icon

Epino a Aniball - rozdiely

lubka9763
24. jan 2018

Dievčatá, viete mi prosím poradiť, aký je medzi nimi rozdiel Epino - Aniball? Ďakujem

xima
•
24. jan 2018

@lubka9763 ahoj..v podstate ziaden.. pouzivala som aniball aj pri prvom aj pri druhom porode.. jediny rozdiel co viem je ze epino je myslim švajčiarsky vyrobok a aniball česky. Inak aniball mam momentálne na predaj, ak by si chcela, za pol. cenu

xima
•
24. jan 2018

Na tejto stránke dole mas porovnanie aniball versus epino.. tak epino nie je svajciarsky, pomylila som sa, ale nemecky https://www.gravifit.sk/aniball?gclid=EAIaIQobC...

sticker
lubka9763
autor
•
24. jan 2018

@xima ďakujem😀

zdena12345
•
24. jan 2018

ja som mala epino. dobra kamoska anibal. Ja ked som ho kupovala, nevedela som o anibale. Spokojne sme boli obe🙂

dada200
•
24. jan 2018

Ja som použila anibal 3x a porodila som bez nástrihu s 1 stehom a po 2 hodinách som fungovala bezproblémov. Rozdiel v nich je iba v názve, fungujú na rovnakom princípe . Budem tiež predávať ešte v záruke 14 mesiacov

gabika84
•
24. jan 2018

pri prvom som pouzivala Epino, pri druhom Aniball, ziaden rozdiel podla mna, Aniball mi tusim lepsie vyhovoval tvarom, ak rozmyslas ktory, kvoli cene by som sla do Aniballu 😉

evittam
•
24. jan 2018

Nepoužívala som ani jedno. Bez nastrihu a tiež som fungovala v pohode par hodin po porode.