icon

Tomáš Drucker

19. feb 2025

Aky mate nanho nazor?

jana_eyre_2
19. feb 2025

Mám na neho názor taky, že každý kto dokáže byť v dnešnej koalícii kde sedia sami skorumpovani a prízemni ľudia nemôže byť úplne ok.. poznám ho z videnia, pár krát som ho stretla napríklad v obchode, pôsobí presne tak ako na obrazovke, ako taký tichý chlapec so psím pohľadom, až je ho človeku ľúto..

lenže nie je normálne byť v koalícii na pozícii ministra a tváriť sa že to čo sa deje so slovenskom je úplne v pohode a v poriadku.. pár veci zrejme v školstve presadil, ake sú reálne výsledky jeho reforiem neviem.. ale jednoducho a jasne, nikto kto paktuje s vlastizradcami a dostáva našu republiku na chvost európskej únie mi nie je sympatický..

nyusika
19. feb 2025

@jana_eyre_2 s tymto suhlasim ...do bodky

nikaeli
19. feb 2025

Chybou našich ministrov je, že každý zavádza super nové reformy. Od stola. Odsúhlasia ich a učiteľov hodia do vody. A keď si školy ako tak zvyknú na zmenu, príde nový minister a plesk, davaj ho novú reformu. Najlepšie s kôpkou novej dokumentácie naviac. A takto sa to točí každou novou postavičkou na ministerstve.

Autorka čím podľa teba obohatil školstvo okrem toho, že je pekný a sympatický?

gladys_07
19. feb 2025

Pekny na pohlad 🤦‍♀️🤦‍♀️ na volicske preukazy by sa mali robit podobne testy ako na vodicak, ozaj.

Za mna - podrztaskina podrztaska.

pribinak
19. feb 2025

@nyusika ja mam tvoje príspevky rada, ale dnes máš asi nejaký zlý deň

Drucker chodil na rozumy k Ghanamovej. Boli spolu v strane, náramne sa profiloval ako odborník na sociálne veci a zdravotníctvo

Ale po voľbách silnejší žraloci obsadili tieto fleky a tak mu je dobre aj školstvo
Aký on má prínos pre školstvo áno srnka netuší

gribka1
19. feb 2025

Najprv, že neutrálne, uvidíme, ale už viem, že odpad.

pribinak
19. feb 2025

Po tej tragédii na gympli mal Drucker ohlásiť opatrenia na ochranu žiakov a aj pedagógov
Mal zriadiť nejaký krízový tím a riešiť situáciu

Navrhnúť stratégiu ako pokračovať ak sa niečo takéto zachytí alebo žiaľ aj udeje, ale nič

Mal urobiť rozsiahlu analýzu celého tohto prípadu a podľa neho vyvodiť opatrenia a ze manager ….no zbohom …to už aj Bača Fero lepšie manazuje salaš pod Kriváňom

Neurobil nič. Opravte má prosím ak sa mýlim

nyusika
19. feb 2025

@pribinak ja píšem, že aktuálne je jeho prístup NULOVÝ, kvôli členstvu v strane.
Mám s ním osobnú pracovnú skúsenosť (veľmi dávnu) a na základe nej ho považujem za schopného a cieľavedomeho - vďaka cieľavedomosti je tam, kde je - žiaľ.
Myslím si, že svoj potenciál mohlo lepšie využiť.

autor
19. feb 2025

@pribinak Tak v tom pripade kde strieľal ten mlady muz,najskor zlyhali psychológovia.Zle ho nastavili na lieky?Mal mat ústavnú liecbu a nie chodit do skoly.

pribinak
19. feb 2025

@nyusika on nie je žiadny super mamager, proste zobral kreslo, ktoré zostalo.
Súdny človek a kvalitný manager by povedal, toto nie je pozícia pre mna, pretože sa neprofikujem ako odborník na školstvo

Žiaľ do niečoho takéhoto Drucker ešte nedorástol a asi ani nedorástie

pribinak
19. feb 2025

Psychológovia? Šibe ti? Odkedy psychológovia predpisuju lieky?

Ty máš asi nejaké cudne info

autor
19. feb 2025

@pribinak nešibe mi.On sa mal liecit ,tak zlyhal hlavne rodina,dalej psycholog a ak mal psychiatra,tak psychiater.Ako moze učiteľ ale o minister školstva odhadnúť kto ma aku diagnozu??

pribinak
19. feb 2025

Tebe fakt šibe, alebo nie si schopná citát s porozumením …kde ja píšem, že mal
Drucker niečo odhadnúť

Už mi ani nepis

autor
19. feb 2025

@pribinak pises o rozsiahlych analýzach.A co on ma s psychopatmi docinenia?Aku prevenciu ma urobit aby zistil kolko este psychopatov chodi po školách?

avicii18
19. feb 2025

Mne on príde ako také bezpohlavné...niečo

bloger
19. feb 2025

@markusrasford V rezorte školstva ten má aktuálne na starosti. Chce zvýšenie platov pre učiteľov. To považujem za veľmi dobrý krok. Vzhľadom aj na fakt, že povolanie učiteľ sa stáva čoraz rizikovejšie. Určite mi rozumieš.

gribka1
19. feb 2025

@bloger Poznáš niekoho osobne zo školstva?

bloger
19. feb 2025

@gribka1 áno

gribka1
19. feb 2025

@bloger Aj ja, ale v superlatívoch nehovoria. On chce zvýšiť plat? No iba rečami, pretože povedal, že len čo rozpočet dovolí. Takže bojovať za učiteľov nebude.

bloger
19. feb 2025

@gribka1 Ja si myslím, že bude. Uvidíme.

gribka1
19. feb 2025

@bloger Nemusím čakať, ružové okuliare som už zložila pri ňom.

martinka13
19. feb 2025

Momentálne jediný človek vo vláde, pri ktorom sa mi nechce hneď zvracať, keď ho vidím. Ale isto aj tu platí Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť

gribka1
19. feb 2025

@martinka13 Toto, že presne takto pôsobil, že mi najmenej vadí, ale on tak iba vyzerá.

lienka.7
19. feb 2025

@nyusika nie risk manažér, ale krízovym manažérom on sám seba nazýva. A to je niekto, kto v podstate nič nevie, nevie dotiahnuť veci do konca, len na začiatku pomudrovat. A to mu jednoznačne ide.
A s tou poštou dúfam ze srandujes. Popýtaj sa ľudí, či tam robia, čo si o nom myslia...
A ešte dodám, ze veľmi bohatý človek. O tom sa ale tak nehovorí, pranieruju sa iní.

autor
20. feb 2025

@lienka.7 Ale on nu dal do poriadku,a to nie su len kecy,Bohatý vraj je,jeden z najbohatších

xckaretxxx
20. feb 2025

@abbey1 ten kaderník bol lepší, že?

xckaretxxx
20. feb 2025

@xckaretxxx urobiť v rezorte poriadky po kadernikovi, to chce čas. Nechajte ho makať 4 roky a potom sa vyjadrite. Apropo učitelia budú tieto 3 týždne ticho, ved sú jarné prázdniny a opäť dovolenecka....

ibrunova
20. feb 2025

Čo ho chceš zbaliť? Či na čo táto diskusia?

nyusika
20. feb 2025

@lienka.7 risk management je iné pomenovanie krízového manažmentu.
Nemáš za čo

markusrasford
20. feb 2025

@xckaretxxx veľmi silný argument.