakomlexovaná, hlúpa, primitívna.... tak to teda nie.
@napetra ja nepíšem hoaxy ani nikoho nepresviedčam. To aký mám názor je iba moja vec. A jasne som už viackrát napísala, že si nezastávam Rusko ktoré napadlo Ukrajinu. No to ani jedna z vás tam nedočítala!
@viestta a ďalšie ktoré tu ľudí idete zlinčovať za iný názor k úplne inému

natalka13
6. máj 2025
@mapa

@momo00 dokážeš dodržať slovo a zmazať svoj príspevok, kde siris klamstva, hoaxy a propagandu teroristickeho statu? Ten hneď prvý, v ktorom tvrdíš, ze nechceš diskutovať a príspevok zmazes...

@mapa moja zlata urazat si mna zacala ty, ake prezierave pomazat prispevky, ze?
cim ta konkretne urazam?

viestta
6. máj 2025
@momo00

@viestta prečítaj si to celé. My máme prezidenta na ukazovanie a nie na vedenie štátu. Myslíš, že sa mi páči ako vedú našu krajinu do záhuby? Áno Český prezident rieši problémy. Náš sa ukazuje ako sadí zemiaky, je to na smiech až zaplakanie. A Zelenský by už tým prezidentom nebol ak by neboli vo vojnovom stave. To je môj osobný názor. Ale aby ma tu niekto urážal, že som zakomlexovaná, hlúpa, primitívna.... tak to teda nie.
@napetra ja nepíšem hoaxy ani nikoho nepresviedčam. To aký mám názor je iba moja vec. A jasne som už viackrát napísala, že si nezastávam Rusko ktoré napadlo Ukrajinu. No to ani jedna z vás tam nedočítala!
@viestta a ďalšie ktoré tu ľudí idete zlinčovať za iný názor k úplne inému

@momo00 ja som si este raz precitala tvoj prvy prispevok. Suhlasim s kazdou, ktora napisala, ze siris hoaxy. To ci by bol Zelensky este stale prezidentom alebo nie, na to ja nemam dovahu ani drzost odpovedat. V kazdom pirpade, ti dvaja su prezidenti, za ktorach sa ich obcania hanbit nemusia, mozu byt na nich hrdi. Ten nas je iba a len na hanbu. A o tom je tato tema, ked uz niekto, tak ty si sem zavliekla hoaxy a ak niekto s tebou nesuhlasi, poukaze na fakty, ktore ignorujes alebo nepoznas tak ta neuraza,. Ja som ta neurazila, ak ano, napis co sa ta tak dotklo?

momo00
6. máj 2025
@viestta

@momo00 ja som si este raz precitala tvoj prvy prispevok. Suhlasim s kazdou, ktora napisala, ze siris hoaxy. To ci by bol Zelensky este stale prezidentom alebo nie, na to ja nemam dovahu ani drzost odpovedat. V kazdom pirpade, ti dvaja su prezidenti, za ktorach sa ich obcania hanbit nemusia, mozu byt na nich hrdi. Ten nas je iba a len na hanbu. A o tom je tato tema, ked uz niekto, tak ty si sem zavliekla hoaxy a ak niekto s tebou nesuhlasi, poukaze na fakty, ktore ignorujes alebo nepoznas tak ta neuraza,. Ja som ta neurazila, ak ano, napis co sa ta tak dotklo?

@viestta prvý si asi nečítala. Lebo som ho zmazala. Sama si to chcela. Bolo to na siedmej strane. A hoaxy nešírim. A aké fakty ignorujem a neviem?