Uhrík premiérom? Politológ o raste Republiky
Republika môže byť vo vláde. Politológ vysvetľuje, prečo rastie a čo by sa od nej mohla učiť opozícia https://www.startitup.sk/republika-moze-byt-vo-...
@anonym_autor uz len nech Republika zavladne tomuto statu, Kotlebovi nacisticky chlapci co sa medzi sebou otvorene zdravia Adolfovym pozdravom, vyznavaju symboly a znaky SS a ine cislo ako 1488 v mozočku nepoznaju, sam Kotleba nikdy pri moci nebol ale ma pritom uz kupenych 7 bytov, rodinne domy, lukrativne pozemky a dokonca ma i dovolenkovy domcek pre seba pri Ciernom mori, Fico ho musel tiskat poriadne peniazmi a samozrejme chlapci z LSNS sa aktivne hlasovanim cinili, aj Uhríček, Kotleba ho pretlacil do Europarlamentu a dokazal tam velke hovno, aj Mazurečíček, zrazu si nechal svoje blondate vlasky narast po vzore skupiny Hitlerjugend a uz mu nevadia tucne Euríčka z toho zleho skazeneho Bruselu, ved ten zasran ked uvidel kde je zivotna uroven zapadnej Europy voci zdochnutemu Slovensku musel dostat taky psychicky atak/preplesk az sa z toho sam zosral, zapad napriek tym tisicom migrantov o ktorych denne hlasa, mimovladkam a aktivnym LGBTI-komunitam laka nadalej vsetko, od slovenských fašistov po vlastne deti Putina a jeho KGB-áckych kumpánov, ved aj sam vodca KĽDR studoval v zapadnej Europe, tam ho ocinko tazky komunista do zivota poslal, prdiet do tych zlych zapadnych stoliciek, aj nasi smeraci maju vilky pokupene v USA, dokonca policajny funkcionari maju v Kalifornii domčeky, dokonca sam Blaha ktory pretiahol Barana si uz domcek za 950 000€ v lukrativnej casti Bratislavy kupil a to vraj neznasa milionarov, na toto oni idiotov voličov maju, na uspokojenie vlastnej zivotnej uroven, Republika by v USA a zapadnej Europe bola davno zakazana, rozpustena a jej popredny clenovia by sedeli v base, je to obycajna banda tupych skinheadov, nevyzrete deti.
@f333 "Jedine, co Afd od Ruska chce pre nemcko, su ,normalne vztahy dipomaticke a obchodne ,ake boli pred tym,ako EU neuvazene uvalila na Rusko sankcie ."
Ved aj Hitlerovo NSDAP malo dobre a normalne vztahy s Ruskom do 1941, kym na nich nacisti nezautocili. Rusi im dodavali suroviny, kym nemci utocili na zapadnu europu. Rozdelili si Plsko, sfer vplyvy. Rusi zautocili na Finov, Pobaltie, polsko,... Nemci na Rakusko, CSR, Polsko, nasledne Benelux, Francuzsko, Britaniu,...
Historia sa opakuje a ludia su tupi ako aj predtym ...
Ked nemci obsadili CSR, Polsko si urvalo svoj kus. a onedlho bolo tiez na stole. Ked nemci utocili na Polsko, rusi si urvali polku Polska. Onedlho boli rusi na stole a stalo ich to 22 milionov mrtvych ... Ani jeden retard sa nepoucil, myslel len na seba, pridal sa k porcovaniu a potom bol sam naporcovany. A uplne na konci naporcovali nemecko na NSR a NDR.
@anonym_c06f93 V prvom rade, co ma lavicova narodna strana Hitlera s dneskom? co sme pleties vyse 80 rocnu historiu ,ktora niko ho nezaujima? ta histopria lenie je taka ako ty si nacrtla . Ale mna zaujima terajsi stav stav,ked systemove strany tie z vlastne lavicove znicicli ekonomiku celej Europy podpruju Krjinu Ukejina,kde ucitvani ja statne nacizmus .
Aka hisotria s aopakuje? ak myslis tu Ukrjinsku,tak ta aono., Bendera stale v tej krajine je hrdina.Arusko je ine,ako ZSSR v case pred vyse 80 rokmi.ja tam narozdiel od Ukrajiny nevidim uctievat ziadnych nacistov.
Konflikt Ukrajina Rusko ma svoju historiu a be kraajiny su vinne navzajom
Boli ale porudene Minske dohody ato je zaklad konflktu. Merkelova jasne verjne vyhasila,ze tie minske dohody boli len zasterka,aby s aEu staty aNato lepsie prprvili na Rusko adany konflit ,co vyprvokuju.Cize jasne povedala,ze sj asnym umyslom oklamali Rusko.
Tak sa nemoze nikto cudovat, ze si branili svoje zaujmy .Sk ci de nema mat nic s tym komfliktom . Ukrajina nie je partnerom ani clenom EU ani Nato. nastastie nie je ani nebude .Ak niekto vyprvokuje koflikt s Ruskom,.tak to budu staty EU .
tonie rusko chelo konflkt s Eu. Ale EU s Ruskom.
De mieri do kknflktu ustami a inymi cinmi kancelara plnym plynom.A je jasne preco to robi .Uz som pisala,ze de je pred bankrotom . V tom technickom uz je.Tak trba najist vinnika toho,co pride ,pripadne aby nemohli byt protesty ludi proi chudobe , tak sa nastoli isty rezim vynimocny a obmedzia sa prava Takze dufam,ze ho zastavime ako politika skor,ako nieco vyprovokuje . Realitu nemozno oklalmat ani ideologiou.
Koho by bolo vlastne najlepšie voliť? Okrem smeru a hlasu samozrejme
@anonym_4fece7 nezavislych kandidatov bez absolutnej politickej prislusnosti ku konkretnej politickej strane, lenze to sa nestane lebo tato krvava mafia ktora denne vrazdi obyvatelov SR jednoducho nepripusti aby v NRSR a vo vlade sedeli normalni ludia ktory by ich dali do basy, Penta je donorom vsetkych slovenskych skorumpovanych vlad.
@janinah Geriatria? takto ty dehonestujes seba aj svojho muza a inych seniorov na sk? A cely narod? Akd epodla teba pojdu ti ´ini òvaci,co si vynala z toho svojho dehonestujuceho zoznamu., hadma len nie do zahranicia. Nevidim tuhufy najetnych vzdelanych Slovakov. Ani v De ani v ch ci HL .Vie soc stoji taka sukromna skola pre deti ,aby neboli s tymi pocernymi ,ako si pisala? Ticice mesacne. DE je vtech bankrote a ma do roku 2029 uz len na soc.veci , asprvu a armadu. A poziciava si na Ukrajinu a ine krjiny ,co dotuje.Apatime ja tz.milionarsku dan . Co myslis,aku zivotnu uroven budu a maju mohi ti Slovaci v de? Aj ked nie su pocerni ci geriatria, tak su dost soc.slabi.Na tu skolu nemaju zväcsa.
@anonym_3101d0 ty ako vieš co si ja predstavujem? A k tomu chytra a mudra kludne pripocítaj odvahu písať pod svojim nickom,čo tebe chýba..
@f333 geriatria a geronti je normalne slovo oznacujuce ludi v istom veku,nič neslušné a ti ludia nie su už ekonomicky aktivni,uz ich len živí štát,nevyprodukuju nič a čo vyorodukovali predtým sa už rozdalo a rozkradlo. Nič dehonestujuce na tom nevidím. Len maju smolu,ano ja tiež,že uz nikam nepojdu ,pracovat nevladzu...ale je rozdiel dozivat v blahobyte alebo v biede,teraz nemyslim seba,ja viem rozmyslat a na starobu sporim od mladosti,
A neviem preco si sa zamerala na De,su aj ine vhodne krajiny. Schopny človek sa uživí vsade a nemusi pritom trpieť mafianske praktiky,korupciu,dane a kdejaké vymysly typu transakcne daň od vlady ,ktora sa stara len o svojich ludi.
Žiaľ, táto opozícia je veľmi slabá a nemá šancu. Verím tomu, že kľudne v ďalších voľbách vyhrá Fico a druhý bude uhrik
@tilly a to len preto lebo Simecka ktoremu matka platila mobil este aj na vysokom Harwarde zo statnych penazi aj Korčok ktory stat dokazatelne okradal o odvody nie a nie odstupit z cela PS a nasadit tam normalneho cloveka, Simecka je obycajne nenazrate, nevyzrete decko a Korčok bol uz vo vsetkych smeroch politiky, je to nenažranec, tu opozicia neexistuje, len idiotina a Fico jej kraľuje.
Ako povedal George Bernard Shaw:
„Demokracia zabezpečuje, že budeme mať takú vládu, akú si zaslúžime.“
Viac k tomu netreba dodat. Sme tupy narod
@anonym_05b87d A ktorý národ je múdry? Američania s Tempom, Francúzi s Le Penovou, Nemci s AfD, atď?
PS, SAS, KDH, Demokrati majú na svojej strane mainstreamové médiá - čo im bráni v podobnom náraste popularity, aký má Republika? Neschopnosť osloviť vo väčšom meradle voličov, argumentovať? Pasivita, letargia, pohodlnosť?
@anonym_3101d0 ty ako vieš co si ja predstavujem? A k tomu chytra a mudra kludne pripocítaj odvahu písať pod svojim nickom,čo tebe chýba..
@f333 geriatria a geronti je normalne slovo oznacujuce ludi v istom veku,nič neslušné a ti ludia nie su už ekonomicky aktivni,uz ich len živí štát,nevyprodukuju nič a čo vyorodukovali predtým sa už rozdalo a rozkradlo. Nič dehonestujuce na tom nevidím. Len maju smolu,ano ja tiež,že uz nikam nepojdu ,pracovat nevladzu...ale je rozdiel dozivat v blahobyte alebo v biede,teraz nemyslim seba,ja viem rozmyslat a na starobu sporim od mladosti,
A neviem preco si sa zamerala na De,su aj ine vhodne krajiny. Schopny človek sa uživí vsade a nemusi pritom trpieť mafianske praktiky,korupciu,dane a kdejaké vymysly typu transakcne daň od vlady ,ktora sa stara len o svojich ludi.
@janinah Ludia v seniorskom veku sa nazyvaju korektne Seniori. . Nikde som nepocula nazvat tak cloveka /geriatria/ ,okrem lek. terminologie,co sa v beznom jazyku nepouziva. preto ma to veli zarazilo.
Co s atak krjin, tak VSETKY eu krajiny su natom viac menej zle., bez ohladu na to,ci tam vladne Fico ci nie
Trba pomenovat veci ake su bez nejakej zaujatosti aIdeologie. Vinnikom su vady /zväcsa lavicve a zial aj liberlano az exremne/ ahavne globalisticke,ktorte sa podradili globalistickej poltke EU a Ek na cele s Von der layen.Acdu ci Krestanaski demokrti na sk ju podprili v tej volbe.Takze su zospoedni a za je zlu potku,ktoru prsadzuje v EU.
Takze trba pomenovat vinnika aj doma,ze nielen fico sapol.ale aj Matovic a spol. su vini Zial aj ta vada,co rpdala dolezity nar.prmysle / za ten marazmus ,co teraaz prezivame
Avktom state je blhobyt v Europe? Vsewtky tie staty havne velke ako Fr ci It ci de su prd bankrotom. pretu ich globaliticku poltiku. dansko tie zje drhe, HL , Svedsko, ci aj Norsko. to ma ale suroviny a preto je bohatsie.
A ked s apozrime na v 4. tak svetky staty maju minus a su na to ich ovyvastelia zle.
ty skutocne myslis, ze ci AT ci Fr ci It ciind e hoci vzdelany Slovak budemat vysoku ziv.uroven,ked tam ziv.uroven klesa strednej triede ?
A naklady rastu?
keby si tam zila,hned by si poznala, ze casto pri danompovolani na ks by si mala vyssiu ziv.,uroven ako v danej krajine
Vsetky tie krjiny nemaju Fica,ale maju glbalostov,co im znicili ziv.uroven aj tymi sankciami rptzi rusku atou polrkou,co uz ani sa nedanazvat inak,ako fanatickou . Nokd eby si chela zit, ak by si bola znovu mlada? v ktorom state terajsomj z jej politikou a tvojim vzdelanim? S tymi velkymi dlhmi a znicenou ekonomikou?
Vies o co sa treba starat hlavne viac,ako myslsit n na to,ze Rusko sk napadne?Ka bud eknflitk,tak vyprvokovany Niekym z NATO: Aby buduca vlada nepristupila k tomu,co rozvinula pani von der Leyen. ze treba nieco robit s uctami obyvatelov.Cize dane z imania /konta/ v lepsom pripade.V horsom mnipulacia s ustami.
CIze vyberat nie cez ideolgiu,ale zdravym rozumom volit. A nie fanaticky nenavidiet. Pretoze zial na sk vlastne skoro vsetky strany su lavicove . A zial ten fantizmus liberlizmu je este horsi ako Ficovo laviciarstvo.
@janinah Ludia v seniorskom veku sa nazyvaju korektne Seniori. . Nikde som nepocula nazvat tak cloveka /geriatria/ ,okrem lek. terminologie,co sa v beznom jazyku nepouziva. preto ma to veli zarazilo.
Co s atak krjin, tak VSETKY eu krajiny su natom viac menej zle., bez ohladu na to,ci tam vladne Fico ci nie
Trba pomenovat veci ake su bez nejakej zaujatosti aIdeologie. Vinnikom su vady /zväcsa lavicve a zial aj liberlano az exremne/ ahavne globalisticke,ktorte sa podradili globalistickej poltke EU a Ek na cele s Von der layen.Acdu ci Krestanaski demokrti na sk ju podprili v tej volbe.Takze su zospoedni a za je zlu potku,ktoru prsadzuje v EU.
Takze trba pomenovat vinnika aj doma,ze nielen fico sapol.ale aj Matovic a spol. su vini Zial aj ta vada,co rpdala dolezity nar.prmysle / za ten marazmus ,co teraaz prezivame
Avktom state je blhobyt v Europe? Vsewtky tie staty havne velke ako Fr ci It ci de su prd bankrotom. pretu ich globaliticku poltiku. dansko tie zje drhe, HL , Svedsko, ci aj Norsko. to ma ale suroviny a preto je bohatsie.
A ked s apozrime na v 4. tak svetky staty maju minus a su na to ich ovyvastelia zle.
ty skutocne myslis, ze ci AT ci Fr ci It ciind e hoci vzdelany Slovak budemat vysoku ziv.uroven,ked tam ziv.uroven klesa strednej triede ?
A naklady rastu?
keby si tam zila,hned by si poznala, ze casto pri danompovolani na ks by si mala vyssiu ziv.,uroven ako v danej krajine
Vsetky tie krjiny nemaju Fica,ale maju glbalostov,co im znicili ziv.uroven aj tymi sankciami rptzi rusku atou polrkou,co uz ani sa nedanazvat inak,ako fanatickou . Nokd eby si chela zit, ak by si bola znovu mlada? v ktorom state terajsomj z jej politikou a tvojim vzdelanim? S tymi velkymi dlhmi a znicenou ekonomikou?
Vies o co sa treba starat hlavne viac,ako myslsit n na to,ze Rusko sk napadne?Ka bud eknflitk,tak vyprvokovany Niekym z NATO: Aby buduca vlada nepristupila k tomu,co rozvinula pani von der Leyen. ze treba nieco robit s uctami obyvatelov.Cize dane z imania /konta/ v lepsom pripade.V horsom mnipulacia s ustami.
CIze vyberat nie cez ideolgiu,ale zdravym rozumom volit. A nie fanaticky nenavidiet. Pretoze zial na sk vlastne skoro vsetky strany su lavicove . A zial ten fantizmus liberlizmu je este horsi ako Ficovo laviciarstvo.
@f333 "znicili ziv.uroven aj tymi sankciami rptzi rusku" inak máš vôbec vedomosť aké sú to tie sankcie? Ide o zákaz cestovať ruským oligarchom do EÚ a predaj zbraní do Ruska.
A naklady rastu?
@f333 "co rozvinula pani von der Leyen. ze treba nieco robit s uctami obyvatelov"
Zase asi netušíš o čo ide. Ide o to že jedna polovica ľudí investuje ale v podstate len do amerických akcií a druhá neinvestuje vôbec. Ona chce aby sa niečo spravilo s tým a ľudia investovali viac a hlavne do európskych spoločností.
A naklady rastu?
@f333 "CIze vyberat nie cez ideolgiu,ale zdravym rozumom volit. A nie fanaticky nenavidiet" to ale očividne je práve tvoj prípad. Málo vedomostí veľa fanatizmu.
Sme rodina a Kollar mali 2,2% hlasov v 2023, je to klinicky mrtva strana a Kollar je politicka mrtvola. Ani Sulik s jeho vypitym barom to nezachrani. Preco by mal na dalsie volby dostat viac?
Jedine, ze by sa stala pravidelna politicka anomalia vo slovenskych volbach, ze najviac debilna strana jedno obdobie sa nedostane do aprlamentu, ludia zabudnu a dalsie obdobie prelezu. Vid SNS. Pridu, nakradnu, dalsie volby su v kome. Na dalsie volby ludia nejak zabudnu, zvolia, a zase dalsie volebne obdobie koma, kde preziju z nakradnuteho.
@f333 "co rozvinula pani von der Leyen. ze treba nieco robit s uctami obyvatelov"
Zase asi netušíš o čo ide. Ide o to že jedna polovica ľudí investuje ale v podstate len do amerických akcií a druhá neinvestuje vôbec. Ona chce aby sa niečo spravilo s tým a ľudia investovali viac a hlavne do európskych spoločností.
@hiro Ty asi nemas vedomost o ruskych sankciach. Kolko ze ich to uz bolo? Aha 9. A medZIi nimI zakaz cerpania plynu a mafty z Ruska. Tie snakcie spoluznicili ekonomiku Europy. takze nei nejaky zakaz cestovania nejakeho oligarchu. Ake dsme uz prtom,tak aj znemoznenie viz turistom z Ruska ochudobnuje Europsky turizmus a teda biznis a ludi o finacnie
Ale vyvstava zakladna otazka, co my mame s nejakym konfliktom medzi Ruskom a Ukrajinou?
Povinostou eu je starat sa o baho slenskych statov eu ajej obyvatelov a nie naopak ju nicit.
@hiro ja dobre viem, o o co ide.Inak, Sukrone ucty su sukrmne preto,ze sa nema nejaka EU starat o moje investicie.,kde ja investujem. ci neinvestujem.len ja mam rvo rozhodnut ,akonalozit s mojimi financiami. Ale to,co pises ti kto takto vylozil?
ide presne o to, co ja pisem.. Ale ved mozno na vastnej koze spoznas,ako to je. Komu niet rady. ....
PS, SAS, KDH, Demokrati majú na svojej strane mainstreamové médiá - čo im bráni v podobnom náraste popularity, aký má Republika? Neschopnosť osloviť vo väčšom meradle voličov, argumentovať? Pasivita, letargia, pohodlnosť?
@anonym_9954e0 neschopnost robit populisticke teatra. Slovaci nevedia volit, furt volia len podla toho kto im co nakeca.
A naklady rastu?
@f333 Ty si uplne mimo. Milujes rusko, ktore masakruje deti,m zeny, starcov a hovoris ze liberali vraj nenavidia. Daj sa liecit ... Vrahov nazyvas milymi ludmi, ktori uplnou nahodou vrazdia na uzemi cudzieho statu, kde nemaju, co hladat a obete nazyvas agresormi. A ked sa eu brani rozpinavosti ruska, tak im nadavas. Patris na psychiatriu ...
Ako CSSR. Svetu mier a ceskoslovenska armada pripravena zautocit na zapad. Kde by samozrejme cela ceskoslovenska armada by bola rusmi obetovana, zmasakrovana a najhorsie boje by sa odohrali na uzemi Ceskoslovenska. A tuponi ako ty sa klanaju rusom, pre ktorych si podradna rasa.
@hiro Ty asi nemas vedomost o ruskych sankciach. Kolko ze ich to uz bolo? Aha 9. A medZIi nimI zakaz cerpania plynu a mafty z Ruska. Tie snakcie spoluznicili ekonomiku Europy. takze nei nejaky zakaz cestovania nejakeho oligarchu. Ake dsme uz prtom,tak aj znemoznenie viz turistom z Ruska ochudobnuje Europsky turizmus a teda biznis a ludi o finacnie
Ale vyvstava zakladna otazka, co my mame s nejakym konfliktom medzi Ruskom a Ukrajinou?
Povinostou eu je starat sa o baho slenskych statov eu ajej obyvatelov a nie naopak ju nicit.
@hiro ja dobre viem, o o co ide.Inak, Sukrone ucty su sukrmne preto,ze sa nema nejaka EU starat o moje investicie.,kde ja investujem. ci neinvestujem.len ja mam rvo rozhodnut ,akonalozit s mojimi financiami. Ale to,co pises ti kto takto vylozil?
ide presne o to, co ja pisem.. Ale ved mozno na vastnej koze spoznas,ako to je. Komu niet rady. ....
@f333
Správanie, kedy človek tvrdí absolútny opak reality (napríklad že biele je čierne, vrah je obetavý dobrák a obeť je tá zlá), nie je samostatná psychická choroba, ale býva to sprievodný príznak viacerých psychických porúch, obranných mechanizmov alebo manipulatívnych techník.
V psychológii a psychiatrii sa tento jav spája najmä s nasledujúcimi pojmami:
1. Psychologické poruchy a bludy
• Bludy (delúzie): Ide o neotrasiteľné presvedčenia, ktoré nezodpovedajú realite a človek ich odmieta opustiť aj pod váhou jasných dôkazov. Vyskytujú sa napríklad pri schizofrénii alebo psychotických depresiách. Človek s psychózou realitu takto skutočne vidí a úprimne jej verí.
• Poruchy osobnosti: Ľudia s antisociálnou (psychopatia) alebo narcistickou poruchou osobnosti často vedome a účelovo prekrúcajú realitu. Robia to preto, aby chránili svoje ego, získali moc, alebo sa vyhli vine.
2. Psychologické obranné mechanizmy (nevedomé)
Často nejde o chorobu, ale o to, že ľudská psychika nedokáže uniesť krutú realitu, a tak ju podvedome zmení:
• Popieranie (Denial): Človek odmieta prijať realitu, pretože je pre neho príliš traumatizujúca (napr. matka nedokáže prijať, že jej syn je vrah, preto z neho urobí obeť sprisahania).
• Reaktívny výtvor (Reaction Formation): Obranný mechanizmus, kedy človek maskuje svoje skutočné (často neprijateľné) pocity tým, že demonštruje ich presný opak.
• Projekcia: Presunutie vlastných negatívnych vlastností alebo viny na niekoho iného (napr. agresor tvrdí, že on je obeťou útoku).
Vždy lepšie Uhrík ako Fico a Šimečka
@anonym_8f11d6 a v čom je Uhrík lepší, čo v živote urobil a dokázal? Bude robiť transparentnejšie, bude menej kradnúť? Priprav sa na vystúpenie z Nato a EU a pripojenie k Rusku, ktoré ti okrem lacnej ropy nedokáže nič iné dať. Vycicia ťa ako špongiu a pošle do ďalšej vojny ako to robí s inými národnosťami.
@f333 Ty si uplne mimo. Milujes rusko, ktore masakruje deti,m zeny, starcov a hovoris ze liberali vraj nenavidia. Daj sa liecit ... Vrahov nazyvas milymi ludmi, ktori uplnou nahodou vrazdia na uzemi cudzieho statu, kde nemaju, co hladat a obete nazyvas agresormi. A ked sa eu brani rozpinavosti ruska, tak im nadavas. Patris na psychiatriu ...
Ako CSSR. Svetu mier a ceskoslovenska armada pripravena zautocit na zapad. Kde by samozrejme cela ceskoslovenska armada by bola rusmi obetovana, zmasakrovana a najhorsie boje by sa odohrali na uzemi Ceskoslovenska. A tuponi ako ty sa klanaju rusom, pre ktorych si podradna rasa.
@anonym_c06f93 Ty si uplne mimo. Uplne ta ta propaganda globaliszmu pohltila. Mne je Ruko ukradnute rovnako ako Ukrajina. Ale ked si mam vybrat, tak Ukrajina je agrsor voci amojim zaujmov,tym prinajsmensom,ze spachala sabotaz voci energetike de a estemusim svojimi danami vysokymi zivit na davkach Ukrajincov
Ruuska ropa ci havne plyn boli premna a maje podn.zaujmy dolezity faktor a zelam si ich navrat. Tak akomoho podnikatelov v de a aj ludi.
Ja nic nemam s konfliktom nedzi Ruskom aUkrajinou. ja vidim relaitu aka je bez tej ideolgie,ktora teba ovlada.
@anonym_c06f93 Ty si uplne mimo. Uplne ta ta propaganda globaliszmu pohltila. Mne je Ruko ukradnute rovnako ako Ukrajina. Ale ked si mam vybrat, tak Ukrajina je agrsor voci amojim zaujmov,tym prinajsmensom,ze spachala sabotaz voci energetike de a estemusim svojimi danami vysokymi zivit na davkach Ukrajincov
Ruuska ropa ci havne plyn boli premna a maje podn.zaujmy dolezity faktor a zelam si ich navrat. Tak akomoho podnikatelov v de a aj ludi.
Ja nic nemam s konfliktom nedzi Ruskom aUkrajinou. ja vidim relaitu aka je bez tej ideolgie,ktora teba ovlada.
@f333 Tou lacnou ropou financujes vojnovu masineriu, ktore si praje navrat do cias spred 1989. Tak si uplny hlupak, kedze kvoli lacnejsej rope sa chces vzdat europskej zivotnej urovne. Proste naraaz oboje mat nemozes.
Pritom si obycajna klamarka.
1.Lebo platime rusom rovnake ceny za ropu, aka je na svetovych trhoch. To za kolko americania kupia od saudov, tolko zaplatime aj my za rusku ropu. Preco ju nekupime od saudov tiez? ti nas nechcu obsadit.
2.Druhe klamstvo je. Ved my dnes stale ODOBERAME rusku ropu, tecie Druzbou. Jedini s madarskom mame vynimku. Tak mi ty klamarka vysvetli, preco je cena nafty 1,95 eur !!! ked mame udajne lacnu rusku ropu !!!!! Kde je ta uspora, kde zmizla? V cich vreckach je ta udajne lacna ropa??? Vo Ficovych vreckach? Jedine ze by si ty klamarka klamala, ze ruska ropa je lacna.
@anonym_9954e0 Presne v tom to je, že spomenuté strany majú na svojej strane mainstramové médiá, ktoré o ich prešľapoch, kiksoch a celkove o negatívach informujú takmer výlučne so zhovievavým nadhľadom.
Na dvojaký meter je už nemalá časť obyvateľstva alergická, neprispieva to dôveryhodnosti médií /len 19 %, tie percentá nie sú náhodile vycucané z prsta /, niektorí voliči sa aj zo vzdoru voči mainstreamom servírovaným správam obracajú k protistrane.
Buďme realisti, čím by asi tak lídri spomenutých strán mohli osloviť početnejších voličov? Majú na viac, než na snaživé výkriky typu Dosť bolo Fica?
Jedina sanca s ruskom je, aby ropa bola dlhodobo lacna. Ked rus nevie zarobit na rope, nema na armadu a je kludny. Ked je ropa draha, rus ma zrazu peniaze na armadu, potom rusa zacne svrbiet jeho imperialisticka povaha a chce ovladnut svet.
@f333 Tou lacnou ropou financujes vojnovu masineriu, ktore si praje navrat do cias spred 1989. Tak si uplny hlupak, kedze kvoli lacnejsej rope sa chces vzdat europskej zivotnej urovne. Proste naraaz oboje mat nemozes.
1.Lebo platime rusom rovnake ceny za ropu, aka je na svetovych trhoch. To za kolko americania kupia od saudov, tolko zaplatime aj my za rusku ropu. Preco ju nekupime od saudov tiez? ti nas nechcu obsadit.
2.Druhe klamstvo je. Ved my dnes stale ODOBERAME rusku ropu, tecie Druzbou. Jedini s madarskom mame vynimku. Tak mi ty klamarka vysvetli, preco je cena nafty 1,95 eur !!! ked mame udajne lacnu rusku ropu !!!!! Kde je ta uspora, kde zmizla? V cich vreckach je ta udajne lacna ropa??? Vo Ficovych vreckach? Jedine ze by si ty klamarka klamala, ze ruska ropa je lacna.
@anonym_c06f93 upokij sa ,pretoze vidim,ze sa opustas a pozivas exprsivne vyrazy . Niviem ked tie tovjefantasmagorie o navrate prd zeleznu oponu beries.
Aha z konani EU ci EK. to je hotovy socializmus,co oni pedvadzaju. Atym znicili ekonomiku Europy.
Aleteraz vazne. ,na podporujem vojnovu masineriu? si v poriadku intelektovo? Bidenovo USA a havne zapstaty EU podpruju vojnovu masineriu vyzbrojovanim Ukrajiny na ukor danovych poplatnikov.
Co s tyka plynu , tak Ukrajina spachala abotaz/podla nemckej prokuratury / na nemecku infakstukturu Nord stram 2. Tou malo ist priamo na zakade partnerstva lacny plyn pre priemysel a obyvastelstvo. Teraz nakupujeme draho z USA a zinych vzdialenych krajin, cim je to velmi predrazene a tak zasobniky nemame naplane dostatocne na zimu:Vy mate na sk? A to site aj sk, ten lyn nestaci co tecie v malom mnozste z Ruska,.takze sk odbera aj iny vzdialeny plyn,co ho predrazuje.
Si velmi nevedomy anaivny a taky je aj tvoj prispevok. Co sa tyka sk, tak sk je odstihnute od prepravy plynu,cim mu vznikla skoda a tym to citia aj obyvatelia sk. Pravda, socialsticky premier zatial drzi ceny nizko. Ale to nebude navzdy. Apotom sa mozeme pobavit,preco bude taky plyn pre vas drahy.
Presne to,co nechapes je ,ze ta cena nafty sa odvija aj do vzialenosti.,odkial tecie. To mate taku lacnu ropu este?
My mame davno vyse 2 eura. Pretoze sa predrrzuje aj tou prepravouanemame ju dotovanu . Uz chapes,naivny debatujuci? A ak ju mate z lacnejsej ropy z ruska ako pise, tak je stale lacna u vas.
Takze netreba sa tak vzrusovat a pozuivat exprsivnevyrazy na debatujucich.Ibaze by ti chybali argumenty a tak znervoznies . Ved je aj prco . Ta globalisticka politika aj ludi ansk ozobracuje .
A tu je dokaz.
Hneď ako nariadenie začiatkom roka 2026 nadobudne účinnosť, dovoz ruského skvapalneného zemného plynu (LNG) zakúpeného na spotových trhoch bude v EÚ zakázaný. Dovoz potrubného plynu sa postupne skončí do 30. septembra 2027
Velmi ma tesi, ako Republika rastie a drzim im palce. Budu rast dalej, ci sa vam to paci alebo nie 😉
@anonym_ae41e3 ved drz, ked sa chces mat zle.
Vždy lepšie Uhrík ako Fico a Šimečka
@anonym_8f11d6 a v com je Uhrik dobry okrem v zarabani peniaze za to, ze kritizuje avoju pracu??
@anonym_c06f93 problem je, ze to ani nie je lacna ropa. Aj cena ruskej ropy sa odvija od trhu. Cize Trump sa bombardovanim Iranu postaral o financovanie ruska prostrednixctvom zvysenia ceny aj ruskej ropy. Je hrozne, ako sa tu siria proruska propaganda. Suhlasim s tebou
@anonym_8f11d6 a v com je Uhrik dobry okrem v zarabani peniaze za to, ze kritizuje avoju pracu??
@julish je poskokom nemeckej afd a je na to hrdy.
@anonym_autor . Co ma AFd s progamom Republika?Uz me my dve o tom debatovali. AFD je fo frarkcii s Republikou a inymi pravicovymi narodnymi stranami.Ale kazda ta strana ma svoj progam pre svojich volicov a svoju krajinu. a pise si ho sama pre svoje potreby. Maju spoli ocne to,ze su pravicovymi narodnymi stranami a teda maju rovnake hodnotyv danej veci.
. Ale progrmy maju kazda svoj, aky potrebuje dana krajina. Kedy to uz konecne pochopis? Republika je skor ako Republikani v USA. Tak sa definuje,ako som pocula Uhrika ,ked mal debatu s Kralom z TA3 v Europarlamente.A co pleties stale tam Rusko?
Co ma AFd s Ruskom?
Co maju podla teba akoze konzultovat?Afd sa neplatie do zalezitostiinych krajin. .Jedine, co Afd od Ruska chce pre nemcko, su ,normalne vztahy dipomaticke a obchodne ,ake boli pred tym,ako EU neuvazene uvalila na Rusko sankcie .V Rusku stale az doteraz fungovali medzi de a RU rozne vztahy aj kulturne a stale aj obchodne od sukr. firiem. .Naprklad Göthe institut, ci vela firiem . Ale po tom obvinenni od Merza ,ze vraj Rusko stoji s za utokom v Lipsku aked de zavrlo konzulat v Bavorsku,tak Rusko reciprocne tiez konzulat v Pertohrade a Göthe institut.
At ieto nrmalne vztahy ako skazdou inou stranou chce AFd obnovit . Havne ekonomicke, aby ruska ropa aplyn opät tiekli doNemecka.
Teba uz tak ovpyvnuju tienietore media media,ze vidis uz Rusko vsade.a pravicovu stranu nebodaj s nim spolcenu. Ja si narozdiel od teba obcas pozriem aj vyvazene media a videa ci tv ,ked tam su pdrestavitelia Republiky . Av iem si utvorit nazor na ekonomicku mienku predstavitelov Republiky .A vidim,ze idu pravicovym smerom.
Kritizuju tak Smer ako aj ine strany.,ak tie robia politiku a rozhodnutia,,co idu proti zaujmom ludi a pravicovej politiky.
Mnohe ich opatrnia ,ktore navrhuju s a zhoduju jednak s AFd mienkou a jednak aj so Sulikom a jeho ek.politikou. Cize najmä vek.oblasti maju tie pravicove strany a politici rovnaky nazor.Akultivovane voci seme s achvaju vmediach. A to sa ukazalo aj v debate ,kde boli minuly tyzden v Ta3 Sulik a Uhrik.
@f333 teda preco si pisala, ze si citala ciastocny program Republiky? A mylis sa, velmi malo sprav a medii som sledovala az do teraz. To, ze Afd je proruska som dospela z tvojich prispevkov na MK

Nitra milá , Nitra ......., kdeže sú tie časy, v ktorých si ty kvitla? Nitrianska mafia už vládne, ešte k tomu naši neonacisti.
Kto by pred cca 20 rokmi to Milanko tak to ďaleko dotiahne. Kto by to.povedal, že dokáže osloviť Slovenskú spoločnosť? Čo si myslieť o spoločnosti ktorá uverí prázdnym slovám. Milan je ešte umiernený, ale po svojom boku má výberové kúsky, ktoré by sa spolupodielali na vládnutí.
A nezabudnime, že pôsobil už v regionálnej politike ako riaditeľ úradu BBSK.