Ako sa oholiť na pôrod?
Taká trochu intímna otázočka 😅 Neviete my poradiť ako sa oholiť na cisársky, treba že úplne 😕 alebo stačí ako do bikín? Nejak si neviem spomenúť ako to bolo prvýkrát a chcem sa vyhnúť tomu aby ma holila sestrička 😅
na miminko
ja som isla iba na preventívnu kontrolu v 38tt a netusila som ze idem rodit takze som nebola oholena len taky letny strih som mala no dr.miu povedal ze idem rodit v ten den a tak ma holila sestricka mal to byt prirodzeny porod takze ma oholila len odspodu nie uplne vlastne len tam kde mal byt nadstrih ale uz nikdy viac holenie sestricke neprenecham ta ma tak dorajbala len tak mi krv tiekla od tej tupej ziletky nakoniec som porodila prirodzene ale keby mi museli robit neplanovany cisarsky tak neviem ci by ma holili este aj hore? ale toto je kus ine neslo o cisarsky a uz vobec nie planovany rodit este raz tak sa oholim uz preventívne od 35tt
Suhlasim s jakavi. Uplne,so zrkadielkom a radsej uz skor a permenentne, ako na poaslednu chvilu. Ja som pri prvom tiez riesila uz skor a pravidelne, ale aj tak na sale usudili, ze to este trochu treba "smyknut" porezala ma ta tetula a potom mi robili sekciu...krvacalo to pomaly este dva dni...a stipalo jak svina...
Vobec sa neholit použiť-depilacny krém-sensitiv.
pomoooc ja som sa tam taaak dorezala ☹ uz som si myslela v noci ze ideme rodit, zacala som sa upravovat prave s mojho mileho strojcekom na holenie a to som ani nezasla uplne k hradzi a vsade krv ako na jatkach ☹ boze ja som kyptavaaaaa
ahoj,ja som rodila aj normalne a aj sekciou,vyholil ma môj drahy samozrejme že bola sranda 🙂 ,ale vyhla som sa trapnemu holeniu v nemocnici,a oholil ma celu.
hlavne sa treba oholiť v okolí hrazdy.ja som bola tiež oholená,ale sestrička to vravela,že na hrazde a v okolí konečníka nie som dostatočne oholená a chcela ma oholiť no malá bola rýchlejšia ako sestrička 😀
ja ked som mala prvy krat cisarak tak som nevedela ze sa ma holit tak ma oholila sestricka a druhy krat ma oholil manzel
U nas sa sice holit pred porodom netreba ale pred oboma porodmi som sa vyholila uplne....a keby mi niekto chcel nieco "vylepsovat" tak sa nedam....nech si sestricka zdokonaluje svoj zostrih 😝
mňa holil manžel, aj sme sa zasmiali, aspon nemuseli v nemocnici 😝
uplne :D ja som sa vždy po kúpaní a nemala som problém ked nastali kontrakcie bola som oholená a nie sa este holiť cez bolesti ... auuuu
No ja som rodila cisarskym a tiez som sa oholila uplne, kedze to robim pravidelne aj mimo tehotenstva, viem sa perfektne oholit aj ked nie som tehotna, a zavadzia mi brucho. Len ma este napada taka otazocka, samozrejme, ze mi na nu nikto nemusi odpovedat, baby a ked pisete, ze ste sa nestihli oholit pred porodom, znamena to ze do poradne ku doktorovi ste chodili zarastene 😅 ? ved posledny mesiac pred porodom sa chodi ku dokimu kazdy tyzden, ja som desat dni prenasala a dokonca som chodila kazdy druhy den, no ja by som tu hanbu neprezila pri doktorovi, ked ma kontroluje a ja zarastena 😀 , sak aj on je len clovek 😝
ahoj ja som bola hospitalizovana (neplanovane ) asi tyzden pred porodom, čiže som nebola pripravená, oholila ma sestrička, bolo to raz dva, nič príjemné. ale celkom dobre som dopadla. moju spolubývajúcu na izbe tiež holila sestrička a aj ju porezala, normalne na tej bielej "sexi" košielke mala krvave fľaky, sa jej dr.pytala, či krvaca a ona, že nie, že to len sa sestričke podarilo ju porezať pri holení 😕 Tak ja osobne odporúčam ešte doma oholiť a celkom na pionierku 😀
úplne,a aj trocha vyššie môžeš, k bruchu, mne to radila kamoška sestrička.

dohladka ,na dievcatko 🙂 aj tak ta este budu tam holit ak nieco najdu. mna este holit zdravotny brat 😀 😀 😀