icon

Ako prebieha pôrod mŕtveho dieťaťa?

pupuka
12. jan 2016

Som v 18t.tehotenstva a babetku prestalo bit srdiečko ☹ doktorka mi povedala že ak sa porod nespusti do dvoch dni sam musim ist do nemocnice a tam vyvolaju porod.Ako to prebieha ake lieky alebo injekcie vam podaju?rodi sa na sale alebo izbe?ukazali vam vašich anielikov ? Museli vam robit aj kyretaž?popripade dali pozostatky dietatke aby ste ho mohli pochovat?Som zufala je to moj najhorši den v mojom živote.Za každu odpoved vam dakujem. ☹

Strana
z3
zuzka38
11. okt 2018

@lisiatko1906 vela sil prajem

tecko28
11. okt 2018

@lisiatko1906 uprimnu sustrast ☹

lisiatko1906
11. okt 2018

@zuzka38 ďakujem

lisiatko1906
11. okt 2018

@tecko28 :( ďakujem

galioska
11. okt 2018

@pupuka v uk takto rodila znama, dieta jej dali pochovat, mohla odfotit... vela sil prajem

lisiatko1906
11. okt 2018

@galioska ja som nechcela ani pochovať. Ani vidieť. Ani mi to neodporucali keďže bábätko sa vo mne už týždeň trosku rozkladalo. A vyzeralo inak. Pôjdem do kostolíka. Dám za našu Agatku aspoň odsluzit omšu :( za nášho anjelika. Nech nás ochraňuje z nebicka

galioska
11. okt 2018

@lisiatko1906 je to na tebe niekto chce niekto nie, ja by som chcela vidiet😔

lisiatko1906
11. okt 2018

@galioska ja viem. Ja si ju radšej uchovam v pamäti ako krásne čidlo co sa mi stále mekšilo v brušku. A z posledných snímok kde bola krasnucka a usmiata

bambina1
11. okt 2018

Uprimnu sustrast prajem💐 a vela sil..😢

sticker
lisiatko1906
11. okt 2018

@bambina1 ďakujem :(

nikuska538
13. nov 2019

Ahoj. Ja som dnes porodila dcerku v 18tt. Pred dvoma dnami sme v noci prisli na pohotovost s tym ze som zaspinila do ruzova ale vsetko bolo v poriadku krcok dlhy4cm zavrety pustili ma domov. Po 12hodinach sme sa vratili pretoze somna vyletela hrca krvy. Doktorka ma vysetrila a hned povedala ze toto neskonci dobre. Spravila sono bola som uplne otvorena nasa mala ale este zila ale povedala nam ze uz nieje v maternici ale v posve. Nemali jej uz teda ako pomoct len som musela pockat kedy ju porodim povedali ze do vecera to urcite bude a nic vecer povedali ze do rana a nic robili mi medzi tym sono pobedali ze uz je nizsie ze ma nozky uz pod brankou stale zila. Bolo to nieco hrozne hlavne ked som to vsetko musela zazivat sama. Rano okolo 8 mi spravili zas sono povedali ze uz ma len hlavku v maternici. Vravim akoze ma hlavku v maternici ked ste vxera povedali ze uz nieje v maternici vobec... Tak nakoniec len jej polovicka tak vcera nebola. Kazdy den vraveli nieco ine. Mala stale zila ale uz to bola otazka minut kedy to uz nezvladne uz mala strasne slabucku akciu srdiecka 😪 o 10:15 ked som sla na wc ze idem velku potrebu a zatlacila som tak som citila ze chce iat nieco ine von somna tak som utekala za doktorkou spravila sono mala uz bohu zial nezila 😪 hlavicka bola stale v maternici to co som citila ze chce ist von bol vakblan. Zobrali ma na salu tam mi dali infuziu na vyvolanie kontrakcii. Nebola to obycajna vyvolavacka pretoze momentalne vyvolavacky niesu na celom Slovensku. Bolo 10:45 o 10:50 som citila ako maternica vypudila hlavicku tak som kricala na doktoku vysetrila ma spravila sono a potvrdila ze to bola hlavicka. Tak ma dali na kozu. Na dve zatlacenie som malu porodila o 11:00. Nechcela som ju najprv vidiet no po piatich minutach som si ju vypýtala. Bala som sa ze uz nikdy nebudem mat dceru tak som ju chcela vidoet aspon na chvilu ked sme sa o nu snazili a podarilo sa 😪 bola taka mala nevinna 😪 pohladkala som ju a popriala aby bola v nebicku stastna. Pochovat ju dat nejdeme. Nezhodli sme sa s partnerom na tomto kroku 😪 strasne ma mrzi mrzi ako to skoncilo. Pricina bola ze som mala silny zapal v maternici. Materica sa tak zacala branit a ako ho chcela vypudit a bojovala proti nemu vypudzovala aj nasu dcerku. Takto ma vlastne nechali skoro 24 hodin nosit v sebe zivu dcerku a cakat kym zomrie aby ju mohli dat von 😪 bol to pre mna najhorsi pocit v zivote stale som dufala ze sa stane zazrak a nejak sa vrati naspat do maternice ale to uz nebolo realne 😪 citam tu podobne clanky co ste zazili ale nikto z vas tu nepisal ze dietatko bolo zive ked ste prisli. Tak ak by sa este nasiel niekedy niekto s takym pripadom ako som mala ja aby ste vedeli co vas caka. Nemozu vam vylovat ani porod kym vase dietatko zije proste vas nahaju cakat kym dietatko uz nebude mat ziadnu akciu srdiecka 😪 je to naozaj strasne a neprajem to zazivat ani nejhorsiemu cloveku na svete 😪 ten pocit ked viete ze zije a caka ju smrt a nemozete nic spravit aby ste ju zachranili je naozaj zdrcujuci 😪 tak zienky ktore toto bude cakat prajem vam vela vela sil pri tom. Ale dufam ze sa to nestabe ziadnej bola by som rada keby sa to uz nemuselo stat nikomu nikdy aj ked viem ze je vela zien ktore to zazili a este zaziju drzim palce vsetkym viem ako sa citite 😪

evicka199
2. sep 2023

mne sa to stalo minuly mesiac bola som v 42 TT malinka zomrela v brusku a to bolo moje prve dietatko moje dievčatko a zomrelo len preto že mi doktorka nie spravila vyvolavajuci porod ta bolest ten porod vela zeny hovoria že hned po porode na celu tu bolest zabuda ked si zoberie dieta do naručia mne sa to ne stalo ja ne viem zabudnut Ani na tu bolest porodu Ani na stratu dietatka ale moja bolest sa este stale ne končila tyzden po porode som mala este horšie bolesti a to som mala žlčnikove kameni takže aj operaciju som musela podstupit pomaha mi len pan jezis a pomišlenie že viem kde je moja dcerka že je v nebi 😢😢

lusya95
2. júl 2024

@zafir01 dobry vecer . Mna prave caka.porod v 37+4tt
Uz mi dali vyvolavacku. Mrzi ma.co sa vam stalo.
Mohla by som vam dat par otazok ? Dakujem😢

Strana
z3