Ako dlho trval váš prvý pôrod?
Ahojte 😊
ja viem, že okolnosti pôrodu sú rôzne a u každého to je inak, ale chcem sa len tak štatisticky nejak spýtať a informovať sa koľko hodín trval váš prvý pôrod dievčatá 😊
ďakujem za odpovede a príbehy 🫶🏻
zobudila som sa rano o piatej, ze ma nejako boli brucho a maly sa narodil o 8,10. druhy porod 1,5 hod.
Rano som sa zobudila na zvuk (prasknutie), ano, bola to voda 😀 Bolo 7.05, presne si to pamatam. Potom sa dlho nedialo nic, ale do nemocnice som samozrejme sla. Kontrakcie mi zacali o nejakej 15, skoro som zomrela 😀 Tie boli v mojom pripade horsie ako samotne vytlacenie malej 🙈 Ale porodila som az 22.02. Bolo to narocne, ale dali sme to.
36h 😀vedela som že to bude trvat dlho ale tak toto😂36h od prvej kontrakcie a 22h od prasknutia vody..prirodzene😅ale mám na porod pekne spomienky🥰
3dni presne si nepamatam, pred obedom ma prijali 2 noci som bola ovorena, bez prasknutej vody a 3 den rano mi ju dr praskol a vecer o 7mej som porodila. asi vsetky mamicky na novorodeneckom ma poznali a zdravili... jeej ty uz si konecne tu... a zavideli mi termin porodu (o ktorom som nemala ani paru 🤪) 5.5.
6 hodin
od 16 do 00:45 cize cez 8 hodin a druhy 14 hod zakonceny cisarskym
Cca 2 hodiny...bola to fakt rýchlovka 👍👍👍
O 22 prijatá do nemocnice, dcéra sa narodila o 6:30
2 hodiny
Od prichodu do nemocnice po samotny porod 3,5 hodiny
14,5 hod
13 hodín
Plodová odtiekla pred 4 ráno. Malý prišiel na svet 6.35, na ďalší deň 😑
Takže skoro 27 hod 😂 ale kontrakcie boli "len" nejakých 7, ale riadne intenzívne hneď od začiatku.
Voda mi praskla cca 21:30. Prvá slabá kontrakcia okolo polnoci a bábo sa narodilo 4:20 ráno.
21:00 mi praskla voda, o pol noci prvé kontrakcie no slabucke. Okolo 3 ráno som bola na 5cm, začali silniet ale nic horné ako bolesť pri menštruácii. O tej 4/pol 5 boli dosť silné, o 5 som už vracala od bolesti a o 5:30 bol na svete 🙂
40 minút od uvedomenia si, že rodím 😃
22 hodin 👌 muza mi dovolili mat pri sebe na finalnych 5 hodin.
14,5 h od prvej kontrakcie - úplne prirodzený pôrod bez ničoho
Prvý 1 hodinu aj s bolesťami a druhy pol hodina aj s bolesťami
Kontrakcie začali o 15 poobede, malý sa narodil o 2 v noci
Prve kontrakcie a odtecenie plodovej vody o 13.00, maly sa narodil o 15.05 🙂
26 hodin a skoncil na poslednu chvíľu akutnym cisarskym
22 hodín od prvej kontrakcie. 15 hodín pravidelných a silných kontrakcii. Napriek vyvolávackam som sa neotvarala a skončilo to sekciou. Najhoršie bolo pichnutie anestezy do chrbta počas neustálych kontrakcii.
Prvy 12 a druhý 8 hodin. Oba vyvolané. Druhý pôrod oveľa horší ako hrozný prvý pôrod 😅
Prvy porod: 8 dni po termine - 3,5 hodiny
Druhy porod: 4 dni po termine (ale moj termin bol podla mna posunuty) - 5 hodin
Treti porod: vyvolavany v 39tt. - 45 min.
Stvrty porod: vyvolavany v 38 tt.- bola som tam dlhsie, oxy test atd., mierne v pohode kontrakcie pri otvarani, predychatelne, samotny porod, co bolel ako svina asi tak 15 min.
Ani pri jednom som nemala epi.
Take porody by som priala kazdej zene.
Akoze boli stresy, bolesti, pri poslednych 2 komplikacie s tym vysokym tlakom, ale...inak dobre.
Rano o 9tej zacali slabe kontrakcie, o 5 poobede sme prisli do nemocnice, o 9tej vecer bol syn an svete.
17hodin
Ten dlhsi 28 hodin.Ten kratsi iba 6.Dakujem,uz neprosim.
Ahoj,môj prvý pôrod trval 34 hod od začiatku odtečenia plodovej vody až po cisársky. Medzitým bolo len vyvolávanie pôrodu a nepochopenie v pôrodnici,ako je možné, že to so mnou nič nerobí. Posledná hodina už bola rychlovka-konzilium rozhodlo, že dlhšie sa nesmie čakať, lekár mi oznámil,že bude sekcia, úplne som sa "zrútila",že som to nezvládla (a že to nezvládnem) a zrazu bol synček na svete. Voňavý drobček, vďaka ktorému som to všetko nakoniec rozchodila...

Štvrtok o 10.00 som prišla na vyvolávanie a dcéra sa narodila v sobotu pred pol deviatou. Plodová voda mi od tiekla okolo deviatej večer v piatok