icon

Čo je podla Vás lepšie cisársky rez alebo klasický porôd?

luciola
9. jan 2019

Ahojte čaka ma 3pôrod , dva boli v bolestiach spontanne. Vie mi niekto povedať, poradiť ktory pôrod je lepši? Da sa cisarsky vybaviť ? a ako ?

Strana
z2
erikavesela
10. jan 2019

Ja som mala 2 sekcie...prvy prorod zacal , stacilo...uz nikdy...po prvej som mala bolesti dlho a po druhej skoro ziadne, co sa samotnej sekcie tyka, doma som uz fungovala bez bolesti...v ani jednom pripade som nebola v narkoze...takze babo som videla hned, aj som ho pihladkat mohla...manxel nol u oboch prvy, co ich drzal na rukach..a velmi som mu to dopriala😘...

gayano
10. jan 2019

Ja som mala akutnu sekciu a teda nerozumiem, ako si niekto moze dobrovolne toto vybrat. Zacala som fungovat sice skoro a jazva sa zahojila, ale ta bolest v prvych dnoch, nemohucnost a nemoznost sa o dieta postarat, + ovela tazsi rozbeh dojcenia, tvojho vnimania seba ako matky a materskych kompetencii, budovanie vztahu s dietatom , atd...uz by som si to nerada zopakovala. Ale jasne, kazda to prezivame inak a zavisi od nastavenia.

bubinko1506
10. jan 2019

Mala som planovanu sekciu, netrufala som si rodit dvojicky prirodzene, navyse mali boli dlho otoceni KP a priecne. Mala som len spinal, malych mi ukazali hned po porode, na izbu mi ich doniesli po asi 3 hodinkach na prilozenie. Sestricka bola pri mne, keby daco potrebujem. Na druhy den ma postavili na nohy a doniesli mi malych na izbu. Bolesti som velmi nevnimala, do tyzdna som sa citila fit. Akurat mi ostala diastaza, ale to neviem, ci ma priamy suvis so sekciou.

mmoni89
10. jan 2019

Urcite spontanne.Sekcia je operacia-horsie pre dieta aj teba.Ano porod boli ale nieje to nic co by sa nedalo vydrzat.Sestra rodila normalne,druhy sekcia-este dlho mala z nej traumu ,tretie zase prirodzene.Aku mas zaruku ze sa pri sekcii noeco nepokasle?Ked niesu dovody tak je to hlupost si podplatit sekciu

riamim
10. jan 2019

Mám dve sekcie - v pohode. Obe začali spontánnym pôrodom. Druhá bola o pol štvrtej ráno, okolo obeda som sa už postavila a odvtedy bolo bábo stále so mnou. Za mňa tie bolesti po sekcii boli znesiteľnejšie ako kontrakcie. Po dvoch mesiacoch som už veselo cvičila.

siska53
10. jan 2019

@goldhurst mozno by som napisala to,co ty,kebyze nemam prvu sekciu,ale len druhú. Robil ma.sice ten isty doktor,ale po prvej som bola v otrasnom.stave a bolesti, aj ked len otravne, boli este dva mesiace, z toho prve dni som bola.schopna normalne fungovat len doma, pri chodzi vonku som mala dost silné bolesti. Mas len šťastie, onoho casu som neverila tej modelke, ze po sekcii behala ako srna prave pre ten moj stav po. Uverila som az po druhej sekcii,ze je to mozne.. ale najradsej by som si si vybrala prirodzeny porod, ale nemala som.na vyber..

mirabela13
10. feb 2020

Ahojte mám 38rokov a 2 deti 16 roč.a 13roč.Čakali sme tretie bábo no 8 januára 2019 som bola na odber plodovej vody výsledky boli dobré. No 12 januára mi odtiekla plodova voda začala sa mi placenta oddeľovať a museli mi v 19tyž.robiť akútny cisársky rez. Chceli by sme to ešte raz skúsiť za pol.roka. Má tu niekto s takýmto niečím skúsenosť? ĎAKUJEM

vendulka80
10. feb 2020

@mirabela13 vies, najlepšie ti poradí gynekológ. Predsa, si po sekcii, je to brusna operácia a on najlepšie zhodnotí tvoj stav. Najmä ked sa ti skomplikovalo tehotenstvo a museli pristúpiť k takémuto riešeniu. Tu mozes chciet poradit ale vacsinou su tu google odborníčky a ja osobne by som nedala na rady ani na skusenosti laikov. Hlavne ak sa to týka zdravia. Ale kazdopadne zelam vela šťastíčka 🙂

mofa
21. okt 2020

ja som mala sekciu a nebolo to nic strasne.nerodila som ale myslim,ze je to asi viac bolestive🙂)
mne to proste pride take operacne,ze to nic nema spolocne s porodom.proste chirurgicky zakrok ako ked vam operuju nieco ine.robili mi to rano o osmej a len ten operacny den bol taky bolestivy inak sa to dalo.ale ani ta bolest nebola nejaka strasna zazila som aj horsie..ked som odchadzala z porodnice na 5 den normalne som bola schopna fungovat.
dufam,ze zazijem aj normalny porod velmi by som chcela..

olivs1
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2