icon

Epino a Aniball - skúsenosti

anarix
27. aug 2014

Ahojte dievcata, som nastavajuca mamicka a kupila som si Aniball...trosku ma udivilo ze aj ked je to nenafuknute, pride mi to velke, mam trosku strach si to dat dovnutra a nafukovat balonik..mate s tym skusenosti ? je to v pohode, nemoze to ublizit ? dakujem 🙂 - neviem ako zacat 🙂)

katka1981
7. feb 2017

Dievcata predavam epino ak by bol zaujem. Mozna dohoda. 🙂

8ala8
10. feb 2017

@klaudy2803 ano zistila som .... na ziadnej pobocke to nemali tak som to objednala cez net maju akciu a este aj darcek k tomu poslu cumlik a nejaky sterilizacny hrncek 🙂 vcera som to objednala. 🙂

klaudy2803
10. feb 2017

@8ala8 ja uz to mam doma, za 2 dni to prislo

janca029
14. feb 2017

Tu je par info ako a preco svicit s ANIBALLOM
http://aniball-sk.sk/caste-otazky/

anonym99
26. feb 2017

Ahojte dievcata, prosim, mate niektora skusenost s krvacanim pri cviceni? Som v 38. tyzdni, podarilo sa mi zatial nacvicit 23-24, ale posledne razy pri tom vzdy krvacam. Nic ma neboli, nestipe, dokonca citim ze by som aj viac nacvicila ale vzdy pri krvacani skoncim. Bojim sa aby som si neublizila..je to jasno cervena krv, zvnutra, aj celkom dost ale po cviceni to vzdy prejde. Strasne ma to vsak od cvicenia odradza a bojim sa...

klaudy2803
26. feb 2017

@anonym99 ahoj,ja s tym mam skusenosti posledne dve cvicenia, podla mna to je nejaka malinka cievka v posve, tiez som mala takz jasno cervenu krv nic nebolelo a prestalo to asi po 5minutach, mne sa to objavilo pri 24cm, a to som uz mala aj 27cm predtym nacvicene tak ma to zaskocilo ze pri mensom obvode sa to objavilo. Ale dnes to iste cvicila som postupne dosla som na 25cm a zas taka krv trochu, ale cvicila som dalej a ono to preslo. Takze podla mna pokial ta nic neboli a nie je to vonkajsia rana tak kludne cvic, ja akurat koncim 38tt

anonym99
27. feb 2017

Strasne mi to je luto

anonym99
27. feb 2017

Strasne mi to je luto, lebo sa mi celkom dobre cvici a rada by som aspon tych 30 nacvicila. Maly je celkom valibuk a bojim sa nastrihu..no musim povedat ze ta krv ma nesmierne odradza a citim ze je to velmi neprirodzene..doteraz vzdy krvacie po cviceni preslo, len sa bojim, ze raz neprejde a budem musiet utekat na pohotovost :(

klaudy2803
27. feb 2017

Vsetko je na tebe , pockaj dva dni mozno to prejde a budes pokojnejsia, ale nevzdavaj to ;)

leenkaa2708
28. feb 2017

Ahoje baby máte zapísané údaje keď ste začínali? Ja mám ešte čas ale keďže ho už mám dlhšie doma chcela som vyskúšať ako "zle" na tom som, a u mňa je pravý opak toho čo sa tu často píše..mne to vôbec nevypadovalo práve naopak musela som to sfúknuť na minimum aby som to mohla vypudiť..len by ma zaujímalo pre porovnanie aké hodnoty ste mali na prvý krát ja som dostala von len 16,5cm viac som sa bála lebo to bolo dosť napnuté no nafúknuté som to mala pri cvičeni na 10 stlačení čo u mňa bolo 21 cm..ako ste mali vy?veľa báb píše že im to vypaduje no ako som čítala v návode to sa nemá vytláčať to má pri nádychu ísť von pomaly samé keď ide rýchlejšie pridržiavať alebo viac nafúknúť takže to keď sa to šmýka som pochopila tak že by to tak aj malo byť..mne to v ľahu vôbec nevypadovalo musela somsi čupnúť aby to šlo pomalinky von pri tých 16,5 cm..ďakujem za každú odozvu

zuzuliak1981
10. mar 2017

@leenkaa2708 ahoj, ako si na tom teraz? Ja som začala dosť neskoro 37+1 na 15cm 😓. Cvičím v podrepe, takze mne sa to kĺže von.

leenkaa2708
10. mar 2017

@zuzuliak1981 ahoj ja cvičím aj zavádzam v ľahu a vypudzujem v podrepe ale nekĺže sa mi to, som len 32tt takže sa neponáhľam vtedy som to len skúšala a ešte som čakala čo na poradni ale od víkendu idem do toho naplno tak potom dám vedieť..keď si začala teraz iba a nemáš problémy tak skús ráno aj večer možno Ti to pôjde rýchlejšie..veľa zdaru

zuzuliak1981
10. mar 2017

@leenkaa2708 tak to mas kopec času, ja na chrbte nemôžem byť ani minutu, je mi to nepríjemné a rada by som rodila v podrepe, tak aj tak trénujem. Uvidím, ako to pôjde, snad ešte niečo nacvičim.

leenkaa2708
10. mar 2017

@zuzuliak1981 ja keď mi to už pôjde ľahšie tiež pôjdem úplne do podrepu od začiatku, no ja som radšej začala skôr lebo malú som porodila na začiatku 38 tt takže ekby som začala podľa papierov moc by som asi toho nenacvičila :D

agapimo
10. mar 2017

mam na predaj aniball, pouzivany je 3tyzdne , original v krabici so vsetkym, pridam k tomu aj lubrikant cena 35eur. vytlacila som len 26cm, a porodila som bez nastrihu 33cm hlavicku, najlepsie investovane peniaze, naucilo ma ako tlacit a postupne roztahovat aj svaly 🙂

8ala8
10. mar 2017

Predam Aniball balonik + sterilizacny pohar. Pouzity raz kedze som nestihla s nim cvicit lebo som porodila omnoho skor.

anonym99
11. mar 2017

Dievcata, potrebujem opat poradit. Vcera mi odisla hlienova zatka, dnes rano tiez trochu, no zatial sa nic nedeje, citim sa fajn. Myslite, ze mozem este cvicit? To moze byt este aj tyzden kym zacnem rodit..

nercia
20. mar 2017

Novinka v mojom živote.... nová stránka na facebooku o mojom poslaní pôrodnej asistentky, mojich aktivitách... distribuujem aj aniball a iné predpôrodne pomôcky
https://www.facebook.com/Miliant-40504622652967...

lebonka
20. mar 2017

@anonym99 mne odisla zatka 4 tyzdne pred porodom. Cvicila som aj tak

lebonka
20. mar 2017

Predam aniball, info sprava

slunce3
20. mar 2017

Ja som nacvicila 32 malymal hlavu 36, 2 stehy aj to len take nechsa nepovie, po porode som ani nevedela ze som rodila. 6 dnipo porode som sa vozila na bicykli. Parada, fkt sa oplatilo prvu som rodila s nastrihom a sitie az po krk 3 m. Som si normalne nesadla. To sa nedaporovnat,kto neskusi nevie. Fakt parada

zuzuliak1981
20. mar 2017

@anonym99 ahoj, ako si na tom?

janeinka
1. apr 2017

@lebonka a za kolko predavas? dakujem

synda11
1. apr 2017

aj ja mam na predaj aniball ..cena 30eur mam k tomu aj luprikant..pouzivany tak mesiac...nedam dopustit...porodila som na dve zatlacena..bez nastrihu..u mna velka spokojnost...odporucam

nercia
1. apr 2017

už keď mate aniballi tak aspon náhradny silikonovy balónik nech je nový... veď to ide do totalneho intimna

n_g
23. máj 2017

Ahojte dievčatá, náhodou nemate niekto skusenost, ze prvy porod ste necvicili (skusala som masírovať hradzu, ale nie velmi uspesne) mam nastrih a 2 alebo 3 stehy, ktore si teraz hlavne ako pokrocila tehu citim, teraz idem rodiť po roku a pol druhe babo, ma vyznam si kupovať a cvičiť s epino/aniball? Pomoze to?

chrumka84
23. máj 2017

@n_g ja som cvicila iba druhy porod. Mala som obe deti cca 4,5kg. Prvy porod natrhnutie, dost vela sitia, aj ked to nebolo velke natrhnutie, ale problemy som mala dlho, min. rok. Upravilo sa to az liekmi.
Pri druhom som cvicila, natrhla som sa zdibicek, co ma sklamalo, ale zase problemy po 600 nedeli ziadne...Takze za mna mozem povedat, ze sa oplati na 100%.

leenkaa2708
24. máj 2017

@n_g @n_g určite to má význam u mňa jedna z najlepších investícií prvé som necvičila malo len 2,5 kg a išlo hlavičkou natrhla som sa až po konečník, dlhodobé problémy, aj stehy vnútri boli zle uchytené a rástla mi tam hrča no proste som s tým mala stále problémy, jazvu cítim ešte aj teraz pri zmene počasia, zašitá som bola dosť na tesno tak som sa pri druhom aj bála že čo z toho bude že to bude ešte horšie keď sa to roztrhne, no a druhý pôrod tak ako normálny zázrak - dieťa 3,5 kg rodené koncom panvovým čo je oveľa väčší zaberák na hrádzu a ani jediné natrhnutie ani strihanie nič..cvičila som s aniballom 3 dni pred pôrodom som mala nacvičených 32 cm, na 35 som už nestihla :D no a začínala som veľmi ťažko z bolesťami som dávala len 16-17 cm..takže fakt treba mať trpezlivosť a nevzdávať to za mňa odporúčam už len aj psychicky že si človek pripomenie ako sa uvoľniť a tlačiť..veľa zdaru

ioganna
24. máj 2017

@leenkaa2708 ahoj, velmi som rada ze nakoniec to dopadlo tak dobre a ze nemala si ziadne problemy po porode. Asi ako aj hovoris ze to pomaha aj psychicky, ale jednoznacne aj tu hradzu to lepsie pripravi. Velmi sa tesim a gratulujem k dietatku! Vela zdravicka vam obom prajem! 🙂

n_g
25. máj 2017

@chrumka84 @lenkaa2708 dakujem dievčatá za povzbudenie, tak teda pojdem do toho🙂