Bolel vás chrbát v oblasti vpichu po epidurálke?
😖
Mne pichali epi na 3 razy, ale bolelo ma to potom, ale len chvílku a už som 3 roky po pôrode a doteraz ma nebolelo nič, len na začiatku... 🙂
ja som mala priserne bolesti v chrbte po oboch porodoch,jeden som mala v narkoze,druhy spinalom ,ale aj pri prvom ma napichovali no nedokazal ma napichnut,tak ma uspali.Bolesti som mala prave v mieste vpichu,no v aj v moci som mala hnis a krv,takze som po oboch porodoch musela brat atb.Pytala som sa aj na tu krvnu zatku,no presviedcali ma ze to nieje zo spinalu.Ale urolog vylucil aj oblicky,ci mocove cesty,takze neviem co to bolo.Do dvoch tyzdnov to odoznelo 🙂 .
krvna zatka sa nedava na bolesti v chrbte 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
bolesti po vpichu mozu byt, aj niekolko mesiacov, samozrejme treba vylucit aj ine moznosti, najlepsie u ortopeda
nie, nebolelo ma nic, na druhy den som nevedela, ze mi nieco pichali 😉
Aj ja som mala problemy asi 2 tyzdne po porode, ale ja som citila bolest od toho bodu, kde mi to vpichli az dole, najhorsie to bolo par dni po porode, potom sa to postupne zlepsilo.
ja mam po porode 15 mesiacov skoro a miesto vpichu ma boli napr. ked sa riadne vyrovnam stale... dr. mi na to nic nepovedala, ked som jej to hovorila, ale pojdem ku svojmu gyn. tak aj toho sa opytam
😀 Ja som necitila,žiadnu bolesť,vôbec nič....mávam sice závraty,ale ktovie či to može byť s toho....netuším....ale po ede,som bola ok 😀
krvna zatka, mne ju robili asi na druhy den po sekcii. tiez ma bolela hlava a potom uz nie
ja som mala tiez epidural a problémy som mala este tak pol roka po porode trpla mi celá polowica chrbtice a chodila som aj na rehabilitácie. a este aj teraz niekedy cíti bolesti 🙂
ja som tiež nemala žiadna bolesti po epidurálke, ani vpich som necítita a na druhý deň som bola v pohode, žiadne bolesti hlavy ani chrbta....
nastastie po epiduralke ziaden problem
nie nemam,uplne v poho..ale repd rokmi mi robili to vystrenie,co mi brali vzorku z miechy..som zabudla nazov a vtedy ma este rok bolela hlava..tiez je to vpich do miechy ako epidural,ale po epiduralke som nemala ziaden problem...a dakovala som bohu ze mi ju dali. 😉
ja som mala epi, necitila som ziadnu bolest pri vpichu lebo to umrtvia predtym, je to obrovska ulava, ked to pichnu , som sa citila jak znovuzrodena, odrodila som potom raz dva, a ani potom som nemala ziadne problemy. Velmi zalezi na anesteziologovi, musi byt dobry!!!
ja som necítila vobec nič. Ani ked mi ju pichali..teda len malé ďob 😉 ...a po porode ani trochu.
ja som citila niekolko tyzdnov na dotyk jemnu bolest a dokonca aj dnes 2,5 roka po porode, ak si prstom prejdem a zatlacim na to miesto, tak to citim, taky tlak. Ale inak ma to nebolieva uz.
2x epidural a ani raz bolest
2dni som citila, ze som tam mala pichnute a viac nic.
...ženy kedy sa konečne naučíte,že epidurálka nie je vpich do miechy?????? ach jaj... 😠
ja som necítila, že mi vôbec niečo pichali do chrbta, musím skonštatovať, že pán anesteziológ bol "namakaný" 😀, a ani potom ma nič nebolelo, len som tam mala bodečku po vpichu...Ale bolel ma zadok od injekcíí na sťahovanie maternice 😀 A súhlasím s @nattalie, záleží od lekára 😉
nemala som niaku bolest,lebo som nemala ani epi 😀 , viem, ze som mimo temy, ale nedalo mi 😅 a mali sme krasny porod, najkrajsi zazitok vobec vlastne 😉
Mňa vôbec našťastie.
mna to nebolelo
@weverka11 no ja som po pôrode 14 mesiacov a stále na dotyk ma ten vpichu dosť boli a chrbát má od pôrodu boli stále viac a viac
Mám aj diastazu a aj cvičím jumping a bolesť stále horšia

Pokial je to este kratko po porode, urcite nabehni do porodnice, kde si rodila, zozen anesteziologa a vypytaj si krvnu zatku. Je to skutocne nutne, inak budes mat migreny, bolesti klbov, tazkost noh, unavu este cele mesiace. Niekedy to proste pichnu nespravne. Ta zatka to vyriesi, ale pomoze to len fakt do dvoch tyzdnov po porode, potom je uz neskoro, takze sup sup.