icon

Ako je to so sexuálnym životom ženy po pôrode?

mahalo
6. dec 2011

Caute mamicky, rada by som sa od vas dozvedela ako citite milovanie po porode. Od mami som totiz vzdy pocuvala, ze ked raz porodim, tak to uz nikdy nebude ako pred tym. Potvrdite, alebo vyvratite mi toto tvrdenie? Da sa vagina raz do "normalneho" predporodneho stavu, alebo ostane uz na stalo uvolnenejsia? Vopred dakujem za odpovede ;)

mahalo
autor
7. dec 2011

@lucy56
@anjelicek26
@zuzi118

dakujem kocky za vase odpovede na otazku, vazim si to 😉

mahalo
autor
7. dec 2011

@cmulinko aj tebe dakujem velmi pekne za odpoved 😉

irriss
7. dec 2011

Existuje nejake "muzske forum?"- t.j. panska jizda... mam take plno otazek 😉

Podle meho, jakekoliv Forum by melo byt zalozene na UPRIMNOSTI...
porad se snazime ospravedlnovat neco, co nemusi byt, co by nemuselo byt, kdyby nam byla povolena a akceptovana uprimnost a hlavne kdybychom byli schopni ji umet prijimat..

Naopak bych uvitala..(je to jen priklad, vyuzivam teto diskuse a tohoto prispevku - neberte to nikdo osobne)😉
Dobry vecer, jsem Marek, chtel bych se dozvedet vice o zmene sex.vnimani po porodu.... moje partnerka je tehotna, slysel jsem, ze po porodu by moho dojit ke zmenam v oblasti citlivosti pri sexu. Mam z toho obavy, jsme mlady par, na miminko se moc tesime, tizi nas myslenka na tuto situaci, snazime se ziskat co nejvice informaci.

Prijde mi nespravny pristup na Foru , kdyz nam je to jedno...podle meho je dulezity virtualni uprimny vztah mezi nami vsemi...pokud je citit klamstvo ci neuprimnost, oddali to uprimne a pomoci snazive osoby.. 😉
Mel by byt a nastat poradek, kdyz uz na sebe nevidime, tak aspon si duverovat, ze naproti nam sedi ten a ten a odpovida popisu, ktery macka do klavesnice..jinak to nema smysl..

mahalo
autor
7. dec 2011

Aha a k otazkam, ci sa ma to dotklo, alebo som urazena..nie urcite nie, toto je na mna slabe kafe aby sa ma to dotklo 😉 ked ma nieco urazi tak to urcite spoznate hehehe 😠

lucy56
7. dec 2011

@mahalo niet zac,ked sa to tak vezme aj mna to zaujimalo uz cez tehu a nikde som sa o tom nedocitala,lebo riesila som vselico ine koli zdravotnym komplikaciam a na takuto temu som nenarazila,iba co som pocula pribehy inych zien co uz rodili vsetky skoro vraveli ze uz po porode to nie je ono,ale vlastna skusenost nastastie je ina, u nas to funguje a ja som rada,lebo partnersky vztah je rovnako dolezity ako rodicovsky,lebo rodicia dvaja ktory chcu vychovat dieta spolu by mali mat aj sexualny vztah dobry ,ak chcu ostat spolu

manamani1
7. dec 2011

@mahalo vagina sa da do povodneho stavu, len chuť na sex nie 😀 😀 😀 😀

mahalo
autor
7. dec 2011

@lucy56 plne zdielam tvoj nazor na vec 😉 🙂

anjelicek26
7. dec 2011

@irriss - pravdu - takto krasne by to ziaden chlap nenaformuloval 😅 Jedine, co by si s toho zeny vzali, ze je necitlivy sexuchtivy chlap, ktoreho jedine, co zaujima, ci bude sex po porode este taky, ako bol predtym. A nevrav mi teraz, ze by ste sa do neho neobuli, ze ake ma priority 😉

sisaha
7. dec 2011

@mahalo este aj z tejto vety: "plne zdielam tvoj nazor na vec" mam za to, ze takto sa vyjadruju muzi...

sisaha
7. dec 2011

a možno som deformovana mužským kolektívom v práci.. 🙂

irriss
7. dec 2011

@anjelicek26
ja ne...protoze je tu hodne takovych "Mareku" a bohuzel je videt jejich "pisemna transexualnost"..a tem se vestina normalnich maminek vyhyba..
Pokud by se do neho nekdo obul, bylo by to pouze znamenim, ze ten, co se obouva nema a nezna priority...
Mne na tom zalezi, vedet, komu odpovidam, nejsem telefonni centrala, ktera podava informace o taxi a o nocnich barech... 😉
Dokud nam to bude jedno a "chlapa" mezi sebe neprijmeme, budeme (te) se muset smirit s transexualnimi otazkamai a nikdy se druha strana nedozvi pravdu..protoze zena odpovida zene za zenu...z pohledu zeny..pokud bude stat pred nami chlap, je mozne, ze mu sdelime to, co se dozvime od naseho manzela - ve snaze mu pomoci..Muze se tu odvijet jakasi uprimna konverzace..ale pokud si tu budeme hrat na schovavanou..bude cim dal mene lidi "za pykolou pred pykolou "stat.. 😉
Nepodporuju hru na schovavanou, ale bohuzel nemam moc ani umeni CISTIT... 😉

mahalo
autor
7. dec 2011

@sisaha :DDD bavim sa

mahalo
autor
7. dec 2011

len kvoli vam som si dala teraz fotku 😉

mahalo
autor
7. dec 2011

@sisaha a inak moze byt, ja mam od detstva skor muzskych kamaratov 🙂

irriss
7. dec 2011

@mahalo
z jakeho je casopisu, jsi prislis krasna na to, abys byla pravdiva 😀 😀 😀 😀
p.s. 😉

sisaha
7. dec 2011

@mahalo 😀 ani tej fotke neverim...a mam este vacsie pochybnosti...totizto presne takto reaguju muzi...., ked sa im neveri, tak sa snazia nieco rychlo podstrcit...

@irriss som rada, ze ma moja intuicia znova nesklamala 😀

sorciera24
7. dec 2011

@mahalo nebudem riesit tvoje pohlavie, ako podaktore damy, kt. nemaju co ine na praci 😉 k teme: vsetko zalezi od konk. organizmu, ako sa s porodom vysporiada, aky bude porod, ake bude obdobie po porode...proste vela veci....za seba mozem povedat, ze ja rozdiel v sexe nevidim....stale je kvalitny 😉 to som bola aj sita, mala som dlhy porod, ale chut napr. prisla dost dskoro, nevedela som sa dockat, kedy skonci sestonedelie 😉 a po fyzickej stranke uplne v pohode...pre mna uplne rovnako (muz akurat vravi, ze ma tam teraz viac miesta, ze nie som taka stiesnena 😉 )...ale inak ziadna strasna zmena sa u ans nediala 😵

mahalo
autor
7. dec 2011

:DDDD jeej dakujem 🙂))))

anjelicek26
7. dec 2011

@irriss - neviem, podla mna sa pod chlapskym nickom prihlasit na toto forum, tak je clovek pod absolutnym drobnohladom a na otazke ohladom sirky vaginy partnerky po porode by si tu zgustlo 90% pichlavo naladeneho osadenstva 😉 Pritom je ta otazka uplne normalna, ako zenu zaujimaju zmeny tela pocas tehotnosti, tak to moze zaujimat aj partnera, ved nie je len ja, ale je aj my...

mahalo
autor
7. dec 2011

@sorciera24 super presne takto si to zelam 🙂 dakujem za odpoved

irriss
7. dec 2011

@anjelicek26
Ja bych uvitala chlapske osazeni...necitim se ani pichlave naladena, ani eroticky.. 😉
proto nechapu Tve radky 😉 (nezapadam do tech Tebou napsanych 90%) a mozna by takovemu muzi stacilo tech
10 % "normalnich"

p.s. Toto tema a @mahalo jsem to rikala jsem pouzila jako priklad, a sama @mahalo to nevzala osobne.. 😉 .jen vyuzivam situace...k tomu, abych rekla, ze pokud se zena domniva, ze by tu byl pod drobnohladom, tak ja nejsem tento priklad, ani by mne to nenapadlo..naopak..rada bych zvysila pocet muzskeho osazenstvi a pochopila sveho muze v urcitych oblastech...konfrontovala a mela "zdravy" postoj a mozna i nazor...

Tak jako jsou na tridnich schuzkach vitani tatinkove a pri ruznych jednani maji vetsi silu i moc a nemusi byt charmantni...tak tady by to bylo zdrave posileni nazoru..a ne jednosmerne 😉

sisaha
7. dec 2011

@mahalo a co si este zelas? 😀

@irriss ja by som tiez privitala, keby tu bolo viac muzov, ale s normalnymi problemami a nazormi..nie skryvajucimi sa pod roznymi nickmi a hladajuci na kupu napr. pouzite spodne pradlo...Ale na normalne nazory chlapov treba ist asi na modru strechu

anjelicek26
7. dec 2011

@irriss - ja neviem, ty nie si pichlavo naladena, ked po 1 prispevku upodozrievas zakladatelku okamzite z toho, ze je chlap, ze "normalna" zena by taketo nieco neriesila? To len taka moja otazka na zamyslenie na dobre rano, nemyslim to zle 😉

irriss
7. dec 2011

@sisaha
dokud jim tu maminky budou nabizet obnosene "tanga" nemuzou se divit, ze jim nekdo z chlapu napise, ze ma zajem, ale nesmi byt vyprane, ze si je ma znovu oblect a poslat, ze rad priplati.. 😖
Tak a toto je realita zdejsiho Fora..tzv. schovavana a nasledny brek a krouceni hlavy

irriss
Odpoveď bola odstránená
sisaha
7. dec 2011

@irriss tak tak...pravda je to

@anjelicek26 že je to chlap som upodozrievala ja a cim dalej tym som o tom viac presvedcena.. a presne tak, zena, ktora vie dva tyzdne, ze je tehotna a v inej teme sa stazuje, ze jej je zle, tak "ju" zaujima ci bude vytahana a aky bude potom sex. Vacsina zien riesi svoju nevolnost a ci sa vobec cez prvy trimester bez ujmy prenesie...Tuto mi to pripada, ze kricim hop a este som nepreskocil...

dida38
7. dec 2011

ahoj,
ja som rodila 3x normalne, a pravdupovediac ani po jednom porode som nemala nejaky velky problem dostat sa do "normalu" 😀 pri tych prvych dvoch som aj dodrzala sestonedelie.... po Tamarke sme sa prvy raz milovali asi po 4 tyzdnoch, ked sa prestanes cistit, nemas bolesti tak nie je ziaden problem....prvy krat to je take "opatrnejsie" 😀 a z mojej skusenosti nie je pravda, ze by vagina ostala nejaka "roztiahnuta"... 😀

mahalo
autor
7. dec 2011

ok kocky specialne len kvoli vam http://www.facebook.com/media/set/?set=a.151597...

som zvedava na verdikt :D

mahalo
autor
7. dec 2011

@sisaha na moju nevolnost som uz nasla liek 😉 mandarinky s colou hned v posteli

anjelicek26
7. dec 2011

@irriss - je to tu uplna kampan proti nej 🤐 Necakala odo mna? Zdielam s tebou väcsinu nazorov, ale ked to tak nie je, hadam ti to kamoska moze napisat, nie?

@sisaha - ja neviem, co riesi väcsina zien, hadam kazda sme ina a niektore zeny mozu riesit prave toto, mozno na to narazila na internete a ju to zaujalo, zlakla sa, lebo partner je velmi sexualne zalozeny - resp. oni su velmi sexualne zalozeny? Neviem, mne to niekedy prijde ako uz paranoja vdaka desiatkam nickov, ktore fakt pisali hluposti, asi sa netreba divit...