icon

Homeopatia pred, pri a po pôrode

daenerys7
1. jan 2018

Ahojte baby, na you tube som videla video, kde pôrodná asistentka radila v tehu, pri pôrode aj po ňom nejaké homeopatika, povedala len tolko a tolko sa nasyoe do vody zatrasie a pije sa to som si myslela,že aké jednoduché...lenže začala som si googliť a vidím,že pred pôrodom, cez a po sa užíva vždy iný druh, iné dávkovanie, riedenie a čo ja viem čo... viete mi v tomto poradiť, lebo mám zmätok ... myslíte,že gynekologička by mi na budúci utorok na poradni poradila... ?Ďakujem ...😘

Strana
z2
gondyo
1. jan 2018

tiež si myslím,že takto tej mamičke nepomáhame,skôr bude z toho ešte viac zmatená...aspoň ja píšem z vlastnej skúsenosti a mne to urýchlilo pôrod,inak nechcem ani pomyslieť čo by sa stalo,lebo hrozilo odumretie plodu a aj tak bol syn pridusený,takže keby to trvalo dlhšie tak neviem...nechcem ju tým samozrejme strašiť...len presne tie guličky actaea a caulophyllum mi pomohli...

janinah
1. jan 2018

@gondyo myslím,že je pomíhame...ušetriť peniaze za niečo,čo nemá význam.....nebudem pritakávať len preto,aby mala dobrý pocit....napísali sme čo sme napísali,sama nech sa rozhodne
k tvojmu pôrodu-nevieš ani sa nikdy nedozvieš,či by rovnako dobre sa pôrod nerozbehol aj bez guličiek...a tiež by ma zaujímalo aký MUDr. to ordinoval,to by bolo zas na celkom zaujímavú,ale odbornú debatu

novana
Autor odpoveď zmazal
janinah
1. jan 2018

@novana čo myslíš,prečo si díleri liekov aj homeopatík aj kadečoho u lekárov podávajú kľúčky?😉

sticker
novana
Autor odpoveď zmazal
janinah
1. jan 2018

@novana ale zas nehádžem všetkých do jedného vreca...

dominika147
1. jan 2018

Ja som sa objednala homeopatke pretoze prvy porod neprebehol podla predstav, na zaklade prveho porodu odporuci homeopatika a uzivanie, skusim ci to pomoze pri druhom...pre mna ma vyznam to vyskusat, ci uz to pomoze alebo nie...

tara
21. jan 2018

@sadika presne spravny rozpis, super. Tento pouzivaju aj lekari a porodne asistentky a s uzasnymi vysledkami. Zeny rodia rychlo, bezbolestne, bez nastrihov. Ten kto tvrdi, ze homeo je Len placebo, tak nikdy homeo neuzival alebo uzival nespravne. My sa liecime homeo vyse 20 rokov a nedame na jej ucinky dopustit. Rodit budem v marci a Len s homeopatiou ako moja sestra v auguste, ktora po uzivani tohto protokolu prisla do porodnice otvorena na 8cm a do par min rodila bez bolesti.

katulka3333
1. júl 2018

@tara a ake homeo a kolko

melanie9
2. júl 2021

@tara tiež by ma zaujímalo, aké homeopatiká pri pôrode, či sú dostupné v homeopatickej lekárni, alebo treba ísť aj k homeopatovi. Ďakujem za odpoveď

emma323
2. júl 2021

@daenerys7 Ahoj raz som niekde čítala že veriace ženy nemôžu brat homeopatiká, nevieš prečo? Neviem už nájsť ten článok

melanie9
2. júl 2021

Ahojte, tiež som tehotná a mám zápal močových ciest. Klasická medicína mi nikdy nepomohla. Viete poradiť dobrú homeopatiu v BA, TT kraji? Ďakujem

katharines
2. júl 2021

@melanie9 skus kapucinkovu tinkturu, ktoru nakvapkas do horucej vody, alebo urologicky caj so stipkou sody bikarbony a vela pit. Tiez je super brusnicovy extrakt.

melanie9
4. júl 2021

@katharines tinktúry a urologický čaj by sa v tehotenstve nemali. Ale ďakujem.

Strana
z2