icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

omg1992
Odpoveď bola odstránená
sisaka
20. sep 2023

@guudy prečítanie programu nejakej strany nepomože. Každá jedna strana (kdekoľvek na svete) tam má hlavne kopec sľubov. Treba dlhodobo sledovať politické strany, ich predstaviteľov, ich názory na témy, ktoré sú danému človeku podstatné, ich politické a spoločenské kroky a potom sa môže rozhodnúť.
Kedysi som aj ja volievala štýlom, že pred voľbami čítam programy a rozhodujem sa a dva krat som zvolila niečo, za čo sa teraz normálne hanbím - raz v miestnych voľbách a raz v provinčných. Žiaľ, väčšina ľudí voli ako ja kedysi a potom to tak aj vypadá.
Takže JA osobne neodporúčam voliť podľa nejakých trápnych predvolebných programov. Dajte si ľudia námahu a vyhľadajte si, ako sa reprezentanti strán, ktoré zvažujete správali v minulosti, ako jednali, aké konkrétne zákony schválili a pod.

topciapocky
20. sep 2023

Olano

omg1992
Odpoveď bola odstránená
omg1992
Odpoveď bola odstránená
76california
20. sep 2023

Demokrati

hanka50
20. sep 2023

PS ,alebo SAS , ale skor PS ,nemusim Sulika

lucia851
20. sep 2023

Sa spamatajte s tým PS

anonymanonym
20. sep 2023

@lucia851 niekto si mysli, ze sa maju ludia spamatat s PS, druhi zas, ze so Smerom, dalsi, ze s OLANom, a tak dalej.. Co tak respektovat kazdeho slobodnu volbu a neutocit na druhych? 🤷‍♀️

petamich
20. sep 2023

@lucia851 spamatala som sa a budem volit PS ;)

iwesska
20. sep 2023

@lucia851 Prave preto,ze nechapes,volis Republiku.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
panda21
20. sep 2023

@walentina7 každý chce byť pri koryte, určite by sa nejak polepili 🤷‍♀️

viera27
20. sep 2023

SaS. Chcela som PS,ale potrebujeme aby aj SaS preslo,ak maju mat nejakeho partnera. A kruzkujem zeny 🙂

zafir01
20. sep 2023

@walentina7
@panda21 takéto polepence ..ako som písala .všetky možné kombinácie mi prídu dosť nestabilné

lucia851
20. sep 2023

@iwesska viem od ľudí čo je PS zač a určite nebudem voliť ich ktorý podporujú lgbt komunitu

walentina7
Odpoveď bola odstránená
zafir01
20. sep 2023

@walentina7 presne to som aj pozerala . Ja zvažujem 2 strany .ešte nie som rozhodnutá .no každopádne skladanie vlády s oboma je dosť ťažké
Naopak strany ako smer ,hlas , SNS ,sme rodina ,KDH ..by vedeli spolu fungovať .no sú to strany ,ktoré voliť nebudem určite .

iv007
20. sep 2023

@viera27 so SaS nevydrzi ziadna vlada, hoci maju dobry program aj odbornikov. Ja som preto zvolila Demokratov a dufam ze prelezu

panda21
20. sep 2023

@walentina7 tak v PS sa nájdu veci, ktoré by podporili aj viac konzervatívne strany. A zasa, Fico a Pelle budú pritakavat na všetko, len aby sa udržali čo najbližšie 🤷‍♀️ nikto nebude riskovať, že by sa tam druhý x už nedostal.

17alexis
20. sep 2023

Budeme voliť PS celá najbližšia rodina.

lucia851
20. sep 2023

@petamich hahaha

zafir01
20. sep 2023

@panda21 toto už poznáme 😂
pred voľbami : " s ferom do vlády nepôjdem ,tfuj ,tfuj ,ani vizuálne "
Po voľbách,keď sa chcú dostať do koalície : " po náročných rokovaniach sme našli konsenzus jedine s Ferom ,v podstate je to fajn chlapík "
🫣😂

lucia851
20. sep 2023

@17alexis potom ešte len uvidíte aký bude bordel na Slovensku

muskazlata90
20. sep 2023

Ukameňujú má tu, ale napíšem - ĽSNS alebo Republiku, ešte nie som rozhodnutá. Dôvod - očkovanie - syn po 3 hexe mal nežiaduce účinky, nastal regres vo vývoji. Doteraz bolo všetko ok, ale po tom, ako na nás ľudia tlačili cez covid, označovali nas za dezolatov, urážali nás, som zmenila postoj. Pred tým som volila SaS, keďže som si myslela, že sú za slobodu. Bohužiaľ pandémia ukázala iné.

zafir01
20. sep 2023

@lucia851 presne !!! Už deň po voľbách čakám ,že muži sa budú obliekať do ružového latexu , ženy si dajú prioperovat penis ak budú chcieť . A naše deti nám vezmú a budú ich učiť ,že môžu byť čímkoľvek čím chcú ..psom , lustrom ženou ,mužom ,zenomužom .
A vraj aj v škole a ich budú učiť už na prvom stupni sexovať . A tiež drogy povolia hovorili ,a aj zabíjať deti až do pôrodu ,že sa bude môcť ...
To tu bude bordel ....

Ale teší ma ,že tu máme vzdelaní národ ,ktorí vie ,čo je preňho dobré ,a tak boli jednoznačne Republiku ... pretože kto iný by mal viesť náš štát ,ako ten ,čo nadával na EU ,a potom sa sám do europarlamentu infiltroval .. chalanisko šikovný .vidno ,že mu nešlo o peniaze . Ale o dobro národa . Vybavil ,poriesil veľa toho . 💪

17alexis
20. sep 2023

@lucia851 😀 horší ako bol doteraz za mafiánov alebo teraz za "Olajňákov"? To si nemyslím... ako čítam túto diskusiu, tak mnohé majú tak vymyté mozgy, až to bolí. Prečo by teraz mali muži chodiť v sukniach či v ružovom latexe? veď nech si každý chodí ako uzná za vhodné.

guudy
20. sep 2023

@zafir01 suhlasim, je hodina dvanasta na utahovanie opaskovč, ak nechceme skoncit ako Grecko... Velka vdaka aj p. Klimekovi, ktory doteraz tvrdi, ze financie statu su v dobrej kondicii🤢

zarrinka
20. sep 2023

Isté je, že tieto voľby budú šialené.... a výsledky prekvapia všetkých spolu s novou vládou. Pretože chuť po moci a vládnutí má väčšina politikov. Žiaľ, pamäť ľudí je krátka. Ja budem voliť PS. Ak by pre našu republiku mala byť LGBT komunita jediný problém bolo by to super. Je tu množstvo obrovských problémov len žiaľ nemohúcnosť ich riešiť sa maskuje medveďmi a LGBT

guudy
20. sep 2023

@omg1992 no ja povazujem za velmi zle, ked sa mi snazia vnutit zit podla ich pravidiel. Kludne nech si ziju v ustrani podla seba, ja im v tom nebranim. Ja veriacich nepresviedcam, ze maju prestat verit. U mna by mali sancu jedine v tom pripade, keby zacali ocistu od seba. Cize napr vysetrit vsetky pedofilne pripady, na sud a do vazenia vsetkych vinnych. Odskodnit a ospravedlnit sa vsetkym obetiam. Prijat a priznat si chyby a nie dalej ich zametat pod koberec, ako sa to stale deje. A zacat sa riadit vlastnymi pravidlami. Napr ze boh miluje vsetkych ludi, a nie, ze pravidelne najvyssi predstavitelia kat. cirkvi u nas nadavaju na lgbt ludi. Kde je ta laska a podpora vsetkym ludom? Nazyvat ich pliagou? V takom pripade su sami pliaga…a nemaju pravo starst sa do zivota inych. Pokrytectvo proste nemienim podporovat.
Stale sme nastastie sekularny stat a fungovanie statu nema byt ovplyvnovane ziadnou cirkvou. Ani tou, ktorej oveciek je tu najviac.