Voliči radšej volia Pellegriniho ako Matoviča?
VYGUMOVALI ľudí natoľko, že sú ochotní dať radšej hlas Smerákovi Pellegrinimu, ktorý je na špagáte Ficovi ako Matovičovi, ktorý rozviazal ruky polícii a robil všetko pre ľudí ? Matovič zvýšil platy učiteľom, zdravotným sestrám, opatrovateľom, úradníkom a štátnej správe, dôchodcom dal najviac, chránil zamestnancov, keď kompenzoval ich platy zamestnávateľom počas pandémie, hoci sedeli doma a nepracovali, dotoval energie domácnostiam a pridal ako jediný rodičom detí. Popri spravodlivosti dbal aj na potreby ľudí. A súčasná Smervláda rieši len svoju bezstrestnosť a funkcie ci výlety do emirátov. No voliči PS a SaS tiež Kdh by radšej dali svoj hlas im, teda Pellemu? Tak buď je ten prieskum lož alebo Slováci stratili zdravý rozum. Ako to vidíte vy?
Co ked sa Korcok do druheho kola ani nedostane kvoli Harabinovi a Matovicovi a Pellegrini bude mat dostatok percent?Dnes v Na telo Taraba nepriamo povedal, ze SNS podpori Hatabina
Omyl, v druhom kole pv budu Pelle a Korcok a najlepsie budu predvolebne diskusie s igorom bobkovým listom.
@diewcatqoo ale veď autorka napísala pravdu 🤦♀️
@maminaria máš pravdu ale ľudom aj tak nedobre je nedobre Matovič zvýšil plat všetkým aj prídavky qj bonus nie ako si myslia že mali iba rómovia prídavky mali aj biely ony ešte mali viac lebo pracovali dostávali aj bonus ja hovorím pravdu aj tak nedobre bolo pelegriny a Fico sú lepšie ešte budete plakat teraz čo sťažujete to nič bude ešte horšie
@maminaria môj názor je, že pán Matovič išiel do prezidentských volieb, len aby mohol byť prizvaných do predvolebných diskusií a nastavovať zrkadlo tam, kde bude mať možnosť. Už raz tak voľby vyhral, ak by bol v prvom kole v týchto prezidentských tiež úspešný, tak myslim, že by bol prekvapený najviac on, lebo o to aby vyhral mu vôbec nejde 😄 …je oveľa mazanejší ako by si kto myslel, opakujem - je to môj názor
@janai1 Na zaklade coho sudis ,ze je psychopat? co psychopatickeho spravil,precitaj si vyssie coment mamimaria,,a je to cista pravda,Dufam ,ze KDhaci nebudu taki streleni ,aby za prezidenta volili Peleho,Danka.Pre mna hoci bol kriklun Matovic, ale bol najväcsi,,nebojacny a spravodlivy revolucionar, ktory im vytmavil vsetko, co mal dokazane,, No Bohuzial akurat bol pri moci ked, korona, potom vojna na Ukrajine, a napriek tomu na nas Slovakov aj,dochodcov ,mamicky , stacil poriesit,zvysit eur,kolko sa dalo a aky mal cas. Len ten Sulo,mu tak podkopaval nohy ze Matovic sam z postu premiera odisliel. az to nakonec rozbil , dotiahol Sulo az do predcasnych volieb. A preto tato druha vlada nam tu ide kralovat ,a medzi prvymi prerobit zakon specialny sud Vsak to je do oci bijuce, Preco neriesia zdravotnictvo skolstvo, to ich nezaujima, ,stredna generacia pomaly vymiera, lebo nema kto liecit cakacie doby 2_az 3 mesiace,.Toto by mali riesit ako prvy bod .Praveze Matovic sa tam ani poriadne neohrial a stihol urobit vela. Vdaka jeho vlade dal aj rodicovske prispevky z dani deti a z rocpoctu to ani neubudlo.Za Fica uplne na posmech davail nejake ani nie desiatky eura rodicovske, ,teraz su obedy v skolach zadara, tak Slovac ,co este chcete ? Tovaru mame az sa stoly prevracaju ,za komunistov sme stali na pomarance, boli tzv podpultove tovary. Fico je odchovanec KSC, a vedel ze komunisti nikdy uz pri moci nebudu,tak potom bol lavica, a nakoniec smer., ale myslenie nezmenil, lebo on je proste ako Boh. Ved on sa nevie ani len normalne usmiat..co ma asi tolko za usami.Ved Eu, akonahle zacala tato vlada spekulovat o specialnej prokurature ,tak ho vyhodila,.tato vlada si nami kludne robi so svojimi kunpanmi uplne co chce. Pamätate si aky bol Meciar.Klamal, prekrucal fakta, tam s sme sa aspon spamätali, ale toto .co uz robi tato vlada ,tak to uz je sodoma a gomora. Pele nedavno vyhlasoval s Ficom nie, preto si zalozil Hlas,a pozri ho, aki kamarati.Praveze by Slovensko potrebovalo aspon 3 ch matovicovcov, aby sme sa konecne dostali na zivotnu uroven aspon Cechov ak nie Rakusakov.V prvom rade sa pozerajte aj na rodinu,keby bol taky zly, myslite ze by to Pavlinka vydrzala.A este vsimla som si,ze mu mnohi zavidia,teraz sice je dost aj v tvari poznaceni zostaruti,ale musite uznat, ze ked nastupil do parlamentu bol aj na pohlad pekny vysportovany chalan .Nebol to len taky tutko, ktory tam sedi len pre peniaze ale naozaj slahal fica, este ako poslanec,a jedine co vzdy vyzadova boli dokazy aj od Fica a,on Ficovi dokazy dal ,Matovic mal strasne vela zavistlivcov ,lebo bol vo firme, kde sa mu dobre darilo,Kedze bol len vtedy obycajny poslanec, a vstko teda dane mal v poriadku, to bolo za 3 tej ficovej vlady, tak preco ho Fico nedal zavriet?Lebo Matovic ,ako tu niektore prezentujete bol pdnikatel spravodlivy .Tak prosim vas my Slovaci si nenicme demokraciu lzivymi vymyslami.Ja sice budem volit Korcoka,ale Matovic je premna topka.1000 x lepsi ako tato vlada.
@wade
@vorkola Matovic bol vyborny v opozicii. Jediny neprevratil kabat. Lenze ako premier konal na vlastnu past. Sulik sa nevedel zmierit s tym, ze M. zvitazl. Preto ho provokoval, podkopaval. Az vyprovokoval.
Sulik sa potom podlizoval Simeckovi. Ked bude zvoleny do EP, bude sa podlizovat komu? Nominantom z nemeckej AFD. A nedivila by som sa, keby aj nominantom Smeru
@vorkola nie si nahodou jeho manzelka?🙄Je demokracia,kazdy ma pravo sa rozhodnut podla seba.To,ze dotycny pan,ktoreho velebis zvysil pridavky a platy je pravda,zabudla si dopisat,za aku cenu.To,ze pocas covidu zomrelo na SK cca.20 000 ludi,len pre jeho hromadne testovanie,ti nevadi vsak a co,ved aj v inych statoch ludia umierali.Ak si myslis,ze sa Tvoj zivot zlepsi,ked tam bude pan z Trnavy,velmi sa mylis.Zial,ide tu o ovela vyssiu geopolitiku a uistujem Ta,ze p.z Trnavy,by nas predal za par €,tak ako to urobil pocas covidu.
Respektujem Tvoj nazor,ale napisat,ze je 1000x lepsi, ako sucasna vlada, nie je korektne.
Si na hlavu? Mne Matovič nič nedal, detiská chvalabohu nemám a pracujem nonstop. Zadlžil nás na sto rokov, verejne podplácal prostredníctvom očkovacej lotérie, podplácal tmavých pred voľbami, zbohatol na nebezpečnom testovaní. On proste podplatil také ksichty ako si zrejme aj ty prídavkami atď. Súčasná vláda ti nič z toho neberie tak čo bliakaš?
Akože druhé kolo Matovič vs Pelle... No radšej by som išla v ten deň s dcérou na vychádzku do lesa a strávila pekný deň, ako ísť k urne. Ja popravde keď pozerám na ten zoznam kandidátov, tak prvýkrát odkedy mám volebné právo premýšľam, že ani v prvom kole nejdem voliť, lebo akosi nemám koho.
Su v ponuke aj ďalšie osoby,treba si vybrať z nich. Tí dvaja nikdy nebudú spolu v 2.kole,zbytočne sa zamýšľať tým smerom.
Mňa teda zaujala hlavne tá kompenzácia platov zamestnávateľom to akože fakt? Ja ti poviem že len v okolí kde pracujem sa už polovica podnikov znova neobnovila pretože to finančne nezvládli. O politiku sa nezaujímam a voliť som nikdy nebola (a nikdy neoľutovala) ale na takýto príspevok sa nedá ani pozerať.
@wade no to druhé pomenovanie, ktoré si použil sa možno hodí na voliča, ktorý nechá vyhrať zlodeja nad čestným politikom, lebo ten čestný je konzervatívny. Žiadne medium nepoužíva také ostré a zosmiešňujece titulky na iných politikov vládnej koalície, hoci robia mega prusery , Danko ich robí tiež, Harabin kandiduje tiež a majú otrasné výroky i správanie, no o nikom z nich tak nepíšu ako o Matovičovi. Ten nevyhovuje oligarchom, ktorí ovládajú politické strany a preto ho potrebujú v očiach voličov znemožniť.
@eva8 nemohol konať inak, keď Sulik išiel vždy po ruke mafii a oligarchom. Všetky návrhy SaS boli v prospech Penty, Slovnaftu, Duslo Šaľa atď. Nikdy v prospech ľudí. A všetko dobré SaS blokovala. Navyše mala krytie médií, Sulík lietal do Dubaja ako na klavír, kaslal na zasadnutia vlády, vôbec sa na ne nepripojili ( vraj v Dubaji nebol signál 😉), ale médiá do neho nerypali, lebo plnil poslušne zadanie. Bol "náš človek".
@sheila121 blázon je schopný všetkého. Najhoršie je, že ten človek si to ani neuvedomuje, že to nemá v hlave v poriadku.
@vorkola hlavne Matovič šliapol na otlak oligarchom a biznismenom ako Haščák, keď stopol zisky poisťovní z našich odvodov , keď zdanil nezaslúžené zisky Slovnaftu, ked ukázal, že štát sa dá spravovať aj efektívne a pritom dať aj ľuďom. Bol doslova hrozba lre všetkých, čo majú štát ako dojnu kravu. A Korčok sa podieľal so Sulikom na povalení Hegerovej vlády a predtým ešte Matovičovej. Nikdy nevystúpil a nepovedal, že je nebezpečné povaliť obe vlády. Bol ticho. A teraz sa vyhýba debatám s Matovičom. Bojí sa tých otázok a tak je možné, že bude rovnako ticho, keď budú iné prusery. Akurát, že médiá mu budú robiť krytie a na jeho strane, čo zabráni tomu, aby boli ľudia na neho naštvaní. Presne vďaka tomu je Sulík a SaS znovu v parlamente. Krytie médií.
@maminaria ty máš niečo z tejto propagandy alebo si s ním rodina alebo o čo ti ide? Lebo normálny človek po tom, čo videl, čo o n dokáže obhajovať ho nemôže.
@ibatanecnica to musí byť platený troll, inak sa to nedá vysvetliť.
@ibatanecnica som tu na koníkovi už vyše vyše 15r a zdravý rozum a nie iba pribrzdene nasávanie a opakovanie titulkov ako i fakty su dôvod, preco píšem to, čo píšem
@maminaria no mne to tak nepripadá
@ibatanecnica mám svoj rozum a vidím co sa deje. Tolko svinstva v médiách proti Ficovi, Pellemu a ich kumpánom nie je ako proti OĽaNo. A to stvára Kaliňák, Šutaj Estok prusery a v parlamente porušenia zákona jak na páse a médiá nie do nich, ale do Matoviča.
@maminaria tak ja som v poslednej dobe nezaznamenala že by bol Matovič spomínaní krížom krážom. Ale ako povedal Danko - ľudia otupievjevajú 😂

@mirkam3 detto aj ja.
To naozaj niekto zvazuje, ze da Matovicovi hlas za prezidenta? Ved on sam povedal, ze prezident byt nechce, chce len priestor v mediach, ktory kandidati dostavaju 😀