icon

Hýbalo sa vaše bábätko viac pred pôrodom?

6. mar 2026

Mali ste pred pôrodom pocit že bábätko sa na vás moc puči a hýbe sa trochu viac?

prabinka
6. mar 2026

Práveže mne sa zdalo, že pred koncom sa hýbal o dosť menej. 🙂 Ale zrejme je to fakt individálne.

katica06
6. mar 2026

A hodne menej, nielen tesne pred tým ale cca týždeň

miadi
6. mar 2026

Menej uz mali menej miesta

anonym_da848d
6. mar 2026

@anonym_autor mne sa bábätko menej hýbalo aj mesiac pred pôrodom, občasne koplo.. ale za to mi vypucal ritku v jednom kuse

ariannazara
6. mar 2026

Ano az tak ze prasklo vodu

iwesska
6. mar 2026

Pred porodom uplne minimalne,ak sa zrazu hybe velmi,casto to suvisi s nahle vzniknutym problemom,ze je babo v tiesni.

jaskolka
6. mar 2026

Nie,skôr sa hýbali ani nie menej,ale tak inak,akoby sa len prevalovali,mali menej miesta

kiki68
6. mar 2026

@anonym_autor nie, tak normalne. Syn vobec a tam uz ho budili na CTG a povedali ze 10 min a ked nezance kopkat, tak ide hned von

zuzi0911
9. mar 2026

Moj ano a bola som s tym na pohotovosti . Velmi az nepokne sa vrtel a to on bol akcny ,ale to co sa dialo v ten den bolo uz neunosne ..nastastie to bolo v poriadlu ..a do porodu bol akcnejsí

Ak sa ti nieco nezda,radsej zbehni na pohotovost ...

anonym_a4ff96
10. mar 2026

Ak sa ti to nezdá hneď chod na pohotovosť. Sestre zomrel chlapček v 39tt. Bolo jej len deň predtým zle a cítila ho inak. Myslela si, ze sa už za chvíľu rozbehne pôrod, tak neriešila. Na druhý deň už nežil. Nepodceňuj to. Radšej 10x zbytočne, ako raz neskoro.

maryetta
10. mar 2026

Ktore ako. Pamatam si ze napr dcera sa hybala extremne. Kopala. Ze mna rebra boleli este tyzden po porode. Ale ze inac vraj ku koncu menej. Co u mna ale neplatilo. Sam dr mi za kazdym povedal ze moje deti su velmi pohybovo aktivne. Pocas celeho tehu.