icon

Epino a Aniball - skúsenosti

anarix
27. aug 2014

Ahojte dievcata, som nastavajuca mamicka a kupila som si Aniball...trosku ma udivilo ze aj ked je to nenafuknute, pride mi to velke, mam trosku strach si to dat dovnutra a nafukovat balonik..mate s tym skusenosti ? je to v pohode, nemoze to ublizit ? dakujem 🙂 - neviem ako zacat 🙂)

nikolienkaa
10. dec 2016

@sono2 uz cvičím uz som si zahryzla do ruky a ze musim to dať
Tak uz poctivo
No zatiaľ som len na 20cm

sono2
10. dec 2016

@nikolienkaa super. Ja tiež pokračujem.

jenn25
28. dec 2016

@vanilkac za kolko ho predavate?

katka1981
28. dec 2016

Dievcata, predavam epino

nellush
28. dec 2016

Ahojte, predavam Aniball, viac info sprava.

lebonka
29. dec 2016

Predavam aniball. Info ip

iwss
5. jan 2017

Tak dnes som aj ja začala 🙂 ... Zatiaľ len prvý pokus ... Neviem či je to divné, ale priznám sa že mne je ten tlak trochu aj príjemný, kým to ešte nieje príliš veľký obvod ... Dnu som si ho zvládla bezbolestne nafúknuť na nejakých cca asi 25 cm obvodu, 26 už ma bolelo, von samozrejme sa ale toľko neodvážim dostať lebo samozrejme keď vychádza tak to na hrádzi bolí resp. Skôr tak štípe/páli a bojím sa že keďže je to prvý deň a prvý pokus tak že by mi viac ublížilo, žeby som sa mohla natrhnúť alebo tak, keď väčšinou tu baby spomínajú na prvý pokus okolo 18-19cm ... Von som sa odvážila "vytlačiť" 21 cm Max. S tým že ono aj tých 25 by vyšlo aj keď by to už riadne bolelo, ale prežila by som to, len tá bolesť - štípanie ma vystrašilo v tom zmysle, že neviem čo je ešte ok a čo už signalizuje že si na hrádzi ublížim - musela som si ho stále pridŕžať aby nevykĺzol, lebo ešte aj pri tých 23-24 cm by určite vykĺzol sám a príliš rýchlo, som mala strach, ale povzbudilo ma to cvičenie 🙂 ... Ale samotný tlak dnu som zvládla bezbolestne do tých 25cm, pri 26 už bolelo aj keď som to mala len dnu, bez vytláčania ... Má niekto aj také skúsenosti ? ... Čo si o tom myslíte ? ... ( Je to o to zvláštnejšie že som prvomaminka - tak neviem či som tam dnu nejak viac elastická alebo čo 😀) 😱🤔😀 tak neviem ... Vďaka za vaše skúsenosti 🙂

iwss
5. jan 2017

Hej ... A lepšie mi to je určite v podrepe alebo v sede než v ľahu 🙂 - na vytlačenie aj menší tlak na hrádzu a vtedy aj veľmi rýchlo vykĺzava, tak si ho zavádzanie v ľahu - to mi ide ľahšie a potom si ho pridržiavam a prechádzam do podrepe a tak ho nechám vykĺznuť už v podrepe... Aj rodiť potom chcem v takej polohe ...

wivik
5. jan 2017

@iwss ahoj prosim ta napises mi kde ti dovolia rodit v podrepe dik

domiinicca
7. jan 2017

Baby kolko je 15 zmacknuti v cm? Nemam meter :/

nikolienkaa
7. jan 2017

Predám aniball 🙂 viac info správa .,na cene sa viem dohodnúť .cvičila som s nim asi 6x

andisko
7. jan 2017

@iwss ja napisem asi uplne od veci, ale bez nacvicovania som porodila dve deti, par stehov, nic tragicke. syn 3.2kg mesiac pred terminom a dcera 3.6kg decentne pred terminom. ja pisem len preto, aby som vas povzbudila, ze tie podmienky, ked si to clovek nacvicuje "doma v obyvacke" a naozaj na porodnej sale su uplne ine. priroda sa postara o to, ze svaly su elastickejsie atd. zelam lahky porod a zdrave babatko 🙂 vsetko bude ok a bude to super! 🙂

deniss111
10. jan 2017

Aj ja predavam aniball.

diana20
10. jan 2017

@andisko nie každý má také skúsenosti a porodiť bez nastrihu, v to dúfa veľa žien a toto vraj veľmi pomáha.. ja som porodila môjho syna, 4kg a museli mi sit dve vrstvy, mesiac po pôrode som ešte nebola dobre zahojená.. takže ak týmto môžem predísť takej rane, že som dva týždne chodiť bez bolestí nemohla, naozaj takých, že som plakala, tak budem rada..ja len že každý má iné skúsenosti a teda keď tej prírode môžme pomôcť tak tým lepšie lebo o moje svaly a elasticitu sa asi príroda nepostarala... 😊

andisko
10. jan 2017

@diana20 ano, stane sa :( mrzi ma, ze si si vytrpela svoje. svagrina zas porodila tak rychlo, ze sa nestihla ani otvorit a tiez jej vselico povysivali, tam by asi ani cvicenie nepomohlo. ja som len chcela povzbudit, ze ak sa niekto boji, lebo nestihol dost vela nacvicit, tak ze aj tak to este moze dopadnut dobre. treba dufat v stastny koniec 🙂

ioganna
10. jan 2017

Mozem sa spytat baby co pri prvom porode mali velke poranenia a pri druhom cvicili: nebolelo Vas to vnutorne sitie pocas cvicenia alebo v resp nemali ste nejake komplikacii zo sitim po cvicenii? Mna to obcas boli aj bez anibalu. Dakujem za odpoved

leenkaa2708
10. jan 2017

@ioganna ahoj ja si ho idem kupit sitie ma tiez boli casto a je to uz 6 rokov pri zmene pocasia pri milovani zasili ma dost na uzko viac ako pred porodom tak druheho porodu sa bojim desne pri prvom som bola natrhnuta az vedla konecnika jojilo sa to strasne dlho nieco vyse mesiaca som nevedela poriadne sediet a problemy s tym kedze to zvnutra zle spravili boli este pol roka hrozilo ze ked to neprestane krvacat pojdem na opravu ale prestalo tak ze sa to napravi pri druhom porode takze uz aj z toho som vyklepana 😢 ak ta to pri cviceni boli tomu sa asi nevyhnes ak si mala vecsiu jazvu mne sa jazvy aj dlhsie a horsie hoja elasticita koze slaba takze asi aj od toho pokial si das pozor aby sisi to nenatrhla podla mna to bude ok

ioganna
10. jan 2017

@leenkaa2708 ahoj, dakujem za odpoved, tusim mame rovnaku situaciu presne to co si mala som mala aj ja a velmi dlho sa mi to hojilo a aj nemam moc elasticku kozu takisto a preto to takto dopadlo. Inac som nevedela ale v zahranici taketo poranenia zasivaju chirurgovia a nie gynekolog, mozno vysledok by bol ovela lepsi keby to zasil chirurg. Ja este necvicim ani nie som tehotna prave preto romyslam ci by som zvladla porodit este raz bez horsich poraneni, ci cvicenie by pomohlo a ci by to zvladli stehy. Ty kedy mas termin? Ked ta mozem poprosit, napis mi ked uz porodis ake to bolo, mozno budem mat nadej ze druhy krat je lahsi 🙂 vela stastia ti prajem a drzim ti palce, nech babatko aj ty ste zdravy 🙂

leenkaa2708
10. jan 2017

@ioganna Ďakujem mám termín začiatkom mája, hádam nezabudnem a keď náhodou kľudne sa mi pripomeň do ip, no mne urobili zle aj vnútorné stehy a začalo mi tam rásť divé maso či ako sa to volá a tak ešte k tomu naviac :D a stým šitím máš pravdu dokonca aj chirurg ako chirurg poviem príklad na ktorom sa doma udrbávame ja som bola vyrezávať znamienko na chrbte lebo nebolo zarovno s kožou a dosť som oň zatrhávala nebolo veľké ale do priestoru dosť..vyrezali to do hĺbky rýchlo no hojilo sa to dlho ale o to tak nejde ako o to že doteraz tam mám riadne tenkú kožu je to mu tak 3 roky, a vidno aj tie pásiky po stehoch a jazvy jak keby mi vyberali obličku 😂 čo by neoblo také divné keby si svokor o rok nezapílil do ruky tak že ju skoro celu prepílil a natrafil v Ba na takého plastického chirurga čo mu zošíval aj nervy v tej ruke proste celé, síce ju nezovrie asi úplne ako kedysi ale normálne s ňou hýbe aj všetko a čo je úplne pre mňa na nepochopenie že po 6 týždňoch rezu cez celú ruku mu tam akože doslova nič nebolo vidno nič ani len ako zvykne byť svetlejšia koža ako masaker ..som nevedela či sa smiať či plakať 😂 jeto asi aj aké má človek danosti ale veľmi veľa záleži aj od odborníka..a rozmýšľala som prečo mi kožná vravela choďte si k niektorému mladému chirurgovi z tých nových 😂 ja som šla k tomu čo ma mama brávala od malička pri zlomeninách no teraz už viem prečo 😂

iuka5
11. jan 2017

Ahojte
Mam na predaj anibal (poslem v povodnom obale,cvicila som s nim cez kondom)
Cena 20 eur+postovne

adkakov
13. jan 2017

Pridavam svoju skusenost 😊 cvicila som s aniball priblizne 6 tyzdnov pred porodom lebo som sa bala ze to nestihnem nacvicit...islo to naozaj velmi pomaly, treba mat trpezlivost a nevzdavat to...rodila som az 10 dni po termine, vyvolavany porod lebo maly mal uz odhad 4200 g a nechcela som viac cakat..naposledy som vsak cvicila tych 10 dni pred porodom a to som dala prvy a posledny krat 30.5 cm...strasne som uz potom krvacala pri kazdom cviceni a nenafukla som viac jak tych 28cm...uprimne dufala som ze to pomoze ale ze to naozaj dam bez jedineho skrabanca som ani sama neverila...prvorodicka, maly 3750g a obvod hlavicky 35 cm...a ja som bola hned po porode uplne fit...vrelo odporucam...aj na psychike to dobre prispelo...ale zase tlacit babo je nieco uplne ine ako tlacit ten aniball a ja som aj tak pri nacviku tlacenia pri porode tlacila do hlavy ale rychlo som sa zmobilizovaka a na ostro bol maly hadam na tri styri zatlacenia vonku...ked 5 minut tak aj to prehanam 😊

klaudy2803
24. jan 2017

@vanilkac ahoj,ešte predávaš aniball?

ioganna
25. jan 2017

@leenkaa2708 ahoj, prepac ze s oneskorenim odpovedam, ale mas pravdu, vela zalezi na odbornikovy. Ja osobne tiez preferujem lekarov aspon v strednom veku a nie starych co sa tyka chirurgickych zakrokov. Predsalen uz nemaju taku koncentraciu a aj ruky uz tak neposluchaju ako v mladosti. A takisto medicina progresuje a su aj nove metody atd. Ale niektory starsi lekary maju zodpovednejsi pristup k pacientovy ako tie mlady, ale je to individualne. Dufam ze u teba to velmi dobre dopadne a nech mas iba radost s porodu 🙂 ak sa neozvies, tak napisem ti, diki 🙂

leenkaa2708
25. jan 2017

@ioganna v pohode, jasné, už som si zakúpila a mám ho doma tak dúfam, že pomôže, už len počkám na správny týždeň :D a som zvedavá ako mi pôjde to cvičenie tak sa ozvem a potom aj čo pôrod..pa tiež sa držte

vanilkac
25. jan 2017

@klaudy2803 Ahoj, uz nie, uz je predany.

nellush
29. jan 2017

@klaudy2803 Ahoj, ak by si mala záujem tak mám na predaj Aniball.

8ala8
5. feb 2017

Ahojte mate niektora na predaj novy Aniball?

klaudy2803
7. feb 2017

@8ala8 v DR.max maju teraz akciu, pozri na stránke

8ala8
7. feb 2017

@klaudy2803 Super našla som zbehnem tam 🙂 Ďakujem za info.

klaudy2803
7. feb 2017

@8ala8 radsej objednaj z netu, na pobockach to podla mna nebudu mat , a dopravu mas aj tak zdarma