icon

Ako sa pripraviť na pôrod?

naty_123
3. okt 2025

Žienky kedy a ako ste sa pripravovali na pôrod?🙂

really8
3. okt 2025

@naty_123 chodila som cvicit panvove dno.

lucia13022023
3. okt 2025

2t pred pôrodom som si robila naparku a pila malinnikovy caj

jaskolka
3. okt 2025

Pri synovi som pila od 38 týždňa čaj z malinika,a potom aj náparky som si robila. Inak nič zvláštne, pri dcére som to ani veľmi nestihla, keďže som rodila v 38 týždni,asi raz som si urobila tu náparku a o pár hodín už som šla do pôrodnice 😃

naty_123
autor
3. okt 2025

A dievčatá do tej naparky ste do dali?

anonym_feb4f7
3. okt 2025

Úprimne?nijako specialne. pracovala som do posledného dňa ako to bolo možné. Par krát som pocvicila s anibalom a muž mi robil masaz hrádze.

olivia_c
3. okt 2025

@naty_123 ziadna priprava, netusila som nic o porode, ani ako mam dychat tak to bola improvizacia a div som porodila 😅

anonym_28c3f1
3. okt 2025

Pila som caj z malinnika, plus masaz hradze s olejcekom. Chcela som cvicit s aniballom, ale ten ostal zabaleny v krabici. Mykoza, nemohla som. A porodila som s par kozmetickymi stehmi, bez komplikacii

lucia13022023
3. okt 2025
@naty_123

A dievčatá do tej naparky ste do dali?

@naty_123 bud si objednaj uz pripravenú zmes alebo si pozri zloženie a skus si spraviť doma. Ja by skm prisahala,ze aj v dm je ju majú ale asi sa mi snívalo ked som ju tam videla 🙈

sajmi
3. okt 2025

Robila som si bylinné náparky, pila malinnikový čaj a keď mi odišla zátka a mala som po termíne, tak som pila zázvorový čaj. Keby viem vrátiť čas späť, išla by som na nejaký kurz alebo lekciu správneho dýchania.

michaela329
3. okt 2025

@naty_123 šla som na prípravu do pôrodnice, nech viem, kam idem. A dom som si nachystala, držala upratany. Inak asi nič extra... tešila som sa a oddychovala 🤷 A jedla ďatle - masírovala hrádzu, to však nijako nepomohlo proti roztrhnútiu 😏