Tomáš Drucker
Aky mate nanho nazor?
@jana_eyre_2 s tymto suhlasim ...do bodky
Chybou našich ministrov je, že každý zavádza super nové reformy. Od stola. Odsúhlasia ich a učiteľov hodia do vody. A keď si školy ako tak zvyknú na zmenu, príde nový minister a plesk, davaj ho novú reformu. Najlepšie s kôpkou novej dokumentácie naviac. A takto sa to točí každou novou postavičkou na ministerstve.
Autorka čím podľa teba obohatil školstvo okrem toho, že je pekný a sympatický?
Pekny na pohlad 🤦♀️🤦♀️ na volicske preukazy by sa mali robit podobne testy ako na vodicak, ozaj.
Za mna - podrztaskina podrztaska.
@nyusika ja mam tvoje príspevky rada, ale dnes máš asi nejaký zlý deň
Drucker chodil na rozumy k Ghanamovej. Boli spolu v strane, náramne sa profiloval ako odborník na sociálne veci a zdravotníctvo
Ale po voľbách silnejší žraloci obsadili tieto fleky a tak mu je dobre aj školstvo
Aký on má prínos pre školstvo áno srnka netuší
Najprv, že neutrálne, uvidíme, ale už viem, že odpad.
Po tej tragédii na gympli mal Drucker ohlásiť opatrenia na ochranu žiakov a aj pedagógov
Mal zriadiť nejaký krízový tím a riešiť situáciu
Navrhnúť stratégiu ako pokračovať ak sa niečo takéto zachytí alebo žiaľ aj udeje, ale nič
Mal urobiť rozsiahlu analýzu celého tohto prípadu a podľa neho vyvodiť opatrenia a ze manager ….no zbohom …to už aj Bača Fero lepšie manazuje salaš pod Kriváňom
Neurobil nič. Opravte má prosím ak sa mýlim
@pribinak ja píšem, že aktuálne je jeho prístup NULOVÝ, kvôli členstvu v strane.
Mám s ním osobnú pracovnú skúsenosť (veľmi dávnu) a na základe nej ho považujem za schopného a cieľavedomeho - vďaka cieľavedomosti je tam, kde je - žiaľ.
Myslím si, že svoj potenciál mohlo lepšie využiť.
@pribinak Tak v tom pripade kde strieľal ten mlady muz,najskor zlyhali psychológovia.Zle ho nastavili na lieky?Mal mat ústavnú liecbu a nie chodit do skoly.
Psychológovia? Šibe ti? Odkedy psychológovia predpisuju lieky?
Ty máš asi nejaké cudne info
@pribinak nešibe mi.On sa mal liecit ,tak zlyhal hlavne rodina,dalej psycholog a ak mal psychiatra,tak psychiater.Ako moze učiteľ ale o minister školstva odhadnúť kto ma aku diagnozu??
Tebe fakt šibe, alebo nie si schopná citát s porozumením …kde ja píšem, že mal
Drucker niečo odhadnúť
Už mi ani nepis
@pribinak pises o rozsiahlych analýzach.A co on ma s psychopatmi docinenia?Aku prevenciu ma urobit aby zistil kolko este psychopatov chodi po školách?
Mne on príde ako také bezpohlavné...niečo
@markusrasford V rezorte školstva ten má aktuálne na starosti. Chce zvýšenie platov pre učiteľov. To považujem za veľmi dobrý krok. Vzhľadom aj na fakt, že povolanie učiteľ sa stáva čoraz rizikovejšie. Určite mi rozumieš.
Momentálne jediný človek vo vláde, pri ktorom sa mi nechce hneď zvracať, keď ho vidím. Ale isto aj tu platí Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť
@martinka13 Toto, že presne takto pôsobil, že mi najmenej vadí, ale on tak iba vyzerá.
@nyusika nie risk manažér, ale krízovym manažérom on sám seba nazýva. A to je niekto, kto v podstate nič nevie, nevie dotiahnuť veci do konca, len na začiatku pomudrovat. A to mu jednoznačne ide.
A s tou poštou dúfam ze srandujes. Popýtaj sa ľudí, či tam robia, čo si o nom myslia...
A ešte dodám, ze veľmi bohatý človek. O tom sa ale tak nehovorí, pranieruju sa iní.
@lienka.7 Ale on nu dal do poriadku,a to nie su len kecy,Bohatý vraj je,jeden z najbohatších
@abbey1 ten kaderník bol lepší, že?
@xckaretxxx urobiť v rezorte poriadky po kadernikovi, to chce čas. Nechajte ho makať 4 roky a potom sa vyjadrite. Apropo učitelia budú tieto 3 týždne ticho, ved sú jarné prázdniny a opäť dovolenecka....
Čo ho chceš zbaliť? Či na čo táto diskusia?
@xckaretxxx veľmi silný argument.

Mám na neho názor taky, že každý kto dokáže byť v dnešnej koalícii kde sedia sami skorumpovani a prízemni ľudia nemôže byť úplne ok.. poznám ho z videnia, pár krát som ho stretla napríklad v obchode, pôsobí presne tak ako na obrazovke, ako taký tichý chlapec so psím pohľadom, až je ho človeku ľúto..
lenže nie je normálne byť v koalícii na pozícii ministra a tváriť sa že to čo sa deje so slovenskom je úplne v pohode a v poriadku.. pár veci zrejme v školstve presadil, ake sú reálne výsledky jeho reforiem neviem.. ale jednoducho a jasne, nikto kto paktuje s vlastizradcami a dostáva našu republiku na chvost európskej únie mi nie je sympatický..