icon

Zaujímate sa o kandidátov v komunálnych a župných voľbách?

janinah
Dnes o 08:49

Zaujímate sa o voľby? Zisťujete si info o kandidátoch na županov a primátorov? Alebo vás to nezaujíma,voliť nepôjdete,celá krajina v ......To mi tak napadlo teraz,ked vidím ako Fico pretláča smerákov,istá pani sa nehanbí prihlasit na trvalý pobyt do Prešova,len aby mohla kandidovat,pritom tam nikdy nežila.A ked vidim na fb podporu kandidátov,ktorí nič poriadne nedokázali,nemajú okrem silnych rečí čo ponuknuť,tak som zhrozená. Fakt tejto krajine niet pomoci a zahynie pre ľudskú hlúposť a zaslepenosť?

Strana
z2
anonym_a0525a
Dnes o 11:19

Ja sledujem a určite voliť pôjdem!!!!! Ako som sa vrátila na toto "úžasné"Slovensko, tak chodím voliť stále. A áno, pretláčanie smerákov je vo veľkom štýle 👎🤮🤮, uvidíme ako to všetko dopadne

anonym_c7fdf8
Dnes o 11:47

kandidátky ešte nie sú uzatvorené. Dúfam že sa ešte niekto prihlási. Zatiaľ sú 3 kandidáti na primátora - 3 dôchodci !!!!

anonym_56fa22
Dnes o 12:41

nechodím voliť a už vôbec nestrácam čas zisťovaním informácií o kandidátoch. Je to zabitý čas. Kopa špiny sa nevie, každý má kampaň takú aby oblbol čo najviac ľudí a pracuje tak, aby sa jeho známi mali fajn, na bežných ľudí sa kašle. Pokiaľ toho dotyčného nepoznáš úplne že osobne, vieš o ňom úplné ho.no. V rodine boli o politike vždy len hádky.

anonym_12e67b
Dnes o 13:07
@anonym_27b6d1

@janinah My voliči a prívrženci strany Smer jednoznačne volíme pani Laššákovú, lebo vyznáva rovnaké hodnoty a ideály ako my:
- Nenávidí LGBTI a považuje ich za špinu, ktorá kazí spoločnosť
- Nenávidí liberálov a ich voličov a považuje za chamraď
- Nenavidí progresívcov a ich voličov a považuje za smrad
- Nenávidí Ukrajincov a žiada ich vyhostenie
- Chce vystúpenie Slovenska z fašistických organizácií NATO a EÚ
- Podporuje Rusko a je na strane pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina

Preto ju volíme a horlivo podporujeme!

@anonym_27b6d1 pani z Nových Zámkov príde za županku do Prešova, už má trvalé bydlisko v Prešovskom kraji len nepovie kde, zaujímavý je tiež Adam Lučanský za žilinský kraj, ktorý svoju prezentáciu prečítal, nevie sa vôbec vyjadrovať. Voliť treba toho, ktorý ľudom v prešovskom kraji najviac rozumejú a to je pán Majerský

Strana
z2