Boli ste pri pôrode nalíčené základom?
Poprosím vopred zaryté prírodné divožienky nezapájať sa radšej ani🤣 Čakam vzburu ale zaujima ma, či ste boli pri pôrode nalíčené- NEMYSLÍM TÝM špirála, očné tiene, linky, rúž, a pod.😂🙏 aby sme sa chápali. Myslím len make up, prípadne púder alebo čo. Taký základ. Alebo ste sa odličovali pred pôrodom alebo ako?
Dikiičko
Prvy porod- make up som nepouzivala vobec lebo vdaka hormonom som mala uplne dokonalu plet, jedine co som mala bol zostatok maskary z predosleho dna. Druhy porod- nemala som absolutne nic lebo som porodila necakane ked som Isla na kontrolu.
Nie, prislo to na mna po polnoci, takze som bola komplet odlicena.
Pri troch pôrodoch som nebola . Každý bol špecifický a okolností boli rôzne .pri štvrtom som ráno dostala vyvolávacku .umyla si vlasy ,dala BB cream a vodeodolný špirálu ,ale len jemne .a balzam červený na ústa . Na svet prichádzala moja dcéra .jediná . V čase kedy som bola covidova so žltými pecenovumi testami a na izolácke.
Nechcela som ,aby sa ma zľakla ( brat prosím s humorom,viem ,že novorodenec toho príliš veľa nevidí ) .
Upravila som sa s po pár hodinách kontrakcií na stole za dve minúty vytlačila dcérku . Na fotke vyzerám obstojne 😂 . Dcérka okrem troch ľudí v tých bielych skafandroch" videla "aspoň jednu normálnu bytosť 🫣😂 . Hoci tiež som musela mať rúško ,ktoré mi dovolili aspoň má chvíľku dať dolu
Ja som sa malovala ked mi pukla plodova voda. Pery, oči, špirala, vsetko. Po porode som bola ako zo skupiny Kiss. 😁😁😁😁
na mne sa manzel smial, ked som ako prve, ked mi odtekala plodova voda, si sla vlasy zmyt a namalovat sa... nech vyzeram tip top pri porode :D nakoniec mi vyvolavali porod o den na to a vyzerala som ako zbity pes ... no co uz 😂
Ano. Musela som si dat make up. S mojou pletou sa hanbim aj na dvor vyjst, nie to este do nemocnice.
Prvy porod zacal doma kontrakciami, ale aj tak som sa pomedzi nalicila😀druhy bol planovany vyvolavany a aj vtedy som sa nalicila😀 jasne ze nie full makeup, plesove licenie alebo co😀ale moj zaklad makeup, maskara a obocie muselo byt.
A to je uz na co - make up na porod? Sa bojis, ze sa ta krpec zlakne? 😁
Áno. A po pôrode fotky ako panda- nikdy viac ani len spiralu🫣🫣🫣
Nebola.Ráno som vstala a hneď ako som prišla na wc mi praskla voda takže.rovno.som vyklepaná a v strese volala manželovi,prezliekla som sa z pyžama a išli sme do nemocnice. Ale bola som rada že som mala aspoň umyté vlasy keďže si musím umývať každý deň inak to mam ako slamu 🤭..ale po pôrode som to mala tak isto takže to bolo jedno ..🤭 uvidíme čo bude teraz..🤣 možno si stihnem aspoň to moje úžasné obočie namalovať🤣🤣🤣
Haha, veru nie .. v noci nebolo kedy 🙈😃 a keby aj ano, asi by som vysuchala vsetko do vankusa, perin, plachty
Kludne chod ako ti je prijemne 🙂 ale teda po porode som si povedala, ze nim skoncili vsetky moje obavy z hanby 😃 a odvtedy sa uz nemusim nikde za nic hanbit 😃
fuu, ja som rodila po 4 dnoch masakralneho vyvolavania a vyzerala som ako kontajner 😂 ale hej, chcela som sa nalicit, vsetko som to mala nachystane a ked som sa po prichode domov vybalila tak som sa dobre zasmiala 😆
Prvý pôrod - voda mi praskla v noci keď som išla spať, taký stres to bol že som bola rada že som našla gate a nie makeup.. narodil sa síce až nasledujúcu noc, ale v tých bolestiach mi bolo srdečne jedno ako vyzerám.. 😅
Druhá a tretí bolo rovnako - ležala som v nemocnici a čakala som na vyvolavacku, keďže som už proste chcela mať všetko za sebou, neriešila som ako vyzerá môj ksicht a v nemocke.som.sa nelicila, aj tak by sa mi to len roztieklo po tvári.. síce fotky pekne nemám, ale bábätko bolo vždy krásne takže ja som bola nepodstatná 🤪
@zorkahorka keby mas plet ako ja tak by si pochopila
Absolutne nie. Jedine som si upravila obocie. Lebo ked som si pozrela foto po prvom porode a tam hrozne obocko.
Namaľovala som sa bežne ako každý den a čakala som ani neviem co a po 21 hodinách ako som rodila som vyzerala ako strašidlo druhý pôrod plánujem ísť nenamalovana račej 🤭
Inak pozerala som si fotky z mojich pôrodov a vlastne len pri prvom mám takú, kde som slusivo zahalena a tvarim sa do objektívu, takže aj keby som sa namaľovala bolo by to nanic.. z ostatných pôrodov mám také fotky ktoré by som nikdy nikomu neukázala 🤣 môj manžel jednoducho vie fotiť.. ale posledný pôrod mám dosť podrobne zaznamenany..
Áno, mala som normálny denný make-up ako nosievam vždy, keďže doobeda som absolvovala lekára, poobede bola po syna do družiny, odtiaľ do pôrodnice, za hodinu od príchodu som mala odrodené a večer sprcha + odlíčenie. Rodila som pred termínom, takže som to v ten deň vôbec nečakala.
Pri prvom som to neriešila nakoľko sa spustil pôrod o 5 ráno. 😁
Pri druhom som namaľovaná bola ako v bežný deň - mejkap, púder, špirála, rúž 🤣ale to len preto, že mi odtiekla voda o 15tej 😁 ináč extra kvôli pôrodu by som sa nemaľovala
no veď sa nalíč, ak sa cítiš lepšie a bude sa ti lepšie rodiť 🙂 ale doktori ti aj tak budú kukať inde :D :D
Podla mna sa to musi roztekat pod tym potom, slzami a tak.
2x som rodila v noci, prisla som do porodnice so zajdetou brankou, takze casu fakt nebolo.
Dalsie 2 razy boli vyvolavane pred terminom, mala som vysoky tlak, takze make-up bol to posledne, na co som myslela. Len aby deti boli zive a zdrave.
Ale ked mas tu potrebu a budes to stihat a mat chut, pre mna za mna...potom by sa mi to ale odlicovat fakt nechcelo...😅. Po porode som nespala 3 dni, na mna to posobi takto, tie hormonalne zmeny, takze som bola jak zombik tak ci tak a tam uz to bolo jedno, kedze som rodila furt cez chripkovu sezonu alebo covid, navstevy zakazane.
Urob si, ako Tebe vyhovuje.
No ja som dopadla, chystala som sa byť pri pôrode nalíčená, vyfénované vlasy, tip top 🤣 v okolí termínu som si fakt že každý deň umývala a fénovala vlasy a robila pol hodinu make up, ak by náhodou.. bola som hospitalizovaná kvôli pozorovaniu pre istotu a akurát mi vtedy okolo 1 v noci začali kontrakcie.. ja úplne v pohodičke som sa začala líčiť v nemocničnej izbe 😄 myslela som si že však čo o chvíľku porodím a budem za peknú.. no ten pôrod sa natiahol na 20 hodín a špirálu som mala roztečenú až za ušami, pery a pokožka vyschnuté a popraskané, vlasy rozcúchané… 😄 vtedy som si povedala že ak bude druhý pôrod žiadne líčenie..
No,iba špirálu som mala ale nechci vedieť, ako som vyzerala po pôrode 😀
Ja som sa trochu namalovala,aj som este doma sla do sprchy oholilala,hlavu umyla 🤣ale ja som mala v pohode porod.akurat po nom som sa fest vyhadzala 😂
Nestihla som sa odlíčiť, mala som akútny cisarák, takže som vyzerala štýlovo aj pri pôrode 🤣 aj s peknými nechtami dokonca 😁
Ahoj. Ak máš problém s tvárou(pupienky, či iné nedokonalosti, tak si kľudne daj nejaký make up). Pozor však na riasenku. Dopredu ti nik nepovie ako dlho to bude trvať, či nenastanú nejake komplikácie, či to neskončí sekciou po ktorej budeš musieť ležať. Možno budes plakať, potiť sa, mimovoľne si prikladať ruky k očiam. Čiže vodeodolná určite, ale ja by som si asi nedala žiadnu. Ak by som sa potom nemohla odlíčiť tak by som bola extrémne nervózna. A ďalšia vec ktorú neznášam je, keď sa po XY hodinách začne riasenka drobiť.
Inak úplne ťa chápem, že myslíš aj na make up. Ja mam zas úchylku, že sa ani nepohnem bez rúžu. Všetko oželiem, ale rúž musí byť vždy. Keď ho nemám, vyzerám ako chorá.
Mne sa začali kontrakcie o 2:00 v noci a o 7:00 bola malá už na svete...ale nemala som nejakú hroznú pokožku. Až po pôrode to nebolo na fotenie....ale môj manžel pako poslal fotky bez cenzúry po celej rodine 🤣...až potom si uvedomil, že sa mal opýtať. Ale co uz...odpustila som mu, bol celý bez seba, že je ockom krásnej dcérky. 🤣
Urob tak, aby si sa citila prijemne 🙂 Mne sa porod rozbiehal pomaly, takze okrem sprchy som si potom stihla upravit obocie a dala som si spiralu. Plet som mala pocas tehotenstva vybornu (ach, to boli casy 😃), takze make up som si nedavala.

voda odtiekla nadranom 4:40 tusim, takze som sa zobudila v mokrom. ziadne licenie🤣😅