Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@sante81 dezolatni degesi😂😂😂
@sante81 vieš ty vôbec, čo slovo "progresívny" znamená? Očividne nie. Radšej byť progresívny, ako degresívny volič terajšej koalície.
@suptdi nie, nie je to moj nazor. Pravo zucastnit akejkolvek tlacovky, obzvlast tlacovky, ktoru usporiada predstavitel statnej moci, ma kazdy akreditovany novinar a kazdy akreditovany novinar ma pravo na otazku, rovnako ako ma pravo na odpoved. To je nielen ustavne pravo obcana na informacie, ale aj pravo zurnalistov a povinnosti politikov, upravene v tlacovom zakone. Ako moj zamestnanec je kazdy politik povinny dodorziavat aj ustavu aj zakony, kedze ja, obcan som jeho zamestnavatel. Ci sa mu to paci, je zamestnancom aj tych, ktori volili niekoho ineho alebo nevolili vobec. Obcan ako taky je zamestnavatel kazdeho verejneho cinitela a obcan ako taky ma pravo ho kontrolovat, komentovat jeho kroky. A media su nasim sprostredkovatelom kontroly, media maju povinnost pytat sa za nas. Politici maju povinnost odpovedat im, pretoze de facto odpovedaju svojim zamestnavatelom, teda obcanom.
@kiki68 ano, mas pravdu. Po tomto to bude s kulturou, skutocnou kulturou velmi tazke. Ja predpokladam, ze do roka a do dna budu udelovat vybranym a dostatocne servilnym z radov umelcov tituly Zasluzily a Narodny umelec. Prva podmienka na udelenie tychto "prestiznych" titulov bude dostatocne servilnost vladnej moci. Tak ako to bolo pred 1989.
@suptdi SImkovicovu kritizuje vlastne cely jej rezort. Uz aj z Ceska sa ozvali. Dokonca ju kritizuje Madaric, ktory vlastne pomahal vybudovat Smer a Fica a doteraz na Fica nepovedal krive slovo. Ten bordel co narobila sa bude davat dokopy 20 rokov ... samozrejme za predpokladu, ze ho nebudu riadit "nasi ludia".
Kovacikovu vinu a trest "potvrdilo" 17! sudcov na roznych urovniach, ale minister ho vytiahol z basy, lebo mohol. Kovacik je pravoplatne odsudeny zlocinec, ale zial prominentny "nas clovek".
Čudujem sa všetkým, ktorí obdivujú a súhlasia s arogantným človekom. Pani ministerka neodpovedá na otázky novinárov a nechodí do televíznych diskusií. Lebo nevie argumentovať, nevie sa obhájiť. Takto sa sebavedomí ministri nesprávaju. A čo je vlastne cieľ jej ministrovania? Nikto nevie... aby sme mali všade zástavy, hymny, iba slovenských umelcov (vrátane pani ministerky a jej obrazov)? Kultúra sa nedá nadiktovat, každý si tam nájde to svoje. Áno, treba podporovať slovenských umelcov. Pani ministerka ale robí presný opak. Vôbec ich nepočúva a ide si svoje.Sama si môže za to, že je iba terčom posmechu a nesúhlasu.
@oliolijanka Simkovicova je klamarka. Hadam este nemala vyjdrenie v ktorom by vyslovene neklamala. O ostatnom radsej pomlcim. Jej ulohou je obsadit vsetky financne toky nasimi ludmi, aby peniaze tiekli spravnym smerom nasim ludom. Nejaka kultura ju nezaujima. Robia to na vsetkych ministerstvach, SNS akurat na hulvata. Ale ved hlavne ze porazili pokrok a slobodu, to sme predsa chceli.
@oliolijanka Nevadí, že je totálne dutá, že pravidelne je prichytená pri klamstve, že jej kompetentnosť spochybňuje väčšina odborníkov, že pôsobila v konšpiračnom médiu a dáva rozhovory médiám, ktoré sú preukázateľne založené za účelom šírenia ruskej propagandy, kým klasické nezávislé slovenské médiá ignoruje... nevadí, ale po TROCH DEŤOCH VYZERÁ VRAJ ÚŽASNE, takže je správna osoba v ministerskom kresle! Len neviem, či pre ňu a jej kvalifikáciu nepotrebujeme na Slovensku nejaké nové ministerstvo - napr. ministerstvo tradičnej konzervatívnei slovanskej a žiadnej inej ženskosti, ministerstvo sporákov, make-upu a upratovania, alebo tak nejako.
Inak neviem, kde sa pohybuješ, keď tvoje deti stretávajú na uliciach holé zadky cudzích ľudí, lebo moje deti ich stretávajú len v sprchách na kúpalisku.
Tento rok som bol v divadle zatial iba dva krat. Prvy krat niekedy zaciatkom jari, druhy krat zaciatkom leta. Datumy sa mi teraz nechce hladat. A este som bol s dcerkou na detskom divadle, ale to nebolo v divadle, ale na kulturnych akciach pre deti. Take vyslovene detske akcie so vsetkym ako MDD alebo Lestival nepocitam. A este sme boli tusim v januari v muzeu. V galerii som bol koncom leta, ale na "akcii", cize nie vyslovene na prehliadke. Ale vystavene diela sme si tiez pozreli.
@oliolijanka som teda dostatocne "kulturny", alebo to je malo?
@oliolijanka na Simkovicovej je jej cierna linka ta najmensia vada. Horsie je co je ona za cloveka a co hovoria a co robi. Jej nekompetentnost nepekryje ani najlepsie namalovane linka na vieckach.
@oliolijanka no to teda máš koho obdivovať 😀to by som sa aj hanbila napísať
@oliolijanka Matovica som kritizoval za jeho nekompetentnost uplne rovnako. @viestta no bol som na RND, to sa asi ako kultura pre Simkovicovu nepocita ... ale kedysi davnejsie som bol aj na Janosika (nie RND), to dokonca aj 2x, tak hadam aspon to.
@oliolijanka a Simkovicova sa nemoze branit? Ved utoci absolutne na vsetkych, co si ju dovolili kritizovat a na tie klamstva upozornit!
@oliolijanka vitaj Martinka 🤪
@oliolijanka ty počúvaj a kde tie hole zadky behajú? Šla by som kuknúť
@anonymous87 ona už začína vyzerať ako jej charakter 😏🤣😜
@tetapetra možno na jej dvore.
Prosiiiim cital tu niekto vsetky komenty? Bol aspon jeden za Simkovicovu? Par som precitala a ani jeden som nenasla. Dakujem
@lenkasarka no.... môže byť.
@janababana suptdi a oliolijanka
@oliolijanka neviem o tom že by som niečo také schvaľovala a veľmi by ma zaujímalo kde žiješ keď máš takéto zážitky z ulice 🤣 a že je vzdelaná,odvážna a múdra 🤣🤣🤣🤣 a vy ste gdo?! Slovník tretej cenovej. Ešteže pri rozhovoroch za ňou stojí stále niekto kt jej hneď priskoči na pomoc keď nemá kapacitu odpovedať na otázky táto úžasná,vzdelaná,múdra a odvážna pani 🙂
@oliolijanka preco sa nazdavas, ze mi Matovic ako premier a minister financii nevadil? Bol rovnako nekopetentny na jednu aj druhu funkciu ako je nekopententna tato krasavica z Heinburgu.
A to o udavani ludi, to je zalovatelne, to si uvedomujes? Viac si o sebe prezradit nemohla ako tymto komentom. Si uboziak, ale to ti este nedochadza.

ale vsak ona je dosadena do fachu, ktoremu absolutne nerozumie. V zivote to nerobila, nevie o com to je a diriguje tam a sachuje s ludmi a nasimi peniazmi. To akoby som ja sla do elektrarne robit vypocty a ratat integraly , ked som matiku cely zivot neznasala a prepadala som z nej a same nedostatocne mala, ale idem o tom mudrovat a rozhodovat.