icon

Bývanie v okolí Popradu

magic08
29. dec 2022

Dievčatá, popradčanky, prosím o radu, nazor, planujeme kúpiť v dom v blízkom okolí Popradu (momentálne bývame asi 150 km daleko), našla som pár pekných domov v blízkych dedinách. A tak ma zaujíma bývanie v Gánovciach. Poznáte to tam?
Alebo som našla nejaky developerský projekt v Mlynici. Nemáte nejake bližšie informácie.
ďakujem za každu radu a informáciu

Strana
z2
hopsadobrandejsa
5. jan 2023

@54tinka54 ja som tipoval 300 tisic. Daleko som nebol kedze cenovka je 299 tisic.

54tinka54
5. jan 2023

@hopsadobrandejsa uf 😨 ako tipovala som okolo 270, hlavne kvôli tomu že ten pozemok je malinký.. inak domček pekný.

magic08
autor
5. jan 2023

@54tinka54 pozemok je totálne malinký. Uz sa tam nič nezmesti

lumaba16
8. jan 2023

V Spišskej Teplici sa býva super, cyklisticky chodník do PP, príroda , škola škôlka super ľudia priateľský veľa mladých je tam toho veľa a do PP na skok

magic08
autor
8. jan 2023

@lumaba16 neuveríš, práve dnes som tam našla dom na predaj, celkom sa nam pozdáva a riešili sme, ze musím zistiť bližšie informácie o bývaní tam. Veľké ďakujem za príspevok

hoslenka
15. mar 2023

@magic08
Treba zvážiť aj autobusové spoje, ak máte deti, aby ste im nemuseli každú chvíľu robiť taxikára. Mlynica je na tom dosť zle, čo sa toho týka. Takisto tam nie je pošta či lekáreň. Tiež, či sú tam všetky inžinierske siete. Neviem o žiadnych ciganoch v Hozelci. Ak by som si mala vybrať ja, tak asi Hozelec. Každých 15min bus a na skok do PP.

hoslenka
15. mar 2023

@magic08
A zabudla som aj tú Sp. TEPLICU, fakt top dedina, vybavenosť, dobrá škola, škôlka, blízko do PP

guiseppinka
15. mar 2023

@magic08 kupili ste ten dom v teplici?

magic08
autor
15. mar 2023

@guiseppinka nie zatial stale nemam nic, co by nas oslovilo

Strana
z2