icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

triss83
21. sep 2023

@paradajkova ty rozumieš aj dopadom tejto agendy? Či len ideš tento rok voliť moderne, lebo si bola v lete na pride? Ty sa skutočne nebojíš o svoje deti, o manipuláciu, ktorú s nimi chcú začať?

paradajkova
21. sep 2023

@triss83 ja nevidim nic zle na tom, ze PS je za zachovanie status quo, ktorym je ze trans ludia sa nemaju sterilizovat. TOTO JE AKTUALNE PLATNA LEGISLATIVA. Sterilizacia kohokolvek formou zakona je porusovanie ludskych prav.

Akoze fakt hrozne, ze nejaka strana ma toto v programe. Ozaj radsej volit zlodejov co nam rozkradli stat, ako ludi co chcu ochranovat ludske prava a slobody.

kakakina
21. sep 2023

KDH

paradajkova
21. sep 2023

@triss83 nie nebojim sa o svoje deti, ze im niekto nabulika do hlavy aby zmenili pohlavie. To je totalny nezmysel. Ja sa bojim, ze moje dieta nebude mat pediatra o rok vdaka Smeru. Ja sa bojim, ze ked budem vo vaznom zdravotnom stave, tak vdaka stavu zdravotnictva moje deti pridu o matku !! Tohto sa bojim, toto su realne problemy Slovenska. 😡

triss83
21. sep 2023

@paradajkova teraz vládne Smer? Rušenie detských pohotovosti a nedostatok pediatrov ti zabezpečili tieto 3 vlády.

paradajkova
21. sep 2023

@triss83 ja nehovorim o ruseni detskych pohotovosti, ale o prestarnutej populacii pediatrov. Kazdy druhy pediater ma dochodkovy vek u nas. Toto je problem, ktory sposobil Smer. Uz za vlady Smeru sa mali podnikat kroky, aby sme dnes neboli v stave, ze priemerny vek pediatra je 59 rokov. Ved oni nezostarli za 2 roky. Tato vlada ponukla riesenie, ze daju prispevok na otvorenie ambulancie, ak vobec mame lekarov co do toho pojdu, pri tom napore aky je, tak prve vysledky uvidime tak o 2-3 roky.

Minuly tyzden som bola u pediatra, vonku dala sestricka zapisovanie na cely den, do 15 minut bola naplnena kapacita a dovidenia. Aj toto je realita v niektorych castiach Slovenska.

krajinka
21. sep 2023

@paradajkova ty to stale nechapes? Fico je statnik, ktoremu lezi na srdci blaho vsetkych obcanov...a neodvadzaj pozornost od tehotnych muzov, to su tie skutocne problemy!😝

paradajkova
21. sep 2023

@krajinka akoze fakt. V nemocnici som stravila posledne mesiace kazdy den a tehotneho muza som tam nestretla, ale neklimatizovane oddelenie pre dlhodobo chorych s kardio diagnozou, 50 rocnu ventilaciu z ktorej padal prach pacientovi na nahe telo, par sestriciek na desiatky pacientov, drziaky este zo sociku, nehumanne spravanie. To ano, to som zazila.

guudy
21. sep 2023

@paradajkova ahoj, imo zbytocne minas energiu na tieto individua, ktore neoplyvaju ani zakladom kritickeho myslenia…posledne strany sa to uz ani citat neda bez toho, aby cloveku nedoslo blivno (mam pocit, ze triss a thinna je jeden clovek)…drzme si palce buduci vikend🤞

niekto2hy
21. sep 2023

Ja neviem,čo sa tu rozčulujete nad tehotnými mužmi,Arnold bol už v roku 1994 ... 😀

triss83
21. sep 2023

@paradajkova deti sú jednoducho ovplyvniteľné, dôverujú dospelým, ľahko sa dajú zmanipulovať na hocičo. Pozerám, že máš malé dieťa. Nuž tvoje rozhodnutie.

petronelag
21. sep 2023

Pred chvíľou som čítala, že Sulík kritizoval program PS, že v ňom majú veľa bodov, na ktoré by len míňali financie a nie šetrili, celkom silno pochybujem, či Sulík s niekym dokáže vytvoriť dlhšietrvajúcu spoluprácu, aj Šimečka, že bol prekvapený.

niekto2hy
21. sep 2023

Dnes na JOJ24 - Fico,Pelé,Sulík a Šimečka.😎

felycity
21. sep 2023

@petronelag toto aj mne napadlo, ten program je az privelmi idealisticky, kazdy by sme chceli, aby bolo vsetko lepsie , ale oni tam maju toho velmi vela a chyba mi ako to chcu dosiahnut z hladiska financneho

simca06022011
21. sep 2023

@niekto2hy och a nejde mi telka :D dufam, ze to bude online

peendyi
21. sep 2023

necitala som celu tuto diskusiu, ale pridam svoj nazor... nie som celkom stotoznena s programom PS, ale ako clovek a politik mi je velmi sympaticky Michal Šimečka. Takto si predstavujem premiera...vzdelany, inteligentny, slusny clovek...ma vynikajuce vzdelanie, celkom slusnu karieru za sebou, na to ze ma 39 rokov, skusenosti z EP, ale hlavne, neslubuje hory doly aby sa dostal do parlamentu, nikoho neosocuje a neutoci.. skuste si zvazit, ci nie je lepsie dat sancu niekomu novemu, ako tomu co tu bolo doteraz....

niekto2hy
21. sep 2023
lucia851
21. sep 2023

@peendyi a zoberie dôchodcom dôchodky to je celý om

simca06022011
21. sep 2023

@lucia851 ako by mohol niekto zobrat dochodcom dochodky? to mi prosim vysvetli...

lucia851
21. sep 2023

@simca06022011 PS naznačili že dôchodcovia si nezaslúžia také dôchodky aké maju

walentina7
Odpoveď bola odstránená
anonymanonym
21. sep 2023

K dochodkom...

simca06022011
21. sep 2023

@lucia851 to neviem, dajme tomu ze to povedal. ALE AKO by tie dochodky znizil? Je to NEMOZNE. A nikto by to ani neskusil, ani by mu to nikto neschvalil...

walentina7
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
21. sep 2023

@walentina7 a to si kde citala taketo veci? :D ako pri vsetkom aj tu plati, niekto im to bude musiet schvalit ;)

niekto2hy
21. sep 2023
thinna33
21. sep 2023

@niekto2hy
O kolkej?

niekto2hy
21. sep 2023

@thinna33 20.40

eleanor2510
21. sep 2023

SAS