icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

guudy
21. sep 2023

@walentina7 ty znies, ze zijes v inej galaxii😁

triss83
21. sep 2023

PS sa práve vyjadrilo, že zruší Matovičov rodinný balíček

zarrinka
21. sep 2023

@triss83 Pan jasne povedal, že budú podporovať priamu adresnú pomoc. Čiže bud máš selektívny sluch alebo ja už fakt neviem...

triss83
21. sep 2023

@zarrinka moderátorka sa pýtala, kde budú škrtať. Pozri si tú časť.

peendyi
22. sep 2023

@triss83 nabuduce pocuvaj s porozumenim.... urcite nepovedal ze zrusia ale bude potrebne urobi reviziu tohto balicka - kedze tak ako to je teraz nastavene, nie je pomoc adresna pre tie socialne najslabsie skupiny...takze ak tu chces nieco reprodukovat co kto povedal, pocuvaj pozorne a nezavadzaj🙂

iv007
22. sep 2023

@triss83 podla by aj mali skrtat a upravovat tieto socialne balicky, lebo tato krajina ma tolko roznych davok a vymyslov ako nikto na svete.

sasanka605
22. sep 2023

@iv007 jasne ze budu škrtať ked smerujeme veľkou rýchlosťou do prde.e, kto si mysli ze nová vláda nebude škrtať nic a len pridávať je tak jemne naivný. Druha cesta je take zdanenie ze ak tu prítomné slečny, v počte myslim 2-3ks, pracujú a uvidia výplatnú pásku, bude im velmi smutno. Aj tak to bude kombinácia oboch lebo toľko rozhádzaných peňazí za posledné roky dokázal hadam len hranol nakradnúť. Pardon za výlev, my sme uz horší ako dakde na Balkane.

zafir01
22. sep 2023

@peendyi čo čakáš od ľudí ,ktorí majú sekektivny odposluch . Niekto povie ,že chcú registrované partnerstvá kôli právnym úkonom , a oni počujú : " deti vám chceme zmagorit ,aby si mohli vybrať zo 76 pohlaví "

sasanka605
22. sep 2023

@zafir01 mna by len zaujímalo ci tušia, ze sa to tyka aj heterosexuálnych párov, ktoré nemajú zaujem o manželstvo.

pleja
22. sep 2023

demokrati

cessy01
22. sep 2023

@triss83 moje deti vyrastali s kamošmi ktorí sú geyovia a teda nebadam že by im to narušilo vývoj. Vedia že chalani spolu žijú vedia že sa im nepáčia baby a reakcia mojich detí ježiš to prečo veď Michal by bol taký super tatino. Nie títo ľudia niesu skutočná hrozba pre spoločnosť. To len politici chcú aby sme to tak vnímali a celkom im to vychádza. Hlavne že sused gay sa bude ďalej schovávať . To že si moje decko zlomilo nohu a potrebovalo sa dostať na magnetickú a tam ho objednali o 7mesiacov kvôli tomu ako tu nič nefunguje to nevadí hlavne teda zastavme gayov... keby tak Fico a jeho banda zoberie z tých nakradnutých peňazí aspoň jednu štvrtinu tak je magnetická rezonancia v každom jednom meste a čakačky sú na ňu max týždeň. Vtedy by som mu možno na chvílu uverila

cubo2
22. sep 2023

Ja sem este skusim dat svoj odhad, ako to dopadne. Bude bud tesna, alebo mensinova vlada SMER+HLAS+SNS, ktoru bude podporovat Republika (ale nebudu oficialne vo vlade). Sme rodina sa do parlamentu nedostane. Takto bude splnena Pellegriniho podmienka, ze s fasistami nebude vo vlade. Nuz, nebude, ale budu ich podporovat pri hlasovaniach v parlamente a za "odmenu" im daju personalne obsadenia v kadejakych uradoch a neviem kde. Tam bude fasistom dobre, niekde sa zasiju, budu poberat krasny plat, nic nerobit a na facebooku kydat na LGBTI, s tym budu spokojni.

PS a SaS uhra slusny vysledok, ale vladnut nebudu, lebo nebudu mat s kym. Demokrati sa urcite nedostanu, ti prepadnu, KDH pravdepodobne tiez, ale aj keby nie, tak KDH s PS nepojde. PS a SaS budu silnou opoziciou Ficovej krehkej koalicie s tichou podporou fasistov. V takejto situacii sa moze opozicii ucinne darit blokovat skodlive zakony z Ficovej dielne. Popri tom si Fico bude vyzierat recesiu, zimnu energeticku krizu a katastrofalne verejne financie. Ked tak nad tym rozmyslam, mozno ze to takto bude aj dobre. Na ustavnu vacsinu Fico nedosiahne, to uz je viac menej iste, tak nejako to prezijeme. A nech si Fico zje, co si navaril (rozvratene verejne financie).

akvi
22. sep 2023

Tak ja by som zrušila všetky tie "balíčky" a dávky. Kto chce mať deti, má ich aj bez balíčkov. Je úplne naivné si myslieť, že nejakými balíčkami sa zvýši pôrodnosť tej "správnej" skupiny obyvateľstva. Že si niekto spraví viac detí, ako zvláda, no fňuk, prečo by sa mu na to mali skladať ostatní, ktorí si pred splodenim ďalšieho hladného krku dokážu spočítať 2+2 a vedome sa rozhodnú, že ďalšie dieťa už proste neuzivia.

pokojvdusi9
22. sep 2023

@jarmila2010 Presne Tak ideme z chlapmi do toho Bud SNS alebo KSS

lucia851
22. sep 2023

A ja idem nakoniec ten smer a basta

klarusyk
22. sep 2023

mozte ma ukamenovat, o fakt neviemm ktora strana by si zasluzila moj hlas alebo respektive ktora strana bude tak povediac mensie zlo. vsetko to, co teraz slubuju podla mna ani jedna strana nebude schopna dodrzat

lenkasarka
22. sep 2023

@akvi keď som počúvala Matovicovu tlačovku,zdalo sa mi až neuveriteľne aké ďalšie príspevky by chcel/chcela tá strana. Veď to je až šialene. Príspevok sem,príspevok tam.

sasanka605
22. sep 2023

@lenkasarka nahana percenta, nic viac. Nic z toho nebude realne ale zjavne cirkus urobit nestacilo, par volicov chce aj sluby, tak na. A gratulujem ak si jeho vydrzala pocuvat, ja musim vypnut ak daco take vidim.

lenkasarka
22. sep 2023

@sasanka605 on rozprával iba chvíľu(na moju obhajobu😂) ale ten prednes zúčastnených mi dvihol veľmi tlak. Ja chapem že pomáhať teba, ale pre Krista Pána toto je už šialene.

zafir01
22. sep 2023

@lenkasarka
@sasanka605 musím pozrieť .kedy a kde bola ťa tlačovka vysielaná ? .ja som práve dopozerala komédiu voľby 2023 na Markíze .kuknite archív ..všetci chceli pomáhať . Perla na záver : materská dovolenka do 6 rokov s mesačným príspevkom v sume priemernej mzdy . 😂

lenkasarka
22. sep 2023

@zafir01 ja som ju pozerala na aktuality.sk
Voľby2023: Na 500 eurovej odmene za voľby trvám,hovorí Igor Matovič. Je tuším zo včera. Skús dohľadať. Daj si pred tým lexaurin

zafir01
22. sep 2023

@lenkasarka 😂 dik .idem pozriet

lenkasarka
22. sep 2023

@zafir01 a ja zas dohľadať tebou odporúčanú komédiu

zafir01
22. sep 2023

@lenkasarka sú to strany nepodstatné ,takže našťastie žiadna Karma dní nejaké hnutia neviem čoho sa do vlády nedostanú ,no aj tak .škoda financií v kampani a škoda hlasov .. aj keď voliči týchto strán ,by volili Max tak republiku

simca06022011
22. sep 2023

@zafir01 😨

lenkasarka
22. sep 2023

@zafir01 no len aby si nebola prekvapená

kristinkakvetinka
22. sep 2023

Asi voliť nepôjdem, nieje koho

lenkasarka
22. sep 2023

@kristinkakvetinka od včera takto uvažujem aj ja

zafir01
22. sep 2023

@simca06022011 mám tri deti .. asi si ešte tri urobíme s mužom a nejako sa na cca 1300€ materskej premotam k dôchodku 😂😂😂