icon

Holili ste sa pred pôrodom?

peny33
28. nov 2013

Ahojte kocky,holili ste sa tam dole pred prirodzenym porodom?Alebo je pravda,ze to vas oholia oni,ked nieste?

Strana
z3
simca06022011
29. nov 2013

no tak mna sa opytali a ja ze "no nejak som..." (nejak naslepo, narychlo.. ), a sestricka skontrolovala, odobrala kde bolo treba sup-sup a vobec nie na sucho, pekne jednorazovkou a penou... a bolo... a este, ze "nebojte, nebolo to take zle..." 🙂)) jeden z tych este usmevnych zazitkov 🙂) horsie boli urcite🙂)))

anickad77
29. nov 2013

ahoj 🙂 takisto tri pôrody za sebou - nikdy neholili na sucho - normálne dala pôrodná sestra penu a britvou holia, takže kvalitne oholila ;)

viktoriaboris
29. nov 2013

rodila som 2x holila som sa doma, teraz mam 20 dni do porodu a holim sa priebezne. Holenie britvou v dnesnej dobe mi pripada staromodne. Treba sa holit doma a mate pokoj 😉

barbara088
29. nov 2013

@airvaveska skus trosku gelu na holenie alebo len intimny gel....a hol sa po smere chlpkov nie v proti smere...a nie jednorazove ziletky

anglicanka1981
30. nov 2013

Ja sa holim priebezne, takze urcite pred porodom nebudem nejaka zarastena. Len neviem, ci je nutne byt cerstvo oholena alebo 2-3 dnove strnisko je ok.
Tam, kde rodim to nie je nutnost, mozem odmietnut, ale prisli mi celkom logicke ich argumenty, ze ak by bolo treba sit, tak cez tie chlpy nic moc, hlavne kvoli infekciam.
Inak celkom adrenalin naslepo a so strpnutou rukou 😀

tamarka
3. dec 2013

za tých "150" rokov čo sa holím by som naslepo nemala problém, ale manžel sa rád podujal a oholil ma 😀 Fakt nechápem, že sa v dnešnej dobe ešte takáto téma rieši ....

sunflower87
3. dec 2013

no ja som sa holila priebežne... a deň pred pôrodom som sa oholila sama naslepo 🙂 výsledok bola úplne v pohode 🙂 lepšie sa oholiť doma, ako to nechať na sestričky...asi mesiac pred pôrodom som bola 2 dni v nemocnici (ale nie tam kde som rodila) a keď som videla tú "britvu" čo tam mali tak mi bolo na vracanie 😖 ...takže tak...

kofoluska
26. dec 2013

@peny33 holila som sa vecer pred odchodom do porodnice. Radsej sama doma v pokoji ako by to mala robit nejaka cudzia sestricka. Sice som uz cez to brucho houby videla, ale nikto nemal v porodnici pripomienky :D :D :D

barnica
26. dec 2013

ja som sa tiež doma radšej v kľude a bude to znieť možno všeliako ale ja som požiadala manžela keďže ja som cez bruško nič nevidela... A neľutujem lebo čo mi vravela mamina z vedľajšej izby ju sestrička sadistický šmyk šmyk oholila rýchlo rýchlo.... Takže skôr radšej doma. Mne manžel dokonca odlakoval nechty na nohach 😀

klarionela
24. mar 2014

ja se bojim ze kdyz to nestihnu doma ze me budou holit v nemocnici,ale ja mam dole dost velke znaminko vystouple a bojim se ze mi ho uriznou :D tak ma kdyztak rict sestre pozor mam tam znaminko....

turcanoval
25. mar 2014

ja sa holím stále. Teraz som v 39t a dole to tam vôbec nevidím. Nechcem aby ma holil muž, tak ja len tak po pamäti. ha ha. Dávam si buď tekuté mydlo na ženskú hygienu alebo gillette satin care gel na holenie. Radšej sa ohoľ doma..

petrahankova
18. apr 2014

ja sa normalne holievam len pod bruchom a v oblasti bikin po bokoch.Ked som mala pred prvym porodom už som tam nedočiahla a nejako som to neriešila,oholili ma v nemocnici tak rychlo,že som to ani nespozorovala,pri druhom ma ani neholili,no a teraz som 32tt ešte si ako tak dočiahnem,ale ak nie,nemam s tym problem.Ja použivam penu Gilette,strojček venus,holim si len v smere rastu chlpkov a vždy sa mi na druhy den porobia červene vyražky všade tam kde si oholim.A je zaujimave,že sestrička ma v nemocnici holila nasucho jednorazovym a ja som potom nemala ani bodku.Neviem čím to je.Ale holenie je to najmenej,čoho sa treba obavať pred porodom.A znamienko uvidí sestrička lepšie ako vy,zvlášť ak ju na to upozorníte.

cinkatko
18. apr 2014

Ja pravidelne zpameti 2,3 do tydne. Ja se sama necitim dobre neoholena. Vsak tehotna zena se poti jeste vic a muze se koupat kazdy den, ale asi bych umrela s tim pocitem mit dole bobra 😀
Pred manzelem bych se stydela, kdybych se neholila ciste z lenosti a vubec u porodu. Ostudou bych se propadla, kdyby me mela holit jina baba.
Vsechno jde kdyz se chce. Skoro kazdemu cloveku po holeni vyrasi pupinky - ale uz existuji kremy na zklidneni pokozky.
U mne lepsi mit malinky pupinek, nez chlupy ve kterych se potim.

Strana
z3