Aké hmotnosťou najväčšie dieťa ste porodili prirodzene?
Ja som mala kvoli tomu sekcie. dakujem
tretie dieta 4050g, 50 cm, bez nastrihu 🙂
prvy mal 4250 g a druhe sidlo 4750 g ...nechali ma rodit prirodzene / porod bol super / 😀
dcera 3300g a 50 cm, potrhana dnu aj von
syn 4180g a 52cm, mini nastrih
klobuk dolu zeny, ze 4600 a podobne... 😉
Tretia dcéra 4620g a 54cm 😉 rýchlejší a lepší pôrod ako pri prvých dvoch s omnoho menšou váhou 3300 a 3950. 🙂
ako prvorodička, syn mal 4300 g a 57 cm, s nástrihom a dotrhaná, doktorka si pýtala niekoľko sád šití, šila ma hodinu 😢 . keby mi sestričky pomaly neľahli na brucho, tak rodím hádam dodnes. našťastie malý bol v úplnom poriadku 🙂
4460g prizrodzene, bez nastrihu ci potrhania... porod rychly, akurat som mala pocit, ze sa mi panva nacisto rozide
4000g 50cm roztrhlo ma 🙂
Náš drobček mal 4180g a 53cm, kvôli väčšej hlavičke, veľkej hmotnosti a kriticky nízkym trombocytom som mala sekciu. Primár povedal, že ma nebude trápiť ako prvorodičku a zároveň hrozilo masívne krvácanie pri pôrode, tak som bola v úplnej narkóze. Synček je zdravý a krásny. 🙂
že aké preteky 😝
-4380g uplne v pohode, prirodzene, nikto o sekcii vobec neuvažoval
-3980g bez nástrihu, bez potrhania, bez jediného stehu
3830 g a trapenie , nakoniec išiel vakuom , chceli robit sekciu no maly už nedychal nevedeli čo skor..druhe neplanujem 🤐
Mna moja mama porodila prirodzene s mierami 4700g a 54cm v pohode bez komplikacii.
4060g a 59cm, prirodzene, super porod, prvorodicka, cele od prvej kontrakcie kym prisla na svet to trvalo ledva sedem hodin 🙂
Bože baby ked citam tie váhy az mi trtáč sťahuje 😅 moje mali 3500, 2980 a 2500
prvy 3250g a druha 4230g.. obe prirodzene - prvy porod bol dlhy a unavny, ale menej bolestivy, druhy kratsi, ale zato bolestive tlaky.. ale uz zacinam zabudat, takze na to zacinam spominat zas pekne :D takze o par rokov budem vraviet, ze to bolo super..
prvý bol také malé mačiatko 3050g a 50cm - vyvolávaný a potrápil statočne,druhý malý sloník 4280g a 53cm - prirodzene,super pôrod.
3990 a 53 cm 🙂 za 2 hod bolo po vsetkom 😉
Dcéra 3600g a syn 4560g obidva porody boli rýchle a aj malý napriek svojej velkosti ma moc nedotrhal 😉
dcéra 4040g syn 4180g oba cisárske...
3970, prirodzene, ale dlhy tazky porod, cela som bola dotrhana. Na 2.som sa dodnes neodhodlala.
4130 gr. co sice pri niektorych vyssie uvedenych vahach nie je maximum, ale porod bol taky rychly, ze som vecer zacala doma kukat Panelak a koniec by som uz stihla dopozerat po porode v 20 km vzdialenej nemocnici 🙂 ,
ja som porodila drobčeka iba 2750g, ale ležala som 5 týždňov v nemocke a ženy tam rodili bežne deti okolo 5 kg jedna dievčina 5500g 57 cm bez nástrihu a veľmi rýchlo, na druhý deň po pôrode behala ako srnka všetky sme tam z nej mali sánku dole... 🙂 horšie bolo, že lekári všetkým mamám, čo rodili deti nad 4000g vždy pri vizite povedali, že tým, že majú také väčšie dieťa tak majú predispozíciu mať v budúcnosti cukrovku, že to je prvý signál a majú si dávať pozor na životosprávu a pod... 😖
4180g,prirodzene
oobdivujem vás ženy ako ste to zvládli môj mal. 3500g 50cm a potrhala som sa takmer až poza uši. Pôrod mi vyvolávali týždeň po termíne.
4300 g a 55 cm 🙂 prirodzene a podla mojho nazoru celkom dobry porod. sice som bola potrhana aj s nastrihom, ale rychlo sa to zahojilo.
som si myslela, ake velke dieta mame, ale ked to tu citam... 😀 klobuk dolu, baby!
Prvorodený mal 3950g a mladší 4030g. Druhý pôrod bol bez nástrihu a bez stehov. 🙂
4650 g a 56 cm, maly nastrih a male natrhnutie, 2stehy. Dr uvazoval nad CS ale poslali ma na biometriu, maly sa mrvil, tak to nemohli odmerat presne - vyslo im len 3900g, tak ma nechali rodit normalne. Nastastie 🙂
Ja som mala syna hmotnostou 4470g dlzka 53cm,pat dni pred porodom mi hovoril p.doktor pri uzv,ze predpokladana hmotnost 3,35kg...keby vedel,ze syn bude take velke,na moju vysku,tak by mi nedovolil rodit prirodzenou cestou.ale to som sa dozvedela az po porode.inac porod prebehol rychlo,len syn mal problemy po tom,keby som s nim nechodila na rehabilitaciu,nevedel by vobec chodit ani chytat rukami.
Prvé 3960g a druhé 4700g.
Obidva prirodzene, bez epi, s nastrihom

dcera 4420 a 54 cm 🙂