Hroziaci predčasný pôrod
Cavte dievcata...od 25.tt lezim v nemocnici koli hroziacemu predcasnemu porodu,momentalne mi bezi 33.tyzden ....hrdlo na 50percent 2 az 1.5cm,presiakle,vonkajsia brsnka pre spic prsta..lezim dolu hlavou uz treti mesiaf pomaly...kortikoidy uz mame davno pichnute...neviete mi iekto poradit kto ma skusenost s predcasnym porodom alebo niekoho poznate kto mal predcasnh porod ake to bolo??malo bh babetko sancu prezit? Dakujem
@nikusa317 ahojky a dalsi den za nami novy pred nami... dnes som33/2... aj ja som mala dnes v noci zle sny nepamatam si co presne sa mi snivalo ale dlho som nevedela zaspat ja mavam take zive sny v poslednom case dost casto... no musime to vydrzat... my mame teraz vybrane meno marek...tak dufam ze to dotiahneme do stastneho konca
ja som na tom tak isto rano vstavam okolo 7 lebo maly ide do skolky a vnoci ked sa zobudim zase neviem zaspat ale cez den vzdy zaspim pri telke ved ked sa nam narodia nasi drobci tak spanok uz nebude vobec aj ked adamko bol velmi zlate babo rad sa vozil a keby ho vozim 5hod tak je schopny ich prespat ale marek je trochu zivsi aspon co sa bruska tyka bo adamko byval taky kludny v brusku sem tam kopol ale marek vyvadza dost ved kazdy je iny 😀 tak moc sa na neho tesime
Cavte baby....dnes mi dovolili ist do jedalne ze uz je to taky tyzden ze ok a uz nedobre....mala som trosku krvavy vytok.....ten uz presiel ale mam navaly tepla a bolesti ako pri menzese..yaha ma dost po bokoch..... dnes som 33/00este len mi zacina34tt ..bojim sa o maleho...bol by ok????
Ani neviem ako som prezila noc akk mk tvrdlo brusko....a malinky tak bolestivo dnes kope..... dnes som 33/1 bezi mi 34tt.....ale uz mi ani ranajky dnes nechutili.....mam strach o drobca lebo mam pocit ze uz dlho nevydrzime...aj lekarka vravela ze ja som velmi chuda na gake velke dieta 😉
@lucifuk27 ved len lezim a lezim eolu hlavou...predchvilou mi stiekla infuzka ale citim sa po nej desne....nos sa mi totalne upchal......brusko mam teraz makkucke ako vankusik....tak dufam ze sste zopar dni potiahneme.... 😉..... uz som dnes pri vizite vravels ze ani nevem ako sz citim.....je mi divne no.... maly ma uz tiez dost bklestivo kope.... 😉 a ty ako??? Ved si len par dni predomnou.... 😉
Neboj bude to v poriadku oni vedia co robia... no ka sa citim dobre klop klop s 😉 🙂 em tam nieco pichne ci zaboli ale da sa... ja som dnes 33/3 uvidim co mi povie doky v utorok bojim sa ze ma posle do nemocnice... ved uvidime dufam ze stastne ukoncime 37tt
@lucifuk27 ahojik no ja som 33/2....ved ty si len dve dni predomnou B-).... ta dufam ze este co to vydrzim..lebo vravim ze kazdy den sa citim uz horsie a bez sil ..... v noci sa mk neda spat...no proste nevladzem...na jednej strane chcem este vydrzat a na druhej strane to vzdavam... ale potom si stale poviem ze som silna a ze este aspon ttzden az dve zvladnem....ale aj keby nieco tak maly uz je hotovy a uz len nabera tuk takze som v klude...ale skakat este nezacnem...😉 ale tak viac ma taha na vc...chodim dost casto na vc bo ma neskutocne tlaci....
@nikusa317 ahoj ani mna to nebavi uz lezat...v noci som dobre nespala stale som sa budila aj ma trochu dolu v podbrusku pichalo ale potom to prestalo... no ja idem v utorok do poradni a som presvedcena ze ma posle lezat do spitala bo sa uz ani ja necitim neako extra dobre od vcerajska... no mne doki hovoril ze musim vydrzat do 37tt bo koli plucam a tebe hovorili ze do 34tt tak neviem ale tebe zase boli uz pichnute kortikoidy mne nie tak asi zato moj by mal asi problem s dychanim dufam ze to vydrzim
@lucifuk27 tak pokial ja viem a pokial mi vsetci lekari tuna v nemocnici neklamu tak babetko ma na konci 34tt uz vyvinute plucka....kazdu lekar tuna vravi ze pacientka musi vydrzat aspon do konca 34tt..po 34tt mozes rodit hocijakej nemocnici lebo babetko uz nepotrebuje jisku..... 😉 takze ziadne strachy....no ja sa tez citim hnusne...asi tak ako keby som mala dostat menzes ...
no tak to si ma ukludnila ja som dnes 33/4 takze pomali koncim... aj ja mavam take pocity... dufam ze to vydrzime viem ze tete sa narodila mala v 36tt a dychala sama tak dufam ze to bude ok...a maju vivinute plucka aj ked neboli pichnute kortikoidy...
@lucifuk27 co som sa tu bavila so sestrickou tak ona vravela ze ano ....takze nemaj strach uz si za vodou aj ty..... ja som kustik teraz stresovala ale uz sa snazim ukludnit....ide mi infuzka a oholili ma....mam neskutocne bolesti a trosku mi usla aj hlien.zatka.....takze lezim ,nohy hore ..ale sesrricka vravela ze uz to je ok..ze uz je dobre a uz bude len dobre...takze aj ty klud
Tak a dnes som 33/3 pomaly ale isto sa presuvame ku koncu 34tt a budeme zacinat 35tt...snad este co to vydrzime.....bo vcera som myslela ze uz sa ide nato jak zle mi bolo.... 😉
@nikusa317 ahojky som rada ze ti to zastavili... ja som mala kludnu noc len raz som bola na wc takze v pohode... no uz sa to krati ja zajtra koncim 34tt som zvedava co mi povedia v poradni... ale ked ma poslu do nemocnice tak som s tym uz zmierena neako to tam vydrzim... aj tak tajne dufam ze nie ze to dobojujem doma 🙂
Cavtw babya...prave ma pozeral primar a netvaril sa dvakrat nadsene ked hovoril o krcku....vonkajsia branka pre volny palec;vnutorrna branka pre spic prsta,krcok 1 cm aj to nevedel naisto....a citil hlavicku..... a akoby nestacilo chytila som v nemocnici nejake bakterie ako staphilococus a e-coli...takze dostanem antibiotika a vag.tabletky macmiror.....len mam strach ci to nemoze ublizit aj babetku...lebo uvazoval ci to liecit alebo..... nepovedal dalej.... taze tak..dufam ze sa nic nemoze dostat k malemu???

Dobree raannnkkooo dievcata..tak a dnes som presne 33+ a zacina mi bezat 34tt....a dalsi den predomnou...dufam ze dnesny den zbehne rychlo....ale v noci som mala hnusny sen...snivalo sa mi ze to prislo na mna skor a babetko nedychalo..mam hrozny strach...dievcata co ked to pride skor...bude to v poriadku?bojim sa... bude zit bude ok??? Bojim sa toho sna.....