Ako docieliť sekciu?
Ahojte. Som 3 roky po sekcii a tento mesiac mam opäť rodiť. Mam bolesti a napriek tomu ma chcú dať rodiť prirodzene. Ja však trvám na tom že chcem rodiť opäť sekciou no neviem sa k tomu nijako dostat. Prosím Vás, ktore ste si nejakým spôsobom vybavili v Martine/Žiline sekciu môžte mi napísať správu s radou ako na to? Ďakujem
Presne tak, vsetko ma pre a proti. Prorodzeny porod pomaha lepsie nastartovat dojcenie (neviem ci to autorka planuje), lepsie startuje tvorbu imunity pre novorodenca, lepsie sa mu spravi crevna mikroflora - aspon to dokazuju / naznacuju vysledky studii poslednych rokov. Manzelka cvicila s Aniballom a mazala olejom (odporuca sa aj jest lanove semiacka) a teda ziadne dotrhanie nenastalo.
Ale ako povedali uz vyssie, riesenie je asi zazmluvnenie doktora a nasledne dohoda s nim (resp najprv dohoda a potom zazmluvnenie asi dava vacsi zmysel :D)
@ivangeline vidis ja mám za sebou dva pôrody a po prirodzenom som bola rozbitá :D paradoxne po sekcii som bola hneď fit

Nerozumiem tymto “vojnam” ohladne rodenia, kojenia a neviem coho este. Esteze mame slobodnu volbu ze? Vsetko ma svoje pre a svoje proti. A ani jednu stranu nerobi sposob rodenia lepsou alebo horsou. Skusme sa niekedy trosku zamysliet. A nedavat rady tam, kde ich nikto nepyta 🤷♀️